40 prekrasnih ideja za kosu sirene

Naša prva zavist prema sireni za kosu dogodila se kad smo vidjeli Mala sirena i koliko je Arielina kosa bila savršena.

Od tada su se trendovi prilično promijenili što se tiče kose sirene i njezinog značenja, ali naša zavist i ljubav, što se toga tiče, za ovaj trend ostali su isti.

Stoga, ako ste razmišljali o tome da skočite u trend i odete na kosu sirene, sastavili smo sjajan popis od 40 ideja koje možete izabrati.

Pomaknite se skroz do dna, jer imamo sve, od pastela do tamnozelenih, preko različitih nijansi morske pjene do klasičnog crvenokosog Ariel.

1. Kosa sirene Sunset

vinska šljiva do crvena šljiva do breskve do žute naranče! zalazak sunca sirena kosaIzvor

Nema ništa veličanstvenije od prekrasnog zalaska sunca na plaži. Ako se slažete, bit će vam drago saznati da sada možete nositi te boje u kosi. Nijanse su vinska šljiva, crvena šljiva, breskva, žuta i narančasta.

2. Prirodna sirena

sirena kosaIzvor

Ako ove godine želite ići sve sirene, ali ne volite cijeli proces ili previše mijenjate kosu, uvijek možete ostati na sigurnom i odabrati neke komade kose. Idite na perle i školjke za izgled sirene.

3. Ocean Spray kosa sirene

ocean sprej sirena kosaIzvor

Ovo mora biti jedna od najljepših nijansi kose koju smo ikada vidjeli. To je metalna oceanska nijansa, sa svijetlim smaragdnim i plavim pramenovima, koji su jedva vidljivi. Čak i tako, kosi daju dubinu i dimenziju.

4. Hipsterska sirena

kosa hipsterske sireneIzvor

Ako nije mainstream, možete biti sigurni da su ga hipsteri već uzeli pod svoje. Evo hipsterske sirene koju apsolutno obožavamo, a i vi ćete. Idite na mat ruž i par Potter čaša.

5. Ocean Blue Mersaid Hair

sirena kosaIzvor

Boja samog oceana uvijek će se pokazati kao ljupka inspiracija kada je riječ o kosi sirene. Počnite s tamnijom nijansom plave boje na korijenu, pa se spustite prema ledenim pastelima.

6. Ružičasta ružičasta

ružičasta kosa sireneIzvor

Sirene dolaze u svim oblicima i veličinama, pa tako i njihova boja kose. Još jedna nevjerojatna nijansa koju možete isprobati je ova ljupka ružičasta guma. Ne zaboravite na valove na plaži koji su toliko važni za izgled sirene.

7. Skrivene ljuske ribe

ljuske ribe kratka sirena kosaIzvor

Ako doista želite istaknuti da ste sami u sireni ili sireni, možete zatražiti od svog stilista da vam napravi prekrasnu riblju ljusku. Sakrijte ih ispod nekih dužih brava, za formalniji stil.

8. Nijanse vode

sirena kosaIzvor

Kao što ocean ima više od jedne nijanse plave, tako i vaša kosa može biti više nego jednobojna. Ova ljupka dama uparila je tintu vodeno plave boje s vrhovima mente i pastelno ledeno plavom u sredini.

9. Sjajna korijena sirena

svjetlucavo korijenje sirena kosaIzvor

Ako postoji nešto s čime sirena kosa savršeno funkcionira, to je sjaj. Upotrijebite pregršt sjajnih sjajnih čestica kako biste kosi dodali dašak glamura. Pokušajte pronaći onu koja odgovara vašoj nijansi kose.

10. Sirena s cvijećem duge

dugino cvijeće sirena kosaIzvor

Ako ste raspoloženi za zabavu, kosu uvijek možete uljepšati nekim ljupkim cvijećem. Upletite kosu i posipajte cvijeće tu i tamo, cijelom dužinom pletenice. Upotrijebite igle za pričvršćivanje da ih držite na mjestu.

11. Sve boje

sirena kosaIzvor

Kosa sirene zaista može biti stvar ljepote. Ako se ne možete odlučiti za jednu boju, zašto ne biste koristili sve njih. Kako biste izbjegli neočekivana iznenađenja, najbolje je posjetiti svog stilista radi ove vrste transformacije.

12. Boksana sirena kosa u boji

pastelna kosa sireneIzvor

Kombiniranje ružičaste, ljubičaste, zelene, plave i žute boje, sve u neonskim nijansama, moglo bi izgledati kao odvažna stvar. Međutim, ako ste dovoljno odvažni, ovdje možete izgledati ljupko poput ove dame.

13. Morska pjena Plava ombre sirena

morska pjena plava ombre kosa sireneIzvor

Ovo je hlad koji smo noću zvali morska pjena. Zamislite vruće ljetne noći kada ste se zaranjali u ocean i iskoristite ga kao inspiraciju za sljedeću nijansu kose sirene.

14. Ledena sirena kosa

ružičasta kosa sireneIzvor

Ovdje je vrsta sirene sa mrazom koju ćete obožavati. Istaknut će boju vaših očiju i kože, bez obzira na to što je, budući da je tako blistava ružičasta nijansa. Uparite ga s dramatičnom šminkom za potpuni učinak.

15. Jednostavne pletenice

pogled sa strane na djevojku sa kosom sireneIzvor

Osim boje, važno je uzeti u obzir i kako nositi kosu sirene. Pletenice su uvijek dobra ideja i trenutno su u trendu. Evo primjera dvije jednostavne pletenice na upečatljivoj smaragdnoj boji kose.

16. Ombre kosa sirene

sirena kosa ombreIzvor

Evo savršene nijanse kose za one sirene koje se žele igrati na sigurno i ne istraživati ​​previše izvan oceana. Ako imate plavuše, tada krajeve možete lako umočiti u neku oceansko plavu ili zelenu boju.

17. Kraljevska sirena

sirena kosaIzvor

Nijedno uljepšavanje nije previše ako već imate kosu sirene. Ovaj kraljevski komad sastavljen je od različitih stilova lanaca, protkanih starinskim cvjetnim komadima. Učinak je spektakularan.

18. Kosa koraljne sirene

koraljna kosa sireneIzvor

Kada tražite inspiraciju, prirodno je da je dobijete iz samog oceana. Jedna od najljepših boja koja se tamo može pronaći je koralj. Možete isprobati ombre, pospremanje ili ići cijelom dužinom kose.

19. Kosa sirene od bisera

biserna sirena kosaIzvor

Daleko od toga da je glasna i da privlači previše pažnje, ova biserna nijansa je elegantna i nježna. Meke kovrče tjeraju nas da se prisjetimo starog Hollywooda, a duljina kroja apsolutno je savršenstvo za svako godišnje doba.

20. Plavuša, ljubičasta i plava

Plava ljubičasta plava kosa sireneIzvor

Da postoji zastava sirene, ovo bi bile njegove boje. Plava za duboke vode oceana, plavuša za toplo sunce i sitni pijesak na kojem se može odmoriti nakon dugog plivanja, i ljubičasta za ćudljivu i vilinsku.

21. Školjke i biseri

Kad pomislite na sirene, odmah ih povežete s morskim školjkama i njihovim biserima. Stoga, zašto ovaj amblemski ansambl ne biste nosili i u kosi? Na ovaj način možete se pretvoriti u pravu sirenu kad god poželite.

Ružičasta zelena ombre kosa sireneIzvor

22. Lilac Mermaid

pastelna kosa sireneIzvor

Ne možete se ne zaljubiti u ovu lila pastelnu kosu sirene. Šišanje je usitnjeni bob do ramena, raščupan i slojevit. Ima i nekoliko indigo peekabooa, koji su jedva vidljivi iz cijele te jorgovane.

23. Gradijentna ružičasta kosa

gradijent ružičasta kosa sireneIzvor

Ružičasta je vrlo tražena boja što se tiče sirena. Stoga smo dodali još jednu nijansu koju ćete koristiti kao inspiraciju. To je odvažna nijansa, savršena za sirenu koja želi osvojiti svijet i pronaći svog princa.

24. Ceruleanska kosa sirene

cerulijanska kosa sireneIzvor

Evo nijanse koja će nadopuniti porculansku kožu. Djeluje još bolje ako imate zelene ili plave oči, iako druge boje ne treba zanemariti. Vezati ga u jednostavan rep, jer čak i sirene ponekad žele biti udobne.

25. Neonska sirena

Plava i neonska ljubičasta kosa sireneIzvor

Ovdje je izvanredna kombinacija plave i ljubičaste boje kose, obje neonske. Rezultat je apsolutno fantastičan, pa izgleda kao da je kosa osvijetljena iznutra. To je prava čarolija sirene, eto!

26. Ulica u stilu sirene

kosa sirene uličnog stilaIzvor

Nakon što izađete iz vode i izađete na ulice, zašto ne biste usvojili urbaniji stil? Uskladite kosu svoje sirene s bejzbolskom kapom na kukovima na kojoj su čavli. Nemojte se bojati kombiniranja boja s uličnim stilom.

27. Sirena kroz i kroz

bombona sirena kosaIzvor

Ne samo da ova ljupka dama ima kosu koja dokazuje da je prava sirena, već ima i odgovarajuću jaknu za to. Posvetite se svom stilu i ponosno ga nosite niz ulicu kao da je to vaša osobna pista.

28. Elegantna kosa sirene

elegantna kosa sireneIzvor

Jednostavnost može češće značiti eleganciju i to je upravo ono što ova frizura želi dokazati. Ledenoplava nijansa i meke kovrče stvaraju čist i svjež izgled, savršen za jutro uz ocean.

29. Teksturirana kosa sirene kose

teksturirani valovi sirena hairvIzvor

Sve o ovoj frizuri jednostavno vrišti sirena kosa. Savršena zelena nijansa algi, teksturirani valovi poput hladnog oceanskog spreja i, naravno, zvijezda u kosi.

30. Cvjetne krune i kosa sirene

prirodna cvjetna kruna sirena kosaIzvor

Ovu frizuru možete isfurati na dan vjenčanja, ako ste djeveruša ili, zašto ne, na nedjeljnoj marendi ili pikniku na moru. Sve je u tome da dopustite svojoj unutarnjoj sireni da se zabavi, bez obzira gdje se nalazili.

31. Šumska zelena sirena

šumska zelena kosa sireneIzvor

Kad nestašne i pustolovne sirene odlutaju izvan svog ugodnog doma u oceanu, odlaze u šumu posjetiti svoje rođake, pixije. Dok su tamo, posuđuju boje za kosu i daju sebi preobrazbu.

32. Svijetla pastelna indigo sirena

pastelno svijetla indigo sirena kosaIzvor

Ova boja kose učinit će da vaše prekrasne hlače izgledaju kao da nosite cijeli ocean i njegove valove točno na vrhu glave. Na kraju, ovo je zapravo biti princeza mora.

33. Kosa sirene smrznute morske pjene

smrznuta morska pjena sirena haiIzvor

To se događa vrlo rijetko, ali ponekad se dogodi. More ili ocean se smrzavaju blizu obale i ovako izgleda voda. Uzmite inspiraciju iz tih jedinstvenih trenutaka i iskoristite je za pronalaženje svoje sljedeće boje kose.

34. Skrivena smaragdna kosa sirene

skrivena kosa smaragdne sireneIzvor

Kao što ime govori, ovo je skrivena kosa smaragdne sirene. To znači da će vam kosa biti podijeljena na pola, vodoravno. Dio ispod je smaragdno zelen, dok gornja polovica može biti vaša prirodna boja kose.

35. Sirene i rep

sirena kosa repIzvor

Evo neurednog i jednostavnog repa koji možete upotrijebiti kako biste istovremeno držali kosu na mjestu i zaštitili je. Ako želite, uvijek možete dodati neke mekane kovrče, kako bi repu dali retro vibru.

36. Dugi Bob

duga kosa bob sireneIzvor

Ne moraju sve dlake sirene biti duge do pojasa. Isti prekrasan učinak možete postići, primjerice, dugim bobom. Frizuri dodajte neke vrlo fine i jednostavne pletenice za čarobniji i vintage efekt.

37. Akvarelna kosa hvatača snova

Akvarelna kosa sirene koja hvata snoveIzvor

Ako ste oduvijek sanjali o nošenju hvatača snova u kosi, ovo je vaša prilika. Ovaj način bojanja kose oživljava hvatača snova na najljepši mogući način. Zatražite savjet od svog stilista.

38. Zalazak sunca nad vodom Sirena kosa

zalazak sunca nad vodom sirena kosaIzvor

Neki bi je mogli nazvati narančastom. Zovemo ga zalazak sunca nad vodom i jedna je od naših omiljenih nijansi kose sirene ikada. Ova ljupka boja nadopunit će svaku boju očiju i istaknuti vaše najbolje osobine.

39. Kosa od porculanske sirene

porculanska kosa sireneIzvor

Kineski porculan apsolutno je fantastičan u svojoj jednostavnoj delikatesi. Sada možete ponoviti nevjerojatan učinak na svojoj kosi, s ovom ledenom nijansom pastelno plave kose.

40. Izvorna sirena

bonnie wright originalna kosa ariel sirenaIzvor

Na kraju, za prikaz originalne kose sirene odabrali smo glumicu Bonnie Wright umjesto lika iz crtića Ariel, obje savršene primjere crvene kose. Zvijezda Harryja Pottera veliki je ljubitelj vatrenih pramenova i kose sirene zbog kojih izgleda dostojno heroine s kojom je glumila toliko dugo u karijeri.

Spremni za promjenu izgleda?

Jesmo li spomenuli koliko volimo ovu ideju kose sirene? Zato što imamo!

Za koju biste se odlučili? Komentirajte i javite nam!