30 prekrasnih dizajna noktiju na leptirima koje ćete morati nabaviti

Dizajn noktiju doživio je veliko poboljšanje, ovih dana vaš izbor nije ograničen samo na francuske savjete ili se držite umjetnosti noktiju dok tehničari za nokte uče nove tehnike.

Također dobivate specijalizirane četke i olovke namijenjene umjetnosti noktiju.

Mogućnosti dizajna su beskrajne, a pomoću nail art pisača možete čak i dodati fotografije svojim noktima.

Iako ovo otvara toliko novih mogućnosti što se tiče umjetnosti noktiju, većina djevojaka voli umjetnost noktiju leptira, a s beskrajnim mogućnostima što se tiče dizajna leptira definitivno nećete imati isti kao svi ostali.

Mogućnosti boja za vaš dizajn leptira mogu biti sve što želite, što znači da se ovaj dizajn uklapa u bilo koju odjeću koju planirate ako trebate nokte za događaj.

Možda mislite da će leptiri izgledati pomalo djetinjasto, ali to nije slučaj jer različiti dizajn koji dobijete može biti jednostavno izvanredan, ali i prilično elegantan. Ako ikada želite dobiti nekoliko leptira na noktima, ali niste sigurni koje ćete nabaviti, nemojte se oznojiti, evo nekoliko dizajna koji bi vam se mogli svidjeti

  1. Svijetloplava s nekoliko leptira

Ovo je izvrstan dizajn ako želite nešto jednostavno, ali ipak prilično lijepo. To obično mogu učiniti printeri za umjetnost noktiju, naljepnice ili ako imate jednog od onih nevjerojatno talentiranih tehničara za nokte, oni bi ih zapravo mogli naslikati, što bi moglo biti malo pravodoban proces, ali krajnji rezultat bit će jednostavno zapanjujući.

1091215-leptir-nokti2-unhas-decoradas com-borboletas_17411_5402. Šarena krila leptira

Ovaj dizajn neće sadržavati cijelog leptira, to je više samo koncept krila i prilično je šaren.

Ovih dana nećete morati previše tražiti kako biste pronašli tehničara za nokte koji će vam pomoći s ovim dizajnom jer će većina, ako ne i svi oni, moći učiniti ovo ili nešto slično. Ovo možda nije pravi dizajn kada su u pitanju elegantni događaji, ali definitivno je zabavan dizajn za svakodnevni izgled.

11091215-nokti-leptir3. Elegantna zlatna mala krila:

Imate li možda prilično elegantnu funkciju na koju zaista volite leptire?

Pa ovaj dizajn će biti savršen i nećete morati daleko tražiti nekoga tko će vam pomoći u tome, iako je elegantan, vrlo je jednostavan za napraviti i odlično funkcionira za svakodnevno nošenje. Ovo će biti izvrstan dizajn ako vam treba nešto za funkciju, ali i nešto što vam ne izgleda pretjerano za svakodnevne nokte.

12091215-nokti-leptir4. Jednostavno, ali zanimljivo

Ovaj dizajn je za svakoga tko voli malo drugačiji dizajn. Samo dva vaša nokta ovdje će imati malog leptira, a zatim i neki cvjetni dizajn, a ostatak je samo obične boje, što će samo pobrinuti da se pažnja ljudi usmjeri prema dizajnu i videći da su svi ti dizajni obojeni, a ne zalijepljeni na marke prekrasno je i rad ćete više cijeniti. Možda je jednostavno, ali slikanje svih detalja neće biti posao od 20 minuta, trajat će neko vrijeme, ali na kraju imate lijepe nokte za svaku priliku.

13091215-nokti-leptir

5. Dizajn cvijeća leptira

Siguran sam da vam je ovaj dizajn leptira odmah zapeo za oko s obzirom na činjenicu da se dodaje samo na 2 nokta po ruci, dok ostali imaju prekrasan narančasti vrh i savršeno se uklapaju kako bi napravili izvrstan dizajn i ovaj dizajn će odlično funkcionirati ako morate otići na događaj ili samo zato što vam se sviđa. Ovo je više ljetni dizajn i izgledat će sjajno uz sve vaše ljetne haljine. Pronalaženje tehničara na koje će se ovo naslikati moglo bi se pokazati malo težim jer ovi dizajni uključuju mnogo detalja i potrajat će, ali ako nemate vremena, možda biste htjeli pronaći nekoga tko bi to mogao ispisati.

14091215-leptir-čavli6. Hirovit dizajn

Želite li se opet osjećati kao dijete, onda bi ovaj dizajn mogao biti za vas? Ovo definitivno nije elegantan ili otmjen dizajn, ali zabavan je za pogledati i imati ako više volite malo hirovit dizajn. Zbog toga ćete se osjećati sretno kada pogledate svoje nokte. To je šarolik dizajn i možda nije tako teško za napraviti i neće trajati godinama

15091215-nokti-leptir

7. Leptiri u točkicama

Iako bi ovaj dizajn mogao izgledati jednostavno i jednostavno, nije. Leptiri i cvijeće imaju dosta detalja i ovo definitivno nije jedan od dizajna amaterskog izgleda. Da, sigurno ima zabavan element, ali zabavan je bez djetinjastog izgleda, a to je uglavnom zbog detalja koje svaki element ima. Volim ovaj dizajn jednostavno zato što nije previše dramatičan, ali i daleko od ravnine. Ovo također može proći kao poluformalni dizajn, a izvrstan dizajn za svakodnevicu uklopit će se u gotovo svaki događaj.

16091215-leptir-čavli

8. Neonska krila

Prva stvar koja vam privuče pozornost su neonske boje koje koristi, definitivno je oslikan od strane tehničara, a to je pravovremen proces sa svim sitnim detaljima, a uz to i ispravljanje boja, to možda nije nešto što će svaki tehničar za nokte uzeti u obzir i nije iznenađujuće da ovo može izgledati jednostavno, ali da bi izgledalo stvarno potrebno je vrijeme.

Ovo je lijepo i šareno, ali ima i ljetni osjećaj, pa bi možda moglo promijeniti boje ako imate svečani događaj.

17091215-leptir-nokti9. Nevjerojatni leptiri

Jeste li samo pomislili WOW ili sam to bio samo ja? Ovo je apsolutno prekrasno i ima taj jednostavno elegantan, ali zabavan osjećaj. Za to će vam zasigurno trebati puno vremena, pa ćete morati pronaći iskusnog tehničara za nokte koji će se pozabaviti ovim dizajnom. Ovo bi mogao biti i prilično skup dizajn, ali bože izgleda tako dobro možda je to samo boja koja me tjera da ga volim.

18091215-nokti-leptir

10. Baš tako jednostavno

Ovaj je dizajn zapravo nevjerojatan jer jedan dizajn leptira po ruci zaista izgleda sjajno i stavlja veliki naglasak na leptira i detalje koji su uključeni u njegovo slikanje. Ovo bi moglo izgledati kao sasvim običan dizajn, ali prikladno je za svaku prigodu i izgledat će sjajno sa svime. Sjajan su dizajn za odabir ako ne želite da vaši nokti izgledaju pretjerano dotjerani i zauzeti, ovo je privlačan dizajn.

19091215-nokti-leptir

11. Lagan i lijep

Ovo je sjajan dizajn ako tražite nešto što nije toliko svijetlo sa svijetlom bojom i jednostavnim, ali lijepim dizajnom, ovo je jedan nail art koji vas neće iritirati nakon nekoliko dana. Svijetle boje sa samo malim svijetlim leptirom i malo sjaja vrlo su ženstven i minimalistički dizajn, ali na isti način daju izjavu. To je nešto što bi većina žena nosila i u koje bi se zaljubila, to neće trebati vječno i održavanje bi moglo biti prilično jednostavno.

20091215-leptir-nokti

12. Savjeti leptira

Prilično izvrstan dizajn i izgleda jednostavno, detalji u leptirima taman su dovoljni da ovo izgleda sjajno. Ovo možda nije svačiji komad čaja i možda će vam se svidjeti nešto detaljnije, ali ako želite nešto jednostavno što i dalje izgleda dobro i ima detalje ovo bi mogao biti savršen dizajn.

21091215-leptir-nokti13. Detaljni leptiri

Ovi su dizajni jednostavno nevjerojatni, detalji su jednostavno nevjerojatni. To bi mogle biti naljepnice, ali neki će tehničari za nokte ovo moći naslikati, ali samo upozorite da ćete sjediti neko vrijeme dok se ova količina detalja ne dogodi u 5 minuta. Bijela je sjajna pozadina jer neće oduzeti pažnju leptirima.

22091215-nokti-leptir14. Jedan leptir

Ako ste jedna od onih djevojaka koje vole držati to jednostavno, osim s jednim prstom, ovo će vam biti super. Leptir je upravo WOW detalj je nevjerojatan, a boje se tako dobro uklapaju. Kad pomislim na leptira, ove boje mi bez sumnje padaju na pamet. Ovo je nešto što će biti izvrsno za svakoga tko voli jednostavne francuske savjete sa samo malo umjetnine.

23091215-leptir-nokti

15. Zauzeto, ali lijepo

Novi trend ovih dana čini nešto drugačije za svaki nokat i iako ovo može biti malo previše za većinu nas, ne mogu lagati da ovo izgleda sjajno ako se izvede ispravno, ali to je vrlo zauzet dizajn s puno elemenata i puno detalja pa ovo možda nije za svakoga.

24091215-nokti-leptir16. Kratki nokti

Nemaju svi duge nokte, a zbog oštećenja koje će vrhovi nanijeti vašim noktima, ovo je nevjerojatan dizajn za vaše kratke nokte, izgleda sjajno, ali ne pretjerujte s detaljima bi moglo potrajati malo vremena, ali neće vas ostaviti da sjedite sati.

25091215-leptir-čavli17. Dragulji u izobilju

Ovo je bling dizajn s puno dragulja i boja, ali i dalje ima detalje i izgleda sjajno ako vam se sviđa bling, ovo je također jedan od onih dizajna koji nekima mogu biti previše.

26091215-nokti-leptir18. Šaren

Ovo je vrlo šaren, ima neke detalje, ali boje će trebati vremena ovdje, a ne baš dizajn, izgleda odlično, ali nije dizajn koji bi svi nosili ljubičasto i plavo izgleda nevjerojatno i prelijepo je, ali boje ga čine pomalo zauzetim i moglo bi se pokazati kao nešto više za mlađu generaciju

27091215-nokti-leptir19. Zabava s leptirima

Ovo je dizajn s malim detaljima, ima puno leptira po prstu pa će to potrajati, osim ako to nije učinjeno tiskarom za nokte ili s naljepnicama, ali slikanjem će to biti vrlo pravodoban postupak jer će detalji biti iznimno mali.

28091215-leptir-nokti

20. Zanimljiv dizajn

Ovo nije normalan dizajn, prilično je jedinstven i apstraktan, ali ipak nije gotovo. Izgleda zanimljivo i učinjeno je tako dobro

29091215-leptir-nokti21. Vrlo jednostavno

Naslov kaže da je tako jednostavan dizajn, a sjajni dio nudi dovoljno detalja da se ovo istakne.

31091215-leptir-nokti22. Lako DIY

Ovo bi mogao biti netko tko je to pokušao učiniti sam ili prijatelj, svejedno je i dalje prilično lijepo, to je dizajn krila koji se može izvesti vašim olovkama za nokte ili malim četkama za boje i alatom za iscrtavanje.

2091215-nokti-leptir23. Vintage leptiri

Ovo je moralo potrajati, ako je slikano, a dizajn i detalji su jednostavno nevjerojatni. Ovo bi moglo biti ispisano, ali izgleda naslikano i to čini ovo nevjerojatnim.

3091215-leptir-čavli

24. Sažetak

Ovo je još jedan apstraktni tip dizajna koji je prilično šaren, ali će ga nositi i samo ograničeni broj ljudi.

4091215-leptir-čavli

25. 3D dizajn

Iako ovo izgleda apsolutno prekrasno, morat ćete ga nositi samo u posebnoj prigodi jer bi se to moglo pokazati iritantnim i škakljivim za svakodnevni izgled zbog 3D umjetnosti koja se ističe.

5091215-leptir-čavli26. Zanimljivo, ali zaposleno

Ovo je tako lijep dizajn i izgleda detaljno, ali vrlo je zauzet i ako ne tražite leptira, nedostajat će vam.

6091215-leptir-čavli27. Ružičasta krila

Postoji mnogo načina da se dizajniraju krila leptira ovdje je prilično ružičasta. 7091215-leptir-čavli28. Plava krila

Ovaj dizajn plavog krila također je prilično lijep, a efekt ombre boje koji dobijete samo ga podiže na potpuno novu razinu.

8091215-leptir-čavli

29. Svjetlucava krila

Ovaj dizajn sa sjajem samo se ističe i izgledat će sjajno napravljen je jako dobro i možete vidjeti da su dobro iskoristili svoje vrijeme. Ovo sam učinio od onih zbog kojih svi žele ove nokte.

9091215-leptir-čavli30. Odličan jedan leptir

Ako volite sjajne nokte, ovo vam se mora svidjeti. Izgleda jednostavno, ali je super i jedan leptir čini da izgleda savršeno za svaku priliku.

10091215-nokti-leptirOvo su samo neki od nevjerojatnih dizajna koje ćete dobiti, a postoje i izvrsne DIY ideje ako ste voljni isprobati.