47 “out of the box” načina za oblikovanje klasičnog crvenog nokta

Crveni nokti su sastavni dio svakog kozmetičkog pulta klasične šik fashionistice. Gotovo osnovne kao i crvene usne, crveni nokti zasigurno će biti pobjednik u bilo kojoj odjeći, što je jednostavan način kada se osjećate pod stresom zbog svog izgleda. Pogledajte ovu ljupku damu, njeni crveni nokti savršeno se slažu s njenim crvenim usnama i cami, dajući joj francusku sofisticiranost u ležernom stilu. Ili žena na slici ispod nje, s torbicom od crvenog baršuna koja je u kontrastu s bijelom odjećom i nadoknađuje crvene nokte.

red-nail-designs-22021639red-nail-designs-22021635No, kako bi bilo da to podignemo za jedan stupanj? Crveni nokti ne moraju uvijek biti osnovni slatkiš od jabuke crveni mani-pedi koji je vaša baka nosila na prvom razgovoru za posao, slobodno pomiješajte klasiku i dodajte svoj jedinstveni zaokret. Ispod je nekoliko sjajnih primjera za početak „razmišljanja izvan okvira“ za vaše tjedno poliranje.

Međutim, prije nego što prijeđemo na primjere, evo nekoliko savjeta kako bi vaša manikura izgledala svježe i nagovorili je da ostane što dulje.

NEMOJTE koristiti sredstvo za uklanjanje laka za nokte da biste razrijedili lak ako se napio ili osušio. Sredstva za uklanjanje lakova za nokte koja sadrže aceton mogu zapravo umanjiti kvalitetu vašeg laka za nokte i učiniti ga više neupotrebljivim.

UPOTREBLJAVAJTE razrjeđivač lakova za nokte da vratite sjaj svim starim lakovima koji se nalaze na stražnjoj strani vaše komode ili ormarića. Važna napomena koju treba zapamtiti, tanje kapi za razrjeđivanje laka za nokte ne mogu se koristiti na sjajnim lakovima.

NE držite bočice s lakom za nokte u kupaonici. Ovo je uobičajena praksa za koju većina ljudi ne shvaća da zapravo skraćuje rok trajanja laka za nokte zbog promjenjivih temperatura i vlažnosti.

NE držite bočice s lakom za nokte u suhom i tamnom ormaru ili na drugom mjestu kako biste osigurali da lak za nokte traje najmanje dvije godine i duže.

NEMOJTE skladištiti svoje bočice s lakom za nokte koje su se spojile u neredu, posebno ako leže postrance. Kad boce leže bočno, lak može prodrijeti u otvor između grla bočice i čepa, te se tamo osušiti, pa se boca vrlo teško otvara sljedeći put kada u manikuru unesete potrebne nijanse.

Pokušajte pronaći odvojenu, organizirano mjesto za vaš lak za nokte. Ako imate ogromnu kolekciju, ovaj je korak još imperativniji kako biste mogli pristupiti punoj širini svog ulaganja. Uostalom, nitko ne želi kupiti nijansu laka za nokte, a zatim shvatiti da kod kuće ima bočicu koja savršeno radi. Da biste organizirali lak za nokte, pokušajte upotrijebiti odjeljak s odjeljcima, pravokutnu košaru itd. Odličan način za organiziranje laka za nokte je da lijepite male, snažne magnete na svaku bočicu laka za nokte, a zatim ih zalijepite na magnetsku daska ili magnetizirani zid. To ih čini lako dostupnima i prikazuje ih na način koji je mnogo jasniji od ogromne kutije.

Također, ne zaboravite prije nanošenja laka očistiti nokte sredstvom za uklanjanje laka za nokte i jakim sapunom kako biste bili sigurni da se lak bolje veže za vaš nokat. Nakon što to učinite, nanesite temeljni premaz kako bi se lak još bolje vezao za vaš nokat i trajao duže, a istovremeno spriječio požutjelost i zaštitio krevet nokta. Kad vaš izgled završi, upotrijebite ga završnim premazom. Završni sloj dodaje sjaj i sjaj, a istovremeno vam daje dodatnu zaštitu i trošenje. Profesionalni savjet: nanesite malo gornjeg laka na sam vrh noktiju nakon što ga nanesete na cijeli nokat. To će odvratiti dosadne žetone na rubovima.

Još jedna velika stvar koju treba zapamtiti prilikom lakiranja noktiju, pogotovo ako inače imate problema sa lakiranjem desne ruke ako ste desna ruka je korištenje štitnika za zanoktice. Štitnik za zanoktice možete kupiti u bilo kojoj trgovini ili upotrijebiti bijelo zanatsko ljepilo. Nanesite ga oko dna kreveta za nokte i uz rubove q-vrhom ili četkom kako biste spriječili da lak za nokte prodre na vašu kožu. Kad završite s lakiranjem noktiju, jednostavno ogulite štitnik za zanoktice i divite se svojoj prekrasnoj novoj manikuri.

  1. Osnovni zaobljeni crveni nokat

Obrađeno s VSCOcam -om s unaprijed postavljenim a6

Ovaj izgled je malo dug, ali svestran zbog zaobljenih krajeva.

2. Osnovno kutijasto crveno

red-nail-designs-22021646Ova je manikura velike duljine koja nije toliko duga da će vam smetati, ali je ipak elegantna. Pravokutni vrhovi dodaju čist i profesionalan izgled.

3. Jednostavno kod kuće Mani

red-nail-designs-22021647Ova manikura ne može biti jednostavnija, kad su vam nokti malo duži od osnove prsta, obojite ih bilo kojim crvenim lakom koji laska na vašoj koži radi lakog i brzog profesionalnog izgleda.

4. Lak za brzo sušenje

red-nail-designs-22021648

Trebate brzo izaći na razgovor za posao ili vjenčanje prijatelja? Nema problema! Koristite brzo sušeći lak za nokte poput ovog. Nemate brzosušeći lak? Pokušajte gurnuti ruke u zamrzivač da se brže osuše ili ih spustite pod ledenu vodu.

5. Lako sjajno crveno

red-nail-designs-22021649

Ovaj izgled ne zahtijeva gotovo nikakve pripremne radove, jednostavno odrežite nokte do ugodne duljine i premažite nokte lakom na bazi gela. Gel -lak daje vam duže vrijeme nošenja i prekrasan sjaj.

Vidi: Savršeni 59 gelovi za nokte

6. Šiljasti crveni savjeti

red-nail-designs-2202161

Ovaj vještičanski stil nije za osobe slabih srca ili one koji žele praktičniji stil. Međutim, ovaj izgled može biti izvrstan za kostime ili one kojima je prijeko potrebna prijenosna grebalica za leđa!

7. Naslagani prstenovi

red-nail-designs-2202162

umjesto da ulažete u drugu bocu laka za nadogradnju svog izgleda, isprobajte prstenje kako biste pojačali igru ​​zavidnosti. Upotrijebite više prstenova na jednom prstu da biste dobili složeni efekt koji izgleda hirovito i boemsko.

8. Izvještajni prsten

red-nail-designs-2202163

Ne osjećate se ugodno s previše prstena na rukama? Isprobajte jedan raskošni prsten kao dodatak za izjave. Možete odabrati neutralnu boju koja se slaže s vašim odijelom, kao na slici ovdje, ili kupiti crvenu koja će pristajati vašoj manikuri.

9. Karirani ispisani nokti

red-nail-designs-2202164

Za ovu manikuru trebat će vam neke naljepnice ili otisci za nokte, a ručno slikanje bilo bi jako teško oporezivati. Ovaj izgled dodaje grunge retro izgled klasičnoj manikuri, definitivno jedinstven zaokret koji nitko drugi neće imati. Pokušajte ga upariti s crvenim flanelom kako biste izgledali simpatično.

10. Confetti Sparkly Gradient

red-nail-designs-2202165

Ovaj izgled je proces u više koraka, pa ga pokušajte samo ako imate malo vremena na raspolaganju. Prvo nanesite bijeli lak ili upotrijebite lažne nokte bijele boje. Zatim upotrijebite lak za nokte u blizini baze nokta i raširite ga malo prema gore kako biste stvorili ombre efekt. Ne zaboravite upotrijebiti završni premaz s ovim stilom jer se konfeti mogu skinuti.

11. Naljepnica za novosti Mani

red-nail-designs-2202166

Možete dobiti sve vrste izvrsnih naljepnica koje će vašoj umjetnosti noktiju dodati žarište interesa. Možete ići minimalistički, kao u ovom izgledu, a naljepnice nanijeti samo na jedan ili dva nokta, a ostatak obojiti crvenom bojom ili svakom dodati jednu naljepnicu.

12. Buše od jabuka

red-nail-designs-2202167

Ovi nokti uzimaju najmanje četiri boje, odaberite boju temeljnog premaza, po mogućnosti bijelu ili vrlo svijetlo ružičastu ili bež, ovisno o tome što imate. Obojite sve nokte osim pokazivača ili prstena. Zatim, koristeći crvenu i malu četkicu s vrhovima, napravite oko pet ili šest sitnih crvenih kružića na svakom noktu, dopuštajući nekima da idu “izvan granice”. Zatim upotrijebite još finiji vrh i zelenu boju kako biste napravili mali “list”, a smeđu za “stabljiku”. Zabavni dio je prst koji ste izostavili. Obojite je velikom jabukom kao što je prikazano na slici, a sa strane dodajte sitnu bijelu liniju kako biste dodali malo ‘dubine’ svom umjetničkom djelu. Ta-Da! Pravi slatkiši jabuka crveni nokti!

13. Više tekstura noktiju

red-nail-designs-2202168

Lakovi za nokte mogu se osušiti u mnoštvo tekstura. Mat, sjaj, svjetlucanje, svjetlucanje, da spomenemo samo neke. Neke od ovih tekstura možete kombinirati u jedan izgled tako da svaki nokat ofarbate u različitu teksturu kako biste dobili ekscentrično šarmantnu manikuru.

14. Jedinstveni prst na prstenu

red-nail-designs-2202169

Slikanje prstenjaka na poseban način najnoviji je trend u svijetu mode noktiju. Ne može biti jednostavnije i dodaje svečani dodir svakoj manikuri. Posebno je sjajno ako se rastrgate između boja. U tom slučaju odaberite sjajno lažni nokat ili lak za nokte kako biste zamijenili crvenu boju na prstenu.

15. Savjeti za kandžasto srce

red-nail-designs-22021610

Ova manikura ima tri glavne točke zbog kojih izgleda tako jedinstveno. Najprije koristi trend prstenastih prstiju ugrađujući draguljastu aplikaciju. Drugo, koristi još jedan vrući trend u ovom trenutku, negativni prostorni mani! Negativan prostor je kada dio nokta ostavite prazan i dodate lak u dizajnerski oblik, dodaje razinu lagane sofisticiranosti. Na kraju, šiljasti vrhovi su vrlo podebljani, oblici srca mogu se postići stvaranjem malih oblika slova ‘M’ blizu baze vrha i ispunjavanjem crvenom bojom. Ovaj stil je definitivno savršen blizu Dana zaljubljenih!

16. Bijele cvjetne stabljike s pet latica

red-nail-designs-22021611

Ovaj izgled definitivno najbolje izgleda na duljim ili lažnim noktima. Cvjetni akcenti oslikani su preko noktiju koji su obojeni u crveno i potpuno osušeni. Brzim pokretima u smeđoj ili crnoj boji stvorite stabljike i bijele točkice za stvaranje latica cvijeća.

17. Kontrast blokirana bojom

red-nail-designs-22021612

Još jedan veliki trend koji se ovdje koristi! Blokiranje boja koristi kontrastne boje sastavljene u geometrijskim, minimalističkim uzorcima. Da biste dobili izgled na slici ovdje; obojite nokte crvenom bojom i ostavite ih da se potpuno osuše, a zatim zalijepite dio u trokutu ili drugom obliku. Možete zalijepiti samo nokat prstena, u skladu s trendom, ili sve to učiniti ako imate malo vremena na rukama. Zatim obojite blokirani dio drugom bojom, poput dječje plave koja se ovdje koristi. Svijetlo ružičasta, tirkizna ili čak kestenjasta boja bili bi izvrstan izbor. Dopustite da se lak osuši i odlijepite traku.

18. Savjeti za velike nokte za jabuke

red-nail-designs-22021613

Ovaj je stil sličan onom prikazanom ranije, samo što su ovdje svi nokti na vrhu s crvenim jabukama. Da biste postavili dobru podlogu za ovaj izgled, prvo zaokružite vrhove noktiju i nanesite sjajni lak za nokte. Zatim ih obojite u crveno i slijedite isti postupak opisan gore.

19. Multi-medijska manikura

red-nail-designs-22021614

Ovaj je izgled poput kolaža svih različitih vrsta nail art aplikacija. Najprije obojite naizmjenične nokte crvenom i bijelom bojom i ostavite da se osuše. Zatim prvo upotrijebite dragulj nokta i zalijepite ga na podnožje prvog nokta. Za drugi nokat, pruga s crvenom bojom. Treći nokat treba obojiti sjajnim lakom. Zatim obojite zadnji čavao isto kao i prvi. Pobrinite se da sve nokte premažete završnim premazom kako se ništa ne bi ljuštilo.

20. Faux Lunula

red-nail-designs-22021615

Spremite se naučiti novu riječ već danas! Lunula je oblik polumjeseca koji se nalazi u podnožju noktiju. Naglašeno je u ovom jedinstvenom izgledu s ružičastim podtonom. Da biste dobili stil, najprije obojite nokte ružičastim lakom, a zatim preko njih nanesite tamnocrvenu boju, ostavljajući polukrug u podnožju noktiju. Da biste dobili oblik polumjeseca, upotrijebite oblik za oblikovanje francuskog vrha ili drugu traku.

21. Crveno -bijela zimska kombinacija

red-nail-designs-22021616

Ova manikura izgleda kao da je napravljena ručno. Nakon što upotrijebite crvenu osnovnu boju, olovkom za nokte nacrtajte drveće i snježna brda ili četkicu s finim vrhom s bijelim lakom, zabavite se s njom i pustite mašti na volju.

22. Ružni božićni pulover nokti

red-nail-designs-22021617

Ova je manikura sve samo ne ružna i savršena je za zimsku sezonu. Izgled na slici ovdje zahtijeva prilično široku bazu, pa razmislite o upotrebi lažnih noktiju. Nakon što nalakirate nokte jednostavnom božićnom crvenom bojom, upotrijebite četkicu s finim vrhom za stvaranje točkica, cik -cakova i dizajna.

23. Metalni francuski savjeti

red-nail-designs-22021618

Ovaj izgled dodaje dašak jednostavne, ali alternativne sofisticiranosti klasičnim francuskim savjetima. Prije početka obavezno zaokružite rubove noktiju. Da biste dobili čiste linije, upotrijebite naljepnicu za oblikovanje francuske manikure na vrhovima noktiju i obojite rubove metalnom bojom, poput bakra, zlata ili srebra. Završite izgled sjajnim gornjim premazom.

24. Mramorne nijanse crvene boje

red-nail-designs-22021619

Na internetu postoji mnogo uputstava o izradi mramornih noktiju, od kojih većina uključuje iste osnovne materijale, ali evo jednostavnog sažetka. Prvo, pronađite si plitku zdjelu sa širokim ustima. Zatim ukapajte nekoliko kapi lakova različitih nijansi u zdjelu vode i zavrtite je čačkalicom po želji. Sada umočite svoje prethodno obojene crvene nokte u zdjelu i pamučnim štapićem očistite višak laka na koži oko noktiju.

25. Negativni svemirski trokuti

red-nail-designs-22021620

Ovu manikuru je jako jednostavno skinuti. Nakon što nanesete temeljni premaz, uzmite komad trake i postavite ga dijagonalno na nokat, te ga obojite crvenim lakom, ostavite da se osuši i isto učinite s druge strane. Nakon toga, kao i kod svih manikura s negativnim prostorom, ne zaboravite upotrijebiti sjajni završni premaz.

26. Savjeti o paukovoj mreži

red-nail-designs-22021621

Još jedna odlična manikura za Noć vještica! Varljivo jednostavna i koristeći tehniku ​​negativnog prostora, ova je manikura prilično moderna, ali ipak slatka. Samo obojite svoje savjete u crveno, a zatim upotrijebite crni lak za nokte s finim vrhom kako biste stvorili mreže. Počnite od ugla i upotrijebite tri široka poteza za mreže te ih spojite kratkim crnim potezima.

27. Prugasta bombona

red-nail-designs-22021622

Ova manikura je izvrsna i za blagdane. Da biste dobili izgled, upotrijebite bijeli lak za temeljni premaz. Zatim nabavite dvije četke za pruge, jednu koja je šira i jedna koja je uža. Naslikajte crvene pruge nasumično, izmjenjujući debele i tanke da biste dobili nasumičan izgled.

28. Skriveni pravokutnik

red-nail-designs-22021623

Ovaj izgled je vrlo jedinstven i jednostavan. Možete ga obojiti bilo kojom bojom kao bazom, ovdje se koristi svjetlucavi metalik, ali isprobajte zelenu mentu, breskvu ili srebro. Da biste dobili izgled, obojite nokat osnovnom bojom koju želite prikazati pri dnu i ostavite da se osuši. Zatim zalijepite donji dio noktiju ljepljivom trakom i gornji dio ispunite crvenom bojom.

29. Nail Jewel Designs

red-nail-designs-22021624

Na Internetu možete kupiti sve vrste nakita za nokte koji je odličan za jazz jednostavne crvene mani, najbolje se primjenjuju blizu baze nokta kako se ne bi lako skinuli. U ovom izgledu također su sjajni oslikani vrhovi na ružičastom prstu i pokazivaču isječeni tankim zlatnim obrubom, te kako prstenovi prstiju odgovaraju manikuri.

30. Zlatni akcenti

red-nail-designs-22021625

Zlatni lak za nokte izvrsna je nadopuna svakom tonu crvene boje. Možete upotrijebiti zlato na slici ovdje za slikanje samo prstenjaka (izvrsno za fotografije zaruka) ili ga upotrijebiti za isticanje svih noktiju.

31. Odgovarajuće cipele

red-nail-designs-22021626

Odaberite komad odjeće koji odgovara vašoj manikuri, to mogu biti cipele, kako je ovdje prikazano, ili torbica, pa čak i hlače. Usklađivanje noktiju s ostatkom odjeće sjajan je način da izgledate složeno.

32. Negativna svemirska ukleta stabla

red-nail-designs-22021627

Da biste dobili ovaj izgled- koji također izgleda sjajno za Noć vještica- odlijepite polovicu nokta i obojite ga crvenom bojom. Zatim upotrijebite četku s finim vrhom i crnim lakom za nokte da biste stvorili jeziva crna stabla s jednakim brojem grana sa svake strane.

33. Cherry Red Polish

red-nail-designs-22021628

Što se tiče nijansi lakova za nokte, nikada ne možete pogriješiti s jednostavnim ružičastim bombon crvenim jabučnim. Ova crvena boja izvrsna je za sve, od maturalne haljine do ležerne košulje.

34. Shimmery Red Polishred-nail-designs-22021629

Sjajni lak je također izvrsna opcija. Sjetite se samo da je svjetlucavi lak prilično tanak pa ćete možda morati upotrijebiti jako pigmentirani osnovni premaz ili više slojeva svjetlucavog laka za nokte.

35. Ruža Crvena Poljska

red-nail-designs-22021630

Boja ruže na ovoj slici također je vrlo svestrana i glamurozna. Pokušajte ga spojiti s profesionalnim odijelom za svježi izgled.

36. Crveni nokti duljine inča

red-nail-designs-22021631

Lažni crveni nokti

37. Grimiznocrveni zaobljeni rubovi

Obrađeno s VSCOcam -om s unaprijed postavljenom f2

Grimizni nokti izgledaju sjajno i jako pigmentirani, a da ne djeluju djetinjasto. Uparite ovu manikuru s prekrasnim naušnicama ili prstenom sličnih boja.

38. Ne zaboravite prste na nogama!red-nail-designs-22021633

Je li sezona sandala tamo gdje živite? Pa ne zaboravite si priuštiti lijep mani-pedi prije nego što krenete na plažu. Ako se vaš lak za nokte posebno dugo suši, ne zaboravite upotrijebiti razdjelnike za nožne prste kako vam prsti ne bi štrcali dok se lak suši.

39. Crveni granat red-nail-designs-22021634 Granat je najodraslija boja od svih ovdje prikazanih. Lak za nokte obojite granatno crvenim lakom s visoko sjajnim završnim premazom kako biste dodali efekt poput dragulja.

40. Merlot Mat dugi nokti

red-nail-designs-22021636

Mat je suprotnost sjajnom. Mat manikura izgleda sjajno s crvenim lakom zbog načina na koji izgleda kao crveni baršun.

41. Luula s lažnim iscrtanim obrisima

red-nail-designs-22021637

Još jedna lunula manikura! Ovaj je izgled mnogo jednostavniji za napraviti od nekih drugih prethodnih. Nakon što nanesete crveni osnovni premaz, napravite male točkice u obliku polumjeseca oko baze nokta. Bilo koja kontrastna boja djeluje, ali isprobajte bakrenu boju na slici ovdje za ugodan jesenski izgled. Profesionalni savjet: Upotrijebite zaobljeni kraj pribadače umočene u boju laka za nokte koju želite koristiti za stvaranje točkica.

42. Candy Apple Red Manikura

red-nail-designs-22021638

Crvena slatkiša s jabukom crvena prilično se razlikuje od one gore zbog blage narančaste nijanse. Ova bi boja izgledala sjajno s jednostavnom crnom ili bijelom odjećom.

43. Sjajni crveni faki

red-nail-designs-22021640

Ovi klasični crveni lažni nokti izvrsni su kada želite samo osnovni izgled koji je i dalje lijep.

44. Ruža Crvena Dugi kockasti noktired-nail-designs-22021641

Ovi nokti su dugi, ali izgledaju lijepo jer su dugi nokti oblikovani u jasne i sažete oblike kutije.

45. Crvena mahagonired-nail-designs-22021642Ovi nokti od mahagonija najtamnije su crvene boje na ovom popisu, ali nemojte se sramiti kad ih spojite tamnijim bojama, poput crnog džempera prikazanog ovdje radi ćudljivog, eteričnog izgleda.

46. ​​Neon Redred-nail-designs-22021643

Iako bi ova nijansa crvenog laka za nokte izgledala sjajno na bilo kojoj nijansi kože, posebno je vidljiva na osobama tamnije boje kože.

47. Savjeti narančaste crvene boje

red-nail-designs-22021644

Ova crvena boja je toliko narančasta da bi se vjerojatno mogla uzeti u obzir na samoj granici. Iako bi ova nijansa vjerojatno mogla biti riječ svakoga u kombinaciji s odgovarajućom odjećom i priborom, izgledala bi posebno dobro na osobama svjetlije puti.