Odricanje od odgovornosti

TattoozZa Odricanje od odgovornosti

TattoozZa web mjesto (u daljnjem tekstu: “web mjesto”) je internetska informativna usluga koju pruža tvrtka TattoozZa (“tetovaža”), podložno vašoj usklađenosti s dolje navedenim odredbama i uvjetima. MOLIMO VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE OVAJ DOKUMENT PRIJE PRISTUPANJA ILI KORIŠTENJA MJESTA. PRISTUPANJEM ILI KORIŠTENJEM STRANICE, SLAŽETE SE DA VEŽETE UVJETIMA UVJETA I DALJE. AKO NE ŽELITE VEZATI OVIM UVJETIMA, NE MOŽETE PRISTUPITI ILI KORISTITI STRANICU. TattoozZA MOŽE IZMJENITI OVAJ UGOVOR U BILO KOJE VRIJEME, A TAKVE IZMJENE BITE UČINKOVITE ODMAH PO OBJAVLJENJU IZMJENJENOG UGOVORA NA STRANICI. SLAŽETE SE PERIODIČNO PREGLEDATI UGOVOR DA BISTE SVJESNI O TAKVIM IZMJENAMA I VAŠEM NASTAVKOM PRISTUPU ILI KORIŠTENJU STRANICE OCJENITI ĆE SE VAŠIM ZAKLJUČNIM PRIHVATANJEM IZMJENJENOG UGOVORA.

  1. Autorska prava, licence i podnesci ideja.

Cjelokupni sadržaj web stranice zaštićen je međunarodnim zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima. Vlasnik autorskih prava i zaštitnih znakova su TattoozZa, njegove podružnice ili druge davatelji licenci trećih strana. NE MOŽETE NI NA KOJI NAČIN IZMJENITI, KOPIRATI, REPRODUKIRATI, PONOVNO OBJAVITI, UPLOADITI, POSTATI, PRIJENOSITI ILI DISTRIBUCIRATI GRAĐU NA MJESTU, UKLJUČUJUĆI TEKST, GRAFIKU, KOD I/ILI SOFTVER. Možete ispisivati ​​i preuzimati dijelove materijala s različitih područja web stranice isključivo za vlastitu nekomercijalnu upotrebu, pod uvjetom da se ne slažete s promjenom ili brisanjem bilo kakvih napomena o autorskim pravima ili vlasništvu iz materijala. Slažete se da ćete TattoozZi dodijeliti neisključivu, svjetsku, trajnu licencu bez tantijema, s pravom na podlicencu, za reprodukciju, distribuciju, prijenos, stvaranje izvedenih djela, javno prikazivanje i javno izvođenje svih materijala i drugih informacija (uključujući, bez ograničenja, ideje sadržane u njima za nove ili poboljšane proizvode i usluge) koje podnosite na bilo koja javna područja web stranice (poput oglasnih ploča, foruma i grupa za vijesti) ili e-poštom na TattoozZa svim sredstvima i u svim medijima sada poznate ili kasnije razvijene. Također dajete TattoozZa -i pravo korištenja vašeg imena u vezi s dostavljenim materijalima i drugim podacima, kao i u vezi sa svim oglasnim, marketinškim i promotivnim materijalom povezanim s tim. Slažete se da nećete imati pribjegavanje TattoozZi za bilo kakvo navodno ili stvarno kršenje ili protupravno prisvajanje bilo kojeg vlasničkog prava u vašim komunikacijama s TattoozZom.

Publikacije, proizvodi, sadržaj ili usluge na koje se ovdje upućuje ili na web mjestu isključivi su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke TattoozZa. Ostali nazivi proizvoda i tvrtki navedeni na web mjestu mogu biti zaštitni znakovi njihovih vlasnika.

  1. Korištenje web stranice.

Razumijete da, osim za informacije, proizvode ili usluge za koje je jasno identificirano da ih isporučuje TattoozZa, TattoozZa ne upravlja, ne kontrolira niti podržava bilo koje informacije, proizvode ili usluge na Internetu na bilo koji način. Osim informacija, proizvoda ili usluga koje identificira TattoozZa, sve informacije, proizvode i usluge koje se nude putem web stranice ili na internetu općenito nude treće strane koje nisu povezane s tvrtkom TattoozZa a. Također razumijete da TattoozZa ne može i ne jamči niti jamči da će datoteke dostupne za preuzimanje putem web stranice biti bez infekcija ili virusa, crva, trojanskih konja ili drugog koda koji očituje zagađujuća ili destruktivna svojstva. Vi ste odgovorni za provedbu dovoljnih postupaka i kontrolnih točaka kako biste zadovoljili svoje posebne zahtjeve za točnost unosa i izlaza podataka, te za održavanje sredstava izvan web stranice za obnovu izgubljenih podataka. PREUZIMATE UKUPNU ODGOVORNOST I RIZIK ZA VAŠU UPOTREBU STRANICA I INTERNET. TattoozZA DOSTAVA STRANICU I POVEZANE INFORMACIJE „KAKAVA JE“ I NE IZRAŽAVA JAVNE JAMSTVE, ZASTUPANJA ILI POTVRDE ŠTA GARANCIJE ZA TITLE ILI NEMA WANTRONITA USLUGI BILO KOJA INFORMACIJA O TRGOVINI ILI USLUGA KOJA SE PRUŽA KROZ USLUGU ILI NA INTERNETU OPĆENITO, I TattoozZA NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJU TROŠKU ILI ŠTETU POSTOJUĆI BILO KOJA IZRAVNO ILI POSREDNO OD TAKO. SAMO JE VAŠA ODGOVORNOST PROCJENITI TOČNOST, POTPUNOST I KORISNOST SVIH MIŠLJENJA, SAVJETA, USLUGA, TRGOVINE I DRUGIH INFORMACIJA KOJI SE DOSTAVLJAJU KROZ USLUGU ILI NA INTERNETU općenito. TattoozZA NE JAMČI DA ĆE USLUGA BITI PREKIDNA ILI BEZ GREŠKA, ILI DA ĆE SE NEDOSTACI U SERVISU ISPRAVITI.

DALJE RAZUMETE DA ČISTA PRIRODA INTERNETA SADRŽI NEDEDAVANE MATERIJALE OD NJIH KOJI SU Spolno eksplicitni ili vam mogu biti uvredljivi. VAŠ PRISTUP TAKVIM MATERIJALIMA JE NA TVOJ RIZIK. TattoozZA NEMA KONTROLU I PRIHVAĆA NIKAKVU ODGOVORNOST ŠTA BILO ZA TAKVE MATERIJALE.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

TattoozZA NI U KOM SLUČAJU NEĆE BITI ODGOVORNI ZA (I) BILO KAKVU SLUČAJNU, POSLJEDIČNU ILI IZREDNU ŠTETU (UKLJUČUJUĆI, ALI NE SAMO OGRANIČENU, ŠTETU GUBITKA DOBITKA, PREKIDA POSLOVANJA, GUBITAK PROGRAMA ILI INFORMACIJE, I INFORMACIJE, I INFORMACIJE, I INFORMACIJE, I INFORMACIJE) KORIŠTENJE ILI NESPOSOBNOST ZA KORIŠTENJE USLUGE, ILI BILO KOJIH INFORMACIJA ILI TRANSAKCIJA PRUŽANIH NA SERVISU ILI PREUZIMANJA IZ USLUGE, ILI BILO KAKVOG ODLAGANJA TAKVIH INFORMACIJA ILI USLUGE. ČAK I AKO JE TattooZZA ILI NJEGOVI OVLAŠTENI PREDSTAVNICI BILI SAVJETANI O MOGUĆNOSTI TAKVIH OŠTEĆENJA, ILI (II) BILO KAKVOG ZAHTJEVA DOPISIVOG GREŠKAMA, PROPUSTIMA ILI DRUGIM NEPRAVILNOSTIMA U SERVISU I/ORMERU, MREŽI, SERVERU ili MORMU. ZATO ŠTO NEKE DRŽAVE NE DOZVOLJAVAJU ISKLJUČIVANJE ILI OGRANIČAVANJE ODGOVORNOSTI ZA POSLJEDIČNE ILI SLUČAJNE ŠTETE, GORNJA OGRANIČENJA SE MOŽDA NE ODNOSE NA VAS. U TAKVIM DRŽAVAMA, TattoozZA ODGOVORNOST JE OGRANIČENA NA NAJVEĆU MJERU DOZVOLJENU ZAKONOM. TattoozZa ne daje nikakve izjave o bilo kojoj drugoj web stranici kojoj možete pristupiti putem ove ili koja može dovesti do ove stranice. Kada pristupite web stranici koja nije TattoozZa, imajte na umu da je neovisna o TattoozZi i da TattoozZa nema kontrolu nad sadržajem na toj web stranici. Osim toga, poveznica na TattoozZa web stranicu ne znači da TattoozZa podržava ili prihvaća bilo kakvu odgovornost za sadržaj ili upotrebu takve web stranice.

  1. Obeštećenje.

Slažete se obeštetiti, braniti i držati bezopasne TattoozZa -e, njezine službenike, direktore, zaposlenike, agente, davatelje licenci, dobavljače i bilo koje treće strane davatelje informacija za Uslugu od i protiv svih gubitaka, izdataka, šteta i troškova, uključujući razumne odvjetničke naknade, koje su rezultat bilo kakvog kršenja ovog Ugovora (uključujući nesavjesno ili nezakonito ponašanje) od strane vas ili bilo koje druge osobe koja pristupa Usluzi.

  1. Prava trećih strana.

Odredbe stavaka 2. (Korištenje usluge) i 3. (Odšteta) su u korist TattoozZa -e i njezinih službenika, direktora, zaposlenika, agenata, davatelja licence, dobavljača i bilo kojih trećih strana davatelja usluga. Svaki od ovih pojedinaca ili subjekata ima pravo tvrditi i provoditi te odredbe izravno protiv vas u svoje ime.

  1. Termin; Prestanak.

Ovaj ugovor može otkazati bilo koja strana bez prethodne najave u bilo koje vrijeme iz bilo kojeg razloga. Odredbe stavaka 1 (Autorska prava, licence i podnošenja ideja), 2 (Korištenje usluge), 3 (Odšteta), 4 (Prava treće strane) i 6 (Ostalo) ostaju na snazi ​​nakon raskida ovog Ugovora..

  1. Razno.

Ovaj će se Ugovor upravljati i tumačiti u skladu sa zakonima Indije koji se primjenjuju na ugovore koji su sklopljeni i koji će se u Indiji izvršavati. Slažete se da će se sve pravne radnje ili postupci između TattoozZe i vas u bilo koju svrhu u vezi s ovim Ugovorom ili obvezama stranaka prema ovom ugovoru podnositi isključivo na saveznom ili državnom sudu nadležne nadležnosti koji sjedi u Indiji. Bilo koji razlog za podnošenje tužbe ili zahtjeva koji imate u vezi sa Uslugom mora biti pokrenut u roku od jedne (1) godine nakon što se zahtjev ili uzrok tužbe pojavi ili je takav zahtjev ili uzrok tužbe zabranjen. Grijeh TattoozZe u inzistiranju na ili provođenju strogog izvršavanja bilo koje odredbe ovog Ugovora neće se tumačiti kao odricanje od bilo koje odredbe ili prava. Niti ponašanje stranaka niti trgovačka praksa neće djelovati na izmjenu bilo koje odredbe ovog Ugovora. TattoozZa može dodijeliti svoja prava i dužnosti prema ovom Ugovoru bilo kojoj strani u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještenja.

Zadržavaju se sva prava koja ovdje nisu izričito odobrena.