Očetkana frizura

Isčetkana frizura nema kultno ime poput ostalih klasičnih muških frizura poput quiffa, pompadoura ili fadea. Ipak, definitivno ste vidjeli očešljanu frizuru i vjerojatno vam se čak i svidjela. Definirano voluminoznom, gustom kosom, češljanje izgleda dobro za svakoga tko ima kratku do srednju kosu. Cool počešljane frizure često su razbarušene s opuštenim, neurednim stilom jedinstvenim za ovaj muški stil šišanja.

Na kraju, češljanje je laka frizura koja pristaje većini momaka, a nudi i dodatnu prednost super lakog oblikovanja. Sa modernom i izrazitom frizurom, teško je propustiti isčešljanu frizuru za muškarce. Čitajte dalje kako biste saznali kako napraviti frizuru na kosu i cool varijacije koje možete stvoriti!

Očetkana frizura

Što je frizura sa četkom?

Očetkana frizura uključuje kosu koja izgleda kao da je počešljana ravno gore, slično šiljatoj kosi. Što je dulja kosa, ovaj će stil više okretati glavu i biti učinkovitiji. Baš kao i podšišanje, bočne i stražnje strane ove frizure kratke su ili izblijedjele kako bi naglasile kosu na vrhu glave. Cjelokupni izgled varijacija je kratkih strana i duge kose u vrhunskom trendu, čime se kombinira blijeđenje ili podrezivanje s duljom teksturiranom kosom.

Styling je nevjerojatno važan za šišanje, koje zahtijeva oblikovanje cijelog vrha kose, a ne samo sprijeda ili sa strane. Bez dodatnog volumena i visine, četka sjedi ravno i izgleda slično drugim frizurama s dugim vrhom bez volumena.

Neuredna frizura isčešljana sa visokim blijeđenjem

Što mi je potrebno za friziranu kosu?

Češljana frizura zahtijeva da kosa na vrhu glave bude duga između 2 i 4 inča. Dulja kosa lako će se prebaciti i zahtijevat će previše proizvoda za kosu kako bi se održala; u međuvremenu, kraća kosa neće doseći željenu visinu i jednostavno će izgledati poput neurednog šišanja.

Cool Blonde Haircut Haircut

Nažalost za one s kovrčavom kosom, muško češljanje može biti teško skinuti jer se kovrče opiru oblikovanju prema gore. Valovita ili ravna kosa dat će najbolje rezultate s ovim izgledom.

Na kraju, sve što vam je potrebno za izvlačenje brušenog stila je neki kvalitetan proizvod za oblikovanje poput pomade ili voska, sušilo za kosu i četka ili češalj. Četke najbolje rade s ravnom kosom radi dodavanja teksture, dok su češljići bolji za valovitu kosu.

Nisko suženje s češljanom kosom

Kako stilizirati češljanu kosu

Stiliziranje ošišane kose je jednostavno, a koraci su slični metodi koja se koristi za druge popularne stilove, poput pompadoura i quiffa. Kad jednom isprobate ovaj stil, bit ćete ovisni. Elegantne frizure bez ikakvih napora, poput češljanja, poslužit će u svakoj situaciji. Za oblikovanje kista slijedite ove upute.

  1. Prije oblikovanja kosu kosu operite i osušite ručnikom dok ne postane malo vlažna.
  2. Nanesite dovoljno pomade, voska ili kita kako biste prekrili svu kosu. Pazite da proizvod za kosu ravnomjerno rasporedite po kosi.
  3. Dok nanosite proizvod, četkajte ili češljajte svu kosu prema gore. Oblikujte je kao šiljastu frizuru, ali pazite da ostane neuredna, raščupana i teksturirana. Pokušajte ne skupljati niti kose zajedno.
  4. Provucite prste kroz kosu kako biste joj dali raščupani izgled.
  5. Osušite fenom dok češljate prste kako biste oblikovali šiške i dodali volumen kosi. Pobrinite se da kosa u sredini glave dobije dovoljno topline i teksture za ujednačen izgled.

Raščešljana kosa srednje duljine s bradom

Hlađene frizure s isčetkanim frizurama

Četkani stil trenutno je popularan trend muške kose, a postoji mnogo varijacija u jednostavnom stilu. Da bismo vam dali ideje za šišanje u budućnosti, sastavili smo ovu galeriju najboljih ošišanih rezova. Ove će slike također ponuditi obilje inspiracije za oblikovanje vaše hladne četke u budućnosti. Pođite stopama ovih elegantnih muškaraca i odaberite ovu svestranu mušku frizuru koju je lako oblikovati.

Debela, češljana kosa s kratkim stranama

Debela, češljana kosa s kratkim stranama

Valovito počešljana kosa s blijeđenjem

Valovito počešljana kosa s blijeđenjem

Undercut s Brush Up

Undercut with Brush Up Hairstyle

Nisko blijeđenje kože s neurednim četkom i bradom

Nisko blijeđenje kože s neurednim četkom i bradom

Neuredno počešljana kosa sa svijetlom bradom

Neuredno počešljana kosa sa svijetlom bradom

Sužena kosa s dugom teksturiranom četkom

Sužena kosa s dugom teksturiranom četkom

Ošišana frizura sa visokim blijeđenjem i bradom

Ošišana frizura sa visokim blijeđenjem i bradom

Visoko blijeđenje kože s gustom češljanom kosom

Visoko blijeđenje kože s gustom češljanom kosom

Kratke strane s brušenim vrhom

Kratke strane s brušenim vrhom

Kratke sužene strane sa šišanjem sa šiškom

Kratke sužene strane sa šišanjem sa šiškom

Nisko blijeđenje s debelim, ravnim kistom

Nisko blijeđenje s debelim ravnim kistom

High Fade Skin with Messy Brush Up Cut

Visoko blijeđenje kože s neurednim rezanjem četkom

Srednje ćelavo izblijedjelo s oblikovanom kosom i dugom češljanom kosom

Srednje ćelavo izblijedjelo s oblikovanom kosom i dugom češljanom kosom

High Fade with Thick Brush Up

High Fade with Thick Brush Up