15 najboljih jedinstvenih tetovaža i dizajna ukrštenih prstiju

S tetovaža prekriženih prstiju, svuda ćete sa sobom donijeti sreću! Ove tetovaže rade ruku pod ruku s drugim draguljima sreće-zlatnim potkovicama, djetelinama s četiri lista i slično. Ima puno znakova sreće, ali jednostavna tetovaža prekrižena prstima uvijek je draga.

15 najboljih tetovaža prekriženih prstima za tintu danas

Koji su neki od sretnih znakova i simbola u koje vjerujete osim znakova ukrštenih prstiju? Ako još niste sigurni je li ovo prava tetovaža za vas, možete pogledati popis tetovaža prekriženih prstiju ispod i možda ćete se uvjeriti!

1. Odmah iza ušiju

tetovaža prekriženih prstiju

S ovom malom tetovažom iza uha, uvijek se potajno nadate sreći bez obzira na to vide li je drugi ljudi ili ne. Nećete morati biti previše zabrinuti zbog ove tetovaže zbog koje izgledate neprofesionalno – tako je mala da se ne može primijetiti!

2. Vintage obojeni stil

tetovaža prekriženih prstiju

Ako želite dodatnu sreću, možete upotrijebiti dizajn tetovaža poput ovog. Uopće nije loše, zar ne? Ako volite tetovaže u vintage stilu, ovo bi mogla biti prava stvar za vas.

3. Tetovaža prekrižena prstima s malim dekorom

dizajn križnih tetovaža

Nijanse za ove tetovaže prekrižene prstima također slijede vintage stil, a uz dizajn tetovaže prati mali crveni cvijet. To je samo mali dodatak, ali dodaje više šarma izgledu tetovaže.

4. Tetovaža prekriženih prstiju na ramenima

tetovaža prekriženih prstiju

Ove se tetovaže također mogu ispisati na ramenima kao dio dizajna rukava. Alternativno, ovo možete naslikati kao samotnu tetovažu bez drugih popratnih dizajna. To također radi!

5. Tetovaža prekriženih prstiju sa motivom zmije

dizajn križnih tetovaža

Nismo previše sigurni što bi značilo imati zmiju omotanu oko znaka koji bi trebao biti namijenjen sreći. Što mislite da sve to znači?

6. Okružen prekrasnim cvjetovima

tetovaža prekriženih prstiju

Tetovaža prekrižena prstima izgleda nevjerojatno s cvijećem koje je okružuje – ne slažete se? Čini se da cvijeće ovoj jednostavnoj tetovaži daje elegantniji izgled – barem tako mislimo.

7. Jednostavno & Minimalistička tetovaža prekriženih prstiju

dizajn križnih tetovaža

Jednostavnost je dobra, pa je i ovo jednostavno i lijepo tetoviranje također dobro. Pogledajte samo ovaj – tu su samo osnovni prsti, obojeni nokti i kao što je obećano, prekriženi prsti. Što se ne sviđa?

8. Prsti prekriženi stabljikom ruže

tetovaža prekriženih prstiju

Općenito, dodavanje cvijeta dovoljno je da većinu tetovaža učini malo ženstvenijom. Dodavanjem ovog cvijeta prstima prekriženih tetovaža na kojima se događa da imaju njegovane nokte, pa to je samo još ženstvenije!

9. Malo drugačije

dizajn križnih tetovaža

Kad odrežete prste koji bi trebali značiti sreću za vas, radi li tetovaža prekriženih prstiju i dalje? Teško je reći, ali ako se jako jako molite, moglo bi uspjeti!

križne tetovaže

10. Mali bijeli obrisi

značenje tetovaže s ukrštenim prstima

Evo nešto što ne vidite često u dizajnu tetovaža – bijeli obrisi. Smatramo da je bijela tinta podcijenjena kada je riječ o modernom dizajnu tetovaža. Zar ne mislite da ova tetovaža prekrižena prstima izgleda puno bolje zbog tog bijelog obrisa?

11. Jednostavno & Direktno

dizajn križnih tetovaža

Tetovaže ne postaju jednostavnije od ovoga. To je samo ruka s ukrštenim prstima i svi smo dobro. Ako volite minimalizam, ovo bi bio dobar koncept.

12. Okrivite lošu sreću

tetovaža prekriženih prstiju

Ovaj je post upravo pojasnio što znači imati odsječene prste na inače sretnoj tetovaži s prekriženim prstom. Doista, sjeckani prsti značili bi lošu sreću!

13. Desno na vratu

tetovaža prekriženih prstiju

To bi nam bilo prilično čudno mjesto za tetovažu šarma sreće, ali svatko od nas ima drugačiji ukus pa tko može reći što je ispravno, a što nije?

14. Držanje ruže

dizajn križnih tetovaža

U ovom trenutku većina vas primijetila bi kako postaje uzorak imati cvijeće s prekriženim prstima. Kako tumačite značenje ove tetovaže? Što mislite da to znači?

15. Rasplet

dizajn križnih tetovaža

U redu, moramo reći da smo prilično zadivljeni ovim. Volimo kako se čini da se tetovaža razotkriva pri dnu, a ima i prekrasnu linijsku umjetnost koja zamjenjuje sve potrebe za zasjenjivanjem u akvarelnom stilu. Volimo ga!

Osjećate li se nadahnuto nakon što vidite ove prekrižene tetovaže? Svakako pogledajte neke od drugih kolekcija tetovaža na sreću i mnogo drugih dizajna! Možda ćete jednostavno pronaći dizajn s kojim ćete pasti do pete za sljedeću tetovažu.