100+ Idej, nakit in informacije o piercingu kačjih ugrizov

Prebadanje z kačjimi piki nedvomno pridobiva vse večjo popularnost v današnji generaciji. Preprosto zato, ker so današnji ljudje, zlasti mladi, že dobro usmerjeni v piercing kot odličen in krasen okras na svojem telesu. Resnica je, da je to nekakšen piercing za ustnice, ki se nahaja na ustnem delu osebe, zlasti na spodnjem delu ustnice. Še bolj zanimivo je dejstvo, da je sestavljen iz 2 prebadanja. Da, dobro ste prebrali, zato se imenuje kačji ugriz. Dva prebadanja sta pravokotna drug na drugega glede na razdaljo od osrednjega dela spodnje ustnice. To zagotovo doda lepoto in dramo tej prebadljivi vrsti. Oglejte si tudi naše članke o najbolj priljubljenih piercingih v nosu in ušesih.

Zasluge: BodyCandy

Če ne veste, se imenuje tudi tako, saj bo videti kot kačji zublji, ko bo končno pritrjen na spodnji del ustnice. Za možnosti nakita je običajno, da se mnogi odločijo za čepke ali prstane. Poleg tega je lahko tudi ime dveh piercingov na licih, obrveh in jeziku, vendar se običajno nanaša na dva prebadanja na spodnji ustnici. Prav tako si lahko ogledate naše članke o različnih piercingih za ustnice, kot so Labret Piercing, Medusa Piercing, Monroe Piercing.

Postopek prebadanja kačjih ugrizov

Če ste eden tistih, ki razmišljajo o piercingu kačjega ugriza na telesu, morate iti skozi pomemben postopek, ki je v zvezi s tem. Celoten postopek je za vas zelo pomemben, da se lahko preprosto odločite, ali lahko postopek res premagate ali ne. Tu so pomembne stvari, ki jih je treba narediti v zvezi s postopkom prebadanja:

 • Najprej morate poiskati zanesljivo piercing trgovino. Poskrbite, da boste izbrali tistega, ki ima visoko usposobljene profesionalne pierce, ki vam bodo udobno, ko se jim približate.
 • Po prihodu v izbrano kliniko za piercing vam mora poklicni piercer ponuditi stol. To vas bo sprostilo, preden se bo dejanski postopek nadaljeval. Prav tako vam lahko pomaga, če občutite le manjšo bolečino.
 • Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je, da profesionalnemu piercerju naročite, kje točno želite preboditi. Ta vaša navodila bodo potem osnova za prebadanje pri postavljanju oznak za vaš prebadanje. To se naredi z uporabo kirurškega markerja. Oznake morajo biti enako pravokotne, da dosežemo čudovit videz piercinga.
 • Želeno prebodeno območje je treba dobro očistiti. Poklicni piercer ne more nikoli pozabiti te zelo pomembne stvari. Namen je odstraniti bakterije, ki so lahko prisotne na tem območju.
 • Nato bo skozi kožo in mišice ustnic vstavljena votla igla. To se naredi na obeh straneh spodnjega dela ustnice, da se doseže videz kačjega ugriza. Preden to storite, pazite, da mora prebodalka najprej iglo sterilizirati. S tem je mogoče preprečiti morebitne okužbe.

Stopnja bolečine

Seveda lahko votla igla, ki se uporablja za prebadanje luknje za ugrize kač, povzroči nekaj bolečine. Intenzivnost bolečine, ki jo čuti vsaka oseba, ki se podvrže postopku prebadanja, se običajno razlikuje od posameznika do posameznika. Če imate večjo toleranco bolečine, potem ne morete prenesti bolečine, ki jo lahko prinese. Če pa imate nižjo toleranco bolečine, bi morali biti več kot pripravljeni, da se soočite s kakršno koli intenzivnostjo bolečine, ki vas čaka pri prebadanju kačjih ugrizov. Med postopkom prebadanja se lahko pojavi tudi krvavitev, vendar se tukaj ni treba sekirati, saj lahko poklicni piercer to dobro obvlada. Bolečina je tudi normalna, ki se pojavi nekaj dni po tem, ko ste uspešno premagali postopek prebadanja. Ključno pri tem je, da se pripravite in mislite, da zmorete, ne glede na to, kako boleče je.

Njegovo trajanje zdravljenja

Potrebovali bodo 2 do 4 mesece, da se prebodeno območje popolnoma zaceli. Če obstaja bolečina, potem bo zagotovo tudi proces zdravljenja. S piercingom kačjih ugrizov boste potrebovali najmanj 2 meseca in največ 4 mesece, preden lahko končno rečete, da je rana na prebodenem območju že popolnoma zaceljena. Kljub temu morate vedeti, da se obdobje okrevanja od osebe do osebe vedno razlikuje. Če ste dovolj odgovorni pri opravljanju vseh svojih del, potem proces zdravljenja zagotovo ne bo zamujal. Če pa ste dovolj neprevidni, se lahko celotno trajanje zdravljenja podaljša.

Potrebna nega

Ni treba posebej poudarjati, da obstajajo številni poostanki, ki jih je treba upoštevati po postopku prebadanja kačjega ugriza. Ti stranski učinki bodo vplivali na trajanje okrevanja prebodenega območja. To so lahko celo vaše vstopnice, da se znebite možnih okužb, ki se lahko pojavijo na poti. Tu so naknadne oskrbe:

 • Po vsakodnevnem obroku morate dobro umiti usta, da se znebite klic. To lahko storite s toplo toplo slano vodo.
 • Čiščenje piercing nakita je pomembno. Preprosto vzemite vato in vanjo nalijte nekaj slane vode ter jo nanesite na območje.
 • Vsako dnevno prhanje, ki ga imate vsak dan, morate tudi dobro umiti prebodeno območje. Uporabite blago milo.
 • Bolečine lahko zmanjšate, ko ste še na okrevanju, tako da zaužijete le manjše koščke hrane, ki so na voljo na vašem jedilniku.
 • Ne upajte menjati nakita, medtem ko je prebodeno območje še v obdobju okrevanja.
 • Zapustite začinjeno hrano na jedilniku, saj lahko poslabša stanje prebodenega območja.

Možnosti nakita in njihove cene

Za prebadanje kačjih pikov je danes na voljo več možnosti nakita. Te možnosti nakita so oblikovane v različnih oblikah in obarvane z različnimi živahnimi odtenki. Vse je odvisno od vas, kaj izbrati. Pri izbiri pa je zelo pomembno, da izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Tu je nekaj teh nakita:

 • Črni prstan za ustnice – Elegantna črna barva te možnosti nakita je nekaj, kar vas bo popestrilo pri nošenju. Njegova cena je okoli 2,5 USD.
 • Steel Ball Stud – To je ena zelo pogosta, a najboljša možnost nakita za piercing kačjih pikov. Njegova cena bi lahko dosegla kar 8,88 USD.
 • Vijak iz eloksiranega jekla – To je cenejša različica kovanega nakita, saj stane le 3,27 USD.
 • Piercing z notranjim navojem – Pripravite 9,99 USD, če želite imeti ta čudovit piercing za ugrize kač.
 • Titanov čep – Veliko ljudi se odloči za ta nakit, saj je preprost, a eleganten. Cena je okoli 6,99 USD.

piercing kačjih pikov24prebadanje kačjih pikov33prebadanje kačjih pikov1prebadanje kačjih pikov2prebadanje kačjih pikov3prebadanje kačjih pikov4prebadanje kačjih pikov5piercing kačjih pikov7prebadanje kačjih pikov8prebadanje kačjih pikov9prebadanje kačjih pikov12prebadanje kačjih pikov14prebadanje kačjih pikov15prebadanje kačjih pikov16prebadanje kačjih pikov22prebadanje kačjih pikov21piercing kačjih ugrizov20prebadanje kačjih pikov19prebadanje kačjih pikov18prebadanje kačjih pikov17prebadanje kačjih pikov13prebadanje kačjih pikov11prebadanje kačjih pikov6prebadanje kačjih pikov10prebadanje kačjih pikov23prebadanje kačjih pikov25prebadanje kačjih pikov26prebadanje kačjih pikov27prebadanje kačjih pikov28prebadanje kačjih pikov29prebadanje kačjih pikov30prebadanje kačjih pikov31prebadanje kačjih pikov32piercing kačjih pikov34prebadanje kačjih pikov35

Modeli za prebadanje kačjega ugriza20Modeli za prebadanje kačjega ugriza26Modeli za prebadanje kačjega ugriza29Modeli za prebadanje kačjega ugriza47Modeli za prebadanje kačjega ugriza39Modeli za prebadanje kačjega ugriza50Modeli za prebadanje kačjega ugriza53Modeli za prebadanje kačjega ugriza54Modeli za prebadanje kačjega ugriza57Modeli za prebadanje kačjega ugriza64Modeli za prebadanje kačjega ugriza9Modeli za prebadanje kačjega ugriza2Modeli za prebadanje kačjega ugriza5Modeli za prebadanje s kačjim ugrizom 8Modeli za prebadanje s kačjim ugrizom10Modeli za prebadanje kačjega ugriza13Modeli za prebadanje s kačjim ugrizom14Modeli za prebadanje s kačjim ugrizom15Modeli za prebadanje kačjega ugriza16Modeli za prebadanje kačjega ugriza17Modeli za prebadanje kačjega ugriza18Modeli za prebadanje kačjega ugriza19Modeli za prebadanje kačjega ugriza21Modeli za prebadanje kačjega ugriza23Modeli za prebadanje kačjega ugriza24Modeli za prebadanje kačjega ugriza25Modeli za prebadanje kačjega ugriza27Modeli za prebadanje kačjega ugriza28Modeli za prebadanje kačjega ugriza30Modeli za prebadanje kačjega ugriza31Modeli za prebadanje kačjega ugriza32Modeli za prebadanje kačjega ugriza33Modeli za prebadanje kačjega ugriza34Modeli za prebadanje kačjega ugriza35Modeli za prebadanje kačjega ugriza36Modeli za prebadanje kačjega ugriza37Modeli za prebadanje kačjega ugriza38Modeli za prebadanje kačjega ugriza40Modeli za prebadanje kačjega ugriza41Modeli za prebadanje kačjega ugriza42Modeli za prebadanje kačjega ugriza44Modeli za prebadanje kačjega ugriza48Modeli za prebadanje kačjega ugriza49Modeli za prebadanje kačjega ugriza51Modeli za prebadanje kačjega ugriza52Modeli za prebadanje kačjega ugriza55Modeli za prebadanje kačjega ugriza56Modeli za prebadanje kačjega ugriza58Modeli za prebadanje kačjega ugriza59Modeli za prebadanje kačjega ugriza60OLYMPUS DIGITALNA KAMERAModeli za prebadanje kačjega ugriza62Modeli za prebadanje kačjega ugriza63Modeli za prebadanje kačjega ugriza65Modeli za prebadanje kačjega ugriza66Modeli za prebadanje kačjega ugriza67Modeli za prebadanje kačjega ugriza68

Piercing z ugrizom kače

Črni prstan za ustnice – cena: 2,5 USD

Model piercinga z ugrizom kačeSteel Ball Stud – Cena: 8,88 USD Prebadanje kačjih pikovČep iz eloksiranega jekla – cena: 3,27 USD Piercing z ugrizom kače

Piercing z notranjim navojem – cena: 9,99 USD

Piercing z ugrizom kače

Titanov čep – cena: 6,99 USD

Piercing z ugrizom kače

Labret Studs – Cena: 1,63 USD

Prebadanje s kačjimi piki

Eloksirana podkev – Cena: 3,89 USD

Piercing z ugrizom kače

Mali žrebec – Cena: 6,25 USD

Piercing z ugrizom kače

Jeklena palica – Cena: 7,99 USD

Piercing z ugrizom kače

Kirurški jekleni obroč – Cena: 14 USD

Piercing za ustnice Snake Bites

Black Captive Bead Hoop – Cena: 7,95 USD

Piercing z ugrizom kače

Puder iz rožnatega zlata – cena: 4,99 USD

Piercing z ugrizom kače

Titanium Lip Stud – Cena: 15,99 USD

prebadanje kačjih pikov

Jeklena podkova – cena: 9,99 USD

Moški, ki prebadajo kačje ugrize

Krožna podkovica z mreno – Cena: 16,99 USD

Piercing z ugrizom kače 1

Arrow Potkova – Cena: 8,88 USD

Piercing nakit Snake Bites

Jeklena podkova – cena: 5,99 USD

Piercing nakit z Snake Bites

Srebrna žoga – cena: 15,99 USD

Prebadanje ustnic s kačjimi ugrizi

Ugriz črne kače – cena: 4,99 USD

Piercing z ugrizom kače

Lip Stud – Cena: 3,85 USD

Piercing z ugrizom kače

Piercing z eno kroglico – cena: 19,99 USD

Piercing z ugrizom kače 1

Rose Gold Lip Stud – Cena: 4,95 USD

Piercing z ugrizom kače 2

Črni jekleni čep – cena: 1,54 USD

Piercing za ustnice Snake Bites Lip Piercing

Piercing za ustnice s sivimi biseri – cena: 7,95 USD

Zaključne besede

Prebadanje kačjih ugrizov lahko popolnoma izgleda odlično za njegove uporabnike. Le najti morate najboljši oblikovalski in prodorni nakit, ki se lahko ujema z vami. Vedno pa imejte v mislih, da se bo vse začelo pri iskanju uglednega piercerja.