100+ Primeri prebadanja pajkov ugrizov, nakit in informacije

Danes so piercingi na ustnicah izjemno priljubljeni in eden njegovih odličnih primerov je piercing z ugrizom pajka. Da, tak prebadanje se nahaja na ustnicah, zlasti na spodnji ustnici osebe. Večino časa se izvaja na bližnjem delu vogala ustnice, bodisi na desnem ali na levem delu. Resnica je, da je sestavljena iz dveh ločenih piercingov, ki sta pritrjena blizu drug na drugega na spodnji ustnici. To je zelo edinstvena vrsta piercinga za ustnice, ki jo lahko imate danes. Obstaja toliko moških in žensk, ki si želijo takšnega piercinga, vendar ga na srečo nimajo vsi. Če že imate ta piercing, bi morali biti za to zelo hvaležni. Oglejte si tudi naše članke o najbolj priljubljenih piercingih v nosu in ušesih.

Pomen piercinga z ugrizom pajka

Za razliko od preteklih let, ko je imela določena vrsta piercinga poseben pomen, so današnji piercingi povezani s slogom, modo in kulturo. Prebadanje ustnic z ugrizi pajkov je dobilo ime po dejstvu, da je zasnova sestavljena iz pravega pajkovega ugriza.

Faktor bolečine

To je zelo pogosto vprašanje, ki si ga zastavi veliko ljudi, ki nameravajo narediti takšen piercing. No, pravzaprav vas lahko pri piercingu pajkov pik povzroči nekaj bolečine. Toda po mnenju tistih ljudi, ki so to že doživeli, ni tako boleče v primerjavi z nekaterimi drugimi postopki prebadanja na ustnicah in na celotnem telesu na splošno. Vendar pa izkušen profesionalni piercer ve, kako zmanjšati bolečino svojih strank. To je posledica različnih tehnik izvajanja postopka. Nekateri profesionalni pierceri začnejo narediti luknjo od zunaj proti notranjemu delu, drugi pa od znotraj proti zunanjemu delu. Prav tako lahko izberete, katero tehniko želite izkusiti. Dejstvo je, da bo količina bolečine, ki jo lahko občutite, odvisna od stopnje tolerance telesa do bolečine.

Zapleti

Obstaja nevarnost okužbe in drugih zapletov. Neželeni učinki so lahko dolgoročni ali kratkoročni. Zapleti pri prebadanju pajek vključujejo;

 • Okužbe
 • Erozija dlesni
 • Poškodbe zob
 • Krvavitev
 • Brazgotinjenje
 • Alergijske reakcije
 • Zavrnitev
 • Migracije

Oteklina

Morda boste opazili, da so vaši ugrizi pajkov preveč nabrekli in se zdi, da nakit tone, zato v tem primeru priporočamo, da nemudoma obiščete svoj piercer za daljšo palico ali širši obroč, da se prilagodite oteklini. Da bi zmanjšali intenzivnost otekline, je priporočljivo prebadanje narediti ločeno.

Zdravilni proces

Resnica je, da je proces zdravljenja lahko tako hiter, kot si želite, če le skrbno skrbite zanj in naredite potrebne stvari, ki bodo pomagale ohraniti dobro stanje prebodenega območja. Poleg tega bo sposobnost vašega telesa, da se hitro obnovi po kateri koli rani, veliko pripomogla tudi k procesu celjenja. Na splošno se lahko v samo 4 tednih rana na prebodenem območju že popolnoma zaceli. Kljub temu obstajajo primeri, ko celoten proces zdravljenja piercinga pajkov traja 12 tednov. Ne prestrašite se, če prebodeno območje nabrekne, ker je to le normalna reakcija vašega telesa. Poskrbite le za potrebno nego, da bo vse v redu.

Potreba po negi

Po opravljenem postopku prebadanja ugrizov pajkov morate dobro skrbeti za prebodeno območje in sam prebadanje. To je čas, ko naredite svoj del pri uresničevanju sanj. Ne pozabite, da imajo pooperativne oskrbe zelo pomembno vlogo v procesu zdravljenja. To dokazuje, da je njihovo ves čas v mislih velika stvar. Tu so posledice tega piercinga:

 • Poskusite uživati ​​zamrznjeno hrano. To je učinkovit način za pospešitev procesa celjenja rane. Dobra primera teh zamrznjenih živil sta sladoled in jogurt.
 • Izogibati se je treba kajenju in pitju alkoholnih pijač. Ne pozabite, da se ta piercing izvaja na vaših ustnicah. S tem imajo lahko kemikalije, ki jih najdemo v cigaretah in alkoholu, neposreden stik s prebodenim območjem, kar poslabša njegovo stanje.
 • Če to ni potrebno, se ne dotikajte prebodenega območja. Če se ga dotaknete, se bo stanje le poslabšalo. Poleg tega imajo lahko vaše roke številne bakterije, ki lahko povzročijo nekatere hude okužbe. Če se ga morate dotakniti, si najprej dobro umijte roke, da odstranite bakterije, ki se skrivajo okoli vaših rok.
 • Ne hodite na javna kopališča. Ne pozabite, da so bazeni in plaže dovolj umazani za prebodeno območje. Vsekakor vsebujejo nekaj klic, ki bodo poslabšale stanje rane.
 • Ne uživajte začinjene hrane. Višja stopnja pikantnosti v teh živilih bo povzročila nekaj bolečin na rani, kar bo povzročilo grozljive okužbe.
 • Zamenjave piercinga ne smete izvajati sami. Za pomoč se morate obrniti na izbranega profesionalnega piercerja. Preprosto zato, ker stanje prebodenega območja morda še ni pripravljeno na kaj takega.

Pričakovani stroški prebadanja pajkov

Ni treba posebej poudarjati, da morate plačati stroške, če želite preboditi ugriz pajka. Stroški tega piercinga so dejansko izračunani ob upoštevanju številnih pomembnih dejavnikov. Nekateri od teh dejavnikov so sama piercing trgovina in poklicni piercer, davki, ki se uporabljajo za ta piercing, izbrani nakit in vključitev po oskrbi. To pomeni, da stroški določene trgovine morda niso podobni drugim. Če je profesionalni piercer, ki ga izberete, dovolj ugleden, se pričakuje, da boste plačali več. Toda vsaj vi ste lahko prepričani v svojo varnost. V večini primerov so stroški tega piercinga okrog 25 do 45 dolarjev.

Možnosti nakita

Vedeti morate, da lahko s tovrstnim piercingom imate veliko možnosti. Obstajajo tisti, ki imajo visoko ceno, pa tudi nakit, ki se prodaja po dostopnih cenah. Glede na to bi morali izbrati nakit, ki ustreza vašemu proračunu. Mnogi ljudje se odločijo, da bodo prstane kot nakit pri tovrstnem prebadanju. Če pa ne marate prstanov, se lahko odločite za čepke, kar je običajna možnost nakita, ne samo za tovrstno prebadanje.

prebadanje z ugrizom pajkapiercing z ugrizom pajka (2)piercing z ugrizom pajka (4)piercing z ugrizom pajka (7)piercing z ugrizom pajka (9)piercing z ugrizom pajka (1)piercing z ugrizom pajka (3)piercing z ugrizom pajka (5)piercing z ugrizom pajka (6)piercing z ugrizom pajka (8)piercing z ugrizom pajka (10)piercing z ugrizom pajka (11)piercing z ugrizom pajka (12)piercing z ugrizom pajka (13)piercing z ugrizom pajka (14)piercing z ugrizom pajka (15)piercing z ugrizom pajka (16)piercing z ugrizom pajka (17)piercing z ugrizom pajka (18)

Piercing z ugrizom pajka s srebrnimi obročiNeverjeten piercing za ugriz pajka s srebrnimi čepiOdličen piercing z ugrizom pajkaLep piercing za pajkove spodnje ustniceSlika za piercing črnega okroglega mrenaKrožna slika prebadanja ugriza pajkaPiercing z okroglim obročem na spodnji ustniciExtreme Septum And Spider Bite Piercing za moškeGuy Have Spider Bite Piercing on the lower LipPiercing leve nosnice in pajkov ugriz s čepiSpider Bird Piercing spodnjih ustnicIdeja za piercing pri ugrizu spodnjih ustnicLep srebrni čep Spider Bite PiercingPirsing z ugrizom rdečih opalovSrebrni paličasti piercing na spodnji ustniciSrebrni prstani s pajkovim piercingomIdea za piercing za pajkove ugrize srebrnih obročevSrebrni obroči prstani pajkov piercingSrebrni čep Spider Bear PiercingSlika za piercing z ugrizom pajkaDizajn za prebadanje pajkov ugriz za dekletaPiercing za ugriz pajkov za dekletaPiercing za ugriz pajkov za moškeIdeje za prebadanje pajkov ugriz za ženskeIdeje za piercing z ugrizi pajkov s srebrnimi čepiPiercing za ugriz pajka s črnimi čepki za ženskePrebadanje pajkovega ugriza s krožno mrenoPrebadanje pajkovega ugriza s krožnimi mrenamiPiercing z ugrizom s pajkom s kožnimi sidriPiercing za ugriz pajka s srebrnimi čepi za moškePiercing za ugriz pajka s prstanom za zapiranje kroglicPiercing za ugriz pajkov s konicami za moškeElegantno dekle s piercingom ugriza pajka

Zaključne besede

Preden se lotite postopka prebadanja ugrizov pajkov, se prepričajte, da o tem prebadanju veste veliko pomembnih podrobnosti. Tako boste vedeli, kaj se bo zgodilo in kaj morate narediti.