125 idej za piercing za ušesa za ženske in moške ter nasveti, ki jih morate vedeti (2021)

Čudovite ideje za prebadanje ušes se pojavljajo povsod. Če se sprehodite do a zanesljiv center s kvalificiranimi prebodalci, razumeli boste, kako so se te modne spremembe v zadnjem času spremenile. Spremembe ušes so v preteklosti povezane predvsem z ženskami. Toda več moških dobi ušesa perforirane in okrašene z očarljivimi kosi nakita. Zaradi te preproste spremembe, kot bi ji rekli mnogi, nekateri od teh moških izgledajo edinstveno in bolj modno.

Vendar pa obstajajo nasveti in ideje, ki jih morate vedeti, preden greste na perforacijo ušesa, pa naj bo to moški ali ženska. V tem prispevku bomo razpravljali o vrstah ušesnih piercingov in drugih koristih, ki naj bi jih ponudili.vrste prebadanja ušes

Različne vrste ušesnih piercingov skupaj z njihovimi imeni

Če sem odkrit, je imena za prebadanje ušes in razpoložljive vrste so velike. Začetnika je enostavno zamenjati s številnimi možnostmi, razen če najdejo zelo ustvarjalnega piercerja, ki lahko dešifrira slog, ki mu najbolj ustreza.

Še en korak, ki ga lahko naredi začetnik pri izbiri pravega piercinga in nakita, je pogled na to, kaj drugi že imajo na ušesih. Tako lahko ugotovite, ali vam bo slog ustrezal tudi na podlagi preprostega dejstva, da imate skoraj enak obraz in izgleda s tem posameznikom.

Ponovno, bolečine po prebadanju ušes po postopek se razlikuje glede na slog in regijo prebadanja. Stopnje bolečine, čas celjenja in postopki po oskrbi niso enaki. Zato raziščite različne vrste, preden nadaljujete s postopkom, da ne boste ob tem obžalovali.

Eden glavnih razlogov, da so piercingi vse bolj aditivni, je dejstvo, da imajo ljudje na voljo številne izbire. Tako imate lahko kateri koli slog, ki vas izstopa iz množice.

Tu so različni piercingi za ušesa, s katerimi lahko dokažete svojo ustvarjalnost.

 • Piercing v ušesih ali platiščih

Ta prebadanje platišča je na robu hrustanca, ki sedi blizu zunanje strani ušesa. Ti slogi se večinoma izvajajo skupaj z enim ali več prebadanjem rež in se ujemajo z vsemi piercingi, ki jih že imate. Ušnica, kjer boste imeli to perforacijo, je obremenjena s tonami živcev. Zaradi velikega števila živcev v tej regiji je to mesto zelo boleče, kot lahko vidite na katerem koli tabela bolečin pri prebadanju ušes. Ko pa bolečina izgine in se mesto zaceli, bi vam bil všeč ta slog, ko skozi luknje vstavite prave srebrne obroče.prebadanje spirale

 • Piercing za ušesa Helix

The spiralni piercing za ušesa so govorili o mestu v devetdesetih in zgodnjih 2000 -ih. Skoraj vsi najstniki, ki se radi pokažejo, bodo priznali, da so vsaj enkrat poskusili ta piercing. Prebadanje ušes v vijaki kriči metalca in rock zvezdnika. Ko naredite s prebadajočo iglo, bi lahko bilo nekoliko boleče. To se naredi tudi blizu korenine vijačnice. Dejstvo je, da bi moral biti vsak, ki se odloči za to spremembo, pripravljen zdržati vijačna bolečina. Če lahko prenesete bolečino, vam bo rezultat te spremembe všeč.

Spiralo radi imenujemo piercing hrustanca in je ena izmed najbolj znanih. Med postopkom rahlo boli, vendar ne tako, kot bi doživeli pri drugih prebadanju hrustanca. Bolečina izgine nekoliko hitreje, vendar pričakujte, da bo čas celjenja približno tri mesece.prebadanje spirale

 • Industrijski piercing ali oder

Nič se ne more ujemati s hladnostjo industrijskega piercinga. In izboljša videz večine ljudi, ki ga imajo. Industrijski piercing vključuje par perforacij na ušesu, povezanih samo z enim samim nakitom, obe strani pa gledata v nasprotno smer ušesa. Običajno ljudje uporabljajo eno samo mreno za povezovanje obeh delov ušesa, vendar se vsak dan pojavljajo številni slogi in ustvarjalnost. Uhani imajo običajno obliko puščice, ki daje privlačnejši videz.

Tudi industrijski piercing je najbolj boleč med drugimi vrstami ušesnih perforacij. Razlog je v tem, da se prebadanje izvaja na dveh različnih področjih hrustanca, ki sta zelo občutljiva. Čas celjenja lahko traja približno devet mesecev ali več. Toda način, na katerega ste skrbeli za področje in telesni sistem, bi določil, kako hitro bo proces zdravljenja dokončan.

 • Piercing Tragus

Tragus je tisti del ušesa, ki je pred ušesnim kanalom. To je eno od področij ušesa, za katerega se prebadalcem zdi izziv. Debelina tragusa se razlikuje od osebe do osebe. Odvisno od vaše debeline je lahko postopek zahtevnejši. Toda storjeno pravilno, pihanje tragusa na ljudeh dobro izgleda. Mnogi se še vedno ne odločajo za ta slog, ker je zelo nagnjen k draženju ali okužbam. Zato je tragus ušesni piercing niso tako priljubljeni v primerjavi z drugimi.

Mali hrustanec, ki štrli iz ušesnega kanala, je nekoliko debel. To je tudi razlog, zakaj se boste med prebadanjem tragusa med posegom in po njem počutili nekoliko neprijetno. Toda bolečina ne traja dolgo. Pripravite se na dolgotrajno zdravljenje, ki lahko traja približno osem mesecev.Tragus-Piercing

 • Piercing proti tragu

Anti-tragus je bližnji sosed tragusa. To prebadanje hrustanca se običajno izvede nekoliko višje zgoraj, kjer so prebodilci namestili tradicionalne perforacije ušesa. Eden od razlogov, zakaj se ta slog imenuje bližnji sosed tragusa, je, ker je vse pri njih skoraj enako. Imajo enak čas celjenja in druge značilnosti. Vendar ne pozabite, da ta način prebadanja ušes ni tako nagnjen k draženju in raztezanju kot tragus. Na to mesto postavite kateri koli dobro izdelan prstan, in videz se bo spremenil.

 • Piercing v ustih

Vsak ima mehak reženj, ki se hitreje zaceli. In to je ena neverjetna stvar, zaradi katere je prebadanje ušesne resice eno najbolj priljubljenih na svetu. Večini deklet so prebodli ušesne mešičke, ko so bili še zelo mladi. Tudi ljudje, ki želijo preizkusiti uho, začnejo s tem postopkom. Pravzaprav v večini kultur velja za del tradicije. Poskrbeti morate, da je uho vašega ženskega otroka perforirano in okrašeno z uhanom.

Perforacija režnja ni tako boleča. Je mesnat del ušesa. Res je, da boste med postopkom začutili rahlo pikanje, vendar vas to ne bi smelo motiti. Prav tako se zdravi hitreje kot druge vrste. Obdobje okrevanja lahko traja približno šest tednov. Uhane lahko spremenite kadar koli, ko se popolnoma zacelijo.

 • Piercing prečnega režnja

Pri tej vrsti prebadanja prebodalka uporablja mreno, ki vodoravno prehaja skozi uho. Uspeh ali lepota prebadanja prečnih rež je odvisna od velikosti in oblike posameznikove ušesne mečice. In ko je postopek ustrezno izveden, je piercing nedvomno privlačen slog. Druga zanimivost tega sloga je, da lahko izberete želeni kot. Vendar je treba upoštevati velikost zadevnega kosa nakita in ušesne mečice. In ne pozabite, da zdravljenje tega piercinga traja dlje, zato se naučite ustrezne oskrbe pri prebadanju prečnih rež. Eden od njih je čiščenje območja s fiziološko raztopino vsaj dvakrat na dan.

 • Daith Piercing

To prebadanje se izvaja v notranji hrustančni gubi ušesa. Za pierce je lahko tudi nekoliko težko dostopati zaradi položaja v ušesu. Vendar morate poiskati strokovnjaka, ki vam bo pomagal, da to storite lepo. Za razliko od tragusa daith ne povzroča draženja ali zapletov. Prav tako ni tako drago imeti. Predvsem pa obstajajo trditve, da piercing daith služi kot zdravilo za migrene.daith piercing

Daith postaja vse bolj priljubljena sprememba telesa med moškimi in ženskami. Med postopkom boste občutili rahlo bolečino, vendar bolečina ni tisto, kar bi vas moralo motiti. Vsakdo lahko prenaša bolečino. Čas zdravljenja je od tri do šest mesecev, odvisno od postopka po oskrbi, ki ga sprejmete

 • Piercing zgornjih režnjev

Ušesna mečka je preprosta in enako velja za piercing zgornjega režnja, ki ga lahko naredite, ne da bi raztrgali notranji del ušesa. Prebodalka bi morala preluknjati zgornji del vašega režnja, da bi lahko skozi čudovito luknjico prenesli svoj čudovit kos nakita. Še ena zanimivost pri tem piercingu je, da ne boli tako močno. Ob pogledu na lestvica prebadanja ušes, to je najmanj boleč postopek perforacije ušesa. Kdaj

 • Piercing školjk

Pri prebadanju kavča bodo ušesni hrustanec tisti, ki bodo prebodli. Obstajata dve različni vrsti prebadanja školjk, zunanji in notranji. Pri pravilnem izvajanju je piercing vroč in mnogi verjamejo, da pomaga tudi pri zdravljenju astme. Notranja školjka je pri ljudeh bolj priljubljena kot zunanja. Toda vsi ti slogi izgledajo dobro, če je pravi kos nakita postavljen na kraju samem.

Ta slog perforacije vključuje prebadanje skozi notranjo lupino ušesa. To je tudi drug del ušesa, kjer je hrustanec nekoliko debel. Med postopkom boste čutili bolečino in pritisk na tem delu ušesa. Lahko rečete, da je prebadanje školjk drugo po bolečini po industrijskem. Zdravilni proces lahko traja od treh do devetih mesecev.

 • Piercing Rook

Za postopek prebadanja topa potrebujete dobro usposobljenega strokovnjaka. Je zelo tehnične narave in piercer mora biti zelo natančen, da dobite želeni videz, ko nakit nosite na kraju samem. Upoštevajte, da je ta perforacija na dveh različnih hrustancih. Natančneje, v hrustančevi gubi, ki jo vidite v zgornjem notranjem ušesu, je luknja. Čeprav je ta vzorec privlačen, se lahko zlahka raztegne ali vname.

Da ne bo pomote, med tem prebadanjem boste čutili velik pritisk in bolečino. Ko bo postopek končan, vam bo všeč. Še enkrat, ta drzni piercing traja skoraj deset mesecev, da se popolnoma ozdravi. Prav tako morate zagotoviti ustrezno pozornost in oskrbo.piercing tolpa

 • Snug ali Piercing proti vijačnicam

Ena stvar, ki vam bo pri tem piercingu všeč, je postopek. Preprosto je, ker hrustanec, ki ga boste perforirali, ni tako globok. Je enakovreden piercingu vijačnice in se imenuje tudi anti-vijačnica. Lahko položite navaden škrlatni prstan ali obešen uhan z žogo, da bo videti eleganten, ko stopite ven za vsako priložnost.

Med postopkom je tudi rahlo boleče. Igla je narejena tako, da prehaja skozi debelejšo površino hrustanca, kar lahko takrat povzroči močan pritisk. Proces zdravljenja lahko traja do šest mesecev in se izogibajte spanju na strani, na kateri ste imeli piercing, dokler se popolnoma ne zaceli.

 • Orbitalni piercing

Orbitalni piercing je podoben industrijskemu. Edina pomembna razlika je nakit, ki se uporablja za povezovanje obeh lukenj. Ne pridružuje se jim vodoravno, ampak od spredaj. Običajno je na luknje namenjena oblika srca ali krožni prstan, ki olepša uho.orbitalno prebadanjeorbitalno prebadanje

 • Piercing diplomskega režnja

Mnogi posamezniki imajo radi to privlačnost zaradi privlačnosti. S tremi ali več čudovitimi uhani različnih velikosti, vendar z enako zasnovo, je zelo očarljiv. Pri piercingu diplomiranega režnja se na režnju v določenem intervalu naredijo tri ali več lukenj. Za vse lahko uporabite utripajoče klice. Lahko pa se odločite za debele črne prstane ali nežne bele čepke, da bi dobili skalna piščanca ali lutkana glam punca.

 • Piercing za tkanje ušes

Ta piercing je vreden vašega časa in bolečine. Prilega se skoraj vsem. Če se radi pokažete, je piercing za ušesno tkanje idealna možnost za vas. V tem slogu so na ušesu perforirane različne luknje in povezane s kosom nakita, ki je v obliki spirale. Oblika tega nakita dodaja skrivnosti in očaranosti prebadanju. In ne bo pomote, ta sprememba telesa je nekoliko boleča. Če pa lahko prenesete bolečino, potem je vredno poskusiti.

Piercing za moške: Kaj mora vsak fant vedeti o piercingu

Danes se veliko moških odpravlja na prebadanje ušes. Vas zanima zakaj? Ženske niso edine, ki poskušajo videti privlačne. Moški so danes bolj pozorni na videz kot v preteklosti. Pirsing v ušesih je zdaj norma za moške in ženske v družbi in tako je že dolgo. In večina piercingov ženskam gre; moški jih lahko tudi opravijo. V tem prispevku bomo razpravljali o tej modifikaciji telesa za moške in vse, kar morate vedeti, preden igla prodre skozi vaš hrustanec. In domača zdravila za lajšanje bolečin pri prebadanju ušes preizkusiti.

Moški lahko preizkusijo različne piercinge v ušesih

V veselje vam bo vedeti, da imajo moški tudi ušesa lahko oblikovana na enak način kot ženske. Večina prebadanja ušes, ki jih najdemo pri ženskah, se lahko pojavi tudi pri moških. Brez odlašanja, tukaj je hiter seznam pirsingov, ki jih imajo moški na ušesih.

 • Prebadanje topa
 • Prebadanje spirale
 • Merjenje ušesnih mešičkov
 • Prebadanje režnja
 • Tragus prebadanje
 • Tesen piercing
 • Industrijski piercing
 • Daith piercing
 • Orbitalni piercing
 • Pirsing proti tragusu
 • Prebadanje školjk
 • Prebijanje sprednje vijačnice

Vsaka od teh perforacij dobro izgleda pri moških. Lahko se tudi pogovorite s piercerjem, da ugotovite, kateri bi vam najbolj ustrezal glede na vaš življenjski slog.

Neverjetne koristi piercinga za moške za zdravje

Pirsing za moške je bolj kot slog. Obstajajo ogromne trditve, da te spremembe telesa nudijo ogromne koristi, zaradi česar jih morajo mnogi imeti za vsako ceno. Tu so trditve v zvezi z zdravstvenimi koristmi perforacij ušesa.

 • Piercing je druga oblika akupunkturne tehnike, ki se uporablja za reševanje številnih bolezni.
 • Zanimivo je, da številne tradicije sprejemajo prebadanje ušes. Večinoma se uporablja za predstavitev svoje kulture in tradicije.
 • Obstajajo velike trditve, da lahko daith piercing pomaga pri lajšanju ljudi, ki trpijo zaradi migrenskega glavobola.
 • Nekatere tradicije verjamejo, da lahko prebadanje ušesa izboljša človekov vid. Vendar pa temelji na območju, ki je perforirano.
 • Akupresurna terapija trdi, da živci, ki povezujejo možgane, prehajajo skozi uho. Tako prebadanje tega dela telesa pomaga stimulirati živec, kar ima za posledico hiter razvoj možganov.
 • Obstajajo tudi trditve, da lahko prebadanje ušesa v mlajši starosti zmanjša motnje, ki so večinoma povezane z jezikom, grlom in ušesom. Prav tako jih lahko pomaga izničiti.
 • Obstajajo tudi trditve, da lahko prebadanje območja, nekaj centimetrov stran od standardne ušesne mečice, pomaga pri boju proti bolečinam v hrbtu.

Preprosti koraki za zmanjšanje prebadanja

Doslej že veste, da bo lokacija prebadanja določila, koliko bolečine boste občutili med postopkom. Mesnata področja, kot je ušesna mečka, ne bolijo tako močno. No, vse je res. Vprašanje je, kakšen korak je treba narediti, če prebadanje ušesa boli po 3 dneh? Če je bolečina po nekaj dneh še vedno velika, je možno, da dobite ali že imate okužbo. Zato je najprej treba pregledati območje. Za izvajanje teh dejanj lahko uporabite ogledalo.

 • Ohranite okužbo stran od prebadanja

Vodikov peroksid in bombažna palčka sta dve vitalni stvari, ki jih drastično potrebujete po perforiranju ušesa. Z njimi očistite območje okoli luknje na ušesu. Okužba lahko poslabša piercing. Zato uporabite vodikov peroksid, da se to ne zgodi. Med tuširanjem pravilno sperite mesto prebadanja, da odstranite morebitne ostanke med ušesno čepko in uhanom.

 • Izogibajte se dotikanja piercinga

Dotikati se prebadanja ali premikati uhan z golimi rokami je napačno. Pred tem morate pustiti, da se vsaj delno ali v celoti zaceli. Dotikanje lahko bolj poškoduje vaše tkivo in oteži celjenje. Poleg tega lahko vaša roka prinese umazanijo, ki lahko povzroči okužbo.

 • Prebadanja ne čistite prepogosto

Morda vas bo zamikalo, da območje očistite večkrat na dan, vendar to ne pomaga pri procesu zdravljenja. Čiščenje je dobro, vendar to storite redko. Pogostost čiščenja lahko negativno vpliva na proces celjenja. Na primer, bolj ko čistite, bolj se bo koža izsušila, še posebej, če uporabljate alkohol, milo ali druge raztopine.

Več bolečine boste čutili, če je koža na prebodenem mestu suha. Razlog za to je, da se suha koža nekoliko zategne in lahko tudi draži. Edini razlog, da lahko čistite večkrat na dan, je okužba na tem območju.

 • Poskusite protibolečinsko

Kako dolgo po ušesih bolijo ušesa? To vprašanje boste veliko slišali, ko boste naleteli na druge osebe, ki jih zanimajo spremembe ušes. Trajajo tedni, da se piercing zaceli, v tem obdobju pa se lahko pojavijo rane, dokler se popolnoma ne zaceli. Obstajajo tablete, ki jih lahko uporabite za zmanjšanje ali odpravo bolečine, ko čutite, da vam povzroča nelagodje. Preizkusite katero koli zdravilo proti bolečinam, da vidite, kateri od njih najbolje deluje.