150+ primerov in navodil za industrijsko piercing

Danes podrobno preučujemo industrijske piercinge.

V spodnjem vodniku boste izvedeli, koliko stane industrijski piercing, kako izgleda postopek, kako skrbeti za industrijski piercing in veliko drugih koristnih informacij.

Ne pozabite si ogledati naše galerije čudovitih in edinstvenih idej o nakitu in industrijskih piercingih!

vrste ušesnih piercingov

Kaj je industrijski piercing?

Industrijski piercing je sestavljen iz dveh lukenj skozi hrustanec ušesa, ki se nahajata nasproti drug drugemu, povezana s palico.

Vrstica je lahko:

  • Vodoravno – gremo čez vrh ušesa od leve proti desni
  • Navpično – gremo čez vrh ušesa pod kotom, pri čemer je ena luknja višja od druge

Izbira specifične postavitve lukenj in zato položaj palice je popolnoma vaša.

Industrijski nakit za prebadanje

Značilno je, da je nakit, ki se uporablja za industrijski piercing, industrijski mrena.

V svoji najosnovnejši obliki je sestavljen iz razmeroma dolge, ravne palice s kroglico na vsakem koncu. Eno ali obe kroglici sta odstranljivi (priviti), kar omogoča vstavljanje in odstranjevanje nakita.

Industrijske mrene so v neskončnih različicah, pri čemer uporabljajo barve in oblike za edinstven videz.

Puščice v obliki puščic so priljubljena izbira, prav tako tiste s srcem ali drugo preprosto obliko, postavljeno vzdolž palice.

Nekatere mrene imajo dodatne elemente, kot so okraski, obešeni na palico.

Industrijski postopek prebadanja

Postopek pridobivanja industrijskega piercinga se ne razlikuje veliko od katerega koli drugega prebadanja ušes, razen dejstva, da morate opraviti dve perforaciji in ne eno.

  1. Med nošenjem kirurških rokavic (to je pomembno!) Je prebodel razkužuje celotno območje prebadanja.
  2. S pomočjo kirurškega markerja, piercerja oznake lokacije dveh perforacij v vašem hrustancu. Pomembno je, da se na tem mestu ne bojite govoriti, če niste povsem zadovoljni s predlaganimi lokacijami.
  3. Tu stvari postanejo resnične! Prebodalka uporablja sterilizirano iglo za punkcija prvi del hrustanca, vstavi en konec nakita, naredi drugo luknjo in pritrdi nakit na svoje mesto. Stranska opomba: če namerava vaš izbrani piercer namesto igle uporabiti pištolo za prebadanje, bi bilo bolje, da se odpravite kam drugam. Pištole za piercing so veliko manj higienska rešitev in niso priporočljive za to vrsto piercinga, saj lahko povečajo tveganje za okužbo.
  1. Če želite biti na varnem, mora prebodalka razkužiti območje še enkrat po vložitvi nakita.

… in potem, ko sem jih prejel naknadna oskrba nasvetov, ki jih morate upoštevati, ste pripravljeni!

Ne bojte se postavljati vprašanj, če niste prepričani o tem, kaj bi storili pri skrbi za vaš piercing, medtem ko se zdravi. Bolje je vprašati zdaj kot kasneje skrbeti.

Ko že govorimo o zaskrbljenosti, saj se med luknjami naredi majhna količina krvi. To je povsem normalno in nič vas ne skrbi; krvavitev bo precej hitro popustila.

industrijski piercing (2)

Stopnja bolečine

Industrijski prebadanje poteka skozi hrustanec, ki nima veliko živčnih končičev.

To pomeni, da čeprav zagotovo čutite bolečino, to ne bi smelo biti posebno mučno doživetje.

Po nekaterih virih je prebadanje hrustanca manj boleče kot dajanje IV.

Kot rečeno, ima vsaka oseba drugačen prag bolečine in telo vsakega posameznika bolečino doživlja nekoliko drugače.

industrijski piercing (1)

Ne pozabite tudi, da vas čaka dve luknji in ne ena. Če razmišljate o industrijskem piercingu za svoj prvi piercing doslej, bi to morda morali upoštevati in morda začeti z nečim, kar vključuje eno luknjo, samo da preizkusite svojo toleranco do bolečine.

Sam postopek prebadanja je običajno zelo hiter, vendar bo bolečina verjetno ostala nekaj dni kasneje. To pa ne bi smelo biti neznosno in ob ustrezni negi bi se moralo sčasoma razpršiti.

Če bolečina ali pordelost traja dlje kot nekaj dni ali narašča, se posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za piercing, da se prepričate, da mesto prebadanja ni okuženo.

Kaj upoštevati

Čeprav industrijski piercing ni posebej zapleten ali nerodno postavljen, vseeno vključuje določeno stopnjo priprave in premisleka.

Na dan piercinga boste morda zaskrbljeni in nervozni zaradi postopka.

Na sestanek se prepričajte spočiti in po možnosti ne na tešče. To bo pomagalo zmanjšati anksioznost in se nekoliko sprostiti.

Moški industrijski piercing

Na dan piercinga ne pozabite nositi ohlapnih oblačil. Tesne vrhove bo kasneje težko odstraniti, ne da bi motili vaš novi piercing. Oblačila, ki jih ni treba nositi čez glavo, kot so srajce z gumbi, so idealna izbira.

Če imate dolge lase, bodite zelo previdni, ko jih ščetkate na strani, kjer imate piercing – ščetka za lase ali glavnik se zlahka ujame na prečko (in hudičevo boli).

Če ste zaskrbljeni, da se to med procesom zdravljenja veliko dogaja, razmislite o tem, da bi piercerja med postopkom prebadanja vtaknili čepke..

Ko so luknje popolnoma zaceljene, lahko čepe zamenjate s palico. Ne pozabite pa, da so časi celjenja pri tej vrsti prebadanja lahko dolgi.

Industrijski Piercing Tumblr

Ne nazadnje ni priporočljivo, da hkrati dobite dva industrijska piercinga (po enega v vsakem ušesu). Verjetno se bo izkazalo za nepraktično.

Spanje na boku na primer ne bi prišlo v poštev vsaj nekaj tednov. Poleg tega obstaja dvojna nega oskrbe in dvojno tveganje okužbe, če bi bila vaša rutina motena.

Ko se vaš industrijski piercing zaceli, vas nič ne prepreči, da bi dobili še enega!

Dolžina proces zdravljenja se med posamezniki zelo razlikuje, običajno od enega meseca med srečnimi ljudmi in do 6 mesecev za manj srečne.

Kako pridni ste pri svoji rutini po oskrbi, bo tukaj vplival med drugimi (večinoma genetskimi) dejavniki.

Industrijska velikost prebadanja

Koliko stane industrijski piercing?

Tipična cena industrijskega prebadanja pade nekje med 30 in 100 USD.

Razpon je tako velik, ker so stroški prebadanja industrijske palice odvisni od nekaj dejavnikov. Strokovno znanje piercerja je med njimi najpomembnejše, prav tako lokacija.

Na splošno bodo saloni v velikih mestih zaračunavali višje cene – čeprav je res tudi, da imajo pierce v mestih pogosto več izkušenj, zato to ni nujno nepošteno.

Na ceno piercinga je dobro razmišljati kot o naložbi. Če se odločite za najcenejšo možnost z neizkušenim piercerjem zgolj zaradi dostopne cene, običajno obstaja večje tveganje zapletov.

Zdaj ni vredno prihraniti 40 dolarjev, le da bi se morali v nekaj tednih spopasti z okužbo!

Industrial Piercing Slike

Navdihujoče ideje

Zdaj, ko smo dolgo govorili o industrijskih piercingih, pojdimo na nekaj vizualizacij! Spodaj boste našli galerijo več kot 150 navdihujočih idej.

Če imate še vedno odprte možnosti ali iščete več idej, si oglejte druge naše članke prebadanje ušes. The prebadanje vijačnic, prebadanje vijačnic naprej, prebadanje topa, udobno prebadanje, prebadanje školjk, daith piercing, tragus piercing in orbitalni piercing je le nekaj možnosti.

Industrijske prebadajoče bolečineIndustrijski nakit za prebadanjeIndustrijsko zdravljenje piercingaStroški industrijskega prebadanjaIndustrijska piercing negaIndustrijski uhaniSlike za industrijsko prebadanje ušesIndustrijske žiceAli boli industrijski piercing?Kul industrijske palice

industrijski piercing (3)industrijski piercing (4)industrijski piercing (5)industrijski piercing (6)industrijski piercing (7)industrijski piercing (8)industrijski piercing (9)industrijski piercing (10)industrijski piercing (11)industrijski piercing (12)industrijski piercing (14)industrijski piercing (15)industrijski piercing (16)industrijski piercing (17)industrijski piercing (18)industrijski piercing (19)industrijski piercing (20)industrijski piercing (21)industrijski piercing (22)industrijski piercing (23)industrijski piercing (24)industrijski piercing (25)industrijski piercing (26)industrijski piercing (27)industrijski piercing (28)industrijski piercing (29)industrijski piercing (30)industrijski piercing (31)industrijski piercing (32)industrijski piercing (33)industrijski piercing (34)industrijski piercing (35)industrijski piercing (36)industrijski piercing (37)industrijski piercing (38)industrijski piercing (39)industrijski piercing (40)industrijski piercing (41)industrijski piercing (42)industrijski piercing (43)industrijski piercing (44)industrijski piercing (45)industrijski piercing (46)industrijski piercing (47)industrijski piercing (48)industrijski piercing (49)industrijski piercing (50)industrijski piercing (51)industrijski piercing (52)industrijski piercing (53)industrijski piercing (54)industrijski piercing (55)industrijski piercing (56)industrijski piercing (57)industrijski piercing (58)industrijski piercing (59)industrijski piercing (60)industrijski piercing (61)industrijski piercing (62)industrijski piercing (63)industrijski piercing (64)industrijski piercing (65)industrijski piercing (66)industrijski piercing (67)industrijski piercing (68)industrijski piercing (69)industrijski piercing (70)industrijski piercing (71)industrijski piercing (72)industrijski piercing (73)industrijski piercing (74)industrijski piercing (75)industrijski piercing (76)industrijski piercing (77)industrijski piercing (78)industrijski piercing (79)industrijski piercing (80)industrijski piercing (81)industrijski piercing (82)industrijski piercing (83)industrijski piercing (84)industrijski piercing (85)industrijski piercing (86)industrijski piercing (87)industrijski piercing (88)industrijski piercing (89)OLYMPUS DIGITALNA KAMERAindustrijski piercing (91)industrijski piercing (92)industrijski piercing (93)

industrijski piercing (1)industrijski piercing (3)industrijski piercing (6)industrijski piercing (8)industrijski piercingindustrijski piercing (2)industrijski piercing (4)industrijski piercing (5)industrijski piercing (7)industrijski piercing (9)industrijski piercing (10)industrijski piercing (11)industrijski piercing (12)industrijski piercing (13)industrijski piercing (14)industrijski piercing (15)industrijski piercing (16)industrijski piercing (17)industrijski piercing (18)industrijski piercing (19)industrijski piercing (20)industrijski piercing (21)industrijski piercing (22)industrijski piercing (23)industrijski piercing (24)