Naper Piercing – Postupak, bol, cijena, 130+ ideja

Neporeciva je činjenica da su površinski piercing iznimno popularni ne samo danas, već i nekoliko godina u prošlosti. Jedan od ovih popularnih površinskih piercinga je piercing na potiljku. Među tim površinskim piercingima, potiljak je definitivno jedna od onih jedinstvenih i prekrasnih verzija. Govoreći o svom položaju, takav se piercing posebno radi na potiljku. Samo u slučaju da ne znate, potiljak se zapravo nalazi na stražnjem dijelu vrata osobe. Ovaj piercing je u narodu poznat i kao piercing na vratu.

Postupak piercinga u Napeu

Ako želite imati ovaj jedinstveni površinski piercing, neizbježan je postupak probijanja. S tim u vezi morate imati na umu da bi iskusni, profesionalni piercer trebao biti taj koji će se nositi s ovim ključnim postupkom. To je kako biste bili sigurni da je sve učinjeno na pravi način. Stoga, provjerite jeste li odabrali najbolji piercer koji je dostupan u vašoj blizini. Onog trenutka kada stignete u kliniku za piercing vašeg odabranog profesionalnog piercera, očekuje se da će vas on ili ona zabaviti i dati vam kratak i brzi sažetak. Nakon toga od vas će se tražiti da lagano sagnete glavu kako biste naglasili dio potiljka. Korištenjem kirurške olovke za označavanje označit će se izlazna i ulazna točka piercinga. Stezaljka će se zatim postaviti na područje tako da umetanje šuplje igle za stvaranje rupe nije tako teško. No igla koja se koristi mora se prvo sterilizirati kako bi se izbjegle bakterije koje izazivaju infekciju. Kad rupa bude uspješno napravljena, tada će se umetnuti nakit koji ste unaprijed odabrali.

Mogući bol koji možete osjetiti

Loša vijest je da ne postoji način na koji ne možete osjetiti bol kada prođete zahvat. No dobra je vijest da intenzitet boli nije toliko bolan u usporedbi s nekim drugim površinskim piercingima koji se rade u osjetljivim dijelovima tijela. Međutim, mogu postojati neki slučajevi da osoba osjeća toliko boli zbog toga, a to je zbog niže tolerancije boli koju ima njegovo tijelo. Ako imate veću toleranciju na bol, bol vas sigurno neće nimalo uznemiravati.

Proces ozdravljenja

Ako ste dovoljno hrabri, onda vam definitivno neće smetati bol koju možete osjetiti kada imate piercing na potiljku. U svakom slučaju, bol će nestati nakon nekog vremena tijekom procesa ozdravljenja. U većini slučajeva za to će vam trebati najmanje 2 mjeseca, a najviše 6 mjeseci prije nego što rana potpuno zacijeli, što je uzrokovano postupkom probijanja.

Briga

Nepotrebno je reći da je iznimno važno dobro njegovati, kao i probušeno područje. Uvijek zapamtite da će i način na koji se brinete o njima biti važan kada je u pitanju proces ozdravljenja. Evo kako se dobro brinete o njima:

  • Dobro operite ruke prije nego što dodirnete piercing i probušeno područje. Vaše ruke mogu sadržavati brojne bakterije i ne zaboravite da bakterije mogu biti glavni uzrok prodorne infekcije.
  • Nikada nemojte dodirivati ​​probušeno područje ako je moguće. Dodirivanjem iste stresat ćete ranu, a to je dovoljno da izazove iritaciju. Također, ne zaboravite da u vašim rukama možda živi veliki broj bakterija.
  • Nanesite slanu vodu na probušeno područje. Možete dobiti vatu i namočiti je u slanoj vodi. Stisnite pamuk na probušeno područje i to biste trebali učiniti dva puta dnevno.
  • Prilikom kupanja koristite samo blagi sapun. To je jednostavno zato što sapuni za kupanje koji sadrže jače kemikalije mogu dovoljno iritirati posebno probušeno područje.
  • Nemojte spavati u položaju u kojem se područje zatiljka može pogoršati. Zapamtite da je probušeno područje vrlo osjetljivo tijekom procesa ozdravljenja pa čak i jedan dodir na njemu već može uzrokovati infekciju.

Uobičajeni mitovi

Mnogi vjeruju da je piercing na potiljku nedavno izumljen i populariziran. Međutim, nisu ni znali da su nekoliko godina u prošlosti ovu vrstu piercinga već nosili brojni ljudi, posebno oni koji su pripadali plemenu. Još jedan uobičajen mit u koji danas vjeruju brojni pojedinci je da ovaj piercing može biti glavni uzrok oštećenja živaca i kralježnice. Istina je, za razliku od nekih drugih piercinga na tijelu, ovaj prekrasan piercing neće više komunicirati s živčanim tkivima. Dakle, definitivno nema istine u tvrdnji da ovaj piercing može uzrokovati oštećenja vezana za živce.

Komplikacije

Nemojte se iznenaditi ako će probušeno područje nabubriti i pokazivati ​​crvenilo jer je to samo normalna reakcija vašeg tijela na doživljavanje postupka probadanja. Te normalne reakcije tijela pojavit će se nekoliko dana nakon podvrgavanja postupku piercinga. U svakom slučaju, oticanje i crvenilo će normalno nestati nakon 3 do 4 dana od dana prijema. No ako i dalje ostanu nakon tog određenog vremenskog razdoblja, ovo je vrijeme za koje biste se trebali zabrinuti. Velike su šanse da su probušeni možda već zaraženi. Na ovaj način ne morate ništa učiniti osim posjetiti liječnika koji može provjeriti probušeno područje.

Koliko to košta?

Zapravo, cijena cijelog postupka piercinga potiljka ovisit će o nekoliko odlučujućih čimbenika. Zbog toga je rijedak slučaj da će dvije osobe platiti istu cijenu za podvrgavanje postupku iako imaju različite profesionalne piercere. Ali u većini slučajeva, cijena ovog piercinga može biti oko 50 USD ili veća od toga.

Naravno, troškovi će uvijek biti tu, jer ćete unajmljivati ​​profesionalnu uslugu uglednog piercera. Stoga morate pripremiti svoj proračun. No, prije nego što prođete ključni postupak, svakako znajte neke važne informacije. Također pogledajte naše članke o najpopularnijim piercingima na piercingu na trbuščićima, piercingu na rupicama i piercingu na jeziku.

piercing u vratu (1)piercing u vratu (3)piercing u vratu (4)piercing u vratu (5)piercing u vratu (6)piercing u vratu (7)piercing u vratu (8)piercing u vratu (9)piercing u vratu (10)piercing u vratu (11)piercing u vratu (12)piercing u vratu (13)piercing u vratu (14)piercing u vratu (15)piercing u vratu (16)piercing u vratu (17)piercing u vratu (18)piercing u vratu (19)piercing u vratu (20)piercing u vratu (21)piercing u vratu (22)piercing u vratu (24)piercing u vratu (25)piercing u vratu (26)piercing u vratu (27)piercing u vratu (28)piercing u vratu (29)piercing u vratu (30)piercing u vratu (31)piercing u vratu (32)piercing u vratu (33)piercing u vratu (34)piercing u vratu (35)piercing u vratu (36)piercing u vratu (37)piercing u vratu (38)piercing u vratu (39)piercing u vratu (40)piercing u vratu (41)piercing u vratu (42)piercing u vratu (43)piercing u vratu (44)piercing u vratu (45)piercing u vratu (46)piercing u vratu (47)piercing u vratu (48)piercing u vratu (49)piercing u vratu (50)piercing u vratu (51)piercing u vratu (52)piercing u vratu (53)piercing u vratu (54)piercing u vratu (55)piercing u vratu (56)piercing u vratu (57)piercing u vratu (58)piercing u vratu (59)piercing u vratu (60)piercing u vratu (61)piercing u vratu (62)piercing u vratu (63)piercing u vratu (64)piercing u vratu (65)piercing u vratu (66)piercing u vratu (67)piercing u vratu (68)piercing u vratu (69)piercing u vratu (70)piercing u vratu (71)piercing u vratu (73)piercing u vratu (75)piercing u vratu (76)piercing u vratu (77)piercing u vratu (78)piercing u vratu (79)piercing u vratu (80)piercing u vratu (81)piercing u vratu (82)piercing u vratu (83)piercing u vratu (84)piercing u vratu (85)piercing u vratu (86)piercing u vratu (87)piercing u vratu (88)piercing u vratu (89)piercing u vratu (90)piercing u vratu (91)piercing u vratu (92)piercing u vratu (93)piercing u vratu (94)piercing u vratu (95)

Sjajan površinski piercing na nagi sa šipkom za muškarcePrekrasan piercing na nogu s jednim dermalnim sidromPrekrasan piercing na nogu srebrnim šipkomPiercing slika Canulla NapeŠarene cvjetne klinove Površina Naper Piercing SlikaDiamond Studs Surface Nape Piercing SlikaDjevojka pokazuje svoju površinsku probadenu slikuMicro Dermals Surface Nape Piercing SlikaMicrodermals Nape Piercing Slika za djevojčiceProbijanje napea u procesuCrvena Gems površina Nape Piercing SlikaSlika za probadanje na nogu srebrnom šipkom za mlade djevojkePiercing na površini srebrnih draguljaSrebrni klinovi Surface Nape Piercing SlikaSlika za probijanje napa s jednim sidrom za djevojčiceSurface Nape Piercing za mlade djevojkeKrilata tetovaža ljubavne riječi na gornjim dijelovima leđa i površinski piercing