Prebijanje naprej Helix in pomembna dejstva, ki bi jih morali poznati vsi

Število posameznikov na svetu v teh dneh, ki postajajo radovedni glede piercingov fantov, se hitro povečuje in ena od njihovih možnosti za prebadanje je prebadanje vijačnice naprej.. Tovrstno prebadanje ušes se izvaja na zunanjem robu ušes osebe, zlasti na sprednji vijačnici. V primeru, da niste seznanjeni s točno lokacijo tega piercinga, je to pravzaprav tam, kjer se stikajo vaša ušesa in vaš obraz. Ta vrsta piercinga izžareva ženskost, zato ga pogosto lahko vidite pri ženskah. Kljub temu to ne pomeni, da moški ne morejo nositi takega piercinga. Seveda lahko, vendar bi morali izbrati nakit, ki bo izžareval moškost. Nošenje tega piercinga bo zagotovo pokazalo vaše sladke in drzne plati.

Postopek

Izvajanje postopka prebadanja vijačnice naprej zahteva veliko znanja in izkušenj, zato morate poiskati najboljšega profesionalnega piercinga, ki to lahko naredi na vas. V trenutku, ko pridete v piercing shop izbranega piercerja, bi vas morali toplo pogostiti, medtem ko čakate na dejanski postopek. Sledi naslednje:

 • Od vas se bo zahtevalo, da se udobno namestite. Lahko preprosto ležite ali sedite. V nekaterih primerih vam bo profesionalni piercer povedal, kakšen položaj morate zavzeti, tako da je postopek prebadanja zelo enostaven.
 • Območje, kjer je treba narediti prebadanje, bo razkuženo. Pri tem se uporablja antibakterijska raztopina. Namen tega je, da se po posegu izognete bakterijski okužbi.
 • Profesionalni piercer bo označil točno lokacijo. Za izdelavo oznak se uporablja kirurški svinčnik za označevanje. S tem se pričakuje bolj natančna perforacija na območju.
 • Na ušesih bo nameščena objemka. To je za raztezanje ušes in spodbujanje lažje perforacije. Ni vam treba skrbeti, saj vas objemka zagotovo ne bo poškodovala.
 • Prebodalka bo prebodno iglo potisnila v območje. Namen tega je ustvariti luknjo, kamor bo vstavljen nakit.
 • Nakit po vaši izbiri bo vstavljen v izdelano luknjo. Nakit po vaši izbiri mora biti v skladu s proračunom porabe, ki ste ga nastavili. Poleg tega ne sme vsebovati materialov, ki bi lahko bili škodljivi za vašo kožo in povzročili nekatere alergijske reakcije.

Faktor bolečine

Zdaj je veliko vprašanje, koliko bolečine lahko občutite zaradi postopka, ki je povezan s prebadanjem sprednje vijačnice? To je pravzaprav eno od tistih vprašanj, ki jih ljudje najprej želijo vedeti, ko razmišljajo o tem piercingu. No, da bi se zadovoljili glede tega vprašanja, je piercing na vijačnem delu pravzaprav zelo boleč, še posebej, če imate nižji prag bolečine. Če pa imate višji prag bolečine, potem je pričakovati, da bo bolečina, ki jo lahko občutite, precej manjša. Glavni razlog za takšno bolečino je dejstvo, da je ta del ušes poln hrustanca. Nekaj ​​ur po posegu sta rdečina in oteklina na prebodenem območju normalna. Oteklina in pordelost izgineta po nekaj dneh.

Zdravilni proces

Strokovnjaki menijo, da takšno prebadanje traja približno 2 do 12 mesecev. Za popolno okrevanje prebodenega območja morate potrpežljivo počakati določeno časovno obdobje. Če niste pripravljeni čakati nekaj časa, potem tovrstni piercing morda ne bo za vas. Naj vas ne zavede scenarij, da prebodeno območje ne povzroča več nelagodja. Obstaja velika možnost, da se v notranjosti še vedno ne zaceli popolnoma. Če niste prepričani, je najbolje, da se obrnete na zdravstvenega delavca. Nekateri ljudje, ki so bili podvrženi postopku tega prebadanja, so čakali le 2 meseca in rana je že zaceljena. Kljub temu so jih nekateri vzeli 12 mesecev, preden se je rana, ki jo je povzročil postopek, popolnoma zacelila.

Potrebna nega

Če ste pravkar opravili ta postopek, je čudovit ušesni pirsing, potem je za vas zelo pomembno, da poznate posledice. Ti so zelo pomembni, saj lahko pospešijo proces zdravljenja. Tu so pomembne stvari, ki jih morate narediti:

 • Ne pozabite ga redno čistiti. Zelo pomembno je, da to storite enkrat ali dvakrat na dan. Pri tem morate imeti vato, ki jo namočite v količino tople slane vode, in s tem bombažem nežno očistite tudi prebadanje in prebodeno območje.
 • Ne spreminjajte nakita, vstavljenega na prebodeno območje. To lahko storite šele, ko je rana že popolnoma zaceljena. Ne pozabite, da se rana lahko napne, ko poskušate zamenjati nakit, prej kot je potrebno za proces celjenja.
 • Ne dotikajte se prebodenega območja. Preprosto zato, ker se z dotikom lahko pojavijo nekatere okužbe. To je zaradi tisočih bakterij v vaših rokah. Če se ga morate res dotakniti, si najprej dobro umijte roke.
 • Izogibajte se uporabi peroksida na prebodenem območju. Mehur in oteklina na prebodeni regiji lahko povzroči peroksid. Zaradi tega se lahko proces celjenja zagotovo upočasni. Zato bodite previdni pri tem, kaj ste nanesli na to območje.

Možne okužbe in znaki

Med postopkom tega prebadanja ne smete pozabiti, da se lahko pojavijo nekatere okužbe, še posebej, če niste dovolj odgovorni za ustrezno nego prebodenega območja. Poleg tega, če teh pomanjkljivosti ne jemljete resno, potem ni več presenetljivo, zakaj boste na prebodenem območju trpeli grozljive okužbe. Dvignjena izboklina ali tako imenovana hipertrofična brazgotina je med najpogostejšimi okužbami, ki jih morda ne želite imeti. To bo nastalo tam okoli luknje za sprednjo vijačnico. Takoj, ko imate to okužbo, jo morate takoj poskusiti zdraviti z nekaterimi učinkovitimi domačimi zdravili. Če pa ne veste, kako to storiti, je najbolje, da se posvetujete z zdravnikom za zdravljenje. Obstajajo različni znaki, da je prebodeno območje že okuženo, in to so naslednji:

 • Rumena ali temno rjava mačka
 • Ogromna oteklina
 • Bruhanje
 • Slabost
 • Vročina

Cena

Zagotovo se sprašujete, koliko vas bo stalo čudovito prebadanje vijačnice naprej. Stroški bodo dejansko odvisni od več pomembnih dejavnikov, na primer izbranega nakita in samega prebadalca. Toda v večini primerov vas bo takšen piercing stal 20 USD ali več kot to.

Možnosti nakita

Idealen nakit za uporabo je 1,2 mm labret čep ali ukrivljena mrena.

Naprej Helix Piercing AftercareNaprej Helix Piercing CareStroški preboja naprej HelixForward Helix Piercing Ali boli?Naprej Helix Piercing HealingNaprej zdravilni proces prebadanja vijačniceForward Helix Piercing ImagesNaprej okužba s prebadanjem HelixForward Helix Piercing NakitNaprej selitvene prebadanje HelixNapenjanje vijačnice na obeh ušesih naprejNaprej Helix Piercing On GuysStopnja bolečine pri prodiranju vijačnice naprejNaprej Helix Piercing PicturesNaprej vprašanja o prebijanju vijačniceZavrnitev prebadanja prodorne vijačniceNapenjalni prstan HelixTveganja prebadanja naprej HelixNaprej Helix Piercing StudNaprej Helix Piercing TumblrTrikratno prebadanje vijačnice naprej

Različne variacije

 • Enojna sprednja vijačnica – Enojna perforacija na vrhu ušesa, v sprednjem delu.
 • Dvojna sprednja vijačnica – To vključuje dve perforaciji v predelu čelne vijačnice.
 • Trojna vijačnica naprej – Tu se v območju sprednje vijačnice naredijo trije prebadanja drug za drugim

Enojni piercing naprej HelixEn sam napredni piercing Helix za ženskeEnojni piloti za naprej HelixDvojni napadalec Helix PiercingDvojni piercing naprej HelixTri piloti za dekleta naprej HelixTri piloti za dekleta naprej Helix

Trikratno prebadanje vijačnice naprejTri pilota naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTri pilota naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTri pilota naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprejTrikratno prebadanje vijačnice naprej

Če želite zelo edinstven, a privlačen prebadanje na ušesih, bi morala biti piercing naprej. Vendar ta čudovit piercing morda ni za vas, zato morate najprej poskusiti raziskati veliko pomembnih informacij o njem, preden ga poskušate. Oglejte si tudi naše članke o priljubljenih vrstah prebadanja ušes Piercing Helix, Industrial Piercing, Roer piercing,  Tesen piercing.