50 izvrsnih ideja za pepeljastu plavu boju kose za isprobati!

Boja kose koju su željele fashionistice i frizeri diljem svijeta, pepeljasta plavuša obećava nevjerojatan izgled i ne možemo se sjetiti vremena kada tamno pepeljasta plavuša ili svijetla pepeljasta plavuša nisu bile u stilu.

Bilo da ste ljubitelj pixie frizure ili nosite kosu u zadivljujućim dugim stilovima, pepeljasto plava kosa izvrsna je opcija za isticanje vaše prirodne ljepote.

Evo naših odabira za najbolje ideje pepeljasto plave boje kose i mogućnosti oblikovanja za sve duljine kose!

1. Svijetla pepeljasta plavuša Kratka neuredna frizura

Svijetla pepeljasta plavušaIzvor

Ljepotu ovog ošišanog oštrog boba naglašava zadivljujuća pepeljasto -plava boja za kosu.

Budite uvjereni, gotovo ledeni izgled ove kratke neuredne frizure jedna je od najtoplijih i najhrabrijih frizura. Izgled s resama i besprijekorna pepeljasto plava kosa.

2. Svijetla jasenova plavuša Pixie Cut

pixie izrezana pepeljasta plavušaIzvor

Pixie krojevi su sami po sebi mladenački i nervozni. No, gotovo srebrna pepeljasto plava boja kose dodaje dodatni oštri zarez. Lako za oblikovanje, fenomenalno za nošenje, ovo je pravi put ako tražite en-vogue frizure.

3. Kovrčava kratka pepeljasto plava kosa

pepeljasto plava kosa kovrčavaIzvor

Svijetla pepeljasta plava boja za kosu za kratku kovrčavu kosu? Da molim! Kovrčava kosa već slovi po svojoj romantičnoj i razigranoj privlačnosti.

Dodajte malo pepeljastih tonova i izgledat će apsolutno neodoljivo! Volimo tamne korijene koji se odvažno pokazuju ovom idejom frizure.

4. Pepeljasto plavuša Istaknuti kratki Bob

bob frizura pepeo plavuša ističeIzvor

Ovaj izgled ima topao osjećaj i sve je to zahvaljujući prirodnim plavim tonovima isticanja.

Pepeljasto plavuša naglašava bob frizuru dok ti savršeni plažni valovi uokviruju sve ove ukusno tople tonove.

5. Tamno pepeljasta plava boja kose 70 -ih

pepeljasto plava kosa Taylor SwiftIzvor

Taylor Swift ovaj je izgled dotjerala u elegantnim gala odijelima, na crvenom tepihu, u trapericama i majicama ili post-punk odjeći. Učinite to previše jednostavno odabirom jedinstveno prekrasne boje za kosu tamno pepeljaste boje.

6. Baby Blonde Look

pepeljasta plavuša baby blondeIzvor

Izgled lutke nastavlja stvarati valove. Ako je plava vaša prirodna boja kose, uzmite je uz ovu svijetlo pepeljastu plavu boju kose.

Primijetite kako tamnoplava plavuša prelazi u svijetlo pepeljastu plavušu do vrhova? To je ono što tražite za savršene nijanse dječje plavuše!

7. Svijetla pepeljasta plavuša za dugu kosu

pepeljasta plavuša ističe dugu kosuIzvor

Ako imate duge valovite brave, jedan od najboljih načina da ih istaknete je dodavanje kontrastne boje. Za tamnije boje kose pepeljastoplavi pramenovi i savjeti idealni su za isticanje prirodne ljepote vaše sanjive valovite kose.

8. Prirodna tamno jasenova plavuša Balayage

tamno pepeljasto plavuša balayageIzvor

Tehnika balayage bila je u prvom planu za postizanje prekrasnog prirodnog izgleda. Ova kremasta boja kose temelji se na prirodnoj mješavini svijetlosmeđih i tamno pepeljasto plavih tonova.

9. Duga pepeljasta plava ombre kosa

pepeljasto plava kosa valovita kosaIzvor

Jednostavno volimo način na koji boja blijedi s prirodne svijetlosmeđe boje korijena do divnih tonova pepeljasto plave kose.

Upravo je ovaj savršeno prirodan izgled s odvažnim rubom ombre tehniku ​​dobio na dobrom ugledu, a nanošenje na pepeljasto plavu kosu dodaje dodatne bodove.

10. Vidljivi tamni korijeni i hladna pepeljasto plava kosa

tamno korijenje pepeljasto plavušaIzvor

Šepuriti se tamnim korijenjem više nije modna zabluda, pogotovo kad su prirodno tamni korijeni prerasli i nadopunjeni ovom prekrasnom svijetlom do srednje pepeljastom plavom bojom kose nanesene srednje dužine na vrhove.

11. Ljetna plava pepeljasta kosa

pepeljasta plavuša ističe dugu smeđu kosuIzvor

Ova frizura upravo je ovdje cilj ljetnog stila (ili stvarno svih godišnjih doba). Izuzetno svijetli pepeljasto plavi vrhovi i jedva zamjetljivi plavušavi dodaju razigranu notu inače lijepoj dugoj tamnoj kosi.

12. Ash Brown sa Blonde Highlights

pepeljasto smeđa kosa plavuša ističeIzvor

Krupne čokoladne ili smeđe boje pomiješane su s divnim plavim tonovima, a pepeljasto plavi ombre samo dodaje izvanrednu svjetlost ovom stilu.

13. Pepeljasto plava kosa s istaknutim detaljima za dugu kosu

pepeljasto plava kosaIzvor

Ovaj stil savršeno pristaje i valovitoj kosi i svilenkasto glatkoj ravnoj kosi. Bogate nijanse međusobno se izvrsno ističu.

Tajna ove frizure? Njegova mješavina prirodne pepeljaste plave kose, plave baze i plavih pramenova.

14. Plavi ombre zlatnog pepela za Rapunzel

glatka duga pepeljasto plava kosaIzvor

Prirodna mješavina boja kreće se od smeđe do zlatne plave pepeljaste boje kose do plave pepeljaste plave kose. Gotovo srebrne nijanse olakšavaju stil i dodaju dodatni sjaj kosi.

15. Crna do pepeljasto plava kosa

pogledaj promijeni crnu i pepeljastu plavu kosuIzvor

Postizanje ovog dramatičnog izgleda zahtijeva vještine majstorske razine. Prekrasan ombre napravljen je besprijekorno, a kosu možete nositi u savršeno definiranim kovrčama i istaknuti gradijent boje.

16. Najsvjetlija pepeljasta plavuša u istaknutim stvarima za dramatičan izgled

srebrni pepeo plavuša ističe pepeljasto plavu kosuIzvor

Ova pepeljasto plava frizura upada u oči i vrijedna je pažnje. Ne može to svatko izvesti, ali ako ste se usudili kad su u pitanju dramatične promjene izgleda, krenite! Istaknute točke su dobro izražene, dok je tamna podloga jasno vidljiva.

17. Crna do srebrno -pepeljasta plavuša

Pepeljasto plava ombreIzvor

Jeste li uvijek bili ljubitelj kromiranog srebra? Dobra vijest je da možete isprobati samo na vrhovima kose ili započeti sredinom duljine. Uzmite ovu prekrasnu fotografiju crne do srebrne pepeljaste plave kose kao primjer i dopustite da vas inspirira!

18. Svijetla pepeljasta plavuša na smeđoj kosi

svijetli pepeo plavuša ombreIzvor

Pepeljasto plave nijanse dodane slatkoj smeđoj kosi do točke potpunog prekrivanja uopće nisu loša ideja. Nosite kosu u živahnim valovima i naglasite nevjerojatnu teksturu i nijanse kose.

19. Tamnosmeđa kosa istaknuta srednjom pepeljastom plavušom

pepeljasta plavuša ističe tamno smeđu kosuIzvor

Još jedna utakmica na nebu za one koji žele ublažiti trijeznu tamnosmeđu boju kose. Pitajte frizera za srednje pepeljaste plavuše i uživajte u ovom elegantnom izgledu!

20. Svijetlo pepeljasta plavuša na narančastoj kosi

pogledaj promijeni narančastu u pepeljasto plavu kosuIzvor

Prečesto svijetlosmeđa ili zlatna plavuša prelaze u strašne narančaste nijanse. Ali svijetla pepeljasto plava kosa može vam uštedjeti mukotrpne sate provedene s vašim frizerom pokušavajući smanjiti te dosadne narančaste nijanse.

21. Boja pepeljaste plavuše za svu vašu kosu

pepeljasto plava kosa s istaknutim bob frizuromIzvor

Pepeljasto plava kosa može izgledati apsolutno romantično i razigrano čak i ako nije istaknuta ili pojačana osvjetljenjem. Ova hladna tonirana, gotovo siva boja pepeljaste plave boje za kosu jednostavno je zapanjujuća i prikladna za sva godišnja doba.

22. Ash Blonde Lab Back Bob Cut

pepeljasto plava bob frizura za ženeIzvor

Ležerno i odvažno, ovo je jedan od najboljih načina za oblikovanje kratkog pepeljasto plavog boba. Svijetlo pepeljasta plavuša pretvara ovaj izrez u oštru izjavu.

23. Pepeljasto plavuša s ružičastim isticanjem

Pepeljasta plavuša s ružičastim isticanjemIzvor

Ružičasta, ljubičasta, ljubičasta – razigrani naglasci prikladni su za tinejdžere, ali ne samo za njih. Ženski stilovi s pepeljasto plavom bazom lijepo se nadopunjuju ovim bojama koje pojačavaju svjetlost.

24. Ash Blonde Savjeti za tamnu kosu

pepeo plavuša završava pepeljasto plavuša ombreIzvor

Nema boljeg načina da povećate nijanse tamne kose od toga da je nadopunite plavim nijansama. Prirodno tamna kosa sa pepeljasto plavim vrhovima nudi privlačan prijelaz koji može biti suptilan ili plav koliko želite da bude!

25. Slojevita pepeljasto plava kosa

slojevita bob naslagana bob frizura pepeo plava kosaIzvor

Sjećate li se kako je Rachel iz Prijatelja postala poznata po slojevitom šišanju istaknutom prirodnom pepeljastom plavom kosom? Ovaj je izgled prikovan u kuću slavnih zbog svoje ljepote, prirodnog izgleda i brojnih komplimenata koje privlači.

26. Srebrna jasenova plavuša Pixie Cut

pepeljasto plava pixie frizuraIzvor

Pixie rez s ultra modernim zavojem: podrezivanje. Pepeljasto plava kosa u srebrnim tonovima upotpunjena snažnom ljubičastom bojom podšišavanja vaš je način da prigrlite oštru stranu.

27. Svijetlo pepeljasto plava boja za ljetnu romantiku

med pepela plava kosa balayageIzvor

Kosa osunčana nikad nije izgledala bolje! Ova pepeljasta plavuša svijetlih nijansi idealna je za sunčanje ovog ljeta. To je čisto utjelovljenje ljetne romantike i večeri provedenih na plaži.

28. Pepeljasta plavuša s niskim svjetlima

gusta pletenica na pepeljastoj plavoj kosiIzvor

Postoji nekoliko različitih nijansi plavuše i izgledaju sjajno kad se vješto kombiniraju. Pepeljasto plavušasto svjetlo i pepeljasto plavušasto svjetlo savršeno se nadopunjuju u ovom rezu!

29. Pepeljasto plavuša izrezana sa zavojem

halfdo visoka punđa pepeljasto plava bojaIzvor

Pogledajte ovu polovicu nadograđenog ultrahicnim pogledom. Tamno korijenje nije namjerno ostavljeno neobojano – okreću svjetla reflektora na savršeno izvedenom pepeljasto plavom ombreu. Ovaj stil za žene koristi podbojnu boju-u ovom slučaju tamnu-kako bi postigao ovaj privlačan stil.

30. Svilenkasto glatka pepeljasta plavuša

pepeljasto plava kosa balayageIzvor

Primijetite kako je balayage omogućio miješanje srednje pepeljaste plavuše, svijetle pepeljaste plavuše i nježno smeđih i kestenovih nijansi u prirodnom prijelazu? Ova vješta igra nijansi istaknuta je na ovoj svilenkasto glatkoj bogatoj kosi.

31. Dramatična Ash Ash Blonde Ombre

Dramatična pepeljasto plavuša OmbreIzvor

Potrebna vam je ozbiljna doza hrabrosti da biste zamislili pepeljasto plavu ombre počevši od potpuno tamne kose.

Ipak, ova žena dokazuje da je to moguće, i sa fantastičnim rezultatima! Prijelaz s tamnog korijena na svijetle pepeljasto plave vrhove jednostavno je zapanjujući.

32. Ash Blonde Balayage na kosi duge do struka

platina pepela plavuša balayageIzvor

Srednja, svijetla, tamna i prljava pepeljasta plavuša sastaju se kako bi stvorili ovu zapanjujuću balaju. Prirodno valovite pramenovi izgledaju tako zdravo zahvaljujući svijetlim nijansama pepeljaste plavuše, dok je prljava, tamna pepeljasta plavuša pojačana pletenicom.

33. Pepeljasta plavuša s ljubičastim savjetima

ljubičasti vrhovi na pepeljastoj plavoj kosiIzvor

Vilinska prašina upravo se uhvatila u ove prekrasne pepeljasto plave brave. Plava kosa plavog pepela nadopunjuje svijetlu kožu i posvjetljuje crte lica.

34. Srednja pepeljasta plavuša na smeđoj kosi

Srednje pepeljasta plavuša na smeđoj kosiIzvor

Pepeljasto plavuša naglašava moć smeđe kose. Ovaj tamni medeni izgled ovdje je samo ukusan.

35. Ash Blonde Brown Hair Sweet Mix

Pepeljasto plava smeđa kosaIzvor

Ova frizura može biti svečana ili – ako je pravilno oblikovana i sa samo nekoliko dodataka za kosu – ležerna i svijetla.

36. Srebrna pepeljasta plava kosa

Srebrna pepeljasta plava kosaIzvor

Plavuša od srebrnog pepela ili plava pepeljasta plavuša ne odgovaraju svakom tonu kože. Međutim, ako ste među sretnicima koji mogu eksperimentirati s ovim nijansama pepeljaste plavuše, samo naprijed! Uzmite to s ombreom ili balayageom.

37. Gotovo bijela pepeljasto plava kosa

plava pepela plava kosaIzvor

Iako je prilično blizu izgledu ledene kraljice, srednje pepeljaste nijanse plave boje u ovoj balayaži daju izgledu slatki ton meda.

Uočite prirodno lijepe prijelaze od zlatne pepeljaste plavuše do gotovo bijelih odsjaja.

38. Azijska jasenova plava kosa sa srebrnim tonovima

Azijska jasenova plava kosaIzvor

Bogatstvo i zdravlje njezine kose savršene su osnove za ovaj srebrnasto pepeljasto plavi stil. Kakav zapanjujući pogled!

39. Zlatne pepeljaste plavušne brave

Plavuša zlatnog pepelaIzvor

Prečac istaknut šarmantnim plavim tonovima. Rubovi i dobro definirani savjeti čine čuda kada je u pitanju jednostavno oblikovanje.

40. Duga pepeljasta plavuša

Duga pepeljasto plava kosaIzvor

Ujednačena boja kose poput pepeljaste plavuše sjaji u svom sjaju kada se nanese na lijepu, elegantnu dugu kosu. Ovo je jedan sjajan primjer!

41. Ash Blonde Reverse Ombre

Ash Blonde Reverse OmbreIzvor

Ovaj je izgled stupio na scenu prije nekoliko godina, a odvažan prijelaz sa svijetlo pepeljasto plavih korijena na mrkocrne vrhove pomogao mu je da se zadrži.

42. Reinvented Baby Look

dječja plavušaIzvor

Od srednje pepeljasto plave nijanse korijena do svijetlih nijansi vrhova, ovo je romantična lutkica za bebe koja izgleda savršeno kao što je možete nositi i ljeti i zimi.

43. Pepeljasta plavuša Istaknute fotografije s crvenom kosom

pepeljasto plavuša ističe na crvenoj kosiIzvor

Nekima će plavuša na crvenoj kosi biti pomalo ljepljiva. Budite uvjereni da su oni sve samo ne i ovaj veličanstven primjer to dokazuje!

44. Svijetlo pepeljasta plavuša na tamnosmeđoj kosi

tamnosmeđa kosa pepeljasto plava kosaIzvor

Ove savršene valovite tresove idealna su baza za eksperimentiranje sa svijetlo pepeljastom plavušom. Izgled je privlačan i nadopunjuje tamnije tenove.

45. Pepeljasto plava kosa s niskim svjetlima

Pepeljasto plava kosa karamel lowlightsIzvor

Ova neuredna i naizgled nemarna frizura ne bi se uspjela ni da nije svjetla koja pojačava pepeljasto plave nijanse.

46. ​​Obrnuti Ombre: Ash Blonde do Dark Brown

Obrni Ombre Ash BlondeIzvor

Ne tako dramatično kao obrnuti ombre, predstavili smo nekoliko slika gore, ali ipak izvrsno. Nježne kovrče skidaju rub s ove.

47. Balayage od srebrnog pepela

Srebrni pepeo BalayageIzvor

Mješavina svijetlih pepeljasto plavih nijansi iznad jednostavno je zasljepljujuća! Izgleda prirodno, zdravo i dodaje prekrasnu svjetlost ljupkoj djevojci koja ga nosi.

48. Mladenačka duga pepeljasta plavuša

Duga pepeljasto plava kosaIzvor

Zlatokosa ili čak Rapunzel bili bi ljubomorni na ovu zdravu kosu u tako primamljivom tonu pepeljaste plavuše.

49. Zimski pepeljasti plavušni tonovi

Zimski pepeljasti plavušni tonoviIzvor

Ne odaje je samo šešir i topla odjeća. Ova pepeljasto plava boja kose lijepo će odražavati one ugodne zrake zimskog svjetla. Ipak, unatoč imenu, ovu nijansu možete baviti i u toplijim mjesecima, a također i tijekom jeseni!

50. Srednja pepeljasto plava kosa

Plava kosa srednje pepeljaste bojeIzvor

Plave nijanse srednje pepeljaste boje u ovoj balayaži najistaknutiji su ton i to s dobrim razlogom.

Prijelaz iz tamne azijske kose u azijsku pepeljastu plavušu idealno je postignut ovim tonovima, dok svijetle nijanse pepeljasto plave boje služe za isticanje konačnog rezultata.

Spremni za promjenu izgleda?

Pepeljasto plava kosa ima mnogo nijansi, tonova i prizvuka – a ovo bogatstvo nijansi nudi vam savršenu priliku da isprobate novu boju kose!

Iznenadite sebe i druge: idite na pepeljasto plavu boju kose i potpuno promijenite svoj izgled ove sezone!