60 ideja za prljavu plavu kosu za vašu inspiraciju

Prljava plava kosa samo je jedna nijansa među iznimnim bogatstvom plave boje kose – ali jedna od njegovih najpoznatijih i najčešćih varijanti. Od svjetlijih nijansi do tamnijih, postoji jedna posebna crta koja ovu boju zaista čini jedinstveno privlačnom: njeni pšenični tonovi.

Niste još uvjereni da ćete postati prljava plavuša? Zatim pogledajte ove nadahnjujuće prljave plavuše koje će vam uljepšati dan!

1. Slojevita prljavo plava kosa

Slojevita prljavo plava kosaIzvor

Ova sunčana boja kose izgleda sjajno i lijepo na tenu srednjeg tona. Ne brinite se hoće li postati još svjetliji tijekom sunčanih ljetnih dana – samo će vam dodati šarm i stvoriti prirodne plavuše.

2. Prljava plavuša s istaknutim detaljima

Prljava plava kosa s istaknutim efektimaIzvor

Da biste postigli ovaj željeni izgled ženske frizure, samo pitajte svog frizera za tamnoplave nijanse i platinaste plavuše. Ovaj vješt spoj tamnih i svijetlih boja savršeno će poboljšati savršena balayaža.

3. Tamno prljava plavuša

valovita plava kosaIzvor

Kad kažemo tamno, mislimo na ukusnu zlatnu nijansu meda koja zadržava i naglašava prljave plavokose nijanse pšenice. Nekoliko istaknutih mjesta tu i tamo privući će veću pozornost na duboke plave tonove baze.

4. Prljave plave boje kose – potpis Jennifer Aniston

Jennifer Aniston prljava plava kosaIzvor

Jennifer je apsolutna kraljica ideja prljave plave boje kose. Svatko tko traži inspiraciju trebao bi uzeti par znakova iz Jenniferine spektakularne promjene izgleda – sve one temeljene na različitim nijansama plavuše.

5. Pletena pepeljasto prljava plava kosa

prljava plava kosa riblji rep pletenicaIzvor

Postoji li bolji način za isticanje primamljivog prizvuka plave kose – bila ona prljava ili čak ledena ili svijetloplava – od pletenice? Gornji primjer posebno je koristan jer prikazuje pletenicu u stilu ribljeg repa i onu poput krune.

6. Cvjetne i pletene krune na svijetlo prljavoj plavuši

prljava plava kosa pletena krunaIzvor

Budući da nam se ova frizura toliko sviđa, evo još jednog ljupkog primjerka pletene plave kose. Ovoga puta, to je svjetlija prljavoplava nijansa s bogatim pepeljastosmeđim nijansama. Također, pletenicu od krunske kose upotpunjuje cvjetna kruna.

7. Bakarna prljava plavuša s akcentima na jagodama

prljava plavuša balayage vjenčana frizuraIzvor

Ovo je posebno zabrinjavajuća nijansa što se tiče kategorija boja kose. Ipak, nismo ovdje da raspravljamo o zamršenim oznakama boje kose, već da se divimo bogatstvu ovih nijansi plavuše.

8. Prljavo plava kosa s istaknutim detaljima

prljave plave koseIzvor

Ako nemate prirodno prljavu plavu kosu, najjednostavniji način da je dobijete je dodavanje sjajnih tonova. Ključ za dobivanje prirodnog izgleda je korištenje nijansi koje su dva do tri tona svjetlije od vaše prirodne boje kose.

9. Beyonce Look

Beyonce je isplela prljavu plavu kosuIzvor

Gore se divite načinu na koji se valovi medene plavuše miješaju s Beyonceinom prirodnom bojom kose kako bi dobili savršenu prljavu plavušu. Volimo kako ova boja kose nadopunjuje i ton kože i boju očiju.

10. Prljava plavuša s pastelno ružičastom

Prljava plavuša sa pastelno ružičastomIzvor

Nabavite ovaj divan izgled koji se ističe i po stilu i po kombinaciji boja. Svijetlo prljava plavuša i ružičasta idu zajedno kao šarm u ovoj ne previše neobičnoj kombinaciji. Blago valovita kratka frizura i duboki bočni dio također su iznimni!

11. Kosa s kratkim resicama odgovara prljavoj plavoj sjeni

kratka kosa prljava plava kosaIzvor

Ovaj teksturirani prerasli pixie kroj idealan je način da ljetne plavuše dovedete u središte pozornosti. Omogućuje ekstra elegantan izgled koji se lako održava i stilizira dan za danom.

12. Ideja za prljavu plavu kosu s ribljim repom

Prljavo plava balayage pletena kosaIzvor

Ako se zaista ne možete osloboditi tople smeđe boje kose, ali biste htjeli isprobati prljavu plavu kosu, razmislite o ombreu, svijetlim tonovima ili dvobojnoj kosi. Izvedite ih sve odabirom polovičnog stila poput gore navedene pletenice od ribljeg repa.

13. Prljava plavuša Balayage na valovitoj kosi

plava valovita kosaIzvor

Svjetlucava svjetla ovog izgleda zadivljujuća su za gledanje – posebno zahvaljujući valovitosti kose. Tehnika balayage najbolji je način da postignete ovaj izgled ili ga prilagodite bojama po vašem izboru.

14. Prljava plavuša i zelena nedopuštena boja

zelena ispodbojna pletena plava kosaIzvor

Usudite se začiniti svoj stil dodavanjem jake kontrastne boje ispod vrha kose! Na ovaj će način biti lako izložiti ako postavite kosu ili je sakrijete ako (ili kada) je to potrebno.

15. Izdvajamo za prljavu plavu kosu

plavuša ističe plavu kosuIzvor

Nebo je granica kada je riječ o isticanju prljave plave kose. Za prirodan izgled isprobajte bilo koju nijansu ili nijansu iz plavuše ili čak svijetlo do pepeljasto smeđu.

16. Kratka prljava plava kosa

plava kosa bob frizuraIzvor

Sa svojim ledeno plavim tonovima i tamnim podtonovima, ova mješavina boje na kratkoj kosi može biti idealan izgled za djevojke sa svijetlim do srednjim tonovima kože.

17. Frizura Prljavo plavuša Bob

blond lob cutIzvor

Postoji mnogo vrsta frizura bob, ali ova verzija do brade tako je prirodan izgled da se ne može izostaviti s ovog popisa. Također je izvrstan način da zdravu lanenu kosu upotpunite bisernim nijansama i tamno plavim podtonovima.

18. Vintage Dirty Blonde Style

starinska plava frizuraIzvor

Ova prljava plavuša balayage sa suptilnim prijelazima u boji čini sjajan vintage izgled s modernim zavojem. To može biti savršena frizura za posebne događaje poput maturalne zabave ili čak vjenčanja.

19. Duga prljava plavuša s trobojnicama

duga završava prljavo plavu kosuIzvor

Ono što je upečatljivo kod ove frizure nije duljina kose – iako je i sama po sebi impresivna. Umjesto toga, privući ćemo pozornost na tri različita sloja boje koji se savršeno stapaju sa zlatnim nijansama na tjemenu.

20. Plava kosa s niskim svjetlima

prljavo plava kosa balayageIzvor

Pepeljasti reflektori dodaju sofisticiranu notu ovom prljavom plavokosom izgledu. Također, primjećujete gotovo srebrne isticanje? Oni su idealan način za osvjetljavanje osnovne boje i stvaranje vrlo zanimljivog izgleda.

21. Prljava plava kovrčava kosa

kovrčava prljava plava kosaIzvor

Podudaranje napravljeno na nebu: prljava plava kosa i slatke, zategnute kovrče sastaju se u ošišanoj frizuri koja će vam zasigurno zavidjeti. Kosa je ostavljena do ramena i slobodna-ali može se nositi i u elegantnom neurednom dizajnu.

22. Asimetrični Bob za svilenkasto plavu kosu s ružičastim savjetima

asimetrična bob frizura plava kosaIzvor

Iako ova frizura zahtijeva više pažnje kada je riječ o stylingu i proizvodima za kosu, prljavo plava boja s ružičastim vrhovima čini izrazit izgled. Također, različiti slojevi i nijanse pomažu dodati volumen i strukturu.

23. Obojano & Prljavo prljava plava kosa

prljavo plava farba za kosu posaoIzvor

Pogodnosti velike balaje: prirodan izgled s dramatičnim aspektom čak i kad je neuredno stiliziran. Tamno smeđa boja u podnožju ustupa mjesto zlatnim i prljavo plavim pramenovima i vrhovima koji savršeno padaju na valovitu kosu.

24. Pogled slavnih osoba: Scarlett Johansson

plavuša scarlett johanssonIzvor

Scarlett Johansson još je jedna prekrasna slavna osoba koja može isprljati bilo koju boju kose. Unatoč tome, dok su nas Osvetnici navikli gledati njezinu sportsku crvenu kosu, evo je s blijedim nijansama prljave plave kose koja savršeno nadopunjuje njenu svijetlu boju kože.

25. Pepeljasto prljava plava ljetna kosa

prljava plava kosa dugaIzvor

Ova nijansa donosi hladnu hladovinu u vrelinu dugih ljetnih dana. To je zato što svijetla plavokosa baza pada u valovima prljave do svijetlo plavuše. Iako će nijanse biti najbolje naglašene ljeti, ovo je sjajan izgled za svako godišnje doba.

26. Prljavo plava i smeđa kosa

Kovrčava prljava plava kosaIzvor

Ovaj ombre napravljen na prekrasnoj kovrčavoj kosi na kreativan način otkriva tople pepeljastosmeđe i pšenične osnovne nijanse. Volimo brzi prijelaz iz smeđe u prljavu plavušu, a također i neuredan i slobodan izgled kovrča.

27. Svijetlo plava boja kose

Svijetlo plava boja koseIzvor

Valovita frizura za svijetlu prljavu plavu nijansu idealan je način za posvjetljivanje preplanule kože. Također će izgledati dobro na bilo kojoj nijansi kože s podtonom meda.

28. Prljava pepeljasta plavuša

pepeljasto plava prljava plava kosaIzvor

Prljava plavuša i pepeljasta plavuša mogu imati sličnu bazu pa kad se sretnu u spektakularnoj balaji poput one na gornjoj slici, rezultat će zasigurno biti zapanjujući!

29. Prljava plavuša s crvenim isticanjem

crvena balayage na plavoj kosiIzvor

Pšenični tonovi prljave plavokose baze kombiniraju se i zapravo ih preuzima jača, ali i suptilnija nijansa ili crveni odsjaj postavljen na tjemenu glave.

30. Dramatična prljava plavuša Ombre

prljavo plavuša ombre crno korijenjeIzvor

Potrebna je hrabrost da se izvuče ovaj dramatičan izgled i napravi tako velika promjena. Međutim, ne bojanje korijena nova je moda (naziva se korijenje iz sjene), pa zašto to ne bismo prihvatili? Idite na crnu pod boju, tamno korijenje i snažno kontrastne prljave plave pramenove za zadivljujući stil!

31. Prljava jagoda plava kosa

Prljava jagoda plava kosaIzvor

Jagoda plavuša i prljava plavuša sastaju se kako bi stvorile ovu slatku i meku boju kose. Sve ljupke i zanimljive nijanse savršeno su prikazane lijepo pletenom kosom koja se nosi preko ramena.

32. Bakreni detalji na Prljavoj plavuši

bakrene odsjaje na prljavoj plavoj kosiSource

Gornja slika savršen je primjer potpune promjene izgleda – i to prelijepa. Odvažna gospođa iznad prešla je iz duge u bradu. Osim duljine, stilist je promijenio i boju dodavanjem bakrenih odsjaja na prljavo plavu podlogu.

33. Dramatične plavuše na tamnoj kosi

prljave plavušeIzvor

Tamno smeđa boja i kontrastni izgled prljave plave boje zasigurno će dati izjavu. Ostavite sve besplatno ili isprobajte frizuru s pletenicom ili frizuru do pola do pola kako biste otkrili bogate nijanse kose.

34. Prljavo plava kosa s plavim naglascima

Jennifer Lopez tamno prljava plava kosaIzvor

J.Lo ima asa u rukavu: maslinastu boju kože i dobro izražene osobine. Ovdje i ona ljulja prljavu plavušu koja stavlja sve njene ljepote u savršeni fokus.

35. Ljetna pješčana prljava plavuša

ljetna frizuraIzvor

Volimo šiške srednje duljine koje su pometene sa strane, kao i svijetloplavu nijansu. Oboje savršeno uokviruju i naglašavaju crte lica.

36. Ravna plava ljetna kosa

svijetlo prljava plava kosaIzvor

Savršen izgled plaže? Prljava plavuša u neurednoj frizuri ili onoj koja je slobodna i lako se nosi dan po dan. Ravne brave koje slobodno padaju izgledat će savršeno čak i nakon što su natopljene slanim oceanskim valovima.

37. Prljava plavuša Neuredan konjski rep

prljava plavuša neuredan konjski repIzvor

Jedan od najjednostavnijih načina da se spremite za zabavu i istaknete svoju prirodno prljavu plavu kosu je da je nosite u neurednom repu. Završite ‘do sa svjetlucavim uljem ili ostavite kako je za svakodnevni izgled.

38. Zlatna plava kosa

ljetna plava kosaIzvor

Upozorili smo vas da svaka plavuša ima mnoštvo pod nijansi, sve jednako primamljive (po našem iskrenom mišljenju). Ova zlatno prljava plava nijansa kose čista je sunčana radost koja je savršena bez obzira na godišnje doba!

39. Ideja plavuše Balayage

plavuša balayage prljava plava kosaIzvor

Ova majstorska plavuša balayage savršeno će pokazati različite nijanse plavuše koje su se koristile u njenoj izradi. Nijansa na kruni je gotovo medeno smeđa koja prelazi u prljavu plavušu, a zatim završava ledenim vrhovima.

40. Prljavo plava kosa s niskim svjetlima

plava frizuraIzvor

Pepeljastoplava svjetlost ovog savršeno teksturiranog i slojevitog boba produbljuje spektar boja do najvećeg potencijala. To je mogućnost frizure koja može biti slatka, svečana i razigrana – sve ovisi o vašem raspoloženju.

41. Prirodna prljava plava boja kose

prirodno prljava plava kosaIzvor

Divite se ovoj ljupkoj prirodnoj prljavo plavoj boji koja lijepo izgleda na dugoj valovitoj kosi. Također, promatrajte kako izgleda da svaki od slojeva u ovoj frizuri dolazi u drugoj nijansi. Sve u svemu, pšenični tonovi, svijetloplave i nijanse pepeljaste plavuše čine zadivljujuću mješavinu boja.

42. Balayage prljava plava kosa

pepeljasta plavuša prljava plava kosa balayageSource

Ovo je nešto drugačija prljavoplava nijansa jer graniči s pješčanom plavušom. Uz neke zlatne odsjaje, također se može transformirati u plavušu u vodi i biti savršen izgled od jeseni do zime.

43. Bronde frizura

plave koseIzvor

Kada boja kose pomiješa tonove brinete ili smeđe s nijansama plavuše, dobivate ono što se naziva a bronde nijansa. Jedna je od najslobodnijih boja kose jer ne naglašava savršeno prekrivene korijene i ujednačene boje, već se fokusira na slobodu nošenja tamnijih korijena.

44. Tamno plava kosa

tamno plava kosaIzvor

Tamnija prljavoplava nijansa izgleda zapanjujuće na zdravoj dugoj kosi. Također, savršeno oblikovane kovrče stvaraju savršen romantičan izgled, ali se mogu oblikovati i na opušteniji način.

45. Vintage plava frizura i boja

tamno plava kosaIzvor

Nije filter koji ovoj slici daje retro vibru. Umjesto toga, riječ je o staroj boji kose i frizuri. Zapravo, ta prljavo plava nijansa i napuhani updo su se smatrali standardom mode i ljepote 60 -ih i 70 -ih

46. ​​Moderni izgled prljave plavuše

prljava plava kosa prirodnaIzvor

Jedna boja kose, cool frizura i bezbroj mogućnosti oblikovanja. Tamnoplavi podtonovi čine čuda kada je u pitanju isticanje svijetloplavih tonova. Također, ovaj obrasli obrnuti režanj može se stilizirati na takav način, uključujući na pola gore, pola dolje.

47. Prljava plavuša Balayage

prljavo plavuša balayage na ravnoj kosiIzvor

Sofisticiran izgled postignut sa samo nekoliko plavih nijansi. Primijetite gladak prijelaz od zlatne pšenice vrha do laganog, gotovo lanenog izgleda vrhova.

48. Svilenkasto glatka prljava plava kosa

valovita prljava plava kosaIzvor

I svilenkasto glatka kosa i valovita kosa izgledat će sjajno obojene u ovoj prekrasnoj plavoj nijansi. Također, svaki tip kose ima svoje prednosti kada je u pitanju isticanje svake plavuše nijanse ovog plavokosog sna.

49. Kosa od mahagonija s prljavim plavim naglascima

prljavo plava balayage kosa od mahagonijaIzvor

Ako ste mislili da plavokosi pramenovi na crvenoj kosi mogu izgledati ljepljivo, ova slika dokazuje suprotno. To je prirodni prijelaz s jedne boje kose na drugu koji se također poigrava isticanjem i vrhovima tamnije boje.

50. Prljava pepeljasto plava kosa

duga prljava plava kosaIzvor

Ova hladna plava boja kose laskat će svima sa svijetlim tonom kože. Uokvirivanje platina naglašava veću pozornost na bogate nijanse tamno pepeljaste plavuše, a također pomaže posvijetliti ten. Izuzetno duga i slojevita kosa savršeno dokazuju mješavinu boja.

51. Obrre Ombre prljavo plava kosa

reverzna ombre plava i crna kosaIzvor

Nakon što je ombre postao bijesan, frizeri su dolazili sa sve više ideja kako ovu tehniku ​​učiniti još boljom, a obrnuti ombre jedna je od njih! Svjetlije nijanse dolaze na prvo mjesto, a tamnije slijede ravno prema gore.

52. Slojeviti Bob Prljava plavuša Ombre

slojevita kovrčava bob prljava plava kosaIzvor

Još jedan primjer prljave plave ombre samo ovaj put, slijedi izvorni skup pravila. Teksturirani slojevi ovog neurednog boba otkrivaju najbolje od prljavo plave boje kose.

53. Tamnoplave nijanse kose

prljavo plavuša ljetni lookIzvor

Nemojte se zavaravati svijetloplavim nijansama na vrhovima. Ova boja kose odnosi se na tamnoplave nijanse kose i niske svjetlosti. Elegantan prikaz prljave plave kose.

54. Dugo slojevita prljava plavuša

kovrčava prljava plava kosaIzvor

Prekrasna frizura i boja kose prirodnog izgleda koji samo odražavaju ljeto i svjetlije dane. Preplanulu kožu zasigurno nadopunjuje prljavo plava nijansa kose, a prirodna cvjetna kruna čini boho izgled.

55. Odvažni jorgovan i ružičasta na Prljavoj plavuši u svemirskim lepinjama

ružičaste plavuše dvostruke punđeIzvor

Jasno razdvajanje boja kao i korištenih nijansi čine ovaj stil prilično odvažnim izborom. Iako možda nije previše prikladan za formalno okruženje, zasigurno nagovještava zabavu na odmoru i odvažnu osobnost.

56. Violet Overtone, Dirty Blonde Lowlights

violet balayage na prljavoj plavoj kosiIzvor

Ova kombinacija boje kose bila je i ostala je u modi. To je vrlo ružičast i odvažan izgled koji će ipak učiniti da se nitko ne osjeća kao prava vila ili ljepotica.

57. Rose Dirty Blonde Balayage

Ruža Prljavo plava boja koseIzvor

Ova balayaža nastavlja niz manje konvencionalnih ideja o prljavoj plavoj kosi. Njegovi mekani ružičasti tonovi i nijanse plave i ružičaste čine vrlo šik i ženstven izgled. Savršeno izrezani dugi bob također pomaže (puno).

58. Tamno plava kosa

voluminozna tamnoplava kosaIzvor

Možda ima hladan osjećaj, ali bogatstvo ove prljave plave boje kose čini je izrazitom. Zamislite polja pšenice tijekom oblačnih jesenskih dana.

59. Svilenkasto glatka prljava plavuša

elegantna prljava plava kosaIzvor

Ova ideja za oblikovanje prljave plave kose usredotočena je na pripitomljen, uglađen i elegantan izgled. Činjenica da je hir dug također čini zadivljujući izgled.

60. Dugo slojevita medena plavuša

prljava plava kosa ljetna frizuraIzvor

Medena plavuša jedna je od mnogih nijansi plavuše i najmanje jedna koju ćemo predstaviti na ovom popisu. Savršeno je istaknut dobro teksturiranim slojevima i cijeli ovaj izgled odražava ljetnu nostalgiju.

Spremni za promjenu izgleda?

U slučaju da ste prije imali bilo kakvih pitanja, sada se sigurno nećete ustručavati odlučiti se za plavu, osobito prljavu plavu kosu. Uostalom, dolazi u toliko sjajnih shema boja i kombinacija, zasigurno ćete pronaći onu koja odgovara vašem ukusu.

Koja vam je od ovih prljavih plavokosih kombinacija najdraža? Recite nam i usudite se promijeniti izgled!