50 idej za oblikovanje navdihujočih boginj

Veliko je bilo vprašanj o tem, kaj v resnici so boginje pletenice. Preprosto povedano, izgledajo nekoliko kot koruze, le prefinjenejši pomišljaj.

Hkrati so tudi debelejše in veliko bolj vsestranske. Uporabite lahko svoje naravne lase in jih spletete ali pa se odločite za podaljšanje. Kar zadeva pletenice boginje, nihče ne bo nikoli vedel razlike.

Tukaj so neverjetne ideje, ki jih lahko preizkusite, če vas privlači lepota boginjinih pletenic!

1. Slogi preprostih boginj

črne boginje pleteniceVir

Začnimo z vsakodnevnim primerom, kaj pomenijo boginje pletenice. Tu lahko vidite dve vrsti pletenic, ki spominjajo na koruze. Poleg tega opazite, kako je ena manjša, druga pa debelejša. Vse pletenice boginje se končajo v škatlah v škatli, ki gredo po dolžini las na hrbtu.

2. Zvite pletenice na kroni glave

ebenovine boginje pleteniceVir

Lase razdelite po sredini. Nato lase speljite na vodoravno črto od spredaj do zadaj v zelo lepe in celo boginje pletenice. Nazadnje vzemite preostale lase in jih spletite v dve pletenici. Poleg tega lahko dve pletenici prekrivate, da naredite X.

3. Boginje pletenice in koruze

boginje pletenice in koruzeVir

Tu je pričeska boginje, ki se zelo približa koruzni. Lase speljite čim bližje vratu in jih nato zaključite v nekaj debelih škatel v škatli za ulični videz.

4. Zaščitno oblikovanje konjskih repov in žemljic

vijolične boginje pleteniceVir

Ena značilnost boginjinih pletenic, ki je popolnoma fantastična, je ta: zlahka jih lahko zvežemo v ohlapno punčko ali v rep. Zaradi obeh nadgradenj boste videti elegantno in elegantno.

5. Simpatične boginje pletenice

boginje pleteniceVir

Svoje preproste boginje pletenice povežite s srednje velikimi zlatimi obroči in naravnimi ličili. Na ta način se lahko odločite za sladek slog ‘girl next door’, ki ga je enostavno vzdrževati.

6. Štiri plavuše boginje

blond boginje pleteniceVir

Z lahkoto bi se lahko odločili za najočitnejše štiri punčke, ki niso blondinke, a tega ne bomo. Zakaj? Ker ta pričeska ni šala. Samo poglejte, kako lepo in naravno izgleda. Pravzaprav lahko dodate nekaj zlatih okraskov.

7. Boginje pletenice v žemlji

boginje pleteniceVir

Tukaj je še ena kul boginja, ki jo lahko poskusite. Kako pa bi bilo tokrat, namesto da bi to počeli na vrhu glave, postrani na zatilju? Izpostavili in poudarili boste svoj čudovit izrez in ga hkrati tudi podaljšali.

8. Pletenice Jumbo boginje

pletenice boginje punčkeVir

V primeru, da potrebujete demurer pričesko, ki še vedno vključuje boginje pletenice, kaj pa ta? Spredaj ima eno jumbo pletenico, ki gre spredaj od ene strani glave do druge. Razen tega ima tudi eno ali dve debeli pletenici, vezani v pecivo, vse do zadaj.

9. Boginje pletenice s kodri

dolge boginje pleteniceVir

Če želite preprostim boginjskim pletenicam dodati malo pizazza, lahko naredite naslednje. Na sprednji strani pustite nekaj samotnih pramenov las in jih zvijte s kodralnikom. Imeli bodo zelo lep učinek kadriranja obraza.

10. Slog pletenih kosov

pletenice iz čopkaKisloce

Če se vam mudi, se lahko vedno odločite za najpreprostejši slog. Dve veliki boginji pletenici, ki se začneta od čela in končata nizko na hrbtu v dveh popolnih kosih.

11. Dolge in tanke pletenice boginje

dolge črne boginjeVir

Kako nizko lahko greste? Kaj pa koliko časa lahko greste? Tukaj je trik. Če želite, da so vaše boginje pletenice čim daljše, si lase poravnate, preden jih spletete. Ali pa razmislite o uporabi nekaterih lasnih podaljškov pri izbranih vrstah las.

12. Pletenica iz kostanjeve krone

preprosta pletenica boginjeVir

Eden od načinov, kako ponosno pokazati svojo čudovito barvo las, je, da lase zavežete v veliko in ohlapno krono. Oblecite se in si nadenite nekaj priložnostnega ličila, da dopolnite ta sproščen in svež videz.

13. Boginje pletenice s tkanjem

boginja plete dva modelaVir

Boginje pletenice niso samo za tiste z dolgimi lasmi. Če je vaša čudovita griva krajša, kot bi si želeli, lahko vedno izberete lepo vezavo. Začnite tako, da si lasje spletete, nato pa med napredovanjem dodajte tkanje od začetka vratu.

14. Eleganten pleten Updo

boginja pletenicaVir

Nikoli zaradi frizure ena dama ni bila videti tako elegantna in brezčasna hkrati. Boginje pletenice in pletenice so na splošno stvari sanj, ko gre za posebno priložnost.

15. Naredi sam te pletenice

boginje pleteniceVir

Če imate dovolj spretnih prstov ali je v bližini kdo, ki vam lahko pomaga, se lahko za to pričesko odločite kar doma. Vendar pa, tukaj je namig – najprej začni z jumbo, da vidiš, kako dober si. Po tem lahko nadaljujete s tanjšimi, tanjšimi pletenicami.

16. Boginje pletenice različnih velikosti

dolge črne pleteniceVir

Ker smo vam začeli dajati nasvete o tem čudovitem početju, tukaj je še en. Če želite svojim preprostim boginjskim pletenicam dodati nekaj globine ali kakšne perspektive, sredino spletite precej debeleje od ostalih. Tako bo videti, kot da stoji višje od ostalih.

17. Nizozemske pletenice, podobne boginji, na naravnih laseh

preproste boginje pleteniceVir

Lepa gospa v primeru, ki smo ga izbrali, je slika same milosti s to pleteno pričesko. Zaradi minimalnega golega ličila in brez nakita je videti naravno in brez napora.

18. Dolge in napete pletenice

variacija boginj pletenicVir

Boginje pletenice so lahko tudi ostre, če jih nosite v pravih kombinacijah. Dodajte nekaj letalskih očal, kavbojke za fante in par superg, da bo videti, kot da ste se pravkar odkotalili na ulico in spustili nekaj rim.

19. Tesna boginja pletenica Updo

tesne boginje pleteniceVir

Ohranite lahko tudi tesno in preprosto s pletenicami boginje. Z drugimi besedami, ne želite jih razkazovati, če tega ne želite. Prepletite nekaj zelo lepih pletenic po vsej glavi in ​​jih nato povežite zadaj v majhno žemljico.

20. Zig Zag Twist pletenice

dolge boginje pleteniceVir

Ne samo, da lahko izberete velikost pletenic vaše boginje, temveč lahko izberete tudi vzorec ali način, na katerega želite, da gredo. Vprašajte svojega frizerja, naj lase razdeli v cik-cak linijo in ne naravnost. Posledično boste dobili to nadgradnjo, ki ustavi predstavo.

21. Slog pletenice velike krone

umetne boginje pleteniceVir

Vsako dekle želi biti princesa in na našo srečo nam ta frizura omogoča prav to. Zelo debela ali jumbo boginja pletenica sedi na vrhu vaše glave in ji doda pridih elegance in plemenitosti. Poleg tega je zelo vsestranski slog.

22. Dvobarvne pletenice

izdelane boginje pleteniceVir

Tukaj je kombinacija barv, ki daje veliko globino tem pletenicam. Ljubka gospa na sliki ima temnejši rjav odtenek na dnu in svetlejši za pramene na glavi.

23. Boginje pletenice Updo

boginje pleteniceVir

Namesto tradicionalnih ravnih črt lahko vedno uporabite nekaj stranskih vrstic. Začnite z leve strani in končajte na desni in obratno.

24. X -ji in križi Updo

boginje pleteniceVir

Tukaj je ena zelo zapletena, a popolnoma upadljiva updo. Najprej imate spredaj dve pletenici. Drugič, imate klasičen razcep po sredini vse do hrbta. Tretjič, na levi, zadaj, imate še en ločitev. Nazadnje imate v X -ju dve pletenici jumbo boginje.

25. Neredna dvojna kronska pletenica

preproste boginje pleteniceVir

Ta čudovit prevzem klasične kronske pletenice vam bo naredil čim bolj grdo. Razmislite tudi o tem, da bi postala dvojna krona – primerna za pravo kraljico!

26. Dve pletenici boginje

izdelana boginja pletenicaVir

Če pogledate ta primer, je res manj. Lasje razdelite na dva dela po sredini in spletite tiste dve veliki polovici. Rezultat je osupljiv par boginjinih pletenic.

27. Eleganten in sproščen slog

dolga boginja pletenicaVir

Tukaj je ljubka gospa, ki svoje pletenice združi s kombinezonom in jih popelje na ulice. Ni razloga, da ne bi storili iste stvari.

28. Vijolična požarna pričeska

vijolične boginje pleteniceVir

Ta mlada ženska je svoje ognjeno rdeče lase in pletenice boginje združila z enako osupljivo šminko in preveliko zlato verižico. Poleg tega opazite, kako je ličila na minimum?

29. Boginja Pletenice Mavrice

pisane boginje pleteniceVir

Na neverjeten način, kako lahko pokažete svoje boginje pletenice, je, da dodate nekaj poudarkov v laseh. Ampak ne v kateri koli barvi las, ampak v neonskih ali električnih. Poleg tega se ne ustavite pri enem: izberite pet ali šest in ustvarite zavidljivo pričesko.

30. Slog športnih in elegantnih pigtails

dolge boginje pleteniceVir

Ja, šport in eleganca se lahko resnično združita. Poleg tega ta primer kaže prav to. Samo poglejte, kako čudovito se pletenice ujemajo z urbano trenerko in veliko kovinsko uro.

31. Slog enostranske pletenice

umazane blondinke boginje pleteniceVir

Lahko se odločite tudi za eno samo jumbo pletenico, če vas ta slog pritegne. Naš primer je umazan blond odtenek skupaj s stransko pletenico iz ribjega repa, ki se konča z veliko pletenico, ki ji teče po hrbtu.

32. Pričeska s kaleidoskopom

ženska z boginjskimi pletenicamiVir

Nasprotje od zgornjega sloga, kjer se odločite za samo eno pletenico, je ta: pletenice boginje več velikosti, da vaša glava izstopa iz množice. Poleg tega, če lase pobarvate v več barvah ali imate poudarke, bo videti še bolje.

33. Pletenice in prstani za lase

nasmejana ženska s pletenicami boginjeVir

Lasni obročki so preprosti obroči, običajno zlati ali srebrni, ki gredo v pletene lase. Zato se odlično ujemajo s tem, da okrasite že tako neverjeten komplet pletenic.

34. Črno -belo in Boho

svetlolaska s pletenicami boginjeVir

Tukaj je kombinacija med pletenico boginje na ravni glave in ohlapno pletenico iz ribjega repa, ki teče po hrbtu – tam je celo francoska pletenica. S kombinacijo je lep model videti kreativen in liberalen. Poleg tega je lase tudi pobarvala v čudovit odtenek bele blondinke.

35. Rdeča in črna pričeska

rdečelasa ženska z boginjskimi pletenicamiVir

Mohawk boginjicam ni nujno, da pridejo ena na paket. Pravzaprav lahko greste tudi na dva ali tri, odvisno od tega, kako debeli so vaši lasje. Poleg tega lahko pustite, da se pokažejo vaše naravne korenine, tako da lahko svojim pletenicam iz mohawka dodate nekaj globine.

36. Boginje pletenice za deklice

boginja mala deklica pletenice roza lokVir

Ni nujno, da si odrasla ženska, da si boginja. Trenutno nas veliko deklet uči, kaj pomeni vladati svetu. Posledično potrebujejo tako močno pričesko. Dodajte roza lok za malo muhavosti Alice in Wonderland.

37. Popolnost boginje

mlada ženska blondinka in črne lase boginje pleteniceVir

Da, upamo si trditi, da je to v naših očeh popolno, kar zadeva pletenice boginje. Odličnost ločitev, fino predene in pletene pletenice ter barvna kombinacija zadostujejo, da nas popeljejo v nebesa pričesk.

38. Slog pletenega mohaka

zapletene boginje pleteniceVir

Vse reke tečejo v ocean in vse vrste las vodijo do pletenice boginje matere. Poleg tega veste, kaj je pri tej pričeski najboljše?

39. Črno-blondinka Dvobojna boginja, spletena z visokim konjskim repom

mlada ženska blondinka in temne boginjeVir

Ta pričeska boginje in videz ima vse. Dve veliki in plemeniti pletenici boginje. Eden od njih je zlato blondinka in lepo navita na vrhu glave. Poleg tega drugi teče po hrbtu manekenke na ostrem čop. Če potrebujete dodatno roko las, se ne bojte uporabiti tkanja.

40. Trojni pleteni slog

ženska s tremi boginjamiVir

Na prvi pogled je ta način nošenja boginjinih pletenic dovolj preprost. Ko pa pogledate še enkrat, se zavedate, da si tega resnično želite. Zakaj? Zaradi tanke pletenice na sredini, seveda.

41. Popolne škatle v pletenicah

boginja mlade ženske pletenice v škatlahVir

Ne pozabite, da jih boste morali, če se odločite za tradicionalne ali klasične pletenice boginje, dokončati v nekaj zelo lepih pletenih pletenic. Če potrebujete pomoč, se obrnite na nekoga, ki vam lahko ponudi neverjeten končni izdelek.

42. Dvojne vzporedne in združene pletenice

ženska z dvema boginjamaVir

Zakaj bi se ustavili le pri eni pletenici jumbo ali statement boginje, ko greš lahko v dvoje? Poleg tega jih lahko imate hkrati in zelo blizu drug drugemu. Razkazujejo bogastvo in lepoto vaših las.

43. Spider Web Top z dvojnimi pletenicami

zapletene boginje pleteniceVir

Ta slog je res zapleten, a kraljevski. Pravzaprav si lahko o tem mislite tako. Ta boginja pletenice updo je Versailles vseh primerov in idej, ki smo vam jih pokazali do sedaj. Labirint koruz je preprosto očarljiv za opazovanje.

44. Enostavna in elegantna Jumbo pletenica

stransko dekle z dolgimi boginjskimi pletenicamiVir

Tukaj je še en nasvet – če bo pletenica vaše boginje čim bolj preprosta in tradicionalna, jo lahko oblikujete na kakršen koli način. Dodajte nekaj velikih uhanov in vstopite kot dekle z najbolj drznim slogom.

45. Nizozemske boginje pletenice

pletenice boginje mlade deklice in nizozemske pleteniceVir

Ta videz združuje dve zelo priljubljeni pletenici v svetu pričeske – pletenice boginje in nizozemske. Pojdite na nizozemsko raven glave, da prikrijete rast las, nato pa nadaljujte s slogom boginje, ko se spuščate po dolžini las.

46. ​​Rimsko navdihnjeni okraski

ženska od zgoraj s pletenicami boginjeVir

Če svojim pletenicam boginje dodate nekaj zelo lepega nakita iz zlate ali srebrne cevi, jim bo dalo močan in oster videz. Tukaj je nekaj rimsko navdihnjenih, tako kot tiste, ki jih nosijo lepe ženske v starodavnem cesarstvu.

47. Trikotniki in pletenice

dekle z zig zag pletenicami boginjeTorejurce

Kako ustvariti trikotnike na glavi? To je enostavno. Lasje samo razdelite v cik-cak linije, tako kot je to storila ta ljubka gospa. Posledično vzemite nastale pramene las in jih spletite po želji svojega srca.

48. Pisane pisane boginje

pogledi dekleta z rdečimi lasmi in boginjicamiVir

Čeprav si večina žensk rada splete lase in jih obdrži v temnem ali naravnem odtenku, jih lahko pobarvate tudi v kuhani barvi. Tukaj je primer velikega rdečega odtenka, ki je pleten in pleten do popolnosti.

49. Pletene pletenice debele boginje

stranski pogled na dekle z boginjskimi pletenicamiVir

Če želite izgledati čim bolj ostro, se lahko vedno odločite za krušen slog. Z drugimi besedami, to pomeni, da lahko lase začnete zelo debelo plesti kar od roba čela, namesto da bi začeli fino in končali v pletenicah jumbo boginje.

50. Subtilne stranske pletenice in Updo

lepa mlada ženska z boginjskimi pletenicamiVir

Usmerite svojo notranjo ostrino in pojdite na pletenico boginje mohawk v paru s tanjšimi in tanjšimi pletenicami ob strani in popolnim ličenjem.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Tako kot neverjetna dama v našem zadnjem primeru, zapomnite si to. Konec koncev, ne glede na slog pletenic boginje, bodite vedno navdih za vse!

Kaj pravite, katera od teh idej boginje je prava za vas?