50 osupljivih vozlov Bantu, ki jih lahko poskusite doma

Bantu vozli so ena najbolj prikupnih in spogledljivih pričesk, ki jih lahko igrate.

Zgodovinsko gledano izvirajo iz zahodne Afrike in so se na našo srečo razširili po vsem svetu kot priljubljena pričeska za vse.

Poleg tega delujejo s popolnoma katerim koli tipom las, naj bodo to kodrasti ali ravni, dolgi, kratki ali srednji.

Oh, ali smo omenili, kako enostavno je doma narediti lastne vozle Bantu?

Zato vam predstavljamo 50 primerov, ki vas navdušujejo in navdihujejo.

1. Rocking Bantu Knots Queen Style

Ženska z vozli bantu, ki pozira pred kameroVir

Biti uličen in oster, hkrati pa ohraniti svojo žensko in elegantno plat, ni enostavno. Kljub temu pa lahko vedno vzamete iztočnico od te hude dame in zaljubite nekaj Bantu vozlov, kakršna je.

Poleg tega lahko dodate zlato choker, da izrazite svoj status kraljice in izjavo, in že ste tam.

2. Bantu vozli na dolgih laseh

Mlada ženska z vozli bantu, ki pozira za kameroVir

Pisana 90. leta srečujejo boho chic s to idejo za vozle Bantu. Poleg tega so še večji, če imate dolge lase, saj se bodo vozli Bantu zvijeli v piramide ali dolge lijake. Na koncu dodajte par elegantnih boemskih uhanov in pastelno obarvano majico z enim ramenom, da dobite videz.

3. Bantu za Skodrani lasje

Ženska z vozli bantu sedi na stolu frizerskega salonaVir

Eden od načinov kopiranja tega videza je deljenje las na več pramenov. Kar zadeva lasišče, lahko sledite vzorcu čebelnjaka, da bo tkanje videti še bolj trendovsko.

Posledično bo to čudovit način oblikovanja vaših kratkih, kodrastih las, v katere se boste takoj zaljubili.

4. Preprosti vozli Bantu

Ženska z vozli bantuVir

Tukaj je pogled od zadaj ljubkega mladega dekleta, ki se je odločilo za tradicionalne in preproste vozle Bantu. Če želite to poskusiti sami doma, morate lase razdeliti po sijočem vzorcu.

Poleg tega lahko podobo dopolnite s parom kratkih uhanov, po možnosti tako pisanih, kot jih najdete.

5. Okrašena Bantu

okrašeni vozli bantuVir

Na nasprotnem koncu preprostih vozlov Bantu so okrašeni. Za ta videz ne boste le športno tradicionalno vezali ženske Bantu v Afriki, ampak jim boste morali dodati tudi nekaj iskric.

Na primer, ta ljubka dama se je odločila, da bo v svoje pramene las vstavila nekaj zlatih kosov nakita za lase, medtem ko je tkala svoje vozle. Končno dopolnite videz z nekaj velikimi uhani z zlatim obročem, da bodo še bolj razkošni.

6. Vozli Bantu in Pletenice

vozli in pletenice bantuVir

Kdo pravi, da morajo vozli Bantu stati sami? Tradicionalni pričeski v obliki fino pletenih pletenic dodajte element presenečenja. Poleg tega se jih lahko držite dveh po dolžini lasnih ločnic ali pa se odpravite na celo glavo za spektakularen razgled.

Zaradi zapletenega oblikovanja pričeske naj bodo ličila in nakit v podtonu in čim preprostejši. Zato ne boste pretiravali.

7. Bujne ključavnice v vozlih Bantu

Ženska, ki se razkazuje s pričesko bantu vozliVir

Kodri, vozli, zvitki, tuljave. Kar hočete. Vozlišča Bantu jih lahko vse vključijo in izgledajo odlično. Zato ne glede na to, kako dolgi so vaši lasje, jih lahko vedno povežete v vozel Bantu.

Poleg tega jih namesto piramidnega sloga držite blizu glave, če želite namesto spogledljive zabave iti k eleganci.

8. Boginja Bantu

Mlada samica z vozli bantuVir

Lastnik sobe, v katero hodite, in vladajte svetu, medtem ko ste pri tem. Tukaj je čudovit kos navdiha za vas s številnimi vozli Bantu, ki so tesno vezani po celotni glavi. Poleg tega dodajte biserni prstan za nos in temno ter zemeljsko ličeno ličilo in ne morete zgrešiti.

9. Bantu vozli na sproščenih laseh

mlada ženska bantu vozliVir

Tukaj je čudovita ideja, da poskusite doma, če nimate na voljo veliko časa. Najprej lase razdelite na pramene in jih ohlapno zavrtite okoli prsta, da ustvarite vozle Bantu. Na koncu ponovite postopek kolikor želite, povsod po glavi.

10. Minimalni vozli Bantu

Ženska z vozli bantu zapeljivo gleda proti kameriVir

Kaj pa minimalni vložek v tradicionalno vezavo vozlov Bantu? Lase razdelite na štiri ali pet debelih pramenov in zavrtite vozle. Zdi se, da je ta ljubka dama dodala čokoladico iz 90. let, eleganten prstan za nos z biseri in temno slivovo ustnico. Če poskusite, ste lahko videti prav tako čudovito kot ona!

11. Pol vozel

Ženska z vozli bantu, ki pozira za kameroVir

Zanimivo si omislite pričesko z vozlom Bantu, tako da naredite le polovico glave. Tukaj je čudovit vir navdiha za vas, da je mlada dama, ki je sprednje polovice las le zavozlala, drugi del pa pustila, da se v naravnih kodrah obesi čez ramena. Posledično izgleda neverjetno.

12. Bantu Vozli na kratke lase

Ženska z vozli bantu z igrivim pogledomVir

Če imate kratke lase, potem imate srečo. Posledično bodo majhni vozli Bantu videti kot majhni brsti na vrhu glave. Na koncu dodajte nekaj kosov nakita, ki vam bodo dali pridih pizzazz -a.

13. Hudo Bantu Vozli

Ženska z banti vozli v zapeljivi poziVir

Ta čudovit videz združuje naravno igrivost vozlov Bantu z ostrostjo maskirne majice. Posledično boste videti neverjetno elegantno, ne glede na to, kako se boste odločili za dodatno oblikovanje.

14. Drsko, Ulica, in izjava Banu Knots

Ženska z vozli bantu gleda proti kameriVir

Tukaj je videz, ki združuje vse elemente, ki jih potrebujete, da postane velik. Drsko, ulica in izjava. Črna modra ustnica in zlati prstan v nosu prinašata nesramnost in brezrokavnik z vzorcem dolarja je tukaj, da govori o tem, da je ulico. Poleg tega so vozli Bantu seveda izjava.

15. Pleteni Lasje in Bantu

DIY bantu vozli s tkanimi šiškamiVir

Ta videz govori o poslu spredaj in zabavi zadaj. Ta videz lahko dosežete tako, da spredaj spredite eno dolgo in preveliko pletenico, nato pa zadaj cel kup zabavnih vozlov Bantu.

16. kostanj v Vozli

kraljevski vozli bantuVir

Bantu vozli niso samo za dame s temnimi lasmi. Tukaj je popoln primer nekaj lepih kostanjevih valov, zaklenjenih v vozle.

Izgledajo kot krona cvetnih brstov nad glavo, ki jih lahko preprosto posnemate doma. Poleg tega lahko dodate še nekaj velikih uhanov in pisane ličila, da dopolnite videz.

17. Kovina in baker

izrezljani vozli bantuVir

Če nadaljujemo s primeri pisanih las, tukaj je griva bakrene barve. Gospa na sliki je vse skupaj povezala v nekaj lepo urejenih vozlov Bantu.

Poleg tega je vse skupaj tudi oblikovala s prevelikimi tankimi srebrnimi uhani in srebrnim ovratnikom. Poleg tega bele pike niso obvezne. Vendar pa lahko ta videz nosite vsak dan.

18. Kratek in Sladki vozli Bantu

tanki vozli bantu za kratke laseVir

Ko gre za vozle Bantu na kratkih laseh, je pravilo preprosto. Tanjši prameni las, več vozlov boste imeli. Posledično je tukaj popoln primer, ki prikazuje to idejo. Opazite, kako se je tudi sama odločila, da svoje vozle popolnoma razporedi v ravne črte. Kako pametno in elegantno!

19. Zabava!

ustvarjalni vozli bantuVir

Odlična priložnost, da pokažete svojo novo pričesko iz vozlov Bantu, je seveda na zabavi. Če želite ponoviti ta videz, razmislite o tem, da svoje lase povežete v izbor piramidalnih vozlov Bantu. Poleg tega se lahko oblečete v obleko na obrobju in dodate izrazit biserni uhan.

20. Naravnost

glam bantu vozliVir

Če ste utrujeni od frizure in želite spremembo, vam ni treba tako daleč striči ali barvati. Nasprotno od tega lahko s svojimi ključavnicami naravne barve tu in tam ustvarite nekaj ohlapnih vozlov Bantu.

Posledično lahko v nekaj minutah opazujete, kako se vaš celoten obraz spreminja. Konec koncev je sprememba res enostavna!

21. Umetnost za lase z vozli Bantu

preprosti vozli bantuVir

Polepšanje Bantu vozlov je lahko dlje od dodajanja pletenice ali nekaj zlatih čepkov. Tukaj je primer fantastične umetnine za lase. Dodajanje nekaterih občutljivih elementov iz lastnih las na ravni lasišča vam bo pomagalo uokviriti obraz in še bolj oživiti vozle.

22. Bantu Lolita

debeli vozli bantu za dekletaVir

Kako lahko deklico naredimo še bolj sladko, kot je že? Seveda ji v lase dodajte nekaj vozlov Bantu. Ta ljubka mlada dama je živi dokaz, da so sodobne princese trenutno v hipu.

23. Čeki in kvadrati

tesni vozli bantuVir

Vzemite namig iz tega primera in lase razdelite na kvadratke. Nastale pramene vzemite in jih zavrtite v vozle Bantu.

Kot rezultat, gledano od zgoraj, je rezultat čudovito geometrijski, da ne omenjam elegantnega. Razen tega, tudi če jih naredite sami doma, bodo še vedno videti, kot da ste šli v profesionalni salon.

24. Električne vibracije

vozli bantu s svetlo modrimi trakovi za laseVir

Tukaj je fantastičen pogled na tradicionalno barvo in slog vozlov Bantu. To lahko dobite tako, da si lase polovično pobarvate. Poleg tega lahko dobite enak rezultat po preteku ombre. Da bi to delovalo, predlagamo, da se odločite za električno barvo, tako kot je prikazana na sliki. Izberite morsko peno zeleno, električno roza ali gaga rumeno.

25. Bantu vozli za prehod las

Naredi sam vozle bantuVir

Če ste v postopku prehoda na svoje naravne lase in iščete slog, ki vas bo premagal v tem težkem času, ne iščite več. Na pomoč so Bantujevi vozli.

Dovolite, da se vaši lasje zacelijo in jim povrnejo nekdanjo sijaj. Kot vsi vemo, so Bantu vozli zelo zaščitniški slog proti pramenom las in jih bodo ohranili varne in zdrave.

26. Zig in Zag in spet Zig

dobro opredeljeni vozli bantuVir

Ko govorimo o vozlih Bantu, so ločitve, ki jih naredite v laseh, enako pomembne kot sami vozli. Če imate to idejo v mislih, si lahko zamislite, da si lase razdelite v cik -cak vzorcu in ne naravnost.

27. Bantu Knots in blondinka Highlights

naravni vozli bantuVir

Še en način, da svoje Bantu vozle in lase same po sebi postavite v perspektivo, je tako, da zavežete svoje blondinke. Predvsem bodo svetlejši lasje vedno izstopali in vašim lasem prinesli nekaj prepotrebne perspektive. Razmišljajte v 3D!

28. Slastne ključavnice

preprosti vozli bantuVir

Govorite o osupljivem! V pramene dodajte nekaj olja ali izdelka za lase, preden jih zavrtite. Nazadnje, ko boste končali, bodo po zaslugi Bantu vozli videti pametni in elegantni. Poleg tega bo olje vašim lasem in lasišču dalo tisti zdrav sijaj, ki si ga vsi želimo.

29. Bantu za blondinko

blondinka bantu vozliVir

Noro za blondinko in noro za lasne vozle dodaja fantastično svetlo obarvano dlako Bantu. Ne skrbite, če so vaši lasje prekratki. Posledično bodo vozli drobni, a kljub temu čudoviti.

Poleg tega lahko dodate izrazno ustnico in nekaj prevelikih kosov nakita, da boste resnično vstopili. Prav tako lahko uporabite nakit, če želite videti bolj naravno in skromno.

30. Pleteni Bantu vozli na dolgih laseh

enakomerno razporejeni vozli bantuVir

Kaj pa, namesto da bi pramene las zvili, jih spleteš? Vzemite dolge pletenice in jih zavrtite okoli prsta, dokler ne dobite vozlov v obliki piramide. Poleg tega se lahko, tako kot ljubka gospa na sliki, še dodatno potrudite, tako da dodate nekaj zlatih las.

31. Sijajno in elegantno

spiralno podobni vozli bantuVir

Če vozite Bantu doma, lahko vedno začnete, ko so vaši lasje po pranju še mokri. Na ta način ne le, da bodo vozli ohranili sijaj in glamur, ampak bodo tudi vaši lasje kodrasti, ko jih odstranite.

32. Pajkova mreža in tuljave

priljubljeni vozli bantuVir

Če nadaljujete odštevanje vseh načinov, kako si lahko oblikujete ločitvene pramene las, tukaj je pajkova mreža. Verjetno je varno reči, da tudi ta spada v kategorijo ‘hair art’.

Čeprav lahko to storite doma namesto v salonu, boste morda potrebovali pomoč, da to popravite. Vsaj sprva.

33. Dolgi in visoki Bantu vozli

zvezde in bantuVir

Zapomnite si ta nasvet – daljši bodo vaši lasje, višji bodo vaši vozli Bantu. V tem primeru lahko na primer jasno vidite, da ima ta mlada dama resne ključavnice. Zato so njeni vozli Bantu videti kot majhni lijaki glamurja in sloga.

34. Bantu na kodrastih laseh

stilizirani vozli bantuVir

Odločitev, da svoje kodraste lase zavežete v vozle Bantu, je morda najboljša odločitev, ki ste jo kdaj naredili. Če se vam torej zdi, da imajo vaši globoko kodrasti lasje svoj um, jih lahko zdaj s to pričesko postavite na svoje mesto. Kot bonus bo videti naravno in nejasno.

35. Tanki vozli Bantu

tanki vozli bantuVir

Torej, če imate dolge lase, jih lahko povežete v več zelo tankih vozlov Bantu. Ta videz lahko ponovite tako, da lase razdelite na tanke pramene in jih nato vrtite, dokler ne dobite lijakastih vozlov.

Velik del te izbire pričeske je, da bodo nekateri vozli stali naravnost, medtem ko bodo nekateri rahlo neuspešni. Posledično je rezultat zelo naraven.

36. Dvotonski Bantu vozli

črno -blondinški vozli bantuVir

Namesto zlatega nakita za lase, ki smo ga pokazali prej, lahko za okrasitev svojih vozlov Bantu vedno uporabite naravne lase. Previdno jih zavežite tako, da svetlo blondinke obdajajo osnovo vozla in pustijo le temen vrh.

37. Manj je več

vozli bantu za kavkaške samiceVir

Manj resnično je lahko več, ko gre za to čudovito pričesko. Lase razdelite na dva dela, enega spredaj in drugega zadaj.

Poleg tega dodajte nekaj sijočih izdelkov za lase in zavežite dva velika vozla blizu čela in zadnjega dela vratu. Dramatična ličila so tukaj nujna, če želite to pohvalo narediti.

38. Več Bantu vozlov

elegantni vozli bantu za zelo kratke laseVir

Lepe lase lahko tudi zvežete v več majhnih Bantu vozlov. Držite jih čim bližje lasišču za čudovito vzdušje 90 -ih. Ljubka gospa v tem primeru je uspela narediti vse svoje vozle enake velikosti, oblike in višine. Posledično izgleda čudovito in lepo.

39. Bantu vozli v kroni

lepi vozli bantuVir

Ta osupljiv način vezanja vaših Bantu vozlov se bo počutil kot kraljica. Videti je, da ima sprednja vrsta visokih levkastih vozlov vse od leve strani glave do desne, izgleda, da ima gospa krono na glavi. Govorite o kraljevskem slogu!

40. Pletenice in več pletenic

vozli bantu v sloguVir

Ta slog zajema čim več pletenic. Ne samo, da ima manekenka nekaj drobnih pletenic prav tam, kjer si je razdelila pramene las, ampak so zavite tudi ključavnice, ki jih je uporabljala za vrtenje in oblikovanje vozlov.

41. Barve mavrice v vaših laseh

barvni vozli bantuVir

Torej, v primeru, da se odpravljate na zabavo ali na zabavno silvestrovanje, je za vas drzen predlog-večbarvni vozli Bantu. Lase lahko trajno ali začasno pobarvate v toliko barvah, kot želite.

Najprej razdelite svojo grivo na več pramenov glede na barvo. Lahko jih zmešate za mavrični videz ali pa imate ločene odtenke. Posledično bodo, ko zavežete vozle Bantu, videti kot pisana umetnina.

Lahko naredite kot ljubka gospa na sliki in na glavo dodate tudi dragulj izjave.

42. Knot-Down

Bantu vozli prve stopnjeVir

Bantu vozli niso uporabni le, če so vezani, ampak tudi, ko pustite lase. Zato, če imate lase vlažne ali uporabite nekaj sredstva za pritrditev tik preden jih zavrtite na svoje mesto, bodo lasje po razstavljanju postali valoviti ali kodrasti.

Poleg tega lahko pustite, da se lasje sami posušijo ponoči ali uporabite sušilec za lase, če ste na begu.

43. Geometrijski vzorci

izklesani vozli bantuVir

Geometrijski vzorci so lahko bili besni v 90. letih, vendar so bili tam z razlogom. Zaradi tega se ponosni lastnik takšne frizure počuti elegantno, prefinjeno in domišljijsko. Poleg tega ta način tkanja deluje za obe strani in zabaven dan v pisarni ali priložnostni petek.

44. Vijolični Bantu vozli

vijolično obarvani vozli bantuVir

Če imate kratke lase in naredite svoje vozle Bantu majhne in debele, so videti kot majhni brsti. Poleg tega, če lase pobarvate v ustrezen odtenek, bo podobnost neverjetna. Zato, če ste iskali vrhunski festivalski videz prihodnjega poletja, potem ne iščite več, ker ste ga našli!

45. Preprost Bantu vozel

bantu vozli za otrokeVir

Enostavnosti nikoli ne smemo precenjevati, ker je v njej veliko lepote. Zato lahko vezanje preprostih vozlov Bantu brez veliko okraskov povzroči čudovit učinek, še posebej, če to počnete za svojega otroka.

Posledično jo lahko nosi kjer koli, tudi v vrtcu ali šoli.

46. ​​Ulični slog Bantu

bantu vozli za dolge laseVir

Bantu vozli so lahko tudi zelo učinkovita pričeska, ko nimate preveč časa na rokah. Najprej morate umiti lase z jutranjo prho in jih nato hitro vezati v nekaj vozlov.

Na koncu pustite, da se naravno posuši, ko se odpravljate proti pisarni ali šoli. Za dokončanje videza pojdite tudi na naravno ličilo.

47. Bantu na tkanju

osupljivi vozli bantuVir

Torej, če iščete novo pričesko, ki je hitra in enostavna za vaše tkanje, zakaj ne poskusite z vozli Bantu? Poleg tega, če jih povežete z glamurozno smokey eye makeup in nekaj velikimi zlatimi uhani, boste videti kot kraljica noči, ne glede na to, kam greste.

48. Bantu vozli iz Dreads

izdelani vozli bantuVir

Če imate strahove in jim želite vdihniti novo življenje, jih lahko zavrtite v nekaj dobro oblikovanih vozlih Bantu. Razen tega bodo vaši lasje videti naravni in sproščeni, namesto zelo napetih.

49. Glamuro Bantu

trdno tkani in izdelani vozli bantuVir

Ti ustvarjalni Bantu vozli so bili narejeni tako, da so lase najprej spleteli, nato pa izbrali nekaj teh pletenic in jih zavrteli v vozle. Posledično so zelo sveži in urbani, zaradi česar med sprehodom po ulici izgledate pametno in drzno.

50. Bantu na tankih laseh

boginja tanki lasje bantu vozliVir

Končno, tukaj je odličen primer, kako lahko s svojo pričesko postanete urbani in elegantni. Zaradi sledenja mu lahko svoj do naredite v nekaj neverjetnih in tankih vozlov Bantu.

Poleg tega lahko dodate izrazito ustnico in debele obrvi, pa tudi velik par uhanov in čoker.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Skratka, za vsakogar obstaja ena frizura. Na našo srečo vozli Bantu ustrezajo vsakomur in kjer koli!