65 kul načinov za oblikovanje in nošenje pletenic

Pletene pletenice izgledajo preprosto čudovito, še posebej, če so dobro oblikovane in lepo vzdrževane. Izjava o črnih pričeskah, pletenih pletenicah se ne hvali le zaradi neverjetnega videza, ampak tudi kot zaščitna pričeska tudi za črne ženske.

Običajno se črni lasje ponašajo s čudovitimi tuljavami. Če pa iščete načine, kako bolje zaščititi in oblikovati svoje lase, se obrnite na pričeske.

Če iščete navdih za oblikovanje črnih las, si oglejte te pričeske z zvitimi pletenicami, ki bodo laskale vsakomur!

1. Klasične pletene pletenice

dolge senegalske pletene pleteniceVir

Debele in slastne, te pletenice izgledajo čudovito, pustite jih prosto teči, zbrane v čop ali zvite v zapleteno updo. Najboljša stvar pri tako dolgih pletenih pletenicah je, da so laskave za vsakogar. To je popolna črna pričeska, ki nikoli ne gre iz mode.

2. Čudovite pletenice do ramen

pletene pletenice do ramenVir

Tanke pletene pletenice so elegantne, enostavne za vzdrževanje in prijetno za videti. Ta zaščitna pričeska ne bo le padla v oči nikomur okoli, ampak bo dopolnila vsako obleko, od elegantne do športne.

3. Twist Braids Fauxhawk

Mohawk with Cornrows And Senegalese Twists twist pleteniceVir

Ste mislili, da ni veliko vsestranskosti pri zvijanju pletenic? Ponovno premisli. To je fauxhawk, ustvarjen s pomočjo niza lepih in dolgih pletenih pletenic, ki so bile navite na vrhu glave.

4. Pletenice Big Twist

velike debele pletene pleteniceVir

Ko rečemo veliko, mislimo resno. Oba sta debela in lepa, a tudi neverjetno dolga, zaradi česar sta izrazita pričeska. Medtem ko je zvijanje klasika, je poudarjena barva las nov element, ki ga je treba preizkusiti.

5. Vijolične ombre pletenice

Vrvne pletenice z vijoličnimi konciVir

Če želite pletenicam dodati barvo, je vedno dobra ideja. Letošnji glavni trend so vse o netradicionalnih barvah, kaj pa lep odtenek vijolične po vaši izbiri?

6. Senegalske pričeske z zvitimi pletenicami

senegalske pletene pleteniceVir

Čudovite pletene pletenice v klasičnem senegalskem slogu, ki jih lahko pustite prosto teči in ukrotite za bolj formalni videz. Kljub temu pa so še vedno dovolj zabavni in vsestranski, da se lahko razmetavajo v drugih pričeskah, od elegantnih in elegantnih do ostrih in ekscentričnih.

7. Senegalska zvita pričeska

črni in rdeči senegalski zvitkiVir

Ti popolnoma oblikovani senegalski zavoji izgledajo preprosto razkošno. Dodajte poudarjeno barvo, ki se nosi kot okras, in dobili boste osupljivo pričesko, s katero boste videti posebni.

8. Drobne senegalske zvijače s pričesko

updo senegalskih preobratovVir

Senegalske pletene pletenice, tako kot večino drugih črnih pričesk z zvijanjem, lahko dosežete tudi s tem minutnim zvijanjem. Izgledajo elegantno in nežno. Ti drobni zavoji, zbrani v visoki žemlji, so čudovit prizor.

9. Box Twists s srednjim vozlom

boxdo pletenice polVir

Ko iščete sproščeno pričesko, preprosto zberite polovico zvitkov v ohlapno srednjo punčo. To je sproščena in ležerna pričeska, idealna za šport v vročem poletnem dnevu.

10. Dolge zvite pletenice

bordo pletene pleteniceVir

Debeli in dramatični, ti dolgi zvitki izgledajo neverjetno v svetlejši barvi, ki odlično dopolnjuje ton kože. Odmorite se od prosto plavajočih pletenic in ustvarite ta videz naprej.

11. Dolge pletenice na blond lase

dolge blond pletene pleteniceVir

Pletene pletenice niso rezervirane samo za rjavolaske ali netradicionalne barve las. Čudovito izgledajo tudi na finih blond laseh, ne glede na to, ali gre za vašo naravno barvo las ali uporabljate vezavo.

12. Punčka iz debelih pletenic z bandano

Punčka iz debelih zvitih pletenic z bandanoVir

Sprejmite zabavno in priložnostno pričesko, kot je ta impresivna visoka punđa s pletenicami. Če ga želite zavarovati, uporabite zabavno paso v kontrastni barvi ali lasnice in elastike.

13. Modre zvite pletenice

modre pletene pleteniceVir

Neonsko barvo lahko nosite na različne načine. Lahko si barvate lase, pletete, uporabljate lasne podaljške ali najpogosteje v teh dneh podaljške preje.

14. Lob Twists

lob twist pleteniceVir

Zvitki so tako vsestranski, da se celo podredijo pričeski zadnjih nekaj let – bobu. To je na primer krasen lob ali dolg bob, ustvarjen iz zvitkov.

15. Sivi Peekaboo poudarki

Pletene pletenice iz črne in sive prejeVir

Peekaboo poudarki so fantastičen način, da svoji pričeski posodobite ali vdihnete novo življenje, ne da bi jo preveč spreminjali ali za to porabili preveč denarja, če ste v proračunu.

16. Crochet Twist pričeska

kvačkana frizuraVir

Odtenek bordo, lepo kvačkan v debelih dolgih pletenicah, je prav posebnost, ki jo potrebuje ta pričeska. Priporočamo, da uporabite tudi pripomočke za lase.

17. Čokoladni poudarki

pletene pleteniceVir

Ni vam treba ustaviti le pri eni barvi las, ko lahko ustvarite čudovito kombinacijo, kot je ta. Je osnova rjavolaskih pletenic z nizom čokoladno rjavih na vrhu.

18. Roza pletene pletenice

pletene pleteniceVir

Ko že govorimo o barvah las, ste pripravljeni na rožnato barvo? Natančneje, to je mehurček rožnate barve in to senco lahko dobite, če se odločite za pletene pletenice iz preje.

19. Dolgi havanski lasje

dolge havanske pleteniceVir

Tu in tam z zlatimi črtami te dolge havanske pletenice vabijo v svet sanj. Ta pričeska, ki tehta na eni strani obraza in prosto teče zadaj, je živahna, sveža in energična.

20. Lovely Havana Twist in High Bun

havana twist visoka punčkaVir

Za vse tiste posebne priložnosti v svojem življenju poskusite to visoko stilsko pecivo, ki razkriva lepoto havanskih pletenic, poudarjenih s subtilno temno češnjevo noto.

21. Pričeska iz pletenic iz banan

pletene pleteniceVir

Za vsestranskost in lepoto pričesk z zvitimi pletenicami res ni omejitev. Ta pletena pričeska se imenuje banana twist. Tako zabavno ime ne prinaša zapletenega dela in osupljivih rezultatov.

22. Pričeske s črno pletenico

elegantne pletene pletenice navzgorVir

Tesne pletenice in elegantni lasje se združijo, da ustvarijo modno updo, ki izgleda neverjetno elegantno. Lahko ga nosite na maturantski večer, ko ste deklica ali celo, ko ste sama nevesta.

23. Zvite pletenice v čudoviti visoki pecivu

bele pletene pleteniceVir

Neverjetna izbira barve za te pletene pletenice, zaklenjene v popolno oprijeto visoko pecivo. Minutni detajli mode dodajo pikantno noto pričeski.

24. Green Twists Highlights

Zelene in črne preje zvijajo pletene pleteniceVir

Prostorne in slastne, te zelene pletene pletenice imajo športni zrak. Naj vas vseeno ne zavede. Lahko jih zvite, da v hipu ustvarite druge pričeske, ki poudarjajo njihovo lepoto.

25. Elegantna pletena pričeska

Elegantne elegantne pletene pletenice Silky Twist UpdoVir

Ta pričeska je osvojila glavno nagrado za eno najbolj zapletenih in osupljivih pričesk z zvitimi pletenicami ter naše dodatne točke za čisto eleganco.

26. Pričeska Kinky Twists

zavite pletene pleteniceVir

Ta čudovita stranska pričeska z neurejenimi zvitki, ki uokvirjajo obraz, razkriva vsestranskost kinky pletenih pletenic. Kot smo že omenili, so skupaj s kvačkanimi pletenicami in brezplačnimi pletenicami skoraj naravnemu videzu.

27. Kratke zvite pletenice in pričeska s kinky pletenicami

zvite pletenice kratka pričeskaVir

Kratke pričeske s takšnimi pletenicami izgledajo bogato, slastno in lepo. Kratki zavoji ob strani so prav tako sladki in igrivi. To je kul nota.

28. Sijajne zvite pletenice

sijajne pletene pleteniceVir

Dajte svojim pletenicam dodaten udarec z vsakim umivanjem las z uporabo malo sijaja. lahko je nekaj olja za lase ali laka za lase, odvisno od vrste las, ki jih imate, ali od vaših potreb.

29. Napol narejene zvite pletenice

napol narejene zvite pleteniceVir

Opazite sproščen videz te frizure s pletenico. Čudovito izgleda na vseh vrstah las. Oblikovan kot napol zvit napol ohlapen slog daje še bolj igrivo noto.

30. Pletene pletenice Marsala

pletene marsala pleteniceVir

Marsala je vijolična. Je sladek in okusen, kar pomeni, da se bo z njim lahko igral celo vrsto ličil. Za dan se odločite za roza in za večerne in nočne izhode.

31. Simpatične kvačkane pletenice s kratkimi lasmi

Nubian Twists pletene pričeske za kratke lase zvite pleteniceVir

Še ena ljubka pričeska s kratkimi zvitki. Všeč nam je naravni ton in igriva nota te brezplačne pričeske z zvitimi pletenicami, ki vam bo v hipu osvojila srce.

32. Pričeska za pletenice z dolgimi češnjami

bordo pletene pleteniceVir

Ne morete zanikati privlačnosti teh prosto tekočih, svetlo obarvanih, slastnih kvačkanih pletenic. Drzen videz je dosežen tudi zaradi kontrastne temno višnjeve barve.

33. Dolge zvite pletene pričeske

pol z zvitimi pletenicamiVir

Senegalske pletenice izgledajo najbolje, če so dolge, polne in debele. Ta pričeska izgleda naravno, a hkrati zapleteno. Zlati poudarki laskajo vsem tonom kože in barvam oči.

34. Tanke blond pletenice

tanke blond pletene pleteniceVir

Preprosto smo zaljubljeni v te tanke in elegantne pletenice, ki so v dveh barvah – rjavolaska in blondinka. Dodajajo izjemen in eleganten videz, ki je vedno pripravljen za selfie.

35. Marley Twist pletenice

Marley Twist pleteniceVir

Obstaja veliko različic zvitih pletenic, ki čakajo, da jih preizkusite. Vse je odvisno od vaših osebnih želja. To so na primer Marleyjevi zvitki, oblikovani v visoki čop.

36. Lepe pletene pletenice

lepe pletene pleteniceVir

Oblikovanje zvitih pletenic ni vedno enostavno. Včasih pa so najlažje rešitve najboljše. Ustvarite globok stranski del v laseh, tako da nekaj pletenic obrnete na eno stran.

37. Pletena pletenica z ravnimi lasmi

lepe zvite pleteniceVir

To je odličen primer, kako dobro vrvi delujejo na ravnih laseh. Pričeska z dodano razkošno noto, ki jo lahko zavijete okoli glave v stilu Medusa.

38. Precej zvite pletenice

kvačkane pletenice kratka pričeskaVir

Pričeska, ki je popolnoma primerna kot poročna pričeska, uradna pričeska ali priložnostna, igriva pričeska. Kratke pletenice je enostavno nositi, poleg tega pa so neverjetno lepe na pogled.

39. Sodobni zasuki

čudovite pletene pleteniceVir

Resnično nam je všeč, kako je bila zasnovana ta ideja. Bež blond zvitki igrajo z debelo zlato ogrlico, zaradi česar zasijejo na razkošen način.

40. Češke pletenice in naravni kodri

zvite pletenice in brezplačna frizuraVir

Iščete osvežilno, boemsko pričesko za šport to poletje? Slogi twist pletenic, zaključene z naravnimi tuljavami, so prava pot. Postavite jih na čelo, da bodo bolj podobni hipiju.

41. Butterbeer Blonde Twists

butterbeer blond zvite pleteniceVir

Butterbeer je odtenek blondinke, ki počasi prevzema frizerski svet. Izraz je bil izposojen iz sveta Harryja Potterja in opisuje sladko pijačo, ki so jo imeli v Hogsmeadeju.

42. Kvačkane pletenice z globokim zvijanjem

Zlato blond senegalske pleteniceVir

Globoki zvitki, pomešani s kvačkanimi pletenicami, naredijo to neverjetno sladko pričesko. Zelo visok čop tej edinstveni pričeski doda še več volumna.

43. Senegalski zvitki v pletenici z ribjim repom

pletene pletene pleteniceVir

Če klasične pletene pletenice ne režejo več, poskusite združiti dva sloga zvijanja za svež, energičen videz. Senegalske pletene pletenice in pletenice iz ribjega repa izgledajo osupljivo skupaj.

44. Simpatična kratka pletena pričeska

srednje senegalske pletene pleteniceVir

Kratke senegalske pletene pletenice so odličen način, da pričeski dodate volumen in strukturo. Te so dolge do ramen in izgledajo osupljivo in elegantno.

45. Afro Twist pletenice

pigtails pletene pleteniceVir

Te srčkane afro twist pletenice spominjajo na kinky twist pletenice in so naravna zaščitna pričeska. Pritrjeni na lasišče na straneh imajo ostro, a elegantno noto.

46. ​​Pričeske za pletenice z naravnimi zvitki za dolge lase

zaščitna pričeska za pletene pletenice črnih lasVir

Te debele senegalske pletenice, končane z odstranjenimi konci, so preprosta, sproščena pričeska za šport ves dan. Če uporabljate lasne podaljške, lahko dodate toliko dolžine, kot želite.

47. Simpatičen naraven videz: vijolične kratke kvačkane pletenice

vijolične pleteniceVir

Spustite ključavnice za te osupljive kvačkane pletenice. Debele in obsežne, dodajo igrivo noto naravni pričeski zahvaljujoč ljubki barvi šarenice, ki pripada vijolični družini.

48. Cimetovi rjavi zvitki

cimet zvite pleteniceVir

To je še ena pričeska, ki odločno osvoji slogovne zasluge zaradi zapletenosti zvitkov in pletenic. Všeč nam je tudi barva, ki je osupljiva in sijoča ​​cimetova rjava.

49. Naprej s senegalskimi pletenicami

Polovica navzgor za senegalske zvitke je pometala pletene pleteniceVir

Prefinjena tekstura, ki jo daje igra čudovite rjavolaske barve las in senegalskih pletenic. Lepa ženska pričeska z dodatno prednostjo športnih zaščitnih lastnosti za vaše naravne lase.

50. Preproste tanke Marley pletenice

tanke marley pleteniceVir

Marley pletenice so blagovna znamka črne pričeske. Enostavne ali oblikovane v updo, čop ali visoki punđi, tanke Marley pletenice lahko izgledajo elegantno in super priložnostno, odvisno od vaših potreb po oblikovanju.

51. Mali senegalski zavoji

Majhne senegalske zvite pleteniceVir

Tukaj je lepa in priložnostna zvita krona, postavljena tik spredaj. To je ena najboljših pričesk za na plažo, zato se ne bojte, da jo čim več uporabite na počitnicah.

52. Kovinski dodatki za lase

zlate pletenice za laseVir

Temni lasje s kovinskimi poudarki izgledajo neverjetno oblikovani v teh ozkih zvitkih pletenic. Ko govorimo o kovinskih dodatkih za vaše lase, pravimo, da večji ko bodo, bolj boste srečni.

53. Pričeska iz kovinskih manšet za dolge pletene pletenice

dolge zvite pleteniceVir

Ena najboljših stvari pri luksuznih črnih laseh je dejstvo, da izstopajo vse podrobnosti v kontrastni barvi ali materialu. Te kovinske manšete, predstavljene v škatlah, so neverjeten slog, ki ga lahko preizkusite za drzen videz.

54. Okrašene pletene pletenice

okrašene pletene pleteniceVir

Pletene pletenice izgledajo osupljivo na vseh vrstah las in v kateri koli barvi las. Še posebej, če so barve izbrane tako, da dopolnjujejo ton kože in lastnosti obraza. Všeč nam je izbira zlate verige.

55. Zapletene havanske pletenice Halfdo

Zapletene havanske pleteniceVir

Ko gre za oblikovanje pletenih pletenic, za vašo ustvarjalnost ni omejitev. Ta pričeska s čudovitimi havanskimi pletenicami v čudoviti temno -češnjevi barvi je tu, da to dokaže.

56. Pletenice za lase z visokimi lasmi

visoke zvitke marleyjaVir

Marleyjeve pletenice impresivne dolžine so združene v preveliko visoko punčo. Dodatne slogovne točke osvojijo dolge pletenice, za katere se zdi, da se vežejo večno.

57. Visoka in voluminozna žemljica z rahlim zvijanjem

ohlapne pletene pleteniceVir

Sporočite ustreznim oblikovalcem, ker smo našli popolno priložnostno pričesko z zvitki, ko greste v pisarno. Nič več skrbi in stresa!

58. Elegantne pričeske iz pletenic

elegantne pletene pleteniceVir

Iščete kaj bolj elegantnega? Izberite te elegantne in učinkovite zasuke za dodatno prefinjeno noto. To pričesko lahko nosite celo na svoji poroki.

59. Rdeči do rjavi ploski zvitki

ravne pletene pleteniceVir

Ta preprosta pričeska izgleda izjemno za vsakogar. Ena najbolj športnih črnih pričesk, prav tako velja za eno najbolj vsestranskih. S tako lepimi pletenicami lahko to trditev preizkusite sami.

60. Pletenice v neurejeni žemljici

neurejene pletene pleteniceVir

Neurejene pričeske je vedno v veselje nositi, ne glede na to, ali delate ali preprosto uživate v kosilu s prijatelji. In ko imaš zasuke, je še lažje!

61. Vrhunski vozel z zvitki

pletene pletenice z zgornjim vozlomVir

Zgornji vozel je zelo preprost in ležeren ulični slog. Vsako jutro ga lahko popestrite, ko se pripravljate na odhod, in jamčimo, da boste še vedno najlepše dekle v svojem bloku.

62. Lime Green Twists

apno zelene pletene pleteniceVir

Kislinske barve so ena najlepših različic netradicionalnega barvnega trenda. Zaradi njih izgledaš kot superjunakinja iz stripov. To je apneno zelena barva, ki je zaradi zvitkov videti še hladnejša.

63. Olivno zelene pletenice

oljčno zelene pletene pleteniceVir

Če imate raje nekaj temnejšega, lahko vedno poskusite olivno zeleno. Ima čudovit mediteranski občutek, ki ga lahko še dodatno gojite s pravimi dodatki in modno izbiro.

64. Bakrene pletenice Halfdo

bakrene pletene pleteniceVir

Baker je lepa barva las, ki je glede na preference nadomestila zamenjano rožnato zlato, kar je bil podvig, za katerega nihče ni mislil, da je mogoč. Odlična stvar pri tem je, da laska vsem tipom kože in vsaki barvi oči, na katero se spomnite.

65. Škrlatne pletenice

magenta pletene pleteniceVir

Iščete rožnato barvo las, vendar ne povsem? Potem spoznajte magenta, odgovor na vse vaše sanje! Omogoča videz zelo devetdesetih let, še posebej v kombinaciji z dodatki iz tega desetletja.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Twist pletenice so zaščitne črne pričeske, ki so jih modne modice sprejele povsod. Oba sta ljubka in igriva, elegantna in formalna ter sta izjemen slog, ki vas bo opazil.

V spodnjem razdelku s komentarji nam sporočite, kateri od teh vaših najljubših stilov!