80 čudovitih stilov pletenic za vsako priložnost

Slogi škatel pletenic niso samo zaščitni – so tudi zelo vsestranski, neverjetno privlačni in naravnost ostri (z desnim zasukom). Kot nalašč za vse, od mladih deklet do odraslih žensk, so pletenice v resnici, ne glede na starost!

Morda pa si že nadenete boks pletenice in samo iščete načine, kako popestriti svoj videz. Ali pa ste morda vedno sanjali, da bi se razmetali v brezhibnem slogu pletenic, vendar še niste našli pravega za vas.

Ne glede na to, se še naprej pomikajte in si oglejte te čudovite sloge pletenic, ki vas bodo zagotovo navdihnile!

1. Slogi pletenic Low Bun Box

blond škatla pletenice punčkaVir

To je ena naših najljubših pričesk. Je sproščen, eleganten in primeren za vse okoliščine. Vzemite te majhne pletenice in jih popravite v nizko žemljico. Če so vaše pletenice dovolj dolge, jih lahko uporabite tudi za zvezo v visoko punčo!

2. Pletene škatle v visoki pecivu

pričeske iz pletenic z visoko škatloVir

Ta visoka žemlja ni videti nič manj kot osupljiva. Kombinacija debelih in velikih pletenic z majhnimi pletenicami ustvari vizualno privlačno pričesko, ki odlično deluje za vse priložnosti.

3. Chic Casual Box pletenice Updo Bun

box pletenice visoka punđaVir

Še en krasen primer visoke žemljice, tokrat bolj varne na mestu. Svoje odlično oblikovane pletenice zavrtite v visoko punčo, nato pa pletite pletenice, dokler nimate samo koncev, da jih pritrdite. Uporabite zatiče in elastike za naravno barvo las, da ostanejo na svojem mestu.

4. Kako oblikovati pletenice Box: Slog treh pletenic

kako oblikovati boks pleteniceVir

Debele škatle so bile združene, da so ustvarile to čudovito updo. Lase razdelite na tri dele in začnite pletati od dna las. Začnite pletenice škatlice od navzgor proti čelu, da ustvarite ta zapleten updo.

5. Slogi Classic Box pletenic za dolge lase

pričeske z dolgimi škatlamiVir

Vsakič, ko naletimo na dolge slastne pletenice, je to osvežujoč občutek. Čeprav je to klasična pričeska, se zaradi energije, ki jo navdihuje, splača.

6. Tanke škatle v pletenici iz ribjega repa

pletenice iz pletenice iz ribjega repaVir

Nikoli ne moreš imeti preveč pletenic. Pletenice iz dolgih debelih ribjih repov ustvarijo vizualno privlačno pričesko, ki jo je treba poskusiti.

7. Box Pletenice v Faux Hawku

zvit faux jastrebVir

Tanke škatlice iz pletenice lahko oblikujete v osupljivo, razkošno pričesko. Vzemite namig iz tega briljantno oblikovanega umetnega jastreba, ki ne uporablja nobenih drugih stilskih elementov kot pletenice. In čudovita vijolična barva las.

8. Pletenice iz debele škatle Zaščitni slog

debele škatle pletenice visoka punđaVir

Eleganten updo z debelimi škatlastimi pletenicami, razporejenimi v čudovito visoko pecivo. Vsaka škatlasta pletenica se uporablja za ustvarjanje vzorca, otroški lasje pa ostanejo izpostavljeni in lepi.

9. Box Bid Side Swept High Bun

škatlice pletenice updoVir

Škatlaste pletenice se uporabljajo za ustvarjanje te osupljive visoke in s strani pometane žemljice na vrhu glave.

10. Dolge pletenice do polovice

škatlaste pletenice pričeske polovice in dolge pleteniceVir

Dolge škatle ponujajo številne možnosti oblikovanja. Če iščete nekaj nezapletenega, kar bi vas lahko spravilo skozi vrata v petih minutah, povlecite nekaj pletenic navzgor, navzgor navzdol.

11. Pletene škatle v nizki polpeti

ohlapne škatlice iz nizkih žemljicVir

Še en krasen pol, kjer je polovica pletenic zvita v nizko punčo. Preostale pletenice pustite prosto teči navzdol in čez ramena.

12. Velik zalogaj iz pletenice

pletenice iz škatle z zavojemVir

Če ste ena izmed debelih lasnih lepot, potem boste ta videz lahko potegnili v hipu. Debele škatle in velike pecivo, zavarovane s povojem, naredijo oster videz, ki ga je vredno poskusiti vsaj enkrat.

13. Pletenice iz vozlov in škatle

škatle pletenice stilov punčkaVir

Ta pričeska je eden najlažjih načinov športanja z dolgimi škatlami. Ni važno, ali so majhne ali debele, vse kar morate storiti je, da jih dvignete in jih vozite v edinstveno visoko punčo.

14. Igrivo obarvane poudarjene podobe

igrive barve v škatlahVir

Kontrastne barve je treba poskusiti za vsakogar, ki želi dobiti še bolj privlačne sloge pletenic. Ta živahna karamela je ena ideja za barvo las, ki jo lahko poskusite.

15. Elegantne tanke škatlice iz pletenic

tanke škatliceVir

Večplastna frizura, preoblikovana s pomočjo tankih, popolnoma oblikovanih pletenic. Nosite jih kot take ali ustvarite bolj zapletene pričeske, ki ustrezajo vašemu razpoloženju.

16. Zviti updosi za Box pletenice

polovične pletene škatleVir

Ko polovica sreča zvito punčko, dobiš to čudovito pričesko za škatlice. To je enostavno doseči in še lažje nositi ne glede na okolje.

17. Pletenice iz mavrične škatle

slogi mavričnih škatelVir

Bogati črni lasje so čudoviti. Kljub temu, ko čutite potrebo po spremembi, poskusite s tem igrivim videzom. Mavrične pletenice, zvite v neprevidno žemljico, izgledajo osupljivo.

18. Pastelne barve Box pletenice

pastelne barve škatle pletenice stilovVir

Svoje škatle pletenice še bolj popestrite z nekaj pastelnimi barvami. Zagotovo boste pritegnili zavidljive poglede, zlasti na glasbenih festivalih.

19. Jumbo Box pletenice

jumbo box pletenice zrcalna slikaVir

Jumbo box pletenice imajo edinstveno kakovost, da brez težav ustvarijo obsežen videz. Pomirite videz z dodatki za lase ali pa jih pustite tekoče in neverjetne!

20. Igrive pletene škatle

igrivi slogi pletenicVir

Ta drzna dama kaže vsestranskost boks pletenic z bleščečo pričesko, ki ni nič manj kot kul! Izberite svojo najljubšo in jo preizkusite glede na velikost.

21. Pričeske z visokim konjskim repom za pletenice

dolgi škatli pletenice z visokim čopomVir

Visok čop s pletenicami na sprednji strani bo odstranil nekaj teže lasišča. Hkrati pa bo vašemu videzu naredil še bolj pikantno noto.

22. Pričeske iz pletenice: elegantne tanke pletenice

škatle pletenice stilovVir

Za okrasne pletenice uporabite olje proti praskanju in si oglejte popolne videze tankih pletenic. Nato za večjo hladnost in zaščito dodajte še glavo. To lahko pomaga tudi pri skrivanju rasti las.

23. High Box Braids Bun Halfdo

slogi visokih žemljicVir

Obožujemo to polpeto z visoko pecivo in karamelna barva las, ki se ponaša na tej fotografiji. Povlecite polovico svojih pletenic in jih zavrtite okoli korena, da ustvarite enega najlažjih, a najbolj vizualno privlačnih stilov škatlic.

24. Vznemirljive barve za pletenice

bordo škatle pletenice stilovVir

Včasih morate za svež videz spremeniti samo barvo las. Namesto čudovitih temnih las poskusite temno vijolično ali celo rdečo. Primerna je za srednje do temne tone kože in izgleda odlično tako na kodrastih kot na ravnih laseh.

25. Visoka dvojna žemlja

žemljice iz dvojnih škatelVir

Janet Jackson je to pričesko uporabljala pred nekaj leti. Ostaja eden od klasičnih stilov pletenic in z dobrim razlogom. Samo poglejte, kako kul so te dvojne žemljice!

26. Razkošna žemlja z obritimi vzorci

podrezana in škatlasta pletenicaVir

Umetni slog jastreba za dolge lase, dosežen s škatlastimi pletenicami, je oster, hladen in osupljiv. Naredite še bolj osupljivo, če razrežete nekaj teh obrito stranic.

27. Pletenice iz debele škatle v stranskem polovičku

Pletenice iz debele škatle v stranskem polovičkuVir

Drugačen pristop k klasičnemu polovice, ta pričeska je preprosto čudovita. Od barve las do načina razporeditve vsake pletenice je ta slog pletenice očarljiv.

28. Posamezne pričeske s pletenicami

individualne pričeske s pletenicamiVir

Ta pričeska v središču pozornosti postavi škatlice naravnega videza. Pohvalite se z njimi, če jih imate!

29. Auburn škatle srednje dolge barve

Auburn škatle srednje dolžineVir

Kdo je rekel, da so pletenice samo za dolge lase? Ta pričeska srednje dolžine dokazuje, da so pletenice iz škatel enako privlačne na laseh do ramen kot na daljših laseh.

30. Zlato karamel debele škatle pletenice

slogi karamelnih škatelVir

Če imate srednji do temen ten kože, je vaša barva las karamelna. Popestrite svoj videz tako, da preizkusite to barvo za svoje škatlice. Beyonce jih je pretresla, zakaj ne bi tudi vi?

31. Pričeske iz pletenic z dolgimi škatlami za afroameriška dekleta

debele dolge škatle s pletenicamiVir

Če bi se vrnili k klasičnemu videzu, so vaše najvarnejše dolge slasne pletenice. Lahko jih nosite tako v priložnostnem kot formalnem okolju.

32. Pletenice iz škatle v bočnem vozlu

Pričeska iz škatle s stranskimi vozliVir

Še ena pričeska za box pletenice, ki je med našimi petimi priljubljenimi. Izgleda ostro, hladno in elegantno hkrati, hkrati pa ohranja mehko žensko noto.

33. Barvite pletenice iz škatle

mavrične pleteniceVir

To je eden najbolj pisanih stilov pletenic, na katere smo naleteli. Ne moremo se odločiti, ali so nam bolj všeč barve ali slog, podoben preji.

34. Elegantni slogi za Box pletenice

elegantni slogi za box pleteniceVir

Vse sprednje pletenice potegnite od spredaj proti zadnjemu delu, da dosežete elegantno pričesko na desni ali pa pustite, da prosto padajo, da dobijo naraven videz.

35. Naravna pričeska za pletenice

box pletenice naravnega videzaVir

Sproščena škatla plete klasični slog, ki spominja na praznike in sprehode na prostem.

36. Ležerna elegantna žemljica z rožnatimi pletenicami

roza škatla pletenice punčkaVir

Rožnate pletenice preprosto povečajo lepoto te pričeske za ženske. Bolj zapleteno je doseči to zapleteno stransko žemljico. Kljub temu, z malo potrpljenja, lahko to storite.

37. Updo stili za pletenice v škatli

elegantni slogi updo box pletenicVir

Tanke škatlice iz pletenk so vzgojene v preprosti, a mikavni visoki punđi. Eleganten in eleganten, morate poskusiti za naslednjo zabavo!

38. Dolge tanke škatlice

Dolge tanke škatliceVir

Če imate naravno debele in obsežne lase, potem je ta stil tankih škatlic za vas!

39. Moderne polovične dolge pričeske za pletenice v škatli

stili pletenic z visoko figoVir

Te krasne pletenice so razdeljene na dva dela. Polovica, sestavljena iz sprednje in zgornje pletenice, je potegnjena v obsežno, dobro pritrjeno visoko punžo in pričeski doda še dodatno privlačno noto.

40. Slogi pletenic Curly Box

umetne pletene pletenice iz jastrebaVir

Neukročene kodraste pletenice? Ni problema! Tukaj je osupljiva ideja za oblikovanje, kjer so lasje spleteni blizu lasišča v očarljivem vzorcu.

41. Škatlice za male vesoljske žemlje

škatlice pletenice dvojne žemljiceVir

Za odstranjevanje tako privlačne frizure je potreben rob in slog, ki vsebuje jumbo box pletenice na srednje dolgih laseh, ki so prav tako oblikovane v slogu majhnih vesoljskih žemljic.

42. Globok stranski del Box Pleteni pol

Globok stranski del škatle pleten HalfdoVir

Globok stranski del je skrivnost vsakega obsežnega videza las. Isti trik velja za škatlaste pletenice. Pletene škatle v eni debeli pletenici, ki močno tehta na eni strani obraza.

43. Kratke do srednje dolge pletenice

srednje pletene škatle s klobukomVir

Srednje dolgi lasje so prav tako primerni za škatlaste pletenice kot daljši lasje. Dodajte nekaj okraskov za lase, kot so te kovinske manšete, in vaša pričeska je pripravljena.

44. Pričeske za pletene škatle za dolge lase

dolgi lasje dolge škatliceVir

Dodajte nekaj stilskih elementov v svoje dolge škatlice, da izrazite svojo individualnost. Pletene pletenice iz preje in kovinske manšete odlično delujejo in dodajajo dodaten rob klasičnim stilom pletenic.

45. Čop z visokimi škatlami

pletenice v visoki škatliVir

Tanke škatle, debele škatle in pletenice iz jumbo škatle so vzgojene v visokem, dobro zavarovanem čopku. Če želite, da vaš konjski rep traja, ga dobro pritrdite. Teža las se bo sicer potegnila navzdol.

46. ​​Pleteni afroameriški lasje

Slogi afroameriških boks pletenicVir

Niso samo škatle v škatli zaščitni slog za črne lase. Senegalske pletene pletenice so tudi lep, vizualno prepričljiv slog pletenic. Združite oboje za odlične rezultate.

47. Slogi pletenic za poročne škatle

slogi poročnih škatelVir

Škatlice iz pletenic so lahko tudi izvrstna poročna pričeska. Samo nekaj pletenic v škatli in zapleten slog zvijanja na vrhu sestavljajo ta čudovit poročni slog.

48. Ležerne dvojne žemlje na pol s pletenicami iz debelih škatel

priložnostni stili dvojnih žemljicVir

Pletenice iz debelih škatel so včasih lahko videti zajetno. Ne v tem primeru, ko se polovica pletenic uporablja za lepinje, ki mimogrede visijo na vsaki strani glave.

49. Boksarske pletenice Pigtails

bokser pletenice selfieVir

Boksarske pletenice so spet v modi in izgledajo tako kul in razdražljive kot vedno. Samo dve preprosti pletenici, ki prosto tečeta čez vsako ramo.

50. Enostavne dolge pletenice

slogi dolgih škatelVir

Če želite svojemu preprostemu stilu dolgih škatel dodati nekaj oamfa, ustvarite globok stranski del, dodajte nekaj kovinskih manšet in kovinski trak za glavo in pripravljeni boste na zabavo!

51. Slogi pletenic iz tanke škatle

tanke škatliceVir

Všeč nam je, kako nežne in ženstvene izgledajo te škatlice. Preizkusite jih, ko potrebujete super vsestransko pričesko.

52. Slogi kratkih pletenic

kratke pletenice iz škatleVir

Morate priznati, da ta frizura iz pletenic ni običajen pojav. Tupi zavozlani konci pletenic jumbo box so v nasprotju z ženskimi dodatki za lase. Uravnotežen videz, ki ni nič manj privlačen.

53. Pričeska iz pletenic iz škatle Bandana

stili pletenic iz škatle iz bandaneVir

Zanimivo je, kako lahko s slogom, kot je bandana, ustvarite množico pričesk z držo. To je eden izmed njih. Bandana se uporablja kot naglavni trak za pritrditev teh čudovitih ključavnic.

54. Funky pričeska za pletene pletenice

boxdo pletenice polVir

Ta živahna barva las ni le laskava za vse, ampak tudi pritegne pozornost. Uporablja se na dolgih pletenicah, zato bo zagotovo dodalo kanček energije in barve ter naredilo funky pričesko.

55. Slogi dolgih škatlic: Srebrno bele škatle

slogi srebrnih škatelVir

Srebrna in bela, ki sta nekoč veljali za barvo las za starejše, se hitro oblikujeta kot ena najbolj modnih barv za lase, ki jih lahko dobite. In poglejte, kako dobro izgledajo te pletenice s svetlečimi srebrnimi poudarki?

56. Škatle v pletenicah francoskih pletenic

dvojne pleteniceVir

Ta zapleten slog pletenic je eden naših najljubših. Odstranjevanje lahko traja dlje, saj morate najprej narediti škatlice, nato pa še francoske, toda še dolgo boste imeli čudovito pričesko, ki se bo razmetavala vsak dan.

57. Princess Crown pletenica

škatla pletenice kronaVir

Nobena druga vrsta las ni bolj primerna za princeso krono kot slastni, debeli črni lasje. Dve pletenici, tanka in debelejša, se uporabljata za ustvarjanje vizualno privlačne pričeske, ki je elegantna in elegantna.

58. Slogi neurejenih škatel

box pletenice visoka punđaVir

Še ena žemlja, dosežena s tankimi, elegantnimi škatlastimi pletenicami – vendar čez nekaj časa, bolj zapletena. Nagibanje na eno stran je lahko tako formalno kot priložnostno. Vsekakor je pričeska s stališčem.

59. Pletenice iz debele škatle v visoki pecivu

slogi visokih žemljicVir

Ta elegantna žemljica, ki spominja na zgodbe o nubijskih kraljicah, ima zapleten dizajn zahvaljujoč tankim škatlastim pletenicam, postavljenim eno za drugo.

60. Tanke pletenice v visoki pecivu

tanke pletenice visoka punđaVir

Ustvarite toliko tankih škatlic, ki jih želite, in jih spletite blizu lasišča. Prosti segmenti so vzgojeni v tesni visoki žemlji.

61. Škatle za pletenice

ohlapna škatla pletenice punčkaVir

Se spomnite stilov pin-up 50-ih? Ta izvrstna visoka punđa bi lahko bila med njimi zaradi svoje velikosti in popolnega stila.

62. Slastne dolge pletenice

slogi dolgih škatelVir

Ko se ponašate s tako slastnimi dolgimi pletenicami, je enostavno dobiti kakšno pričesko za dolge lase, ki bi jo morda želeli. Od tega, da jim dovolite, da svobodno tečejo, do bolj zapletenih stilov pletenic do čudovitih updosov, lahko poskusite vse, kar ustreza vašemu razpoloženju in osebnosti.

63. Kratke pletene pletenice

kratke stilske pleteniceVir

Kratke pletenice izgledajo ljubko in ženstveno. Zato se ne izogibajte pletenici las, če so krajši! Kljub kratki dolžini las boste videti čudovito.

64. Bob pričeska s škatlastimi pletenicami

box pletenice bobVir

Ali trenutno igrate bob cut a la carte? Popestrite ga s sprejetjem stilov boks pletenic po vaši izbiri. Tanke škatle v tem primeru zagotovo izgledajo bolje. Kljub temu, kdo bi rekel, da jumbo pletenice niso tako čudovite?

65. Rdeči poudarki v slogu High Bun

Box Pletenice Rdeče PoudarkiVir

Kontrastna barva las je vedno dobrodošla za izboljšanje frizure. Vzemite namig od te gospe, ki je tanko rdeče poudarila svoje naravno čudovite črne lase.

66. Slog zvite senegalske pletenice in škatle

senegalske pletenice v škatli pletenice updoVir

Ne izogibajte se mešanju različnih stilov pletenic s škatlastimi pletenicami, da dosežete to vrsto videza. To je milo rečeno.

67. Halfdo Bun pričeska za pletenice

slogi pletenic iz pol škatleVir

Zvito visoko pecivo, ki uporablja vso težo vaših pletenic, lahko pritrdite s funky bandano, ki je uporabljena kot dodatek za lase, ali z zelo močno kravato za lase.

68. Pletenice Rainbow Box Updo

mavrične pletenice updoVir

Ta dama vam pokaže, kako doseči enega najlepših stilov pletenic, ki smo jih videli. Podrezane in pisane pletenice so vse, kar potrebujete!

69. Pletenice blondinke in črne škatle Updo

punčka iz visokih škatlicVir

Svetlolaski odtenki na črnih laseh so včasih videti lepljivi. Ne v primeru te dame, kjer se dve barvi las srečata v očarljivi mešanici.

70. Debele vijolične škatle

pričeska iz škrlatnih škatelVir

Sprednje strani povlecite pletenice. Ustvarite debelo vrv in jo zavrtite okoli glave. Ali pa ga pritrdite na mestu in pustite, da pletenice prosto tečejo zadaj.

71. Tanke škatlice v ombre prepletih

nizozemske pleteniceVir

Zavrtite pletenice za ohlapno, priložnostno updo. Ta slog tankih škatelnih pletenic je še bolj zanimiv zaradi vijolične do rožnate ombre. Prav tako je lahko videti precej elegantno in elegantno – če je pravilno oblikovano.

72. Burgundija High Twisted Updo

bordo pol updo box pleteniceVir

Zdi se, da so pletenice narejene za vizualno privlačne polovice. Visoke žemlje, okrepljene s prostimi tekočimi pletenicami, bodo videti osupljivo, še posebej, če jih tudi zvijete!

73. Dvojne žemljice s tankimi škatlastimi pletenicami

stili dvojnih žemljicVir

Delo s tankimi škatlastimi pletenicami je skoraj tako enostavno kot delo z zvitimi prameni. Konec koncev, poglejte, kako enostavno jih je bilo oblikovati v tem zelo lepem dvojnem pecivu.

74. Velike bele pletenice

stili pletenih pletenic z visokim vozomVir

Doseganje te pričeske je postopek poskusov in napak, predvsem zaradi dejstva, da so pletenice iz škatlice vzgojene v zapletenem vozlu, ki ne dopušča, da bi se videle ohlapne konice. Izstopajo tudi zaradi barve las!

75. Ideja za pričesko Big Box Braids

škatle pletenice stilovVir

Ta slog spominja na ideje pričesk boginje in je osupljiv in bolj zapleten, kot je bilo pričakovano. Če želite, priporočamo obisk specialista.

76. Box Pletenice High Bow Bun Style

škatlice pletenice pentljaVir

Ta pričeska je zagotovo ena naših najljubših. Je drzen, oster in ženstven in zagotovo izžareva osebnost. Konec koncev, koliko dejanskih lokov za lase ste videli?

77. Jumbo Box pletenice v bobu do ramen

Slogi Jumbo Box pletenicVir

Tanke ali debele škatle za pletenice, ta čudovita pričeska jim bo ustrezala vsem. Tudi če se ukvarjate s srednje dolgimi jumbo box pletenicami, lahko še vedno strižete lase na različne načine!

78. Funky Box pletenice s poudarki

box pletenice ombreVir

Pripravite svoj novi festivalski videz, tako da preizkusite to pričesko za škatlice. Je sproščen in funky, kot nalašč za sproščeno okolje.

79. Kratka in ljubka pričeska iz pletenic

srčkane in kratke frizure iz pletenicVir

Prosto plavajoče škatle so lahko klasika stilov boks pletenic. Kljub temu bodo videti enako dobro, če bodo oblikovane v polovičnem sredinskem krogu glave na bob slogu.

80. Slogi v zvezi s škatlastimi pletenicami: dvojne žemljice

stili dvojnih žemljicVir

Te popolnoma dokončane dvojne žemljice ne bodo nikoli ostale neopažene in so tudi popoln način, da končate ta slog stilov pletenic!

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Ko ste razmišljali o pričeskah s škatlami iz pletenic, ste verjetno večinoma razmišljali o klasičnih prostih pletenicah. Upajmo, da je naša zbirka stilov boks pletenic dokazala vsestranskost teh pletenic in množico čudovitih videzov, ki jih lahko dosežete z minimalnim naporom in le malo potrpljenja.

Zdaj, ko ste jih že videli, ste končno prepričani, da začnete s škatlami iz pletenic ali se počutite navdihnjeno, da popestrite tiste, ki so že na mestu?