Popolna brada

Popolna brada nikoli ni bila lažja za gojenje, negovanje, striženje in vzdrževanje. Resnica je, da je s tako veliko različnimi vrstami brade danes v igri vsaka kul dlaka na obrazu lahko izgleda dobro, dokler deluje v vašem slogu. Ta filozofija se razteza na vsako kratko, dolgo, kovrčavo, neobrezano ali neurejeno brado. Navsezadnje potrebujete le ustrezno nego brade, ki se začne z zdravimi življenjskimi navadami, kakovostnim oljem za brado in glavnikom.

Če ste pripravljeni rasti in vzdrževati popolno brado, brez razcepljenih koncev ali grobih las, je ta vodnik za vas! Razpravljali bomo o nasvetih za nego, ki jih morate poznati, da bo vaša brada videti dobro!

Popolna brada

Kako gojiti lepo brado

Ključ do lepe brade je genetski. Če oče in dedek nista mogla rasti las na obrazu, verjetno tudi vi ne boste. Če pa v vaši družini tečejo dolge in polne brade, lahko nekaj zagotovite za hitro rast!

Kako gojiti lepo brado

  1. Bodi potrpežljiv – brada potrebuje nekaj časa, da zraste, zato ostanite predani in se ne brijete ali prirezujte prezgodaj.
  2. Umijte si lase na obrazu – če vas brada srbi, si jo umijte nekajkrat na teden, da bo čista in zdrava. Izogibajte se ostrim šamponom, ki ga bodo posušili in povzročili zvijanje. Fantje bodo morda želeli razmisliti o kompletu za nego brade za vse svoje osnovne izdelke za nego.
  3. Nanesite olje za brado – najboljša olja za brado lahko zmehčajo vaše obrazne dlake, zaradi česar so sijoči in ukročeni. Dobra blagovna znamka olja lahko pomaga tudi pri srbenju brade in obvladuje kodraste dlake.
  4. Razčešite brado – čeprav vam brada morda ne bo hitreje rasla, bo med tem zagotovo videti lepo. S ščetkanjem brade vsak dan razmrsite trdovratne dlake in jih naučite oblikovati na določen način.
  5. Trim Split Ends – razcepljeni konci brade lahko upočasnijo rast, zato jih obvezno odrežite.
  6. Jej zdravo – pravilna prehrana je ključnega pomena za zdrave lase na glavi in ​​obrazu. Živila, bogata z vitamini in hranili za rast las, so piščanec, ribe, oreški, jajca, špinača, avokado, banane, leča, fižol itd..
  7. Vaja – kardio in dvigovanje uteži povečata krvni obtok in raven testosterona ter pomagata pri razmnoževanju celic in rasti las.
  8. Spite – rastni hormoni se med počitkom povečajo in s tem pospešijo proces.

Na srečo je gojenje in vzdrževanje popolne brade posledica zdravega načina življenja, zato, če potrebujete motivacijo za fit ali dobro prehrano, je pridobivanje polne brade vredno motivacije!

Popolne brade

Če iščete čudovite sloge brade za navdih, vam bodo všeč spodnji. Ne pozabite, da ne obstaja popolna dolžina, oblika ali oblika brade – če vam lasje na obrazu dobro izgledajo, je to vse, kar je pomembno.

Popolni slogi brade za fante

Frizzy Beard

Frizzy Beard

Kratka polna brada + zbledelo + stransko pometani lasje

Kratka polna brada + zbledelo + stransko pometani lasje

Dolga, polna hipsterska brada

Dolga, polna hipsterska brada

Drsenje Nazaj + Okvarena brada

Drsenje Nazaj + Okvarena brada

Srebrna lisičja brada

Srebrna lisičja brada

High Fade + Long Comb Over + Perfect Brada

High Fade + Long Comb Over + Perfect Brada

Razor Fade + špičasti lasje + kratka debela brada

Razor Fade + kratki špičasti lasje + kratka debela brada

Dolgi lasje + polno podrezana brada

Dolgi lasje + polno podrezana brada

Zarezan podrezan hrbet + brki na krmilu + brada

Zarezan podrezan hrbet + brki na krmilu + brada

Fade + Comb Over + dolga košata brada

Fade + Comb Over + Dolga košata brada

Kratke strani + ostriženi brki in brada

Kratke strani + stransko pometani lasje + ostriženi brki in brada

Dolgi lasje + brada + brki

Dolgi lasje + dolga brada + dolgi brki