50 pričesk za neveste za vsako poroko

Pri pričeskah za družice je treba veliko razmišljati. Najprej je tu zamisel o proračunu, ki je nikoli ni enostavno prikazati, potem so tu tudi sami slogi in nazadnje ideja, da morate vsem na poroki ugoditi. Ne pozabite, da se tistemu, kar se zdi eni osebi povsem primerno, lahko drugi zdi nesmiselno.

Glede na vse to in ker smo bili tudi sami neveste in družice, smo se odločili, da vam podarimo roko in sestavimo seznam 50 čudovitih pričesk za vsako poroko, nevesto in družico. Pomaknite se do dna in si oglejte naše izbire.

1. Neveste pričeske za kratke lase

Začnimo z zelo romantično frizuro družice za kratke do srednje lase. Če želite kopirati ta videz, morate s kodralnikom ustvariti ohlapne valove na plaži in oplemeniti dve pletenici z zlatimi cvetovi.

družice pričeske srčkani kratki lasje

Vir

2. Neurejen Chignon

Ta pričeska je popolna kombinacija elegance chignona in domačnosti, ko greš na poroko svojega najboljšega prijatelja kot družica. To je zelo grda nizka punčka, ki se bo odlično obnesla, če jo povežete z dolgimi uhani.

pričeske za družice

Vir

3. Retro pričeske za neveste

Preprosteje od tega ne more biti. Zato se lahko preprosto odločite za to pričesko, če imate proračun in morajo vaše družice plačati za svoje lase in ličila. Predlagajte jim, da bi se s to pričesko strinjali.

družice pričeske punčka

Vir

4. Pričeske družice s podaljški

Če želite, da imajo vaše družice vse dolge lase, jih lahko preprosto prosite, naj jim dodajo nekaj podaljškov. Ob tem se lahko odločite za to čudovito grdo pleteno ribje rep, ki se odlično poda k oblekam brez naramnic.

umazano blond lasni podaljški pričeske družice

Vir

5. Neveste pričeske z dodatki

Tu je še en trik, ko imate vi ali vaše družice v proračunu in pri frizerju ne želite zapravljati več denarja. Lase zavežite v preprosto žemljico, nato pa jih okrasite z dodatki za lase, da bodo videti profesionalno.

družice pričeske pričeske lasni dodatki

Vir

6. Neveste pričeske s svežim cvetjem

Čeprav jih je nekoliko težje odstraniti, saj tako dolgo ne bodo ostale sveže, je vredno poskusiti naravno cvetje. Lahko se odločite za rešitev DIY in sami naredite cvetlični venec iz vrtnic ali lilij.

družice frizure frizure sveže roza vrtnice

Vir

7. Blake Lively

Blake Lively je naš večni navdih pri laseh. Njene čudovite blond ključavnice izgledajo čudovito, ne glede na to, katero pričesko poskuša. Kopirajte ta videz iz preproste pletenice in ohlapne žemlje.

pričeske blake živahne družice

Vir

8. Twirl

Ta zapleten vrtinec pletenice je pravzaprav lažje potegniti, kot si mislite. Vse, kar morate storiti, je, da s kodralnikom ustvarite nekaj kodrov, nato pa jih pritrdite s peščico bobby zatičev in lakom za lase.

romantične pričeske

Vir

9. Enostavne pričeske za družice

Če vam je všeč ta pričeska, jo lahko preprosto odstranite. Potrebovali boste elastični trak za lase. Začnite pri nasvetih in jih navpično vrtite okoli traku za lase, dokler ne dosežete višine glave.

pričeske za družice

Vir

10. Chic Bun

Ne smejo biti vse pričeske za družice, ki imajo pecivo, na zadnji strani glave. Zakaj ne bi poskusili te stranske punđe, še posebej, če imate obleko z enim ramenom? To bo vašemu videzu dalo nekaj prepotrebnega ravnovesja in ravnovesja.

elegantne pričeske za družice

Vir

11. Mešajte in ujemajte

Tukaj je kombinacija dveh pričesk, ki smo jih opisali zgoraj. Imate preprosto pričesko, ki jo lahko dobite z elastičnim trakom za lase in nekaj lepimi, belimi cvetovi, ki jih okrasite.

pričeske za družice

Vir

12. Zviti Updo

Poroka je povezana z romantiko in ljubeznijo in verjamemo, da bi vaše pričeske morale odražati prav to. To je čudovit zvit updo, ki se bo poleti odlično ujemal s šifonsko ali svileno obleko.

družice pričeske zvite updo

Vir

13. Pričeske modre družice

Vse poroke niso tradicionalne. Nekateri so nekonvencionalni in zabavni. In veste, kaj najbolje deluje za edinstveno poroko? Nekonvencionalne barve za lase. Poiščite to sivkasto modro senco, ki bo zabavi dodala nekaj jazza.

modri lasje pričeske družice

Vir

14. Zlata lovorika

Eden od načinov, kako lahko nevesta poudarite svoje družice, je, da nosijo izjemne kose las, kot je ta ljubka krona iz zlatih lovorik. Prepričajte se, da je material tekstil, da ga bodo dame nosile ves dan.

pričeske za družice

Vir

15. Punčka in krona

Čeprav zveni kot tipičen angleški pub, je to v resnici frizura družice. Sestavljen je iz te velike punđe na vrhu glave, ki jo lahko sestavite s krofom za lase, obrobljenim s pletenico.

pričeske za družice

Vir

16. Vijolične pričeske neveste

Vse o tej barvi in ​​slogu las kriči spomladansko poroko. Če se s tem strinjajo, lahko prosite svoje družice, naj lase začasno pobarvajo v pomirjujočo sivko, ki ustreza njihovim oblekam, ali zakaj ne, vašo.

pričeske družice vijolične lase

Vir

17. Frizure svatov na plaži Poroka

Če načrtujete poroko na plaži, potem je tu pričeska, ki je hkrati lepa in udobna. S svojim kodralnikom naredite nekaj valov na plaži, zavite nekaj pramenov zadaj in jih okrasite z morskimi zvezdami.

pričeske za družice na plaži

Vir

18. Pričeske neveste Art Deco

Kot smo rekli na začetku, imamo za vsako poroko frizure družice. Tukaj je ideja za elegantno poroko v slogu art deco, skupaj s prstnimi valovi in ​​bisernimi okraski.

Chic Art Deco poročne ideje za pričeske pričeske

Vir

19. Vintage Fashion pričeske neveste

Če bo vaša poroka elegantna s starinskim prevzemom mode in sloga, potem morate to storiti. Kombinirajte zmagovalne zvitke z izjemnim klobukom ali glavo.

vintage modne pričeske za družice

Vir

20. Brezhibna žemljica

Na neurejeni žemljici smo videli nekaj izbire. Zdaj je čas, da si ogledamo tudi popolno žemljico. Vendar pa tukaj opozorilo. Tega morda ne boste mogli izpeljati doma ali sami.

brezhibne pričeske punčk

Vir

21. Modre verige

Okraski in okraski za lase so različnih oblik in velikosti. Očitno bi morali vedno izbrati tisto, ki je v skladu s temo vaše poroke in samimi oblekami. Tukaj je eden naših najljubših.

pričeske za družice v modri verigi

Vir

22. Zapletena zemička z rdečimi potonikami

Absolutno smo se zaljubili v ta vnos na našem seznamu pričesk za družice. To je čokoladni odtenek las, spletenih v zapleteno pecivo in zavarovanih s peščico rdečih potonik. Predstavljajte si, kako lepo mora dišati.

čokoladni lasje rdeči potoniki zapletene punčke pričeske

Vir

23. Brez ločitve pričesk neveste

Če vaše družice nasprotujejo ideji, da bi lase na kakršen koli način razdelile glede na letošnji trend, potem lahko predlagate to frizuro. Odlično deluje, če bodo nosili obleke brez naramnic.

pričeske za družice

Vir

24. Popolni prstni valovi

Popolnost je težko doseči, vendar verjamemo, da to zmorete. To je primer popolnih valov prstov na dolgih laseh. Opazujte, kako so konci las vtaknjeni, da dobite vtis gladke konice.

pričeske za družice

Vir

25. Opleti ga!

Verjetno se zavedate dejstva, da so pletenice v zadnjih nekaj sezonah. Zato ni razloga, da ne bi postali del njihovega velikega dne. Pogovorite se s svojimi damami in preverite, ali si želijo splesti svoje.

pričeske za družice

Vir

26. Žemljice in francoske pletenice

Če želite dobiti ta videz, boste morali s sklonjeno glavo preživeti kar nekaj minut, vendar vam zagotavljamo, da se splača. Rezultat je popolnoma spektakularen, še posebej, če se odločite tudi za nekaj svežih otroških rožnatih vrtnic.

Punčka s francosko pletenico na hrbtu in cvetlični dodatki za lase pričeske družic

Vir

27. Preprost stranski konjski rep

Vsako dekle ve, da je čop najpreprostejši način za oblikovanje las. Ker pa tukaj govorimo o idejah za poroko, lahko poskusite stranski čop, vezan z nekaj prameni las.

Enostavne pričeske za družice s stranskim konjskim repom

Vir

28. Pričeske neveste Audrey Hepburn

Če iščete pričeske za družice, ki jih navdihujejo slavni, kdo je boljši od slavne Audrey Hepburn? To je slika njene slavne frizure iz zajtrka pri Tiffanyju.

Frizure družice v slogu Audrey hepburn

Vir

29. Blond in Light Teal

Ta nizozemska pletenica je popolna, če želite pokazati zadnjo stran svoje obleke za družice. Odlično deluje tudi, če nosite obleko brez hrbta in je ne želite prikriti s svojimi dolgimi ključavnicami.

pričeske za družice

Vir

30. Rožnate in vijolične pričeske za neveste

Ta roza žvečilni gumi je kot nalašč za nekonvencionalno poroko. Lahko se odločite za isto vrsto nizozemske pletenice kot zgoraj in jo naredite veliko bolj ohlapno in zmešano. Dodajte rože po svojem okusu.

pričeske za družice

Vir

31. Mavrične pričeske neveste

Tukaj je zibljiva pričeska, ki bo ob vsaki poroki obrnila glavo. To je spletena frizura, pobarvana v mavrico. Očitno si lahko lase pobarvate v katero koli barvo ali barvno kombinacijo, ki vam ustreza, če si želite kaj drugega kot klasično mavrico.

Spletene pričeske družice z mavrično obarvanimi lasmi

Vir

32. Zelo zapletena pletenica

Kot smo že omenili, so pletenice zelo pomembne. Poleg tega, ker boste na poroki, lahko s to zelo zapleteno pletenico naredite še korak dlje. Če ne želite k frizerju, lahko vadnice vedno poiščete na spletu.

pričeske za družice

Vir

33. Eleganten vozel

Če želite kopirati ta videz, boste potrebovali čim več zatičev. Poleg tega predlagamo, da uporabite nekaj voska ali pene, da lasje ostanejo na svojem mestu, in nekaj laka za lase, da vse dokončate.

pričeske za družice

Vir

34. Pričeskine neveste s šiškami

Če imate šiške, je preprost pričeski eden od načinov, s katerim lahko dodate kanček elegance, tako da preprosto, tri pramensko pletenico spletete tam, kjer se začnejo vaše šiške. Služil bo kot čudovit element razmejitve.

Pričeske družice s pleteno krono

Vir

35. Neveste pričeske za dolge lase

Če se ne želite odločiti za zelo zapleteno pričesko, lahko izberete enostaven izhod. Za ustvarjanje teh preprostih valov uporabite svoj likalnik ali celo nekaj valjev. Razdelite lase ob strani in jih pripnite, da jim podarite retro vibracijo in razkrijete svoj nakit.

družice pričeske dolgi lasje

Vir

36. Diamanti in zlato

To mora biti ena naših najljubših pričesk za družice. Kombinacija med zlatimi lasmi in velikim, prevelikim dodatkom za lase, posutim z diamanti, je zmagovalka na vsaki poroki.

pričeske za družice

Vir

37. Jessica Alba

Tu je še en vir navdiha slavnih. Ljubka Jessica Alba nosi zelo grdo nizko punčko, skupaj z dolgimi srebrnimi uhani in preprostim ličenjem. Ujemala se je s sijočim senčilom s sijočo rožnato ustnico.

pričeske družice jessica alba

Vir

38. Kate Middleton

Ker je njena poroka pravljica, ki si jo je ogledalo na milijone ljudi po vsem svetu, bi Kate Middleton morda vedela nekaj o porokah. Tukaj nosi elegantni chignon z mehkim hrbtom in diamantnimi uhani na kolesih.

pričeske družice kate Middleton

Vir

39. Očarljive pričeske za neveste

Vaša poroka je lahko prava pravljica, če izberete ustrezne dodatke. To je tudi tisti trenutek, ko lahko greš tako daleč, kot se ti zdi, saj je tvoj dan.

očarljive pričeske družice

Vir

40. Retro pričeske za neveste

Vrnite se v vintage glamur 40. let s to edinstveno retro pričesko. Primerjajte lase z oblačili in izberite tudi vintage obleke. Stavimo, da bodo vaše družice navdušene, ko bodo oblekle kostume.

retro pričeske pričeske

Vir

41. Dvojni nizozemski

Vezajte dve nizozemski pletenici, po eno za vsako stran glave. Pletenice končajte na ravni glave, namesto da bi nadaljevali dolge lase, preostale pramene pa zavežite v lepo punžo.

pričeske za družice

Vir

42. Rosie Huntington Whiteley

Tukaj je manekenka in igralka Rosie Huntington Whitely na rdeči preprogi s pričesko, iz katere lahko dobite navdih. To je zelo preprosta zadeva, kot nalašč za dolge in ravne lase, še posebej, če imate zapleteno obleko.

pričeske družice rosie huntington whiteley

Vir

43. Sijaj kot zvezda

Čeprav ni vaš dan, ampak nevestin, to ne pomeni, da vam ni treba tudi sijati. Poudarite to idejo tako, da v laseh postavite nekaj dobro postavljenih sijočih zvezdic.

pričeske za družice

Vir

44. Ohlapni valovi

Tukaj je preprosta, a modna pričeska. Sestavljen je iz dolgih, ohlapnih valov, ki prosto tečejo po ramenih. Če želite, da bo bolj retro, naredite majhen zvitek na eni strani.

elegantne starinske pričeske za družice

Vir

45. Eleganten čop

Če je vaša obleka brez naramnic, se lahko odločite za ta elegantni čop. Uporabite kodralnik za pritrditev pramenov zadaj. Potrebovali bodo sijajni zaključek, da boste lahko videti dovolj praznično.

frizure družice za čop

Vir

46. ​​Sarah Hyland

Tukaj je igralka Sarah Hyland na rdeči preprogi. Morda bo igrala nesramnega najstnika v Modern Family. Je pa prava modna ikona, ko se poda na dogodke. Kopirajte njen videz za svojo knjigo pričesk za družice.

pričeske za družice sarah hyland

Vir

47. Brigitte Bardot

Kdo ne mara Brigitte Bardot? Zdaj ste lahko videti tudi kot ona, če za svojo poroko izberete to nadevano polovico navzgor do polovice čebelnjaka. Dramatična ličila smokey eye so tukaj nujna.

pričeske za družice

Vir

48. Lea Michele

Ali ni Lea Michele na tej sliki videti kot popolna družica? Tudi mi smo tako mislili. Zato smo jo izbrali za vir navdiha. Njena pletena punčka skupaj s težkimi šiškami in izrazitimi obrvmi je čudovito na pogled.

pričeske za družice lea michele

Vir

49. Gigi Hadid

Tukaj je oster pogled, ki je vroč z zadnje rdeče preproge. Supermodel Gigi Hadid ima najnovejšo modno in stilsko modno modo, ki se ne loči. Ni treba posebej poudarjati, da jo izloča z igrišča.

frizure družice gigi hadid

Vir

50. Selena Gomez

Noben seznam pričesk za družice ne bi bil popoln z lepo sosedo Seleno Gomez. Tukaj nosi čudovito balerinko, ki ji pomaga podaljšati vrat in izgleda ženstveno in krhko.

frizure družice selena gomez

Vir