125 kul modelov tetovaž podlakti za dečke in dekleta

Najstniki vedno iščejo načini izražanja. Za množice, starejše od 18 let, so tetovaže preprost in eleganten način za razbijanje kalupa. To je tako, kot če bi lahko svoje najljubše umetniško delo (ali smiselno besedo/besedno zvezo) vedno nosili s seboj. Našli smo 125 sodobnih tetovaž na podlakti, od subtilnih do privlačnih, ki so kot nalašč za vse najstnike, ki poskušajo dati izjavo ali ovekovečiti nekaj, kar jim je mar.

 1. Akvarelna lisica

oblikovanje tetovaže podlakti-1

Tetovaže v akvarelu so preprosti, okusni in čedalje bolj priljubljeni za zagon. S svojim subtilnim učinkom ombre in nežno postavljenimi črtami bo ta luštna, čudovita lisica vse oči uprla vate!

 1. Citat, vrtnice in bodalo

oblikovanje tetovaže podlakti-1

Ta lepo izvedena zasnova združuje ostre in mehke posnetke, da ustvari resnično edinstven dizajn. Prilagodite besedilo tako, da govori o vaših vrednotah, in dobili boste edinstveno edinstveno tetovažo.

 1. Nadrealistične lobanje

OLYMPUS DIGITALNA KAMERA

Tale je popolnoma dih. Izkušeni senčniki in inovativna vsebina bodo zagotovo prepričali ljudi. Združevanje posnetkov iz različnih kultur z različnimi vizualnimi slogi je zanesljiv način za izjavo.

 1. Simpatična mačka

oblikovanje tetovaže podlakti-2

Mijav! Ta minimalističen dizajn je odličen za mačje navdušence; nežen in nežen. To je elegantna tetovaža podlakti, ki bi bila doma skoraj kjer koli na telesu.

Regalno žezlo

oblikovanje tetovaže podlakti-3

Če ste ljubitelj grafičnih romanov, pravljic ali mitologije, je ta za vas. Oblikovanje žezla in ogrlice vzbuja kraljevsko pravico, svetle barve in senčenje, podobno risanki, pa so naravnost iz stripa.

 1. Romantični citat

oblikovanje tetovaže podlakti-3

Ah, klasika vseh časov. Romantični citati v poševni pisavi, nameščeni skoraj povsod po telesu, so popoln način, da nosite srce na rokavu (ali rami ali gležnju …).

 1. Punk rock popolnost

oblikovanje tetovaže podlakti-4

Za dečka ali dekleta, ki se želijo izraziti: prišli ste na pravo mesto. Ta preprosta, a grafična tetovaža na rolki je popoln način, da v svet vpijete svojo strast.

 1. Klasičen francoski citat

oblikovanje tetovaže podlakti-4

Absolutno lepo. Rokopisna pisava, podobna pisavi, francoski citat-to je resnično prefinjena tetovaža. Kdo pravi, da tetovaže ne morejo biti elegantne?

Motivacijski citat in grafika

oblikovanje tetovaže podlakti-5

Opomnik za tiste dni, ko se zdi, da ne najdete moči za nadaljevanje. S to tetovažo boste lahko vedno nosili navdih s seboj, hkrati pa podali drzno in elegantno izjavo.

 1. Eklektična zbirka predmetov

oblikovanje tetovaže podlakti-5

Ali se še niste odločili, kaj želite tetovirati? Kdo pravi, da morate izbrati samo enega? Ta domiselna mojstrovina združuje različne modele in nas sprašuje, kaj uporabnik poskuša povedati.

 1. Ladja in pero

oblikovanje tetovaže podlakti-6

Komplementarne tetovaže na nasprotnih podlaktih vedno izgledajo odlično. Ta vsebuje občutljivo zasenčene modele, podčrtane z besedilom, podobnim scenariju (vključno z imenom neverjetne pesmi Modest Mouse!).

 1. Zemljevid sveta

oblikovanje tetovaže podlakti-6

Glavni mednarodni odnosi? Potovalna služba? Kartograf? Hipi? Če imate radi ves svet in si tega ne morete pokazati, je ta za vas. Zaradi čistih linij in poenostavljenega oblikovanja je takojšnja klasika.

 1. Navdihujoč citat in grafika

oblikovanje tetovaže podlakti-7

Kako izboljšate svoj najljubši citat? S ponazoritvijo seveda. Ptiček na koncu te priljubljene fraze jo resnično oživi. Ne pozabite ostati pozitivni in leteti! S to tetovažo to ne bo preveč težko.

14. Ura za črnilo

oblikovanje tetovaže podlakti-7

Vau. Ta je resnično umetniško delo. S klasičnim grafičnim oblikovanjem in polepšanjem z vzorcem črnilnega madeža je svet drugačen. Črno-črni detajli naredijo videz ure še bolj natančen in občutljiv.

 1. Izjemno slabi citati

oblikovanje tetovaže podlakti-8

Za uporniške najstnike, ki želijo dati resnično izjavo. Vendar pozor: takšna tetovaža bo zagotovo začela zanimive pogovore! Nič, česar ne morete obvladati.

16. duhovita avtorska pravica

oblikovanje tetovaže podlakti-8

Ta je za napol ironične šaljivce. Samo vnesite leto rojstva in pripravljeni ste!

 1. Sidro in ponudba

oblikovanje tetovaže podlakti-9

Ta klasična oblika je kot nalašč za navtično nagnjene. S spretno zasenčenimi, preprostimi oblikami, kakršne so predstavljene tukaj, ne morete zgrešiti. Sidra stran! Ta je čuvaj.

 1. Brezhibni cvetlični rokavi

oblikovanje tetovaže podlakti-10

Bogate, žive barve in senčenje te tetovaže jo resnično oživijo. Medtem ko lahko tetovaže z rokavi postanejo premočne, je ta dovolj občutljiva, da ostane lepa, hkrati pa še vedno daje nekaj prednosti.

 1. Pustolovski čas

oblikovanje tetovaže podlakti-11

Čas pustolovščine, pridite s prijatelji, odhajamo v zelo oddaljene dežele … kot salon za tetoviranje! Ta srčkan dizajn, ki slavi oboževalce priljubljene like Jakea Doga in Finna the Human, je igriv, duhovit in lepo izveden.

 1. Pol lobanje

oblikovanje tetovaže podlakti-13

Zdaj je to nekaj, kar še nismo videli. Lobanje so klasičen motiv tetovaže, vendar se je standardno oblikovanje in sodobno zasukanje tukaj resnično obrestovalo. S takšno tetovažo boste zagotovo obračali glave.

 1. Grozljivo drevo

oblikovanje tetovaže podlakti-14

Ta drevesna tetovaža je s svojimi rdečkasto-sepijskimi podtoni in čudno očarajočo zvitimi rastlinami vznemirljiva kot kos poezije. Oktobrski veter v laseh lahko skoraj začutite že ob pogledu nanje.

 1. Mirni citat

oblikovanje tetovaže podlakti-15

Vau, to so res besede, ki jih je treba živeti. Občutljiv scenarij, v katerem so napisani, jih naredi še močnejše. Tako bi bila čudovita tetovaža na prsnem košu ali podlakti – res, kjer koli bi izgledala odlično.

 1. Kaligrafirana tetovaža podlakti modrosti

oblikovanje tetovaže podlakti-16

Drzno sporočilo te tetovaže in edinstvena postavitev zagotavljata, da bo zagotovo šokirala in navdušila. Če ga združite s spogledljivo, ženstveno obleko, kot je ta na sliki, je to zagotovo modna izjava.

 1. Tetovaža podlakti z žirafo

oblikovanje tetovaže podlakti-17

Ljubitelji narave, to je tetovaža za vas! Lepa upodobitev vaše najljubše živali je vedno odličen način. Ta čisto obložena žirafa z lepimi zasenčenimi pikami bi bila doma na kateri koli roki.

25. Okvirna grafika

oblikovanje tetovaže podlakti-18

Ta tetovaža nas s svojimi geometrijskimi oblikami in barvami, ki jih navdihujejo plemena, bolj kot karkoli drugega spominja na kos turkiznega nakita. Če iščete stalen dodatek, ki bo dopolnil vsak videz ličila ali obleko, je to to!

 1. Kompas

oblikovanje tetovaže podlakti-19

Ali potrebujete smer v svojem življenju? To je dizajn za vas! Vse šale na stran, ta elegantna in minimalistična tetovaža bi bila popolnoma lep okras za vsakogar.

 1. Otroški ročni odtis

oblikovanje tetovaže podlakti-20

Vau, kako sladko! Ta sentimentalna zasnova črnila je edinstvena in ima veliko čustvene vrednosti. Ne glede na to, ali praznujete otroka ali se ga veselite, je to čudovit način sporočanja tega upanja svetu.

 1. Tetovaža podlaket male morske deklice

oblikovanje tetovaže podlakti-21

Osupljivo! Ta minimalistična sirena je kot nalašč za vztrajnega oboževalca Disneyja, ki se ukvarja tudi z estetiko. Resnično je neverjetno, kako je ta umetnik za tetoviranje znal povedati toliko v le nekaj popolnoma obarvanih, odlično postavljenih linijah.

 1. Lunarni cikel

oblikovanje tetovaže podlakti-22

Ali obstajajo kakšne boginje lune (ali bogovi) tam zunaj? Ta občutljivo postavljen krog, ki prikazuje lunin cikel, je resnično čudovito praznovanje narave in sezonskega prehoda. Lahki umivalniki sepije so okusno narejeni in pomagajo vnesti nekaj lepega senčenja v to oblikovanje tetovaže podlakti.

 1. Grafično urejeno besedilo

oblikovanje tetovaže podlakti-23

Kako lepa kombinacija je to. Ljubka triangulirana očesna in navdihujoča tetovaža na prsih prinaša resnično navdušujoč in vzbujajoč, a še vedno subtilen prikaz.

 1. Lev in trikotnik

oblikovanje tetovaže podlakti-24

Kralj džungle, res. Ta lev skoči s kože; njegova globina in senčenje sta res izjemni. Če ste Lev ali samo kraljevski, ponosni posameznik, ki čuti nekaj sorodstva s to veličastno zverjo, bi bila ta tetovaža popolno praznovanje vaših najboljših lastnosti.

 1. Roza rokav

oblikovanje tetovaže podlakti-25

Gorgeous tega niti približno ne opiše. Močan kontrast med črno-črnimi listi in praznimi konicami cvetnih listov daje oblikovanju toliko globine. Takšna tetovaža bi dopolnila vsako obleko, ki bi jo lahko sestavili.

 1. Enostavna tetovaža na podlakti s cvetjem

oblikovanje tetovaže podlakti-26

Včasih je manj več. Ta minimalistična roža je elegantna, ne da bi bila ogromna – resnično občutljiva mojstrovina. Takšno tetovažo smo lahko videli povečano, da pokrije ramo ali kot majhen prst/obliko za ušesom.

 1. Kompas Tattoo

oblikovanje tetovaže podlakti-27

Obožujemo preproste, grafične tetovaže, kot je ta. Če lahko v nekaj vrsticah poveš, kaj hočeš, zakaj ne? Minimalistični modeli dobro dopolnjujejo zbirko izkušenih uporabnikov, hkrati pa so popolne možnosti za začetnike tetoviranja.

 1. Baročne lepote

oblikovanje tetovaže podlakti-28

Ta oblika izgleda, kot da bi bila doma v muzeju gotske umetnosti. Kostno-beli in rubinasto rdeči elementi so popolnoma vpadljivi v bledo kožo uporabnika in temno, okrašeno okvirje tetovaže. Če se odločite za določeno estetiko, razmislite o nakupu takšnega kompleta.

36. Ptice in lobanje

oblikovanje tetovaže podlakti-29

Ta kombinacija modelov naredi resnično edinstveno tetovažo. Ptice na golenici nosilke izražajo občutek vitalnosti, ki je v neposrednem nasprotju s nadrealistično lobanjo na podlakti. Poskusite vključiti tematska protislovja, da bodo vsi uganili.

 1. Tetovaža podlakti

oblikovanje tetovaže podlakti-30

Vau. Ti občutljivi listi so videti kot litografija naravnost iz starodavnega učbenika biologije. To je popoln način, da izrazite svojo ljubezen do naravnega sveta z brezčasnim, zanimivim dizajnom.

 1. Robotska roka

oblikovanje tetovaže podlakti-31

Zdaj je to pametno! Kakšen boljši način, da se poigrate z idejo o spremembi telesa, kot da si naredite tetovažo, ki “razkrije” stroje v notranjosti? Ta zasnova je tako dobro izvedena, da če zažmirite v oči, je težko reči, da to ni resnično.

39. Prepleteni trikotniki

oblikovanje tetovaže podlakti-32

Ta oblika spominja na keltske vozle v svoji izjemno grafični preprostosti. Če iščete brezčasno tetovažo, ki se odlično poda k vsem, razmislite o takšni, ki ima preproste oblike.

 1. Uokvirjen cvet

oblikovanje tetovaže podlakti-33

To je še ena od tistih tetovaž, ki vas takoj spomni na nakit. Njegova radialna simetrija in nežni okraski vzbujajo eksotično okrasje telesa; ta oblika je popoln način, da popestrite svoj vsakdanji videz.

 1. Akvarelni cvet

oblikovanje tetovaže podlakti-34

V to smo čisto zaljubljeni. Tako občutljivo, a tako presenetljivo. Izgleda tako resnično, da bi ga lahko iztrgali iz podlakti uporabnika, vendar je privlačen zaradi svoje preprostosti in muhaste uporabe barv. Ta tanka, uber-ženska tetovaža bo zagotovo ugajala.

 1. Geometrijski rokav

oblikovanje tetovaže podlakti-35

Radi vidimo nove tetovaže na rokavih. Ta fraktalni vzorec, ki ga navdihujejo lotosi, nas je resnično osvojil-združuje klasični cvetlični motiv z razkošnostjo tetovaže z rokavi in ​​svežim dihom sodobnosti.

 1. Beli črnilni cvet

oblikovanje tetovaže podlakti-36

Belo črnilo je nov trend “it” in s takimi tetovažami, ki lebdijo naokoli, ni težko razumeti, zakaj. Ta občutljiv pogled na stari standard (navzven sevajoč cvet) daje izjavo, hkrati pa ostaja popolnoma eleganten.

 1. Sevajoči cvet

oblikovanje tetovaže podlakti-37

Še ena klasična oblika, posodobljena za sodobnega uporabnika. Ta čudovit dizajn v sivinah se z dodatkom nekaj dobro postavljenih črtkanih črt spremeni v nekaj inovativnega, ostrega in modernega. Vse je v podrobnostih!

 1. Lestvičast rokav

oblikovanje tetovaže podlakti-38

Zdaj je to rokav, ki se ga splača zgladiti! Všeč nam je, kako se razteza na zadnji strani roke – resnično edinstven dotik, ki vas bo zagotovo opazil. Zanimanje prinašata tudi tekstura tetovaže v obliki peresa in okusna vključitev nekaterih praznih mest.

46. ​​Srčni labirint

oblikovanje tetovaže podlakti-40

Še en pameten, lep dizajn. Ta uporabnik nam dobesedno predstavi “zemljevid svojega srca” skozi to vznemirljivo tetovažo.

 1. Čudna pokrajina

oblikovanje tetovaže podlakti-41

Za ljubitelje narave, ki se ne bojijo povedati na glas. Ta čudovit grafični dizajn je čudovito praznovanje lokalne flore, osenčene s skrbno roko.

 1. Solarni sistem

oblikovanje tetovaže podlakti-42

Ta oblika ima muhasto kakovost, ki je ne moremo ne ljubiti. To otroško čudo v kombinaciji z nizom mojstrsko zasenčenih planetov naredi to tetovažo nujno potrebno.

Tetoviranje podlakti s sevajočim komolcem

oblikovanje tetovaže podlakti-43

Če iščete način, kako narediti cvetlično tetovažo robustno in moško, ste prišli do pravega dizajna. Všeč nam je, kako mu špičasti listi, ki mejijo na to tetovažo, dajo udarec prepotrebnega roba.

 1. Plemenska ptica

oblikovanje tetovaže podlakti-44

Lepo, preprosto in vračanje v stare čase. Uporaba različnih umetniških stilov je zanesljiv način, da končate s tetovažo, ki vas bo ločila od množice. Ne glede na to, ali praznujete svojo dediščino ali se samo poklonite starodavni civilizaciji, vam takšni modeli omogočajo, da to storite v slogu!

 1. Nemogoč trikotnik

oblikovanje tetovaže podlakti-45

Malo štrebersko in veliko kul. Ne moremo nehati gledati te tetovaže – kombinacija galaksijskega tiska in optične iluzije nas je očarala. Uporabnik se je odločil, da bo umetniško zasukal (z dodatkom črnilnih kapljic in kapljic), ki le še izboljša čudovit dizajn.

 1. Puppy Portraits

oblikovanje tetovaže podlakti-46

To je preveč srčkano za besede! Če ste sentimentalni tip, poskusite natetovirati svoje ljubke hišne ljubljenčke. To je zagotovo zagon pogovora in vam omogoča, da s seboj nosite svoje kosmate najboljše prijatelje, kamor koli greste.

Cvetje in luna tetovaža na podlakti

oblikovanje tetovaže podlakti-47

Ta tetovaža je popoln dokaz, zakaj senčenje naredi razliko. Te rože bi bile same po sebi čudovite, vendar so popolnoma osupljive v ozadju polsenčne lune. Resnično kopamo teksturne kontraste med ospredjem in ozadjem – oblikovanje naredi “pop”.

 1. Linearni lunarni cikel

oblikovanje tetovaže podlakti-48

Ta je minimalističen pogled na vedno priljubljeno zasnovo luninega cikla. Subtilnost je resnično izjemna; to samo pokaže, da lahko daš izjavo, ne da bi bil nujno drzen.

 1. Akvarelni zemljevid

oblikovanje tetovaže podlakti-49

Uporaba barve v tej muhasti tetovaži jo resnično oživi. Združuje vedno večjo privlačnost akvarelnih elementov s klasično lepoto linijskih risb, da ustvari resnično izjemen dizajn.

 1. Trikotno cvetje

oblikovanje tetovaže podlakti-50

Ta tetovaža je ženstvena in subtilna, ne da bi bila pretirana. Če iščete cvetlični dizajn, ki ni samoumeven, bi bila ta grafično sodobna posodobitev popolna za vas!

 1. Molekula

oblikovanje tetovaže podlakti-51

Ta je za piflarje tam zunaj. Zakaj ne bi tetovirali svoje najljubše molekule? To bo takojšen začetek pogovorov za ljubitelje kemije (podobne možnosti za začetek razmišljanja so sladkor, dopamin in kofein).

 1. Akvarelni dežnik

oblikovanje tetovaže podlakti-52

Obožujemo to duhovito in lepo izvedeno igro besed. Uporaba akvarelov za predstavitev dežja je ravno tako pametna ideja! Zaradi tankih, komaj prisotnih linij je to bolj kot umetniško delo kot tradicionalna tetovaža.

 1. Okrogli tematski park

oblikovanje tetovaže podlakti-53

Kaj takega še nismo videli, a nam je všeč. Ustvarjanje tetovaže “zapestnice” je zabavno in izvirno – resnično spremeni naravo katerega koli oblikovanja, ki ga izberete za notranjost. Ta strašljivi tematski park je preveč vznemirljiv za besede.

 1. Kompas in zemljevid

oblikovanje tetovaže podlakti-54

Všeč nam je, kako ta celovečerna tetovaža vzame temo in res teče z njo. Zasnova nas spominja na starodavne zemljevide; kot nalašč za uporabnika z robustno estetiko in bi bile sanje za vse ljubitelje potovanj!

 1. Snarling Wolf

oblikovanje tetovaže podlakti-55

Če čutite divjo klicanje, potem tudi ta tetovaža! Ta presenetljiv dizajn je kot nalašč za najbolj ostre fantje in dekleta. Podrobnosti resnično oživijo tega volka.

 1. Grozljivi otroci

oblikovanje tetovaže podlakti-56

Te tetovaže morda ne razumemo, vendar smo nad njo navdušeni. Ima burtonsko, očarljivo grozljivo vzdušje, zaradi česar se je zagotovo obrnil.

 1. Veličastni volk

oblikovanje tetovaže podlakti-57

Še ena čudovita tetovaža v akvarelu! V tem dizajnu imamo radi globino barv in senc; zdi se tridimenzionalno, zaradi česar ta oblika izstopa iz embalaže. Ta dobrodušen volk izgleda, kot da je popolnoma pripravljen zaščititi svojega uporabnika pred škodo.

 1. Drevo, val, gora

oblikovanje tetovaže podlakti-58

Lahko rečemo, da je ljubitelj narave. Če ne morete izbrati najljubše funkcije na prostem, poskusite svoje najljubše naravne elemente spomniti s takšno tetovažo. Čiste linije in presenetljive umestitve resnično ločijo to zasnovo.

 1. Delno okostje

oblikovanje tetovaže podlakti-59

Morbidno, a lepo – kaj ne ljubiti? Lobanje in okostnjaki so klasičen okras, vendar se jih nekako nikoli ne naveličamo videti. S spretno izvedenimi tetovažami, kot je ta, ki plujejo naokoli, to ni pravo presenečenje.

 1. Okrogle rože

oblikovanje tetovaže podlakti-60

Vau. Ta skoraj izgleda, kot da je iztrgan iz skicirke študentke umetnosti. Čistost tega dizajna je osupljiva; Všeč nam je, kako je videti kot hitra skica in ne kot standardna risba.

 1. Ananas

oblikovanje tetovaže podlakti-61

Če imate radi piña coladas, da vas ujame dež … potem je ta tetovaža za vas! Vsaki obleki bo dal tropsko zasnovo, ne da bi bil pretiran. Razigrani modeli, kot je ta, nikoli ne gredo iz mode.

 1. Cvetlična lobanja

oblikovanje tetovaže podlakti-62

Cvetje, vklesano v obris te lobanje, poudarja čudovito senčenje in oblikovanje dvigne na povsem novo raven. Ta tetovaža ponazarja razburljivo, žensko estetiko, s katero se danes ukvarja toliko deklet.

69. Molj in kristali

SONY DSC

Ta čudovit dizajn je kot nalašč za ljubitelje duhovne narave. Kombinacija flore, favne in penečih kristalov vzbuja dražljive predloge magije in skrivnosti. To je prava “osebnostna tetovaža”.

 1. Planarna roka in svinčnik

oblikovanje tetovaže podlakti-64

Naš denar je pri tem uporabniku predvsem ustvarjalna vrsta. Ta oblika bi izgledala odlično za vse umetnike ali nadobudne umetnike – vse o njej, od ravnin roke do mavrične meglice, v katero je pritrjen svinčnik, nas navdihuje.

 1. Geometrija in abstrakcija

oblikovanje tetovaže podlakti-65

Takoj bomo prišli in povedali: ta oblika pripada muzeju. Način igranja s svetlobo, senco, obliko, abstrakcijo in ponavljanjem je resnično izjemen. Če iščete tetovažo, ki govori absolutno, je to odlična možnost, ki jo morate upoštevati.

 1. Napis na stroju

oblikovanje tetovaže podlakti-66

Čeprav smo v tem prispevku izrazili hvaležnost za nekaj čudovito zapletenih tetovaž, smo tudi veliki ljubitelji minimalizma. Ta pisana izjava je tako vznemirljiv opomnik, da smo prisotni in cenimo življenje, ki smo ga obdarili.

 1. Kompas

oblikovanje-tetovaža podlakti-67

Preprosto in seksi – to dekle se res dobro spozna s črnilom. Če si tetovirate na več mestih, čiste linije in grafični dizajn nikoli ne uspejo.

 1. Galaxy Mačka

oblikovanje tetovaže podlakti-68

Mislim, da se vsi lahko povežemo s to majhno mačko. Za vse sanjače tam bi bila ta oblika odlična izbira: lepa je, edinstvena in polna upanja.

 1. Akvarelni list

Obdelano z VSCOcam s prednastavljeno f2

Smo veliki ljubitelji kombinacije risb in akvarelov. Všeč nam je, kako čudovite jesenske barve brizgajo na ta brezhibno narisan list – to je čista izjava z malo umetniškega pridiha.

 1. Drevo

oblikovanje tetovaže podlakti-70

To drevo zimskega videza je popoln dodatek vašemu ansamblu v hladnem vremenu. Je preprost, grafičen in estetsko prijeten.

 1. Dvojne pokrajine

oblikovanje tetovaže podlakti-71

Seznanjanje dveh tematsko povezanih modelov vedno deluje. Obožujemo tetovaže, ki pripovedujejo zgodbo in videti super, za zagon. Zakaj lahko izbirate, če imate hkrati slog in vsebino?

 1. Minimalistični val

oblikovanje tetovaže podlakti-72

Neverjetno je, kako lahko ena preprosta črta nosi toliko moči in pomena. Ne glede na to, ali ste deskar, morski biolog, ljubitelj oceanov ali nekdo, ki samo ceni valove, je ta tetovaža čudovit preprost dodatek k vsakemu videzu.

 1. Drevo s koreninami

oblikovanje tetovaže podlakti-73

To je primer preproste zasnove, ki je tako podrobno prikazana, da postane večji kos. Kopamo dodajanje korenin temu drevesu – to resnično utemeljuje celotno podobo.

 1. Akvarel Lotus

oblikovanje tetovaže podlakti-74

Ta ljubki lotos je precej popolna tetovaža. Všeč nam je način, kako barva prehaja iz črtne risbe; to je odlična umetniška odločitev.

 1. Glava slona

oblikovanje tetovaže podlakti-75

Ta indijsko navdihnjen dizajn bo zagotovo navdušil prijatelje, družino in sodelavce. Senčenje in zapleteni detajli naredijo to edinstveno lepo tetovažo živali, ki ima tudi nekaj duhovnih not.

 1. Krožno cvetje

oblikovanje tetovaže podlakti-76

To je še en sodoben zasuk klasičnega cvetličnega vzorca. Obožujemo grafične oblike z občutljivo zasenčenimi vzorci – ta lepa, a presenetljiva tetovaža ni izjema.

 1. Atom Srce

oblikovanje tetovaže podlakti-77

Ta zasnova odlično združuje zunanjost in notranjost za tetovažo, ki slavi življenje na vseh ravneh. Resnično obožujemo senčenje in drevesno listje, podobno oblakom. Majhne podrobnosti, kot so tiste, ki lahko naredijo tetovažo od dobre do odlične.

84. Robusten cvetlični rokav

oblikovanje tetovaže podlakti-78

Tatoo, kot je ta, je odlična izbira za dekle, ki želi izjavo, ki si želi nekaj ženstvenega, a hudobnega. Obožujemo modele, ki uporabniku omogočajo mešanje in ujemanje estetike!

 1. Prepleteni trikotniki

oblikovanje tetovaže podlakti-79

Še ena zelo učinkovita uporaba te znane akvarelne tehnike. S svojimi živimi barvami in grafičnimi oblikami je to majhna tetovaža, ki prinaša velik udarec!

 1. Ovojni val

oblikovanje tetovaže podlakti-80

Vau, kakšna lepota! Ta tetovaža je neverjetna po svoji sposobnosti, da ujame gibanje in moč vala (ali brizganja vode). Ta tekoča, elegantno narisana oblika je tista, s katero bi se lahko kdorkoli od nas pohvalil.

 1. Vrtnice

oblikovanje tetovaže podlakti-81

Čudovita damast škrlatna barva na teh vrtnicah je resnično osupljiva. Všeč so nam splošni temni toni, ki tej tetovaži dajejo impresiven gotski učinek.

 1. Silhuete sončnega sistema

oblikovanje tetovaže podlakti-82

Ta edinstven dizajn je resnično privlačen. Večina ljudi se za tetovaže sončnega sistema odloči zatemniti svetlobo, vendar uporaba negativnega prostora tu nakazuje, da ti planeti svetijo od znotraj. To je res čaroben učinek, ki ga je enostavno doseči!

89. Cvetje in hrošč

oblikovanje tetovaže podlakti-83

Ta tetovaža se nam zdi le lep spomladanski vrt. Absolutno se čudimo takšnim dizajnom, ki pričarajo celotno vzdušje. Ne morete samo vonjati cvetja?

 1. Zasenčen krog

oblikovanje tetovaže podlakti-84

Ne glede na to, ali naj bi ta tetovaža predstavljala luno ali jezero ali kaj povsem drugega, jo kopamo. Učinek subtilnega gradienta od modre do zelene je čudovito izveden in zagotavlja, da bodo vse oči uprte v vas.

 1. Drevesa ob jezeru

oblikovanje tetovaže podlakti-85

To je še ena od tistih vzbujajočih tetovaž, ki povejo več, kot bi lahko besede. Obožujemo subtilne podrobnosti, ki jih je umetnik vključil, kot so valovi okoli drevesnih podstavkov in ptice, ki plapolajo okoli listov.

 1. Delni rokav

oblikovanje tetovaže podlakti-86

Ta pameten umetnik je vzel liste in jih izvlekel ravno toliko, da je ustvaril čudovit geometrijski vzorec. Delni rokav naredi to obliko drzno, vendar ne preveč drzno – kot nalašč za razdražljive najstnike, ki želijo nekaj “tam zunaj”, vendar ne noro.

93. Drevesa

oblikovanje tetovaže podlakti-87

Ta lepa zbirka dreves je tako okusna in občutljiva; dokazuje, da vam ni treba izbrati samo enega dizajna, če želite preprosto in elegantno tetovažo.

 1. Prizor kroga

oblikovanje tetovaže podlakti-88

Uporaba pointilizma v tem je resnično impresivna. Všeč nam je, kako odlično prenaša delček čudovite nočne vizure. Ko ga pogledate, lahko skoraj začutite veter v drevesih.

Tetovaža podlakti z geometrijsko skico

oblikovanje tetovaže podlakti-89

Zdaj to preprosto jemlje dih. Lahke črte in namerna namestitev, ki jih odlikuje ta tetovaža podlakti, zagotavljajo, da ni udarca na mestu. Vse skupaj ustvari resnično osupljiv učinek.

Prečkane rastline

oblikovanje tetovaže podlakti-90

Tega ne vidimo pogosto. Sploh nismo prepričani, kako se imenujejo te rastline, vendar so popolnoma čudovite. Manj običajnih modelov, kot je ta, bo zagotovo povzročilo vprašanja in začelo pogovore.

97. Polmesec in origami čoln

oblikovanje tetovaže podlakti-91

Kako muhasto! Takšni modeli vam omogočajo, da objemate svojega notranjega otroka, hkrati pa dajete drzno in elegantno izjavo. Zdi se, da res lahko imaš vse …

 1. Rože in listi

oblikovanje tetovaže podlakti-92

oblikovanje tetovaže podlakti-93

Še en poklon svetu narave. Obožujemo ta čudovit šopek, ki izgleda enako dobro od blizu in na daljavo.

Mačji obrazi

oblikovanje tetovaže podlakti-94

Te fotorealistične mucke so čudovite in vam bodo zagotovo popestrile dan. To je odličen način za spomin na ljubljenega hišnega ljubljenčka ali najljubšo žival – samo bodite pripravljeni na komplimente, ki vam bodo neizogibno prišli na misel!

 1. Cvetje in luna tetovaža na podlakti

oblikovanje tetovaže podlakti-95

Če ste po srcu romantik, ki ne ljubi nič drugega kot opazovanje mesečine na vašem vrtu, je to popolna tetovaža za vas. Ohranjanje v sivinah le poveča njegovo eleganco in tiho lepoto.

101. Cvet v škatli

oblikovanje tetovaže podlakti-96

To je klasično oblikovanje neposredno s strani romantičnega romana iz 19. stoletja. Všeč nam je, kako preprosto in čudovito je!

 1. Grafično oblikovanje in barvno brizganje

oblikovanje tetovaže podlakti-97

Ta oblika vključuje dva različna umetniška sloga – akvarel in drzne črte – ki se združita, da bi ta tetovaža postala nekaj res posebnega.

 1. Drevesa ob jezeru

oblikovanje tetovaže podlakti-98

To je še ena izmed tistih vzbujajočih modelov, ki nakazujejo, da je za črnilom povsem nov svet. Všeč nam je zaradi preprostosti, čistih linij in čudovito zamegljenih robov.

Drobna grafika

oblikovanje tetovaže podlakti-99

Ta majhen, nežno cvetličen videz bi bil videti odlično nameščen kjerkoli na telesu, vendar ga zelo cenimo kot tetovažo podlakti. Je subtilen in minimalističen, intimen in dobro izveden.

Tetovaže na podlakti Sonca, Zemlje in Lune

oblikovanje tetovaže podlakti-100

Obožujemo različne sloge, ki se uporabljajo za upodabljanje različnih nebeških teles v tej fantastični tetovaži! Kombinacija čistih linij in bolj natančnih pristopov tvori resnično lep dizajn.

 1. Luna

oblikovanje tetovaže podlakti-101

To je elegantno in igrivo hkrati! Lunin radoveden izraz prinaša popolnoma novo raven globine te tetovaže, ki vključuje različne uteži linij, da ustvari čudovit dizajn.

 1. Pameten citat

oblikovanje tetovaže podlakti-102

Nekaj ​​tako navdihujočega je v preprostem, drobnem citatu, ki je postavljen kjer koli na telesu. To kaže, da ste resnično zavezani tej ideji ali frazi. Všeč mi je-privlačno in smiselno hkrati.

 1. Abstraktne spiralne tetovaže podlakti

oblikovanje tetovaže podlakti-103

Ne vemo, kaj je ta skica ali kaj pomeni, vendar nam je všeč, kako izgleda!

 1. Usta z naramnicami

oblikovanje tetovaže podlakti-104

Obožujemo svetle, igrive barve in slog pop arta, ki ga odlikuje ta oblika. Večina najstnikov se odloči za bolj tekalne tetovaže; ta je izjemno edinstven in zagotovo vas bo izstopal iz množice.

 1. Mravlja in Hiša

oblikovanje tetovaže podlakti-105

Je to majhna hiša ali velikanska mravlja? Morda ne vemo, toda vemo, da ta tetovaža daje izjavo! To je rahlo risano, a ne preveč, nadrealistično, ne da bi bilo preveč abstraktno.

Valovi in ​​origami čoln

oblikovanje tetovaže podlakti-106

Ti poenostavljeni valovi napolnijo njihov okvir in tej poslikani sliki dajo gib, ki ujame oko in srce. To je še ena izmed tistih igrivih, a elegantnih tetovaž, ki združujejo najboljše dele odraslosti in otroštva!

Ljubezen in rože

oblikovanje tetovaže podlakti-107

Že tetoviranje besede “ljubezen” je dovolj močna trditev, vendar je polepšanje teh črk v cvetju še lepše: ženstveno in močno, tako kot nosilec tega dizajna.

Tetoviranje podlakti Roaring Lion

oblikovanje tetovaže podlakti-108

Vau! Živahne barve, velik obseg in grafično risankast dizajn naredijo to tetovažo resnično izstopajočo. Njegove prodorne oči in oprijemljiv izraz naredijo tetovažo nedvomno naložbo, ki pa bo resnično navdušila (če ste pripravljeni na to!).

Ročni in sončni sistem

oblikovanje tetovaže podlakti-109

To je nov zasuk klasičnega motiva sončnega sistema. Vedno imamo radi inovativne posnetke starih priljubljenih in to ni izjema!

Državni oris

oblikovanje tetovaže podlakti-110

Lep in preprost način, da se poklonite domači državi ali trenutnemu kraju bivanja. Kakorkoli, salon za tetovaže boste zapustili s čudovitim majhnim spominom na stanje, ki vam veliko pomeni.

Tetovaža podlakti s čopičem

oblikovanje tetovaže podlakti-111

Kako primerno je, da je to zadnja oblika na našem seznamu. Čopič, orodje umetnikov po vsem svetu – kakšen boljši način, da s črnilom trajno izrazite svojo individualnost in ustvarjalnost?

Vau, 125 možnosti, ki ustrezajo vsaki estetiki in željam. Morda tukaj nismo dobili vsega, vendar smo bili zelo blizu. Upamo, da vam je ta seznam dal nekaj idej za odlične tetovaže na podlakti; zdaj pojdi naprej in se nariši!

Glej tudi

 • 62 impresivnih idej za tetovaže s pikami, ki so vse norosti
 • 79 Umetniški modeli tetovaž kačjih pastirjev, ki črnijo vaše telo
 • 73 Čudoviti modeli tetovaže ptic za ljubitelje ptic
 • 77 izvirnih idej za keltske tetovaže za pristen videz
 • 101 Najnovejši kovinski modeli tetovaž za ženske
 • 70 navdihujočih tetovaž narave, namenjenih ljubiteljem narave
 • 101 kul tetovaže lobanje niso samo za dečke!