Pričeske Johnnyja Deppa

Pričeske Johnnyja Deppa so ikonične in slavne kot igralec sam. Znan kot eden najbolj nadarjenih igralcev svoje generacije, so Deppovi lasje hollywoodsko superzvezdo izstrelili v mednarodno modno ikono. Pravzaprav so Deppovi dolgi lasje v filmih, kot je Blow, in njegovi kratki lasje, kot je Public Enemies, zagotovo vplivali na takratne trende življenjskega sloga moških. Če letos iščete novo frizuro, si oglejte, kako naj bodo lasje, kot je Johnny Depp!

Najboljše pričeske Johnnyja Deppa

Najboljše pričeske Johnnyja Deppa so brez napora elegantne in lepe. Nemogoče je zanikati, da igralec izžareva naravni slog, ki ga ni mogoče premagati, ko gre za dolge pričeske. Oglejte si našo zbirko slik, ki podrobno opisujejo vsako Deppovo frizuro, od čopka do šminke do zalizanih las!

Pričeske Johnnyja Deppa

Javna sovražna pričeska Johnnyja Deppa

Začnimo s pričesko Javni sovražniki Johnnyja Deppa – klasična frizura s prepovedjo vintage z nizkim zoženjem na straneh in dolgim ​​quiffom na vrhu. Kar je postalo znano kot frizura John Dillinger, je ta teksturiran slog primeren za fante z debelimi ravnimi ali valovitimi lasmi, ki si želijo kratke do srednje dolge slojevite pričeske. Če oblikujete to striženje, ne pozabite uporabiti malo voska za lase ali pomade, da bodo lasje na mestu ves dan.

Johnny Depp Public Enemies Hair

Johnny Depp dolgi lasje

S toliko odličnimi pričeskami je Johnny Depp na koncu najbolj znan po svojih dolgih laseh, ki jih je začel rasti v zgodnjih 90 -ih. Deppovi lasje so bili takrat odraz rastoče kulture grunge v Hollywoodu, ki je zamenjala zvezdniški čisti videz. V prihodnjih letih je Deppova dolga pričeska odlično delovala za vloge v Sleepy Hollow, Chocolat, What’s Eating Gilbert Grape in Pirati s Karibov, če naštejemo le nekatere.!

Johnny Depp dolgi lasje

Johnny Depp kratki lasje

Kot da hladne dolge ključavnice niso dovolj, tudi kratki lasje Johnnyja Deppa vzbujajo zavist! Ne glede na to, ali je oblikoval zapuščene lase Donnyja Brasca ali Cry-Babyjevo rockabilly quiff pričesko z zoženimi stranicami, se ne zdi, da obstaja frizura, ki je Depp ne more odtrgati.

Johnny Depp kratki lasje

Drugi kul lasje Johnnyja Deppa

Za več informacij o najnovejših novih Deppovih pričeskah si oglejte spodnjo galerijo!

Frizura Johnnyja Deppa

Kul pričeska Johnnyja Deppa

Frizura Johnnyja Deppa

Kul pričeska Johnnyja Deppa - Blow

Kratke pričeske Johnnyja Deppa

Johnny Depp srednje dolgi lasje

Odbitki Johnnyja Deppa - kratki lasje z kozjo brado

Johnny Depp Dolga pričeska z kozjo brado

Frizura John Dillinger

Kako imeti lase kot Johnny Depp

Najboljši lasje in pričeske Johnnyja Deppa