50 čudovitih pričesk za deklice

Ena najpomembnejših stvari pri pričeskah za deklice je, da morajo biti enostavne in zelo srčkane.

Za to obstajata dva razloga. Želite zmanjšati ves tisti jutranji vrvež, ko jih poskušate pripraviti za šolo, vendar želite, da izgledajo tudi najbolje, samo tako, da jih lahko čim bolj samozavestno pošljete v svet.

S to idejo v mislih smo sestavili seznam čudovitih pričesk za deklice, ki vas bodo zagotovo navdihnile. Tukaj je!

1. Pričeske za deklice s preprostim vozlom

Se spomnite, kaj smo pravkar rekli o vrvežu ob šolskih jutrih? No, od tega ne gre nič lažje. Privežite preprost čop, na sredini ustvarite lok in potegnite čop skozi njega. Voila! Imate francoski vozel!

enostavne pričeske za deklice

Vir

2. pričeske za deklice s šiškami

Je kaj slajšega ali ljubšega od punčke s šiškami? Če želite dopolniti videz, lahko preostale lase zavežete v neurejeno zgornjo punčo. S pisano ruto na glavi poudarite šiške in njen obraz, podoben lutki.

deklica pričeska šiška

Vir

3. Trojne pletenice

Dekleta obožujejo pletenice. Vsi to vemo. Ali pa jih radi vidimo v pletenicah, ker izgledajo še bolj ljubke. Kakorkoli, kako bi, namesto ene pletenice, posegli po treh? To so trojne pletene frizure na pol navzgor.

Trikrat prepletene pričeske za deklice

Vir

4. Pričeske za dekleta Waterfall

To ni samo preprost slap. Pravzaprav se temu reče zanka pletenica. Ne skrbite, to sploh ni težko narediti in vadnice najdete na spletu. Boste pa morali malo vaditi, dokler vam ne uspe.

Loop Pletenice Loop dekleta pričeske

Vir

5. pričeske za deklice z loki in valovi

Ta slika je utelešenje vsega, kar povezujemo z ljubkostjo deklice. Čudoviti otroški sončni valovi, dve popolni francoski pletenici in velik lok, ki vse poveže.

dvojne francoske pričeske, lok in mahanje

Vir

6. Neskončnost je tvoja

Tukaj je ideja za pričeske za deklice, ki smo jih imeli radi zaradi svoje praktičnosti in vsestranskosti. To pomeni, da se lahko vaša majhna misica obleče tako v šolo kot na kakšen lep dogodek ali poroko, ne da bi zapravljali več časa za njeno pripravo.

Šolske pričeske za deklice

Vir

7. Pletenica morske zvezde

Izberete lahko tudi bolj muhasto pot, če je otrok dovolj majhen in še vedno pripravljen na muhavost v laseh. Ta ideja o pričeskah za deklice je v bistvu sestavljena iz vrste pletenic različnih velikosti, od katerih se jih pet združi v morsko zvezdo.

morske zvezde pletenice deklice pričeske

Vir

8. Pričeske za dekleta iz čipke

Ta se imenuje čipkasta pletenica s puščicami. Čeprav je videti zapleteno in zelo zapleteno, ko boste videli kakšno vadnico ali dve, boste opazili, da jo je pravzaprav zelo enostavno izpeljati. Verjemi, da bo gospodična bolj mirno spraviti v mirovanje!

čipkasta pletenica The Arrow Head pričeske za deklico

Vir

9. Pletenice s slapom

Obstaja nekaj resnično spektakularnih pričesk za deklice in to je zagotovo ena izmed njih. Sestavljen je iz treh pletenic s slapom, postavljenih diagonalno po dolžini las, na katere so privezani trije trakovi. Za največji učinek izberite trakove različnih barv.

Pletenice s slapom, štiri pramene, polovične pričeske za deklico

Vir

10. Pričeske Princess Little Girls

Če bi bil vaš droben sveženj veselja resnična princesa iz ene od vladajočih hiš na svetu, bi tako nosila svoje lase. Zelo zapleten komplet pletenic, povezanih skupaj na zadnji strani glave, da se počuti kot posebna oseba, ki v resnici je.

pričeske za deklico princesa

Vir

11. Čez čelo

Če želite, da vaša lutka resnično izstopa, lahko to pričesko vedno preizkusite. To je preprosta pletenica, toda zasuk je v tem, da ji skoraj povsod obdaja glavo kot naglavni trak. Najbolj privlačen del je spredaj, vse do las.

čipkasta pletenica, ki gre čez čelo pričeske za deklico

Vir

12. Pet pričesk za dekleta

Tu je še ena različica pletenic s slapom, le da boste tokrat morali narediti s petimi prameni namesto s tremi. To bo zahtevalo malo spretnosti, kar pomeni, da morate precej vaditi, da se tega naučite..

Frizure za deklico Five Strands Waterfall

Vir

13. Rumena vrtnica

Ne bojte se, da boste hčerkini lase dodali vse vrste okraskov. Absolutno ji bo všeč. Vsekakor pa se najprej pozanimajte pri njej in poglejte, kaj ji je všeč. Še bolje, naredite to zabavno izkušnjo matere in hčere in ju izberite skupaj.

pričeske za deklico iz rumene vrtnice

Vir

14. Cvetica

Na ta seznam pričesk za deklice ne bi mogli priti, ne da bi vključili nekaj idej za poročne cvetlice. Tukaj je prvi. To je preprost vozel z nekaj valovi, povezan z dvema belimi vrtnicami. Cvetje bo seveda odvisno od tega, kaj bo nevesta izbrala.

drobne rožnate deklice pričeske

Vir

15. Neurejen ribji rep

Tu so popolne ideje za pričeske za dekleta za tiste lenobne ponedeljkove dopoldneve, ko se zdi, da je priprava na šolo nemogoča naloga. To je zelo grda pletenica iz ribjega repa z majhnim rdečim trakom, ki jo bo združila in naredila nekoliko elegantnejšo.

neurejene frizure z ribjimi repi

Vir

16. Enostavnost krat tri

Tu je še en zanimiv vnos na našem seznamu pričesk za deklice. Začne se kot gladek in preprost čop. Vendar boste kmalu opazili, da se spremeni v tri dvojne zasuke, ki se po hrbtu spustijo v sijajni slap sijočih las. Vau!

tri enostavne pričeske za deklice

Vir

17. Pričeske za dekleta Hair Bow

Če se ne morete odločiti, kateri lok dodati hčerkinim lasem, imamo rešitev. Kaj pa, če bi dodatek popolnoma preskočila in ji naredila mašnico iz las? Izgledalo bo popolnoma fantastično in zavidale ji bodo vse druge deklice.

pričeska za deklico

Vir

18. Draga gospodična dekleta pričeske

Oh, draga gospodična, kako lepa si! Odhod na razkošen dogodek, na primer poroko, ni vedno enostaven, če imate malčka. Najmanj, kar lahko storite, je, da se prepričate, da so njeni lasje popolni. Ta visoki vrh z neurejenimi stranicami bo osvojil vsakogar.

draga miss pričeske za deklico

Vir

19. Nosite svoje srce na rokavu

Ja, otroci to počnejo. Kaj pa namesto v rokavu, je v njenih laseh? Ko govorimo o pričeskah za deklice, se nič ne zdi boljše od src, kajne? To sta dve preprosti pletenici, ki sta bili povezani zadaj, da bi dali videz srca.

srčkane pričeske za deklico

Vir

20. Štiri pramene in trak

Zdi se, da človeški domišljiji res ni konca, ko gre za pričeske in pletenice za deklice, kajne? To je krasen primer, kaj zmorejo nekateri strokovni prsti in nekaj ustvarjalnosti. Čudoviti vozli na sredini in stranski nagib pletenice izgledajo kot iz pravljice.

Štirinožna pletenica s pričeskami za deklico s trakom

Vir

21. Lesena nimfa

Vsaka Missy je nekakšna nimfa, vila ali pixie, preden odraste. Zakaj jim ne bi podarili frizur, ki si jih zaslužijo, dokler še lahko? Nekateri dražijo pramene in cvetlična krona bo to zmogla.

pričeske za deklico iz lesene nimfe

Vir

22. Vrtnice so rdeče

Vijolice so modre, uganite, kako zelo vas ima mama rada? Toliko, da vam podarim to izvrstno pričesko za deklice. Super sladke kodre lahko dobite z uporabo staromodnih kodralnikov namesto kodralnika, ki lahko poškoduje njene fine lase.

klasične blond valove vrtnice pričeske za deklico

Vir

23. Tradicionalni pigtails

Naš seznam pričesk za deklice je moral vsebovati vsaj en sklic na tradicionalne kosičke. Nenehno v načinu, kako mladi dekleta nosijo lase dobesedno več sto let, je to ena tradicija, ki ne bo kmalu izginila.

tradicionalne pričeske za punčke

Vir

24. Najboljše pričeske za deklice

Ta je super, ker je eleganten in tako enostaven za izvedbo. Če so njeni lasje dovolj dolgi, lahko zgornjo punčo poskusite sami, samo z elastiko za lase. Če ne, lahko vedno uporabite krof ali celo eno od njenih drobnih nogavic. Poglej na spletu!

vrhunske pričeske za punčke

Vir

25. Modeliranje velikih rož

Zgornja žemlja je lahko tudi popolno preprosto platno za nekaj veličine. Če se odpravljate na velik dogodek, ki omogoča takšen sijaj, se lahko vedno odločite za velik cvetlični kos na njeni glavi. Všeč ji bo!

umetniške pričeske za deklice z velikim cvetjem

Vir

26. Enostavne hipi dekleta za dekleta

Včasih najmanjše podrobnosti naredijo največjo razliko. V tem primeru bo preprosta tanka pletenica s tremi prameni dovolj, da preprosto pričesko spremenite v hipi pričesko. Vaša mala princesa se vam bo zahvalila.

enostavne pričeske za hipi deklico

Vir

27. Naravni valovi

Ne bojte se objeti naravnih kodrov ali valov vaše ljubice, če jih ima. Pričeske deklet so lahko tudi o tem. Vlagajte v kakovostne izdelke za nego las in poskrbite, da bodo te otroške ključavnice sijale z zdravjem in lepoto.

pričeske za deklice z naravnimi valovi

Vir

28. Preprosti Tiebacks

Vrnite se h koreninam s temi preprostimi pričeskami za deklice. Vse kar morate storiti je, da spredaj na obeh straneh poberete nekaj pramenov, jih spletete in prepletete, ko jih potegnete nazaj. Enostavno, a učinkovito!

preproste pričeske za deklice

Vir

29. Pričeske za deklice z nizkim chignonom

Vaš otrok je lahko videti kot beli labod, tudi če se dejansko ne uči baleta. Pri lepih balerinah si lahko vedno izposodite nekaj pričesk. Ta ima dve francoski pletenici, ki ju moraš zvezati v nizek chignon.

nizki chignons pletenice dekleta pričeske

Vir

30. Fauxhawk Plus mehurčkasta pletenica

Tako je. Ta pričeska vključuje umetni mohawk in pleteno pletenico iz mehurčkov. V kombinaciji s srčkano obleko bo vaša mala ljubica obrnila glave povsod, kamor gre. Pro tip – pojdite po nevidnih gumicah za lase.

fauxhawk bubble pletenica dekleta pričeske

Vir

31. Zvijanje spredaj z umazano žemljo

Če so lasje vaše drobne dame prekratki, da bi iz njih ustvarili popolno pričesko, se boste morali zadovoljiti. Na primer, vedno lahko združite dve ali več idej. Tukaj je sprednji zasuk skupaj z nekaj bobby zatiči, grdo pecivo in velik lok za dobro mero.

sprednja zvita neurejena punčka z dekleti z velikimi loki

Vir

32. francoščina in konjski rep

Druga klasična kombinacija na našem seznamu pričesk za deklice je mešanica francoske pletenice in čop. Veš, da s preizkušenim receptom ne moreš zgrešiti. Pravzaprav temu lahko rečete čokoladni recept za pričeske!

francoske pletenice in pričeske za punčke v čop

Vir

33. Baletna žemljica

Tu je še en pogled na tradicionalno baletno pecivo. Za to se lahko odločite, če se vaša hči ukvarja z gimnastiko ali športom ali celo, če se samo igra zunaj in jo morate ohladiti ter ji vzeti lase iz oči.

baletna punčka pričeske za deklico

Vir

34. Pričeske za deklice Mini pletenice

Če je dovolj majhna, da ne more mirno stati, da bi ji naredili vse lase, se ne sekirajte. Nekatere mini pletenice se bodo odlično odrezale. Uporabite velik lok, kot je ta ljubka meta, v barvi, ki bo dopolnjevala njene oči in končali ste!

mini pletenice mint bow frizure za deklico

Vir

Morda vam bo všeč tudi – 80 čudovitih pletenin za vse tipe las

35. Vrtinec

Kar se tiče pričesk za deklice, vam nikoli ne more zmanjkati domišljije. Tukaj je lepa spodnja pletenica v francoskem slogu, ki se je vrtela v veliko žemljico na vrhu njene glave. Za pecivo lahko uporabite krof iz pene, da se prepričate, da ostane na svojem mestu.

pletenica iz traku se je zavila v pričeske punčke

Vir

36. Frizure deklet in Princess Piggies

Vsaka princesa si mora občasno na svoj način pustiti lase, kajne? To pomenijo princese pujski. Majhni pleteni kosi, ki bi ji običajno viseli po ramenih ali po hrbtu in ki so zdaj lepo stisnjeni v zgornji žemljici z rožnatim lokom.

princess piggies pričeske za deklico

Vir

37. Pričeske za deklice v gimnastiki

Če je vaša sladka pita telovadka, potem je tukaj čudovita pričeska, ki jo lahko vedno preizkusite zanjo. To je zelo visoka žemlja, iz katere izžarevajo pletenice. Vidite lahko, da ima tudi veliko trakov za okrasitev.

Gimnastične pričeske za deklice

Vir

38. Pričeske deklet z metuljčki

Z nekaj gumicami za lase v kateri koli barvi ustvarite učinek metulja na zadnji strani glave vaše hčerke. Preostanek las spletite v dva preprosta kosa, ki bosta predstavljala lastne repi metulja.

pričeske za metuljčke

Vir

39. Neskončna pletenica

Tu je še en čudovit vnos na našem seznamu pričesk za deklice. Imenuje se neskončna pletenica in jo naravnost obožujemo. Lase zavežite v čop. Razdelite ga na dva dela. En del zavrtite, drugega pa pletite. Dve nastali pletenici zvijemo v neskončno eno.

pričeske za deklico z neskončno pletenico

Vir

40. Tri elastike in dva kodrasta kosa

To je morda najlepši vnos na našem seznamu pričesk za deklice. S tremi elastikami ustvarite trikotnik na vrhu glave. Ta geometrijski vzorec bi se nato moral razdeliti na dva kodrasta in slastno sladka pigtaila, ki ju držita skupaj z elastikami, podobnimi pomponu.

3 elastične a v pigtail neurejene žemljice za deklice

Vir

41. Srčna pletenica morske deklice

Kaj počnete glede pričesk za punčke za Valentinovo? Srčna pletenica, seveda. Še enkrat se boste morali osredotočiti na YouTube ali Pinterest in tam poiskati nekaj dobrih vaj za lase. Ta je precej zapleten.

Pričeske za deklico Valentinovo na dan valentinove

Vir

42. Poročni navdih za pričeske deklet

Frizuro lahko vedno temeljite na tem, kar nevesta izbere ali zahteva, seveda. Vendar pa nikoli ne morete zgrešiti s sladko in dlakavo balerinsko punđo, dopolnjeno z belim satenskim lokom.

poročne inspiracije za deklice

Vir

43. Vikinška pletenica

Tukaj je super stvar, ki jo lahko poskusite, navdihnjeni z najnovejšimi trendi. Vikinška pletenica na vrhu glave, ki se nadaljuje v preprost čop. Platinasta blondinka je tukaj izbrana barva, saj so bili Vikingi sami blondinki, vendar to seveda ni nujno!

francoska pletenica pony rep kodra dekleta pričeske

Vir

44. 4. julija pričeske za dekleta

Kaj predstavlja 4. julij bolje od ameriških zvezd? Ustvarite to z lasmi tako, da zvijete nekaj pramenov in z njimi ustvarite eno ogromno zvezdo na zatilju. Konce zavežite v dva kosa z našo zastavo, seveda.

Pričeske za deklico 4. julija

Vir

45. Star Strick Little Girls Pričeske

Ta se zaradi očitnih razlogov imenuje lestev. Če vam uspe pridobiti veščine, da ga izvlečete, bodo vsi občudovali, kako se počasi polži po diagonalni poti čez hrbet glave, vse do konca.

zvezdniške pričeske za deklico

Vir

46. ​​pričeske za dekleta za noč čarovnic

Ne skrbite, izgleda samo zapleteno. Pravzaprav je zelo enostavno. Lase razdelite po sredini v cik-cak linijo. Na obeh straneh ga zavežite v mehurčke. Za vsak “mehurček”, ki ga ustvarite, dodajte poseben pripomoček za noč čarovnic, kot so plastični pajki, netopirji ali lobanje.

pričeske za deklice za noč čarovnic

Vir

47. Visoki vozel stolpa

Ko govorimo o pričeskah deklet, je zgornji vozel in visok stolp stolpa. Slednji gre naravnost na krono glave in ga lahko označite ali okrasite s preprostim lokom po njeni izbiri.

vrhunske pričeske za deklice

Vir

48. Božično drevo

Imamo tudi božično idejo za seznam pričesk naših deklet. To je preprosta pletenica, v kateri so pramene izvlekli nazaj in jih zavezali z zelenimi štruklji, tako da spominja na božično drevo.

božično drevo pričeske za deklico

Vir

49. Moj sladki poletni otrok

Naravne kodraste lase je treba negovati in jih uživati. Boste morali kupiti poseben šampon, pa tudi zelo vlažilni balzam, razpršilo za razmaščevanje in misterja, vendar se bo na koncu vse splačalo.

sladke poletne otroške pričeske

Vir

50. Pigtails za malčke

Ko boste našli pravi pripomoček za zaklad, ki je vaša deklica, bi ostalo res torta. Samo zavežite njene dragocene lase v dva preprosta kosa in pustite, da vsi pripovedujejo.

malčke s kosički pričeske za deklico

Vir

Zaključek

Kaj pa ti? Če imate kakšno svojo hčerko, kakšne pričeske za deklice najraje uporabljate? Ali je katera od njih že na našem seznamu? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!