Raperji z Dreads

Številni znani raperji in hip-hop umetniki so si v strahu oblikovali lase. Dreadlocks, znani tudi kot locs, so priljubljena pričeska za črne moške, ki si želijo enostavnega vzdrževanja in trendovskega videza. Čeprav je bila ta vrsta las na splošno povezana s slogom Rasta, obstaja veliko starih in novih umetnikov, ki so nosili strahove. V zadnjih letih so nekateri beli raperji prevzeli videz, več črnih raperjev pa celo eksperimentira z edinstvenimi barvami las, nekateri pa so se odločili za blond, vijolične, modre, bele in rdeče strahove. Nekateri najbolj znani dreadhead raperji so Snoop Dogg, Lil Wayne, Busta Rhymes, Lil Jon in Wiz Khalifa. Tukaj je seznam raperjev z grozotami, ki jih je vredno kopirati.

Raperji z Dreads

Raperji z dreadlocks

Snoop Dogg

Snoop Dogg je na rap sceni že od zgodnjih 90. let in se na poti neštetokrat znova odkril. Znan je po svoji vsestranski karieri, ki obsega privlačne melodije, čudne filmske vloge, v zadnjem času pa tudi po polnem prijateljstvu z Martho Stewart.

Poleg tega, da je Snoop Dogg zaradi svojih najboljših raperjev vseh časov postal tudi modna ikona. Vedno želi poskusiti nekaj novega. Raper je v svoji fazi Snoop Lion začel nositi dreadlocks in od takrat sprejema stil vklop in izklop.

Snoop Dogg Dreads

Lil Uzi

Ko pomislite na Lil Uzi, pomislite na pisane strahove. Raperjevi dredovi so bili obarvani v skoraj vseh odtenkih pod soncem, od svetlo vijolične do oranžne, modre, roza in rdeče. Če v mešanico dodate tetovaže obraza in umetnikove androgene obleke, je slog Lila Uzija tako edinstven in navdihujoč kot njegova glasba.

Lil Uzi je na rap sceno prišel leta 2016 z Money Longerjem. Izdajal je uspešne albume, kot je ura, in njegovi strahovi so redno spreminjali barvo. Umetnik jih je odrezal leta 2019, a prepričani smo, da se bodo spet vrnili. Poglejmo, kakšno barvo las bo izbral za svojo naslednjo rapersko pričesko.

Lil Uzi Vert Dreads

J Cole

J Cole je odraščal z mamo, ki je ljubila rock in folk, in očetom, ki se je zelo navduševal nad hardcore hip-hopom. Nobenega dvoma ni, da je nanj močno vplivala glasba, ki jo je poslušal v letih oblikovanja. Naklonjenost rapu je začel izražati že od 12. leta naprej. Nekaj ​​desetletij naprej in zdaj velja za enega najvplivnejših raperjev svoje generacije.

Na sprednji strani las je J Cole precej zvest svojim strahom. S toliko dreadlock stilov, med katerimi lahko izbirate, raper včasih lase oblikuje v izdelan čop, vendar jih običajno pusti ohlapne in tekoče. Preprost, a eleganten, ta raper z dreads je odličen primer prostovoljnih lokalov, ki izgledajo dobro.

J Cole Dreads

Črpalka Lil

Nova v središču pozornosti, Lil Pump je pomemben član rap scene SoundCloud. Priljubljenost je dosegel s svojo virusno pesmijo Gucci Gang leta 2017 in hitro začel graditi hiperaktivno javno osebnost. Priljubljen je v svojih pravnih težavah, podpira Donalda Trumpa in njegov eklektičen občutek za slog.

V smislu legitimnosti je Lil Pump najbližje belemu raperju s strahovi, čeprav je njegovo tehnično ozadje kolumbijsko in zato latinsko. Lil Pump se rad igra s svojimi strahovi, ne glede na to, ali jih umira v norih barvah ali jih oblikuje na nepričakovane načine.

Lil Pump Dreads

2 Chainz

Znan tudi kot Tity Boi, je 2Chainz vstopil na glasbeno sceno kot del Playaz Circlea, hip hop dvojca, ki ga je končno zapustil, da bi nadaljeval svojo kariero. To se je izkazalo za pametno potezo, saj je raper kmalu dosegel mednarodni uspeh.

2 Chainzovi strahovi s podpisom obstajajo že dolgo. Včasih so pobarvane blondinke. Včasih so proste oblike, brez kakršnega koli oblikovanja. Ne glede na to je jasno, da jih raper redno vzdržuje in pogosto posreduje posodobitve dreadlock -a prek Instagrama. Če želite, da vaši strahovi izgledajo dobro in zdravo, boste morali ustrezno skrbeti za svoje lase.

2 Chainzovi strahovi

Busta Rhymes

Busta Rhymes s svojo bogato kariero ne potrebuje predstavitve. Raper je osvojil svet s svojim slogom, ki ga navdihuje raga, in zapletenimi besedili, ki so v devetdesetih in 2000-ih močno prevladovali na hip hop sceni.

Busta Rhymes že več kot desetletje trese kratke lase, a na vrhuncu njegove kariere so se v njegov videz ukoreninili dredi. Gojiti jih je začel decembra ’89 in jih odrezal šele leta 2005. To je 15 let zavezanosti, čeprav predvidevamo, da je bil poklon njegovi jamajški dediščini tudi eden od razlogov, da mu je pričeska zdržala tako dolgo.

Busta Rhymes Dreads

Lil Wayne

Lil Wayne, ki ga pogosto omenjajo kot enega največjih raperjev vseh časov, je svojo kariero začel leta 1995. Raper je po vsem svetu prodal več kot 120 milijonov plošč in osvojil nešteto nagrad, vključno s petimi grammyji. Poleg samostojnih projektov je navdušil tudi zaradi sodelovanja z umetniki, kot so Justin Bieber, Fall Out Boy, Paris Hilton in Ariana Grande.

Čeprav se je njegova glasba z leti morda spreminjala, so mu lasje večinoma ostali enaki. Dreadlocks Lil Wayne so debitirali ob izidu njegovega albuma The Carter.

V zadnjih letih so poročali, da nekateri raperjevi strahovi izpadajo zaradi tanjšanja korenin, kar ni presenetljivo. Vzemite to kot opozorilno zgodbo. Strahovi zahtevajo strogo vzdrževanje.

Lil Wayne se boji

Wiz Khalifa

Trdo delaj, trdo igraj je naslov ene izmed priljubljenih melodij Wiz Khalife in moto, po katerem se zdi, da živi življenje. Raper je svoj prvi album izdal leta 2006 in od takrat uživa v velikem priznanju; še posebej, ko je iz soundtracka Furious 7 izpustil svetovno uspešnico See You Again.

Strahovi Wiz Khalife so ikonični, a raper že nekaj časa ni oblikoval svojih lokacij in se zdi, da ne želi spet eksperimentirati z vijoličnimi lasmi. Kljub temu pa ne moremo, da ne bi občudovali raperjeve frizure in mode. Vedno gleda na stvar.

Wiz Khalifa Dreads

T-bolečina

T-Pain uspeh ni tujec. Samo od leta 2006 do 2010 je bil raper predstavljen na več kot 50 singlih na vrhu lestvice. Dobil je dve nagradi Grammy in deloma odgovoren za Low, nedvomno eno najboljših žurk vseh časov.

T-Pain je znan po svojih dredih, za katere se zdi, da se vedno znova vračajo. Obstaja razlog za to – strahovi popolnoma ustrezajo sproščenemu videzu tega raperja.

T-Pain Dreads

Lil Jon

Lil Jon, ki je zaslužen za pojav podžanra hip hopa, znanega kot crunk, je na glasbeni sceni že od zgodnjih 90 -ih. Poleg izdaje lastne glasbe je raper znan tudi po sodelovanju, predvsem s prijateljem in kolegom Pitbullom. Lil Jon je začel kot DJ in to kaže: zdi se, da vedno ve, kakšno glasbo vsi radi poslušajo.

Kar se tiče njegove pričeske, se zdi, da se Lil Jon v kratkem ne želi znebiti strahu.

Lil Jon Dreads