25 najboljših Marvelovih tetovaž in modelov

Ali iščete navdih za najboljše Marvelove tetovaže, da se natisnete?

Marvelovi superjunaki so najbolj priljubljeni animirani moški in ženske na svetu. Imajo ogromno oboževalcev, tako otrok kot odraslih po vsem svetu. Vsi imajo radi superjunake in vsi smo odrasli, ko smo jih brali v stripih ali gledali, kako se po televiziji in v filmih spopadajo s slabimi fanti.

Marvelove tetovaže so neverjeten način izražanja edinstvenega in individualnega sloga, tetovaže pa veljajo za obliko body art.

25 najboljših Marvelovih tetovaž, modelov & Ideje

Superjunaki so neverjetno priljubljeni in njihove osupljive sposobnosti so jih povzdignile do te mere, da so zdaj vzorniki in simboli moči in zaupanja za več ljudi v družbi.

Marvelovi junaki uživajo v enem svojih najbolj priljubljenih obdobij, odkar so se prvič predstavili zahvaljujoč uspehu kinematografskega vesolja Marvel in vključno s tetovažno industrijo.

Tu je zbirka najboljših Marvelovih tetovaž:

25. Čudežna ženska tetovaža         

To je zelo realistična tetovaža Wonder Woman. Skoraj popolnoma izgleda resnično in res je neverjetna tetovaža.

24. Wolverine

To je temna tetovaža Wolverine iz franšize X-Men. To tetovažo je odlično narediti, če ste ljubitelj Marvela in želite narediti nekaj v istem slogu.

23. Vizija

Ta tetovaža je polna barv, kot so vijolična, roza, modra in rumena. Na tej sliki vidimo, da Vision gleda naravnost naprej.

22. strup

Na tej tetovaži lahko vidimo Venom brez jezika in nekaj te tetovaže ima rdečo barvo, preostala tetovaža pa črno -sivo.

21. Thor

Tu vidimo simbol maščevalcev in Thorja na vrhu v modri neonski barvi in ​​z modrimi očmi.

20. Thanos Tattoo

Tu lahko vidimo, da ima Thanos vse neskončne kamne in da bo skočil s prsti. Ta tetovaža se nahaja na roki uporabnika.

19. Raketni rakun

Tu lahko vidimo tetovažo Rocket Raccoon. To je ena najbolj realističnih tetovaž, ki smo jih videli na tem seznamu, in je polna lepih barv.

18. Nick Fury

To je portret Nicka Furyja. Velesila Nicka Furyja se ne stara in ta tetovaža je zelo dobro narejena.

17. Meglica

Tu vidimo črno -sivo tetovažo na notranji strani stegna uporabnika. Portret izgleda zelo realistično kot večina čudežnih likov na tem seznamu.

16. Mistika stare šole

Če želite narediti nekaj stare šole, je to morda za vas. To je del Mystique v slogu stare šole. “Mutant in ponosen”.

15. Tetovaža bogomolke

To je kul tetovaža, ker izgleda realistično in hkrati animirano. Ta tetovaža se nahaja na pazduhi uporabnika in izgleda tako kul.

14. Loki

Na tej tetovaži vidimo Lokijevega na roki uporabnika. Ima barve, kot so zelena, rumena, črna in bela.

13. Iron Man

Tony Stark je narejen iz mesa in krvi, tako kot ti in jaz. Iron Man predstavlja krono dosežka človeške iznajdljivosti, potencial domišljije in prepričanje, da se lahko predvsem spreminjamo in izboljšujemo, kadar se za to odločimo. Tu vidimo realističen portret Iron Mana na roki uporabnika.

12. Hulk

Hulkova raztrgana postava mojstrsko dopolnjuje občutek napete mišičavosti vsakega moškega. Črnilo razkriva tudi dvojno naravo, ki jo sestavlja blaga zunanjost, ki pod seboj skriva zverske sile.

11. Groot

Ker je bil član varuhov galaksije, je dobro znano, da ima Groot nekaj spodobnih veščin, saj so ga zaposlili za zaščito galaksije. Tu vidimo Groot v miniaturni tetovaži, polni čudovitih barv.

10. Gamora tetovaža

Na tej tetovaži lahko vidimo Gamoro. Ta kos je v glavnem narejen iz različnih odtenkov in igel in je nameščen na roki uporabnika.

9. Dr. Strange

Marvelov superjunak Doctor Strange je prav tako udoben zdravnik, da reši življenje, kot tka čarovnijo za zaščito vesolja. Tukaj lahko vidimo dr. Strange, ki se nahaja na roki uporabnika in izgleda realno in ima nekaj rdeče barve v sebi in črno -sivo.

8. Kapitan Marvel

Tu lahko vidimo portret kapitana Marvela, ki je nameščen na hrbtu uporabnika. Ta kos je poln barv in je res velika tetovaža.

7. Kapitan Amerika

Ta legendarni junak osupljivo prepleta nezemeljsko junaštvo z ameriškim domoljubljem. Tu vidimo animirano različico Captain America in njeno resnično delo.

6. Črna vdova

Črno vdovo poznamo iz franšize Avengers. Tu lahko vidimo njeno tetovažo na roki uporabnika. Tetovaža je edinstvena, saj je videti, da je bila črna vdova razpršena s črno in rdečo barvo.

5. Tetovaža črnega panterja

Črni panter na roki uporabnika. Polna je črno -belih detajlov in pod glavo vidimo ogrlico.

4. Geometrijski črni panter

Ta neverjetna tetovaža je na pol obraza realistična od panterja in drugega, kot mu pokaže Marvel. To je popolna tetovaža, če želite, da je preprosta.

3. Zver

Vsi poznamo Beast iz franšize X-Men. Tu lahko vidimo njegov barvit portret na roki uporabnika.

2. Človek mravlje

Na tem kosu vidimo Ant-Man. Zabavno dejstvo o njem je, da ne izgubi moči, ko se skrči. Tu lahko vidimo njegov realističen portret in je nameščen na roki uporabnika.

1. Tony Stark

Tu lahko vidimo Tonyja Starka/ Iron Mana, ki gleda iz čelade. Kar ga dela posebnega, je za razliko od teh superjunakov, Stark je le normalno človeško bitje, čeprav noro bogato, vendar brez nadčloveških moči.

Povzetek

Hvala, ker ste si ogledali to zbirko oblikovanj in idej Marvelovih tetovaž. Upamo, da ste našli nekaj novega navdiha za vašo prihodnjo tetovažo Marvel. Ne pozabite deliti tega članka s svojimi najdražjimi na družbenih omrežjih.

Katera od teh Marvelovih tetovaž vam je najljubša? Spodaj pustite komentar.