Vrhunski vodič za tetoviranje Bena Afflecka

U današnjem vodiču za tetovaže pomno ćemo pogledati kolekciju tetovaža Ben Affleck. Saznajte koji je rad s tintom obavio i što to simbolizira.

Lice Bena Aflecka

Ben Affleck američki je redatelj i glumac s karijerom dugom nekoliko desetljeća.

Affleck je počeo glumiti kao dijete i od tada je osvojio brojne nagrade, uključujući dvije Oscara i tri Zlatna globusa.

Afflecku se sviđa ideja ljubavi i većina njegovih veza traje nekoliko godina. Najvažnije mu je bilo Jennifer Garner, sada već bivša supruga i majka njegovo troje djece.

Vjenčali su se 2005., no s Affleckovim navodnim alkoholom i optužbama za nevjere razdvojili su se 2015. godine.

Vjeruje se da je imao aferu s dadiljom Christine Ouzounian, pa ju je čak i odveo na odmor, iako to nikada nije potvrđeno.

Njegov odabir tetovaža nije uvijek bio najveći, ismijavali su ga obožavatelji i slavne osobe zbog nekih njegovih natpisa, uglavnom tetovaža leđa Bena Afflecka.

Danas ćemo ispitati što neki od njegovih radova s ​​tintom znače.

Tetovaža divovskog feniksa

Ben affleck Phoenix tetovaža na leđima

Tetovaža: Divovski Phoenix pokriva mu cijela leđa.

Tumačenje: Ova tetovaža leđa Ben Afflecka prilično je jedinstvena. Unatoč tome što je još 2016. godine rečeno da je tinta lažna, pokazalo se da je vrlo stvarna. Feniks općenito predstavlja smrt i uskrsnuće.

Na pitanje o tetovaži u intervjuu s Ellen Degeneres rekao je: „Za mene je to značajno. Sviđa mi se. To nije nešto što sam držao privatno. Sentiment se protivio…. ali volim svoju tetovažu, zadovoljan sam s njom. ”

Slavne osobe poput Matta Damona i Jennifer Lopez nisu ga podržale u izboru tetovaža.

Na pitanje zašto je lagao da je lažno, rekao je za New York Times: “Zamjerila mi se činjenica da je netko to snimio špijunirajući me.”

Pogledajte što je Ben imao reći o samoj tetovaži u videu ispod.

Tetovaža dupina

tetovaža dupina ben afflecka

Tetovaža: Na desnoj strani kuka ispisan je dupin.

Tumačenje: 2011. godine viđen je Affleck s ovom tetovažom dupina. To je nova tetovaža Bena Afflecka, nastala kao prikrivanje njegovih inicijala dragih srednjoškolaca, Cheyenne Rothman.

Upoznali su se kao tinejdžeri u ljetnom kampu 90 -ih i hodali oko sedam godina prije nego što su ga prekinuli 1997. godine.

Iste je godine započeo novu romansu s Gwyneth Paltrow, gdje su se upoznali na večeri preko osramoćenog Harveyja Weinsteina. Čovjek koji je sada osuđen na 23 godine zatvora zbog višestrukih seksualnih napada i silovanja trećeg stupnja.

‘OV’ tetovaža

tetovaža ben affleck ov

Tetovaža: Na desnoj lopatici ispisana su slova OV.

Tumačenje: Kako Affleck nikada nije otkrio zašto je dobio ovu tetovažu, ostaje nam samo nagađati.

Odmah ispod tetovaže nalaze se slova TA ILI, a neki obožavatelji vjeruju da je gore napisano MON NON TE anagram za jedan mjesec, međutim to je samo onoliko koliko su mnogi dobili, u smislu dešifriranja tetovaže.

Ogromna tetovaža križa i cvijeća

tetovaža križa i cvijeća ben affleck

Tetovaža: Na lijevom bicepsu vidi se veliki križ s cvijećem.

Tumačenje: Affleck je nadogradio svoj prethodni križ naopako s dijamantom i pikovim asom, do ovog križa okruženog cvijećem i danak je njegove vjere.

Affleck je kršćanstvo počeo shvaćati mnogo ozbiljnije u kasnijem životu i većinu nedjelje posjećuje crkvu, ponekad sa svojom bivšom ženom i djecom.

Na pitanje zašto je počeo ozbiljno shvaćati svoju vjeru, izjavio je za BeliefNet: “Jedna od stvari koje su mi bile najljepše u tome, borim se sa svojom vjerom, borim se s uvjerenjem, ali vidim da postoji nešto izuzetno lijepo i elegantan u pogledu shvaćanja da smo svi grešnici i da je naš posao pronaći svoje otkupljenje ”.

“Pronaći Božju ljubav, otkupiti se, živjeti najbolji život koji možemo, voljeti jedni druge, ne suditi jedni drugima i oprostiti jedni drugima.”

Bodljikava žica s tetovažom stabla i trake ruža

tetovaža bodljikave žice i ruže ben afflecka

Tetovaža: Na desnom bicepsu vidi se bodljikava žica, drvo i traka ruža.

Tumačenje: Početna tetovaža započela je bodljikavom žicom preko ruke koju je kasnije proširio drvetom i ružama.

Bodljikava žica s ružama često može simbolizirati slomljeno srce, pa možda Affleck pokušava sugerirati svoj rast u ljubavi prema drvetu. Kako nikada nije javno govorio o značenju, možemo samo pokušati pogoditi.

Jedno je sigurno, Afflecku je definitivno bilo teško što se tiče romantike. U intervjuu za The New York Times izjavio je da mu je razvod s Jennifer Garner “najveće žaljenje”.

To ga nije spriječilo u potrazi za ljubavlju sa svojom novom djevojkom i kolegicom Anom de Armas koja je šesnaest godina mlađa od njega, dok je bivša supruga Jennifer Garner u novoj vezi s Johnom Millerom, izvršnim direktorom CaliGroupa.

Ne propustite naše ostale vodiče za tetoviranje slavnih osoba. Posebno nam se sviđa naš vodič kroz poznate tinte Justina Biebera.

Što mislite o njegovim tetovažama? Javite nam u odjeljku za komentare!