Slicked Back Undercut frizura

Zarezana zadnjica podrezana je vjerojatno najmodernija i najpopularnija vrsta podšišane frizure sada. Sa svojim stilom visokog kontrasta koji djeluje na frizuri “kratke strane, dugačak vrh”, zalizana kosa nudi najbolje iz oba svijeta-cool muška frizura koja odgovara poslovnim profesionalcima, ali izgleda vruće i seksi na sastanku, na zabavi ili u bilo kojem ležernom okruženju. Podrezivanje sa strane također se može prilagoditi vašoj dužini i tipu kose, dopuštajući kratku ili dugu podšišanu kosu.

Ako želite isprobati zalizanu frizuru s podrezanom kosom i želite naučiti kako zaglaviti kosu, ovaj će vodič detaljno opisati sve što trebate znati o dobivanju i oblikovanju šišanja. Evo najboljih zaglađenih frizura za muškarce koje su podrezane. Od tradicionalnog podrezivanja ili podrezanog blijeđenja sa strane do načina na koji češljate kosu na vrhu, ovo su najpopularniji načini za oblikovanje trendovskih kratkih i dugih frizura sa šljokicama!

Slicked Back Undercut frizura

Kako vratiti zarezani potkosač

Da biste dobili zarezano podrezivanje, trebat će vam najmanje 3 do 5 inča kose na vrhu glave. Kad posjetite lokalnu brijačnicu, htjet ćete zatražiti podrezivanje ili izblijedjelo podrezivanje sa strana s dugim slojevitim vrhom. Možete čak zatražiti postrojavanje oko sljepoočnica i čela za oštriji izgled.

Zarezana podrezana glava s gustom bradom

Nadalje, budući da je šišanje s leđima vrlo laka i svestrana frizura, frizuru ćete moći stilizirati gotovo s bilo kojim tipom kose ili teksturom, osim s kovrčavom kosom. To znači da glatka leđa odlično funkcioniraju s gustom, tankom, ravnom ili čak valovitom kosom.

U konačnici, najbolji dio svake zalizane frizure s podrezanom stražnjom stranom je to što je nevjerojatno jednostavna za oblikovanje. Budući da su stranice tako kratke, jedini dio koji treba styling je duga kosa na vrhu.

Frizura s podrezanom stražnjom stranom

Kako stilizirati zašiljenu kosu

Prilikom oblikovanja zalizane kose važno je imati visokokvalitetnu pomadu i češalj ili četku. Vrsta pomade za kosu koju odaberete ovisi o tome želite li snažno ili srednje držanje te visoki sjaj ili mat finiš. Za valovitu ili gustu kosu preporučujemo čvrstu pomadu, a za teksturiranu, prirodnu završnu obradu trebate kupiti mat proizvod za oblikovanje.

Kako stilizirati zarezani potkosani okvir

Za najbolji način da vratite kosu nazad:

  1. Počnite s blago vlažnom kosom nakon tuširanja.
  2. Prstom ili dva izvadite malu količinu pomade. Utrljajte između ruku i ravnomjerno nanesite po cijeloj kosi. Počnite s manje ako želite teksturirani stil jer uvijek možete kasnije dodati više proizvoda za sjajnu, glatku završnu obradu.
  3. Češljem ili četkom počnite češljati kosu unatrag. Počnite od čela i koristite duge, glatke poteze sve do stražnjeg dijela glave.

U ovom trenutku možete se odlučiti za klasičan ili moderan gladak naslon. Klasična glatka leđa modelirana je prema masnijim frizurama iz 1950 -ih s ravnim, snažnim držanjem i završnim sjajem. Moderno zarezano podrezivanje omogućuje veći volumen i pomalo neurednu teksturu. Da biste dobili moderan izgled, samo prstima nastavite oblikovati kosu.

Klasična ošišana kosa

Najbolje podrezane frizure sa zarezanim leđima

S toliko varijacija zarezanog podreza, odlučili smo sastaviti neke od najboljih stilova. Bez obzira imate li ravnu, valovitu, gustu ili tanku kosu, evo slika najboljih zalizanih frizura s podrezanim kosom koje možete isprobati upravo sada!

Duga zalizana kosa + podrezano blijeđenje

Duga moderna zarezana podrezana leđa

Short Slick Back + Undercut

Ošišana kosa s dizajnom

Teksturirana češljana kosa natrag + visoko podšišano

Najbolje podrezane frizure sa zarezanim leđima

Duga glatka kosa + obrijana podrezana kosa

Muški dugi podrezani glatki naslon sa dizajnom kose

Ošišana dugačka kosa prema dolje

Zašišana duga kosa s bradom sa teksturom

Dugo češljana stražnja kosa Undercut Fade

Muškarci s potkresanim stilom

Kratke strane Dugi vrh Slicked Back

Muške frizure sa zarezanim leđima - kako se vratiti glatkom

Undercut Fade + Tvrdi dio + Neuredno brušena frizura

Gusta kosa sa gustom teksturom i punom bradom

Duga ošišana kosa unatrag + dugačka podšišana kosa + puna brada

Undercut Slicked Back s gustom punom bradom

Moderna počešljana kosa + podrezana brada

Gusta kosa sa gustom teksturom, zarezana unatrag s podrezanim bokovima

Slick Back Haircut + Undercut Fade

Ošišana frizura s podrezanom frizurom

Dugo zarezana podrezana leđa

Ošišana dugačka kosa prema dolje

Ošišana kosa s podrezanom frizurom

Ošišana kosa s podrezanom frizurom

Najbolji proizvodi za kosu za podrezane leđa

Najbolji proizvod za kosu sa zarezanom podrezanom stražnjom stranom ovisi o tome kako želite oblikovati frizuru. Općenito, najbolji proizvodi za podrezivanje kose su pomade, voskovi i kreme. Jaka pomada s visokim sjajem idealna je za oblikovanje klasične glatke frizure. Najbolje pomade za muškarce dolaze od marki poput Suavecito, Layrite i Baxter iz Kalifornije.

Ako više volite teksturirane muške frizure s prirodnim završetkom, poželjet ćete koristiti vosak za kosu. Dobar vosak za oblikovanje nudi maksimalnu kontrolu s mat završetkom, čineći da vaša kosa izgleda gušće i punije. Na kraju, za dečke koji žele veći volumen, kretanje i protok, preporučujemo korištenje kreme za oblikovanje. Savršena krema za kosu dolazi sa srednjim zadržavanjem i završetkom sa slabim ili bez sjaja.

Ovdje su najbolji proizvodi za kosu za zaglađene stilove podrezanih leđa!

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
Suavecito Pomade čvrsto (čvrsto) držanje 4 oz, 1 pakiranje - jaka kosa za kosu za muškarce - gel za kosu bez voska na bazi voska sa srednjim sjajem - lako se ispire - cjelodnevno držanje za sve stilove kose Suavecito Pomade čvrsto (čvrsto) držanje 4 oz, 1 pakiranje – jaka kosa za muškarce napravljena za muškarce – srednjeg sjaja… 14.572 recenzije 13,99 USD Kupi sada
TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce 4.153 recenzije 9,90 USD Kupi sada
Layrite Natural Matte krema, osnovna, bijela, blaga kremasta soda, 4,25 oz Layrite Natural Matte krema, osnovna, bijela, blaga kremasta soda, 4,25 oz 4.931 recenzija 20,50 USD Kupi sada
Baxter of California Clay Pomade, mat završna obrada/čvrsto držanje, kosa za muškarce, 2 sp. Oz Baxter of California Clay Pomade, mat završna obrada/čvrsto držanje, kosa za muškarce, 2 sp. Oz 3.870 recenzija 23,00 USD Kupi sada

Najbolje podrezane frizure sa zarezanim leđima