6 pričesk do brade – Bob je vedno v stilu

 • 6 pričesk do brade – Bob je vedno v stilu

Če iščete pričeske do brade, je bob najboljša izbira. Bob odbitki so lahko različnih dolžin in stilov. Z bob krojem lahko naredite tudi vse vrste zabavnih pričesk, tudi do brade

Kaj je Bob Haircu t?

Ženska, ki drži hlače

Vir slike: unsplash.com

Tudi če še nikoli niste imeli boba, je zelo verjetno, da ste nekoč slišali izraz. Bob je kratka frizura (čeprav obstajajo daljši bobi do ramen), ki se običajno izvaja enakomerno (tako da so vaši lasje spredaj poravnani z lasmi zadaj).

Bob je namenjen moškim in ženskam, najpogosteje pa ga opazimo pri ženskah. Tradicionalni bob je na ravni čeljusti ali brade. Čeprav to ni potrebno, pogosto prihaja bob s šiškami.

Ena od stvari, zaradi katerih je frizura v stilu bob odlična izbira, je, da jo je enostavno oblikovati in nadaljevati s svojim dnevom. Odvisno od vašega tipa las je to lahko umivanje in striženje, ki ne potrebuje nobenih pripomočkov za oblikovanje ali podaljšanja pripravljalnega časa, samo da se pripravite na odhod skozi vrata.

Zgodovina striženja Boba

Bilo je v Začetek obdobja 1920 -ih, ko se je bob začel, z nekaj razvpitosti. Pravzaprav so številni frizerji ženskam zavrnili to kontroverzno frizuro. Ženskam ni bilo vedno dovoljeno, da nosijo, kar hočejo, vključno z določenimi pričeskami – zato, ko so s svobodo, kot je ta tvegan kroj, začele delati na svoji svobodi, so razjezile nekaj ljudi.

Kontroverzno ali ne, sam rez je sprožil vse vrste dodatkov, izdelanih posebej za rezanje – vključno z zatičem. Tudi naglavni trakovi so nastali kot dodatek k tej elegantni in razbarvani pričeski.

6 pričesk do brade z bobom

dve ženski v beli majici v sobi

Vir slike: unsplash.com

Ker je bob vaš osnovni začetniški priročnik za lase do brade, lahko iz las odstranite vse vrste stilov do brade. Ni važno, če so vaši lasje ravni, valoviti, gosti ali tanki. Tukaj je nekaj pričesk do brade, ki jih lahko preizkusite.

 • 1. Valovit Bob

Tudi če so vaši lasje ravni, se lahko odločite za valovit bob. Svojemu frizerju lahko naročite valovito perm ali pa lahko za ta videz uporabite domačo mahanje.

Valovit bob je videz, ki spominja na deskar, plažni val. To je neurejen videz, ki je še vedno videti enoten, zabaven in eleganten. Tudi pri valovih je za to lahko preprosto skrčiti, še posebej, če so vaši valoviti lasje naravni in ne potrebujejo nobenih grelnih naprav, da bi dobili ta zvijan videz.

 • 2. Naravni Bob

To pričesko do brade, kot je valovita sestrična, je enostavno dobiti. Z eno samo dolžino okoli glave, celo spredaj in zadaj, in imate enostaven za upravljanje. Da – to je eden od razlogov, zakaj se mnogi odločijo za ta slog – zanj je enostavno skrbeti in ne potrebuje veliko priprav in oblikovanja, da preidete od tuširanja do elegantnega.

 • 3. Bob s šiškami

Ni vam treba imeti šiška z bobom. S slogom, ki je tako enostaven za upravljanje, je enostavnost enostavna. Vendar pa se vse vrste udarcev odlično podajo k bobu. Omogočajo vam, da stvari nekoliko spremenite.

Za največ zabave s svojim bobom poskusite s stranskim pometom ali hujšim udarcem, ki je naravnost čez vrhove oči. Vendar to niso edine možnosti – tudi izredno kratek in razkosani pixie bang je lahko videti zelo srčkan z odbitkom na pravi osebi.

 • 4. Večplastni Bob

Bob je na splošno ena dolžina (enakomerno razrezan po glavi, tako da se popolnoma poravna) in od tega ne odstopajo – vendar lahko dobite večplastni bob. Slojevit videz je še posebej odličen za ljudi, ki imajo tukaj zelo ravne lase ali debele.

Ljudem z ravnimi lasmi lahko plasti dajo videz malo več telesa v laseh. Tistim z debelimi lasmi lahko plasti tanjšajo lase, ne da bi jim odvzele naravno telo in odskočile.

Večplastni bob lahko pustite za naravnost, zavihani za valovit videz, ali pa ga dražite za zabaven “neurejen” videz. Ta rez vam ponuja veliko možnosti oblikovanja – še posebej za kratko frizuro.

 • 5. Britje Undercut

Neobrezano britje je bilo v 90. letih velika stvar, nedavno pa se je vrnilo z maščevanjem. Tudi nekateri znani televizijski in filmski zvezdniki so se z rdečimi preprogami in obritimi stranicami pojavili na rdeči preprogi z lasmi, ki so potegnili navzgor, da bi pokazali ta uporniški videz.

Ni pa samo uporniško – obrito podrezovanje je v toplih mesecih odlično. To zadržuje več vaših las z vratu (vendar bo morda potrebno tudi več vzdrževanja). Obrita podrezanost je odlična za vsako dolžino brade ali daljšo frizuro-in je odličen dodatek k bobu.

 • 6. Pol-Bob

Všeč vam je zamisel o laseh do brade spredaj, vendar jih ne obožujete zadaj? Preskočite cipal in naredite nasprotno-zadajte hrbet za pol boba. Čeprav mnogi temu rečejo frizura “nogometna mama”, je to res zabaven, moden videz, ki ga je zelo enostavno vzdrževati.

Če ste kup pravilno izbrali, lahko uporabite gel (ali izdelek za nego las po vaši izbiri), da mu dodate pikantno podobo. Lahko ga pustite ravno, spredaj pripnete nazaj, hrbet pobarvate v drugačno barvo kot sprednji del ali katero koli drugo zabavno. Ker je zadaj kratek, ni omejen le na eno možnost oblikovanja.

Največ »stila« iz vaših pričesk do brade

Nekateri menijo, da so dolgi lasje do brade dolgočasni, ker vam pri oblikovanju ostane manj las-vendar bi bili ti ljudje daleč od podlage. Z lasmi do brade lahko naredite veliko stvari.

Najprej morate prave dodatke. Nekateri odlični dodatki, ki se bodo odlično podali tej srednji do kratki dolžini las, so:

 • Bobby zatiči
 • Naglavni trakovi (vse vrste)
 • Barrettes
 • Posnetki

Vložite lahko tudi v mahanje, kodralnike, likalnike in druge oblikovane lase za lažje doseganje različnih videzov in učinkov. Zabavajte se s tem-tako lahko naredite svojo frizuro do brade dolgočasno do čudovito.

Medtem ko lasje do brade ne dopuščajo prostora za čop, če je hrbet enake dolžine kot spredaj, bi ga lahko dobili v neurejeni punđi. Pravzaprav, če ne morete iti z dolgočasnim repom, boste nekoliko bolj ustvarjalni, ko boste svoji ljubki kratki frizuri dali slog. Če ne želite, da vam lasje tečejo svobodno, bodo bobby zatiči vaši najboljši prijatelji. Za zabaven in eklektičen videz se lahko tu in tam še vedno prilegaš kakšnim pletenicam.

Zakaj so pričeske dolge do brade

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi se kdo odločil za frizuro do brade. Tukaj je nekaj razlogov, zaradi katerih bi si morda želeli omisliti bob ali drugo frizuro do brade-

 • Ohrani kul-pričeske do brade ti pomagajo, da se ohladiš v poletnih/toplih mesecih. Brez las, ki visijo na vratu, se boste morda le malo znojili.
 • Nizko vzdrževanje-rezi po dolžini brade so pogosto manj vzdrževalni kot daljši kosi. Čeprav las ne boste mogli leno metati v pletenico ali čop, boste morda imeli razkošje, da si umijte lase.
 • Mami prijaznoMamicam z malčki bi bilo morda všeč, da lasje do brade dajejo otroku manj las, da bi jih prijel in potegnil!

Zakaj ne bi poskusili pričeske do brade?

Od dolgih las do kratkih, do brade ostriženih kosov je lahko nekoliko dramatično-razen če ste že imeli kratke lase. Če pa ste že na ramenih, zakaj ne bi izgubili še nekaj centimetrov? Morda vam bo všeč, če pa ne? V naslednjih nekaj mesecih bo spet zrasel.