50 idej za pričeske za tanke lase s čudežnimi učinki

Ideje za pričesko za tanke lase imajo na splošno en glavni namen – ponarediti oko in ustvariti vtis polnejših las.

Z drugimi besedami, dajati morajo vtis, da imate volumen in globino v svojem naboru ključavnic, prikrivajoč dejstvo, da imate lepe lase.

Na srečo vseh nas obstaja vrsta odbitkov, ki to lahko posnemajo.

S tem natančnim razmišljanjem smo sestavili izbor najboljših in najbolj čudežnih idej za pričesko za tanke lase!

Pomaknite se navzdol do dna in poiščite tistega, ki najbolj ustreza vašim okusom (in potrebam)!

1. Ideje za pričeske za vikend za tanke lase

vikend lasje, polovične pričeske za tanke laseVir

Na polovici zgornji vozel je najstarejši trik v knjigi, ko gre za fine lase. Zavežite nekaj pramenov na vrhu glave in z glavnikom ali krtačo rahlo dražite preostale lase. Zaradi neurejenega sloga bo videti, kot da imate glasnost.

2. Ideje za pričeske Half Up Ponytail

polovične pričeske za tanke laseVir

Povprečni čop deluje po isti logiki kot vozel do polovice, le da svojim tankim lasem dodajate plasti. In veste, kaj pomenijo plasti. Predstavljajo globino in perspektivo ter dajejo videz bogatih las.

3. Lopsided vozel

pričeske z rahlim vozlom za tanke laseVir

Ko gre za ideje za pričesko za tanke lase, je vaš prijatelj neurejen. Ne potrebujete nobene frizure, ki je negovana in negovana. To samo kaže, koliko las imate in nikomur ni treba vedeti le tega.

4. Ribji rep v pecivu

pričeske za tanke lase z ribjim repom v pecivuVir

Običajno bi, če bi si spletle lase, izgledalo kot groza, kajne? Ne tokrat. Zapletite ga v ribji rep, ga potegnite in raztrgajte s prsti, nato pa ga zavežite v zelo ohlapno pecivo. Voila! Zdaj je videti, kot da imaš dejansko dodatne lase!

5. Nasekan Bob

dolge sekane bob biserne pričeske za tanke laseVir

Če imate tanke lase in želite dobiti bob, se morate prepričati, da vam stilist daje razcepljene konce. Dajejo si iluzijo bogatejše lasje, ne pa boba z ravno črto.

6. Krona ribjega repa

Fishtail Crown Braid Half Down Half Up Balayage Bouffant pričeske za tanke laseVir

To je vrsta krošnje ribjega repa za ideje pričeske za tanke lase. To je pol navzgor pol navzdol pletenica z bleščečim vrhom in neverjetno balajažno rjavo in blond barvo, ki je dovolj, da izgleda, kot da imaš sam lase več.

7. Visoki Pompadour

visoke neurejene pompadour pričeske za tanke laseVir

Pompadour je elegantna in zelo moderna frizura, ki vam bo zagotovo dala volumen, ki ga potrebujete. Ko zvežete nizek chignon, izvlecite nekaj pramenov in jih dražite z mehko krtačo. Nanesite obilno količino laka za lase, da bo vse na svojem mestu.

8. Ideje za dlakave pričeske za tanke lase

kosmate peščene pixie pričeske za tanke laseVir

Če je neurejen vaš najboljši prijatelj pri pričeskah za tanke lase, potem je shaggy vaš najboljši prijatelj za vedno. Razlog je v tem, da ne bo le zaradi dlakave frizure videti, kot da imate vso glasnost na svetu, niti tega vam ne bo treba toliko oblikovati.

9. Dolge in slojevite pričeske za tanke lase

ostri srebrnolaska blond dolgi lasje krajše plasti pričeske za tanke laseVir

Tanke lase lahko oblikujete tudi v dolge frizure, če je Rapunzel vaša sestra po duši. Vse, kar morate storiti, je, da mu dodate nekaj plasti, ker je to odgovor, da mu daste nekaj tako potrebne prostornine in globine. V nasprotnem primeru bo videti v redu in mlitavo.

10. Asimetrični Bob

elegantne asimetrične bob pričeske za tanke laseVir

Druga vrsta boba, ki deluje, če resnično želite preizkusiti ideje pričeske za tanke lase, je eleganten asimetrični bob. Res je, ta gre bolj za sprejemanje dejstva, da imate lepe lase, kot za skrivanje, vendar jih kljub temu podpiramo.

11. Ideje za pikantne pričeske za tanke lase

kratke in ostre pričeske za tanke laseVir

Tukaj je pixie cut vreden, da se uvrsti v zgodovinske knjige. To je zato, ker bo za razliko od drugih pixes prikril dejstvo, da imate tanke lase, tako da jih prikrijete z nekaj pametno postavljenimi visokimi konicami. Za to boste potrebovali vosek za lase.

12. Kovček za lase

frizure za tanke lase iz maslene kovineVir

Tukaj je nasvet profesionalcev. Kadar koli želite nekoga odvrniti od nečesa, kar se dogaja z vašimi lasmi, uporabite pripomoček za lase. Z drugimi besedami, če imate lepe lase, lahko vedno nosite izjemne kose, ki jih bodo ljudje gledali namesto vaših las.

13. Slojeviti Bob

kratke slojevite bob pričeske za tanke laseVir

Tukaj je še en bob, ki deluje kot pričeska za tanke lase. To je kratek in večplastni bob, čemur bi sicer rekli zloženi bob ali celo zloženi dolgi pixie kroj. Opazujte, kako se zdi, da se rez vedno dogaja zadaj.

14. Obrita podreza

obrito podrezano kodrasto pričesko za tanke laseVir

Imate torej lepe lase? Brijte ga! Seveda na eleganten način. Nič ni bolje prikriti dejstva, da ima človek tanke lase, kot dober, dobro obrit podrezan. Na vrhu pustite nekaj elegantnih in dolgih kodrastih šišk v obliki dobre deklice.

15. Chic Bandana Ideje

pričeske za tanke laseVir

Tu je še en trik profesionalcev, ki vam lahko pomaga prikriti tanko glavo. Nosite povoj ali ruto. Očitno ne mislimo na takega, kot ste ga imeli vi, ko ste bili otrok. Poiščite navdih v velikih modnih revijah, ki vam bodo pomagale.

16. Neskončne plasti

neskončno večplastne zložene bob pričeske za tanke laseVir

Ko imate v laseh plasti, ni pomembno, kako dobri so. Videti bo, kot da lahko njegova prostornina traja milje. Tako lahko neverjetni stilisti ustvarijo odlične ideje za pričesko za tanke lase. Če vzamete preprost kratek bob in mu podarite neskončne plasti.

17. Klasične pletenice

klasične pletenice pričeske za tanke laseVir

Kot smo že omenili, so pletenice neverjetne ideje za pričesko za tanke lase. Razlogi za to so, da jih je mogoče potegniti, dražiti in okrasiti na fantastičen način, tako da se zdi, da se vam lasje raztegnejo na veliko. Poiščite vaje na spletu!

18. Tupi Bob

tope bob pričeske za tanke laseVir

Tukaj je čudovit način, kako lahko pogumne dame sprejmejo dejstvo, da imajo tanke lase. To je bob dolžine do brade s topim koncem. To je platinasto blondinka s peščenimi odsevi in ​​temnimi koreninami ter zasukom pridelka spredaj.

19. Shaggy Bob

Ash Blonde Shaggy Bob pričeske za tanke laseVir

Kar se tiče idej o pričeski za tanke lase, je nasprotje tupega boba kosmat bob. Tukaj je krasen primer v svetlo sivi kovinsko sivi barvi. Zadnje je krajše, spredaj pa daljše z asimetričnimi šiškami in dopolnjeno z gledališkim ličilom iz sliv.

20. Umetniške ideje o pričeski za tanke lase

umetniške pričeske za tanke laseVir

Tega ne boste mogli izvleči sami, to vam bomo dali. Če pa iščete ultramoderno podobo za poseben dogodek, bi to zagotovo to moralo biti to. Zaradi usnja in drugih kovinskih dodatkov boste pozabili, da imate tanke lase.

21. Preprost konjski rep

preproste pričeske za čop za tanke laseVir

Da, tudi preprosti čopki lahko postanejo ideje za pričesko za tanke lase, če jih znate pravilno narediti. Tukaj morate le dražiti lase. Počistite ga v neurejen pompadour zadaj in zmešajte tudi sam čop.

22. Vrh punčke in šiška

pričeske za tanke lase na vrhu in šiškaVir

Zaradi šišk boste videti, kot da imate privzeto več las. To je dejstvo. Zato je tu še en profesionalni nasvet. Če vam niso všeč neurejene ali nakostrane ideje o pričeski za tanke lase, se lahko vedno odločite za dolge šiške, ki vam bodo lepo uokvirale obraz.

23. Ideje za pričeske iz rožnatega zlata

pričeske iz rožnatega zlata za tanke laseVir

Včasih lahko barva las pomeni prav toliko kot frizura, ko gre za prikrivanje stvari. V primeru tankih las bo lep pastelni odtenek še daleč. Izberete lahko barvo, ki je bila v zadnjih letih nekaj besa – rožnato zlato.

24. Ideje za pričesko za šali za tanke lase

pričeske za tanke laseVir

Ne samo, da bo šal za lase povezal vse skupaj, tudi vašo obleko, ohranil lase na mestu in skril dejstvo, da imate tanke lase, ampak bo tudi zaščitil vaše lase v primeru vetra, dežja ali celo snega. Da ne omenjam, da je to drzna modna izjava!

25. Purple Pixie

pričeske vijolične pixie za tanke laseVir

Če želite izgledati kot vijolična vila, lahko vedno dobite vijolično pixie. Punca namenjena. To je precej dolg pixie kroj, s šiškami, ki so se prevrnile na eno stran, kar daje rezu veliko volumna in globine. Barva je precej kredasta lila.

26. Ideje za razkošne pričeske za tanke lase

umetniške pričeske za tanke laseVir

Ne za tiste s slabim srcem, bodo o teh pričeskah za tanke lase govorili mesto, ko se boste odločili za šport. Tu imamo še posebej radi mešanico barv, ljubke odtenke vijoličastih pastelov, ki ublažijo udarec ostrih kosov.

27. Tanki lasje s podaljški

podaljški pričeske za tanke laseVir

Čas je za še en profesionalni nasvet. Tu je še ena knjižna rešitev za tanke lase. Pridobite razširitve. Če niste zadovoljni z naravno dolžino ali telesom las, poiščite umetno pomoč. Samo poglejte, kako lepi so lahko, če so narejeni pravilno.

28. Buzz Cut

frizure za tanke laseVir

Želite še eno preprosto idejo, kar zadeva ideje za frizuro za tanke lase? Pojdite na rezanje buzza. To je običajno moška frizura, ki izvira iz vojske. Če pa imate prave obrazne poteze, da to naredite, boste videti neverjetno.

29. Fauxhawk

oprane podrezane pričeske iz tangerine za tanke laseVir

Noben seznam idej za pričesko za tanke lase ne bi bil popoln s fauxhawkom. Izbrali smo enega, ki ga preprosto obožujemo. To je oprana mandarina s platinastimi šiškami in bež blond podrezano. Kaj več si lahko želiš?

30. Umazani prameni

pričeske za umazane pramene za tanke laseVir

Messy dobi popolnoma nov pomen, ko naletite na ta videz supermodela. Ideja o neurejenih pramenih se vrti okoli nošenja izdelka za lase, tako da so vaše ključavnice videti nekoliko “umazane”, razmršene in seksi. Tanki lasje se popolnoma prilegajo temu.

31. Dražena nizka žemljica

izredno dražljive frizure z nizkimi punčkami za tanke laseVir

To je zelo enostavno odstraniti. Preprosto privežite nizek chignon na zadnji strani glave in nato z mehko krtačo za lase razdražite vse lase. Izgledalo bo neverjetno elegantno in prefinjeno, hkrati pa bo imelo veliko več volumna.

32. Ogromne šiške za mlitave lase

ogromne šiške mlitave pričeske za tanke laseVir

Ideje za pričesko za tanke lase so lahko daleč, če poznate vse trike. Zato je tukaj ena za vas. Zaradi zelo dolgih šišk se zdi, da so vaši lasje veliko bolj razkošni, kot so v resnici. Posvetujte se s svojim stilistom in poiščite ustrezno dolžino za vaš obraz.

33. Keira Knightley

pričeske za tanke lase keira knightleyVir

Keira se je odločila za zelo asimetričen bob, ki skriva dejstvo, da ima tudi ona tanke lase. Različne dolžine pramenov v lase vgradijo arhitekturo, ki odmakne oko od dejstva, da je tako v redu.

34. Izkazani Bob

asimetrične bob pričeske za tanke laseVir

Zelo velik hit v 90. letih, izpadli bob je lahko sodoben, če mu privoščite pik. Če želite svojim pričeskam ustrezati potrebam tankih las, jih lahko nosite s šiškami in tudi asimetrično. Obožujemo tudi to medeno blond barvo in smokey eye makeup.

35. Šiške, poljubljene na soncu

trendovske pričeske za tanke lase, poljubljene s soncemVir

Ko že govorimo o čudovitih barvah, tukaj je ljubka sonce poljubljena blondinka, ki lahko preoblikuje vse ideje pričeske za tanke lase. Pro tip – obarvanje korenin v temnejši odtenek, na primer požgano karamelo, bo dalo vtis globine in volumna.

36. Ravna in večplastna

Ravne srednje frizure za tanke laseVir

Če imate ravne lase, ki so prav tako tanki in se sprašujete, kaj storiti, je plastenje rešitev za vas. Vse ideje za pričeske za tanke lase se začnejo z idejo o plastenju, ker bo to vaši volumen dodalo volumen.

37. Julianne Hough

Pričeske Julianne Hough za tanke laseVir

Druga hollywoodska zvezdnica, ki ima to težavo, je igralka Julianne Hough. Običajno nosi lase v platinastem, razcepljenem bobu, dolge do ramen, ki ga rada združi z vpadljivo mat rdečo ustnico in golimi očmi.

38. Sienna Miller

frizure sienna miller za tanke laseVir

Britanska ljubljenka Sienna Miller obožuje svoje valove na plaži. Ne glede na to, ali nosi tanke dolge lase ali bob do čeljusti, se vedno odloči za mehke kodre, ki dopolnjujejo njeno naravno lepoto. Obožuje kremasto rožnato ustnico in temne oči.

39. Rock’n’Roll ideje za pričesko za tanke lase

rocknroll pričeske za tanke laseVir

Navdih lahko črpate tudi iz subkultur rock’n’roll ali grunge in njihovih prevladujočih modnih stilov. Govorimo o dlakavih in raztrganih frizurah z veliko volumna in telesa.

40. Platinasti pridelek

pričeske iz platine za tanke laseVir

Ena naših najljubših idej za pričesko za tanke lase je ta neverjeten pridelek iz platine. To je zelo minimalen, poletni in svež pixie kroj, ki se predstavlja kot prazno platno za vse vaše ideje za ličila in dodatke.

41. Ideje za podrezane pričeske za tanke lase

dolge in podrezane pričeske za tanke laseVir

Druga stvar, ki jo lahko naredite, če imate dolge in tanke lase, je, da se strižete slabo. To je podrezana oblika las in ombre, ki se ujema.

42. Ideje za rožnate pričeske

rožnate pričeske za tanke laseVir

Se spomnite, kaj smo rekli o barvi? Lahko sklene ali prekine posel, še posebej, ko gre za tanke lase. Ta neverjeten rožnati odtenek v kombinaciji z malo mandarine tu in tam odstrani pozornost od finih las.

43. Emily Blunt

emily blunt pričeske za tanke laseVir

Igralka Emily Blunt zagotovo obožuje svoje ombre lase, kar je mimogrede še en nasvet, s katerim bodo vaši lasje videti nekoliko bolj obsežni, kot so v resnici. Odločila se je za naravni kostanj, ki se stopi v bež blondinko in poudari njene ljubke modre oči.

44. Alexa Chung

pričeske alexa chung za tanke laseVir

Ko gre za ideje za pričesko za tanke lase, je Alexa Chung v bistvu naredila enako kot Emily Blunt, le s kratkim bobom. Odločila se je tudi za nekaj valov na plaži namesto za ravne lase. Učinek je še večji volumen.

45. Dvojne pletenice

pričeske za tanke lase z dvojnimi pletenicamiVir

Optične iluzije za lase so različnih oblik in velikosti, pletenice pa so zagotovo med najbolj priljubljenimi. Dvojne pletenice lahko uporabite kot čudežne ideje za pričesko za tanke lase, ker bodo prikrile dejstvo, da imate lepe lase, in se osredotočile na njihovo okrasitev.

46. ​​Težko postavljene šiške

pričeske ombre šiška za tanke laseVir

Uokvirjanje obraza je še en trik, ki ga lahko uporabite. Ustvaril bo vtis, da imate na voljo več kot dovolj las, da si lahko brez težav ustvarite nabor šiška. Kombinirajte ga z lepim ombrejem in dobili boste zmagovalca!

47. Naravne pričeske za tanke lase

naravne pričeske za tanke laseVir

Objem resničnega in čudovitega vas je odlična stvar in tega se ne bi smeli bati. Naravna možnost je tudi možnost in ljubezen do tankih las je dejansko lahko na svoj način osvobajajoča izkušnja. Zakaj ne poskusiš?

48. Slog stranskega pometanja

stranske pometane pričeske za tanke laseVir

Ali veste, zakaj bi lahko izgledalo, da imate več las kot običajno? Vse pometa na eno stran. Tovrstne ideje za pričeske za tanke lase lahko nosite vsak dan ali celo za poseben dogodek, na primer poroko ali zmenek.

49. Kratko obrezane šiške

kratke šiške sladke oranžne pričeske za tanke laseVir

Ta vrsta šiška je neverjetno sladka in otročja, vendar je lahko hkrati zelo elegantna in modna. Zato se ne smete bati iti na rez.

Poleg tega, če jih povežete s krepko barvo, kot je ta ožgana oranžna, bodo rezultati čudoviti, kar zadeva ideje za pričesko za tanke lase.

50. Eleganten srednji ločitev

elegantne frizure na srednji ločitvi za tanke laseVir

Eden najlažjih trikov v knjigi, kako izgledati elegantno in elegantno, je, da si lase razdelite po sredini, jih poravnate in si privoščite zelo drzno ličenje. Pozabite na vse misli o tankih laseh. Vsi se bodo spraševali, kako to počne? Kako je videti tako elegantno? ‘

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Ali ste se naučili novih trikov o oblikovanju novih las iz tega, kar smo delili v tem kosu, ali ste jih poznali že vse?

Če imate še kakšne dodatne, bi radi slišali vse o njih v spodnjem razdelku za komentarje.