Koža za najbolju tetovažu

Trebate izoštriti svoje vještine prije početka te nove tetovaže? Preporučujemo neke od najboljih koža za vježbanje tetovaža koje vam omogućuju upravo to!

Vježbanje tetoviranja

Vježba čini savršenstvo, a prije nego što se umjetnici tetovaža puste na klijentovo tijelo, moraju više puta vježbati kako bi bili sigurni da su razvili bitne vještine.

Sintetička koža za tetoviranje dizajnirana je tako da izgleda i osjeća se poput kože, dajući učenicima priliku da odrede kako će ljudska koža reagirati kada se nanesu zalihe tetovaža.

Koža za vježbanje tetovaža također često dopušta ispravljanje grešaka jer se mogu očistiti i ponovno koristiti – za razliku od kože klijenata koja će biti trajno označena tintom za tetoviranje.

Donedavno je lažna koža za tetoviranje bila izrađena od gume ili plastike. Iako oboje dopuštaju umjetnicima da poboljšaju i uvježbaju svoje vještine, oni nemaju iste kvalitete kao ljudska koža.

Najsuvremenija lažna koža za tetoviranje dizajnirana je tako da ima puno bližu teksturu prirodnoj koži i može se postaviti na odgovarajući dio tijela tako da se prirodne konture tijela mogu osjetiti i tijekom procesa tetoviranja.

Jeste li spremni saznati više o tome kako odabrati najbolju sintetičku kožu za vježbanje tetovaža? Zatim čitajte i otkrijte naše najbolje odabire današnjih najboljih konkurenata na tržištu.

tetovaža koji koristi pištolj za tetoviranje

Vodič za kupce o koži za vježbanje tetovaža

Ako želite kupiti najbolju kožu za vježbanje tetovaža, morate znati kako napraviti pravi izbor.

Evo vodiča za kupce koji će vam pomoći objasniti na što treba paziti.

Zašto koristiti Practice Skin?

Cijela poanta sintetičke kože na kojoj se može vježbati tetoviranje je usavršavanje tehnika. Početnici se mogu uhvatiti u koštac s osnovama, kao što je pravilno postavljanje opreme, znajući koliko igle moraju biti duboke i kako sigurno rukovati strojevima za tetoviranje.

Čak i iskusni umjetnici tetovaža mogu imati koristi od korištenja kože za vježbanje jer je mogu koristiti za fino podešavanje novih dizajna prije isprobavanja na ljudskim klijentima.

Neki umjetnici tetovaža također koriste kožu za vježbanje kako bi klijentima pokazali kako će izgledati njihov dizajn. Oni bolje predstavljaju umjetničko djelo od fotografije, a to omogućuje bolje zaslone za privlačenje novih kupaca.

Sintetička koža također omogućuje eksperimentiranje s novom opremom ili tintom kako bi se vidjelo kako će se novi proizvod nositi prije nego što se koristi na pravom klijentu.

tetovaža na poslu

Materijali

Lažna koža dolazi u nekoliko različitih materijala, poput lateksa, sintetičke kože ili silikona. Svaki je drugačiji pri rukovanju, a cijene se također razlikuju.

Početnici i oni s niskim proračunom dobro će izabrati silikonsku kožu jer je to pristupačnije, ali lateks je mekši i daje realniji izgled. Sintetička koža je, pak, deblja i tvrđa.

List veličine?

Možete odabrati najbolju veličinu lista koja odgovara vašim potrebama. Budući da lažna koža dolazi u različitim oblicima i veličinama, morat ćete odabrati veličinu koja je nešto veća od dizajna koji ćete tetovirati.

Prazna koža ili dijelovi tijela?

Iako je moguće pronaći lažne dijelove tijela koji nude potpuno realistično iskustvo tetoviranja. Oni dolaze u obliku šaka, stopala, ruku ili nogu i daju početniku tetovažu priliku osjetiti prirodne obrise tijela dok rade. S druge strane, oni su skupi i mogu biti izvan financijskog dosega početnika.

Napajanje za tetoviranje

Možda biste radije odabrali jeftinije listove koji se mogu nanijeti na tijelo osobe kako biste pružili slično iskustvo prirodnom tetoviranju.

Također se mogu postaviti oko drugih predmeta, poput šalica ili bejzbolskih palica, tako da možete isprobati niz kontura. Fleksibilnost koju ti listovi nude može ih učiniti boljim izborom ako vam je svestranost cilj.

Kako koristiti Practice Skin

Iako su najbolje kože za tetoviranje izvrsna zamjena za pravu stvar, važno je biti svjestan da postoje neke suptilne razlike.

Na primjer, otkrit ćete da šablone mogu biti problem sa sintetičkom kožom, a zasjenjivanje također može proizvesti razlike. Komadići koji dolaze u unaprijed modeliranim oblicima tijela prikladni su na mnogo načina, ali imajte na umu da se mogu rotirati za 360 stupnjeva-nešto što dio ljudskog tijela ne može!

Imajte na umu ove elemente pri odabiru najbolje kože za vježbanje tetovaža i vidjet ćete da se vaše vještine poboljšavaju.

napraviti tetovažu

Preporučene kože za vježbanje tetovaža

Evo tri od najboljih koža za vježbanje tetovaža dostupnih na tržištu danas.

 1. Segbeauty Practice Silikonska koža za trening

Materijal: Silikon

Debljina: 3 mm

Veličina: 7,6 “x 7,6”

Izrađena od silikona, Segbeauty Practice silikonska koža za obuku vrlo je bliska teksturi ljudske kože, dopuštajući umjetnicima da vježbaju svoje vještine tetoviranja bez potrebe za vježbanjem na sebi ili svojim prijateljima.

Svaki jastučić je debljine 3 mm – deblji od većine sličnih proizvoda na tržištu – što ga čini vrhunskom lažnom kožom za vježbanje. Svaki list ima dimenzije 7,6 ”x 7,6” i ima dvije prazne stranice za dvostruku uporabu.

Standardno se isporučuje i elastični remen i kuka za vježbanje, tako da se koža za vježbanje može omotati oko dijela tijela ili neživog predmeta kako bi se naučile vještine tetoviranja na različitim konturisanim dijelovima.

Umjetnici početnici i iskusni profesionalci podjednako će smatrati da je ova sintetička koža korisna pri isprobavanju novih tehnika, testiranju novih tinti ili strojeva ili jednostavno pri izlaganju umjetničkih djela na konvencijama ili u svojoj trgovini.

Ova marka sintetičke kože također nije sklona razmazivanju ili razmazivanju zahvaljujući svojoj dodatnoj debljini, a to je čini i boljom vrijednošću od mnogih svojih rivala.

Prednosti:

 • Kuka i remen za konturiranje oko dijelova tijela
 • Izuzetno gusta za realističniji doživljaj
 • Mekani silikonski materijal učinkovito simulira ljudsku kožu
 • Bez razmazivanja ili razmazivanja

Protiv:

 • Može se dugo sušiti

Poanta: Ovo je najbolji izbor za prikladnu primjenu na dijelove tijela ili predmete zahvaljujući pričvršćivanju kukom i remenom.

2. PFT vježbe za vježbanje tetovaža

Materijal: Silikon

Debljina: 2 mm

Veličina: 8 ”x 12” + 6 ”x 8”

Ovaj paket od 20 koža za vježbanje tetovaža nudi izvrsnu vrijednost za novac. Dolazi s dvije različite veličine listova pa možete vježbati sve veće i manje tetovaže. U svakom pakiranju nalazi se deset listova velike veličine i deset listova srednje veličine.

Debljina 2 mm dovoljno je duboka da osigura učinkovitu praksu, a budući da su obje strane upotrebljive, dobit ćete dvostruko veću korist od ovih listova.

Njihova silikonska konstrukcija omogućuje veliku fleksibilnost, omogućujući vam da ih lako omotate oko predmeta ili dijela tijela po vašem izboru, tako da možete vježbati na nizu kontura. Ovo je također jedna od pristupačnijih opcija na današnjem tržištu, pa ako ste početnik u tetovažama s ograničenim proračunom, ovo bi mogao biti idealan izbor za vas.

Ovo su posebno dobre prakse za navikavanje na novu opremu.

Prednosti:

 • Izbor velikih i malih listova u svakom pakiranju
 • Velika vrijednost za novac
 • Vrlo fleksibilna konstrukcija
 • Povoljan izbor
 • Dvostrani dizajn

Protiv:

 • Nije tako debeo kao neke druge opcije

Poanta: Ovo je po našem mišljenju najbolja opcija na tržištu ako tražite veliku vrijednost za novac. Za cijenu dobivate mnogo listova.

3. ITATOO Ekstra debela koža za tetoviranje

Materijal: Silikon

Debljina: 3 mm

Veličina: 8 x 12 x 0,12 “

ITATOO-ova ekstra debela koža za tetoviranje ima dubinu od 3 mm, tako da možete uživati ​​u realističnom iskustvu tetoviranja i vježbati postizanje prave dubine igle.

Zahvaljujući velikoj veličini ove sintetičke kože, daje vam dovoljno prostora za vježbanje dizajna i tehnika. Ova lažna koža prikladna je za vježbanje zasjenjivanja i linijskog rada, kao i za testiranje novih zaliha prije upotrebe na ljudskim klijentima.

Zahvaljujući fleksibilnoj silikonskoj konstrukciji ove kože za vježbanje tetovaža, može se lako omotati oko predmeta ili dijelova tijela kako bi eksperimentirao s različitim obrisima. U svakom pakiranju dolazi pet komada, a što je još bolje, ove se lažne kože lako mogu očistiti i ponovno upotrijebiti, pa ćete dobiti izvrsnu vrijednost za novac.

Prednosti:

 • 5 komada u svakom pakiranju
 • Jednostavan za čišćenje, dizajn za višekratnu uporabu
 • Debljine 3 mm za realističniji osjećaj poput kože
 • Fleksibilna silikonska konstrukcija
 • Veliki broj

Protiv:

 • Kad koristite obje strane, prvo je potrebno prvo obrisati prvu stranu

Poanta: Dodatna debljina i dodatna veličina ovog lista čine ga vrhunskim izborom za svakoga tko želi čistiti i ponovno koristiti svoju kožu za vježbanje iznova i iznova.

Odabir prave kože za tetoviranje

S ovim korisnim vodičem za kupce bit ćete naoružani svim informacijama koje su vam potrebne da odaberete pravu kožu za vježbanje tetovaža.

Prilikom odabira najbolje sintetičke kože, vodite računa o materijalu i debljini proizvoda. Također biste trebali razmotriti koliko je materijal fleksibilan i može li se lako omotati oko predmeta ili dijela tijela. Silikonska koža za vježbanje često je najbolje rješenje jer ima meku teksturu sličnu ljudskoj koži.

Tri opcije koje smo ovdje opisali neke su od najboljih opcija trenutno dostupnih na tržištu, pogodne i za početnike i za iskusne tetovaže.

Bilo da želite vježbati i usavršiti svoje osnovne tehnike i vještine ili samo želite eksperimentirati i isprobati novu opremu i tinte, bilo koja od ove tri lažne kože odgovarat će vašim potrebama.

No, općenito, preporučujemo ITATOO vježbe za kožu kao najbolju opciju koja će odgovarati širokom rasponu korisnika zahvaljujući ponovnoj upotrebi i dodatnoj dubini.