Teksturiran sodoben Quiff

Teksturiran sodoben quiff ostaja eden najboljših moških odbitkov. Medtem ko je klasičen quiff videti prav tako vroč in eleganten, sodobna frizura quiff ponuja več vsestranskosti, ki fantom omogoča, da oblikujejo stranski del, počesajo, grdo ali veliko lasje glede na njihovo razpoloženje. Če vas letos zanimajo novi teksturirani kroji in slogi, boste vsekakor želeli eksperimentirati s sodobno frizuro quiff. Tukaj je vse, kar morate vedeti o tem, kako oblikovati quiff.

Sodobni quiff

Kako dobiti zadrgo

Glede na vsestranskost frizure se lahko quiff dobro obnese s kratkimi ali dolgimi lasmi. Na srečo, ne glede na to, ali želite dolg ali kratek prepir, je postopek za rezanje večinoma enak.

Če svojega frizerja zaprosite za prefinjeno frizuro, bo natančno vedel, kako vas ostriže. Odločiti se morate le, kako kratke želite stranice in lase na vrhu. Na primer, sodobni quiffs omogočajo podrezovanje, zbledelo in klasično zoženje na straneh. Za visokokontrastni videz zelo priporočamo visoko bledenje ali podrezovanje kože, vendar so tudi dolgi lasje videti dobro.

Vaša naslednja odločitev narekuje, s koliko las boste morali delati na vrhu. Ta dolžina las bo določila, ali imate kratek ali dolg pridih za oblikovanje in vrste pričesk, ki jih boste lahko imeli.

Kratek Quiff

Kako oblikovati Quiff

Oblikovanje quiffa se zmanjša s pridobivanjem volumna s teksturo. Oblikovanje quiffa s kratkimi lasmi je enostavno, vendar verjetno ne boste dobili enakega volumna kot pri daljših laseh. Kljub temu je kratek quiff trendovska različica frizure, ki vam bo všeč, vendar z malo vzdrževanja.

Če želite oblikovati quiff, začnite z nanosom pomade, voska ali gline. Izdelek za lase enakomerno drgnite s prsti skozi lase od spredaj nazaj. Končni cilj je, da si lase umivate nazaj in navzgor za naraven, teksturiran videz.

Kako oblikovati Quiff

Teksturiran Quiff

Z uporabo pomade s srednjim sijajem ali mat zaključkom in nanašanjem, ko so vaši lasje suhi, lahko fantje ustvarijo teksturiran quiff.

Teksturiran Quiff

Messy Quiff

Neurejen quiff zahteva v bistvu enak slog kot teksturirana quiff pričeska, vendar brez čednosti, ki jo ustvari glavnik ali čopič. Za najbolj naraven neurejen pridih z rokami skozi lase v različnih smereh.

Messy Quiff

Stranski del Quiff

Glavnik čez in stranski del quiff je različica klasične frizure na ločitev. Preprosto povedano, namesto da bi si lase počešljali na stran, si dovolite volumen in višino.

Stranski del Quiff

Najboljši sodobni odbitki Quiff

Tukaj je nekaj primerov najboljših sodobnih quiffs!

Quiff + konične strani

Big Hair Quiff

To je velik lasje s kratkimi stranicami in brado.

Sodoben neurejen quiff + zbledelost kože

Low Skin Fade with Line Up in Messy Quiff

Na zgornji sliki je prikazano nizko bledenje kože s poravnano in neurejeno teksturo. Brada je tudi prijeten dotik za ostro frizuro.

Neurejen teksturiran quiff + visoka plešavost

Visoka plešavost z modernim quiffom in brado

To je morda eden najbolj kul sodobnih pridihov, ki smo jih videli. Z visoko plešavostjo ob straneh, brado in čudovito teksturo na vrhu je ta frizura in slog tisto, kar bi morali vprašati svojega stilistka v brivnici.

Najboljši izdelki za oblikovanje las za Quiff pričesko

Najboljši izdelki za lase za frizuro quiff so odvisni od tega, kako želite oblikovati svoj quiff. Za naraven, teksturiran quiff boste želeli uporabiti izdelek z nizkim sijajem ali mat oblikovanjem. Za fante s kratkim modernim pridihom nanesite nekaj z močnim oprijemom, da bodo lasje oblikovane in na mestu ves dan. Če pa imate dolg prepir in želite povečati volumen, gibanje in pretok za zelo naraven zaključek, boste potrebovali pomado s srednjim zadrževanjem, vosek ali glino.

Tu so najboljši styling izdelki za quiff vrhunskih blagovnih znamk! Zelo priporočamo Naravna krema Layrite, Baxter iz Kalifornije Clay Pomade, Suavecitov Matte Pomade, in Oblikovalna krema American Crew.

Predogled Ocena izdelka Cena
Layrite Natural Matte Cream, osnovna, bela, blaga kremna soda, 4,25 oz Layrite Natural Matte Cream, osnovna, bela, blaga kremna soda, 4,25 oz 4.931 ocen 20,50 USD Kupi zdaj
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade za moške, 2 sp. Oz Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade za moške, 2 sp. Oz 3.870 mnenj 23,00 USD Kupi zdaj
Suavecito Pomade Matte (brez sijaja) Formula 4 oz, 1 paket - srednje močne lase Pomade za moške - nizko sijoča ​​pasta za lase za pričeske z naravno teksturo Suavecito Pomade mat (brez sijaja) formula 4 oz, 1 paket – srednje močni lasje za moške – nizko… 6.079 mnenj 13,72 USD Kupi zdaj
Ameriška krema za oblikovanje posadke, 3 oz, prožno držanje s srednjim sijajem Ameriška krema za oblikovanje posadke, 3 oz, prožno držanje s srednjim sijajem 12.524 mnenj 18,50 USD Kupi zdaj