100 lepih orhidejskih tetovažnih modelov in pomenov

Cvetlični vzorci so eden najbolj priljubljenih modelov tetovaž v tej neverjetni umetnosti okraševanja telesa, vendar je veliko vprašanje, katero rožo uporabiti pri oblikovanju tetovaže. Rože, kot so vrtnice, lotosi, češnjevi cvetovi, sončnice in narcise, so običajno všeč ljubiteljem tetovaž, toda za tiste, ki iščejo popolnoma edinstven cvetlični dizajn tetovaže, se lahko odločijo za tetovaže orhidej.

Orhideje so zanimiva izbira za tetovaže, saj imajo te rože redko lepoto in simboliko, zaradi česar so edinstvene in zaželene, da jih nanesemo v obliki tetovaže. Te čudovite rože lahko dobro rastejo v skoraj vseh podnebjih, čeprav v tropskem podnebju dosežejo popoln razcvet. Čeprav bi bilo običajno opaziti umetnost orhidej pri ženskah, jih včasih najdemo tudi pri moških. Te tetovaže imajo veliko raznolikost glede velikosti in barve, zaradi česar so primerne za nanašanje na katero koli postavitev na telesu. Poleg tega ima edinstvena vrsta cvetja tudi simbolni pomen, zato je odlična izbira za predstavitev v obliki tetovaže.

Veljajo za enega najnovejših trendov pri tetoviranju. Dandanes je na svetu veliko posameznikov, ki postajajo radovedni glede teh tetovaž, oblikovanih s cvetjem. No, ne morete jim očitati, saj so te tetovaže zagotovo lahko čudovit okras na telesu. To so tudi odlična alternativa za tiste, ki so zelo pogosti cvetlične tetovaže kot naprimer tetovaže češnjevega cveta, tetovaže vrtnic, in sončnične tetovaže. Ni treba posebej poudarjati, da morate v svoji bližini poiskati najboljšega tetovatorja, da boste lahko dosegli tisto svojo izjemno čudovito tetovažo, oblikovano z orhidejo.

Simbolični pomeni

Če mislite, da so tetovaže, oblikovane z orhidejami, zgolj okras na telesu nekoga, potem se zagotovo motite. O teh tetovažah je veliko več zanimivih stvari, razen čudovitih okraskov za telo. Z drugimi besedami, te simbolizirajo veliko stvari in tukaj je nekaj izmed njih:

  • Eleganca – Če želite videti elegantno pred mnogimi ljudmi tudi tistim, ki so ljubitelji tetovaž, potem je najboljša oblika tetovaže, ki bi jo morali imeti, orhideja. Ta cvet je zagotovo videti elegantno, če ga vidite osebno, zato predstavlja eleganco.
  • Lepota – Tako kot katera koli druga tetovaža, zasnovana s cvetjem, tudi ona predstavlja lepoto. Razlaga tega je le dobesedna. Ker je cvet izredno lep, se ga lahko zaljubite v trenutku, ko ga vidite s svojimi prostimi očmi.
  • Redkost – Če ne veste, je cvet orhideje zelo redek. Pravzaprav je izjemna redkost eden od razlogov, zakaj to rožo ljubi veliko ljudi z vsega sveta.
  • Plodnost – Verjame se tudi, da cvet orhideje simbolizira plodnost. Eden od dobrih razlogov za to je dejstvo, da ta cvet veliko spominja na reprodukcijsko anatomijo moških in žensk.
  • Skrivnost – Znano je tudi, da cvet orhideje predstavlja skrivnost. Preprosto zato, ker se vam zdi, da raste na mestu, kjer ne pričakujete, da bo raslo. Pravzaprav obstaja več divjih orhidej, ki jih lahko najdete v gozdu. Če se želite prikazati kot skrivnostni tip osebe, je tetovaža, oblikovana z orhidejo, odlična za vas.

Nekatere druge stvari, ki jih predstavlja umetnost orhidej, so erotika, čutnost, moč, moč, milost, nedolžnost, čistost in licenčnina.

Zgodovina orhidej

Tako kot druge čudovite rože, ki se uporabljajo kot odlični predmeti za tetoviranje, lahko prvi obstoj rože orhideje in umetnost orhidej zasledimo že nekaj let v preteklosti. Ta cvet je bil povezan z mnogimi kulturami po svetu, zlasti s tistimi Azijci. Po mnenju Azijcev cvet orhideje predstavlja plodnost. Da veste, beseda orhideja dejansko pomeni “testis”, ki je povezan z reproduktivnimi organi moških in ženskih človeških bitij. Za stare Grke so cvet orhideje imenovali “cvet veličastnosti”. Preprosto zato, ker jih je izjemna milost in sijaj te rože zelo očarala.

Za Azteke so verjeli, da ima orhideja nekaj opraviti z močjo in močjo. Poleg tega so države, kot so Kitajska, Nemčija in Egipt, uporabljale to rožo kot afrodiziak. Bil je zelo koristen pri pripravi starodavnih zdravilnih sistemov omenjenih držav, prav tako kot pri izdelavi ljubezenskih napitkov. Nekatere druge kulture na svetu so uporabljale orhidejo pri določanju spolnega organa novorojenega otroka. V teh kulturah bi morala mama jesti rože orhidej, če bi želela imeti ženskega otroka. Po drugi strani bi oče pojedel rožo, če bi hotel imeti moškega otroka. Ker je cvet orhidej igral pomembno vlogo v njihovem življenju, so se mnogi odločili, da ga priznajo s tetovažami orhidej.

Kako najti najboljšega tetovatorja orhidej

Kot rečeno, iskanje najboljšega tetovatorja cvetja orhidej, ki vam bo pomagal vklesati zelo čudovito tetovažo, oblikovano z orhidejo, zagotovo ni le kos torte. Obstaja veliko stvari, ki jih morate storiti, da ne boste končali s tako tatoo umetnikom. Tukaj je nekaj teh stvari:

  • Naredite raziskavo na spletu – Seveda je na spletu mogoče raziskati toliko stvari in raziskovanje o zanesljivem umetniku za tetoviranje ni izjema. Kar morate storiti, je, da v iskalnik vnesete ključno besedo svojega iskanja in tik pred vami se bo pojavil dolg seznam tatoo umetnikov. Ker jih je tako veliko, je za vas še en izziv, da izberete svojo top 5 ali top 10 in podrobneje raziskate vsakega izmed njih.
  • Vprašajte nekaj priporočil – Če poznate nekoga, ki je že poskusil tetovirati orhidejo na svojem telesu, potem se imejte za srečnega. Lahko mu postavite nekaj vprašanj, da si razjasnite misli, in prosite za priporočilo. Na ta način lahko zagotovo najamete najboljšega tattoo umetnika za svojo cvetlično orhidejo.
  • Preberite nekaj mnenj – Druga stvar, ki jo lahko storite, je, da obiščete splet in poiščete nekaj zanesljivih spletnih mest za pregled tetovaž. Da, spletno mesto mora biti dovolj zanesljivo. Ne pozabite, da je goljufanje v virtualnem svetu zelo razširjeno. Če ne želite na koncu postati ena od žrtev goljufov, se prepričajte, da obiščete ugledno spletno mesto. Na tem spletnem mestu boste poznali pozitivne in negativne komentarje strank do različnih umetnikov tetovaž, ki so morda vključeni na vaš seznam potencialnih.

Pomembnost

Orhideje so rože velike elegance in lepote, zaradi dejstva, da so redke, pa so zelo zaželene tudi med ljubitelji tetovaže in oblikovalci. To cvetje so častili v različnih kulturah po vsem svetu, zlasti v azijski kulturi, kjer so povezane s plodnostjo. Tu se rože uporabljajo za upodobitev moških in ženskih spolnih organov. Ime rože v resnici izhaja iz besede Orhideje, kar dobesedno pomeni moda.

Skupina cvetov orhidej je predstavljena kot predstavitev ženskih organov, izraz “vijolična orhideja” pa se uporablja za opredelitev moškega reproduktivnega organa. Zaradi tega so tetovaže orhidej povezane s čutnostjo in erotiko.

Grki so to rožo poznali pod imenom Flower of Magnificence zaradi njene čudovite lepote in milosti, medtem ko so Azteki orhideje povezovali z močjo in močjo. Uporabljali so ga celo kot afrodiziak za pripravo ljubezenskih napojev v starodavnih medicinskih sistemih držav, kot so Egipt, Nemčija in Kitajska.

V nekaterih kulturah so rožo uporabljali celo za določanje spola nerojenega otroka. Če bi par želel moškega otroka, bi oče jedel orhideje, za ženskega otroka pa bi morala mama zaužiti cvet. Nekaj ​​drugih simboličnih pomenov, povezanih s to neverjetno rožo, so kraljevska čistost, razkošje, eleganca, nedolžnost, skrivnostnost, plodnost in nežnost. Medtem ko je zaradi lepote in elegance oblikovanje tetovaže cvetja orhideje priljubljena možnost za ženske, moški kažejo nagnjenost k tej tetovaži zaradi njenega simboličnega odnosa z močjo in čutnostjo. Zato imajo cvetlične orhideje moške in ženske konotacije, zaradi česar so dobra izbira za oba spola.

Priljubljeni modeli tetovaže cvetja orhidej

Orhideje so neverjetna izbira za ljubitelje tetovaže zaradi velike raznolikosti, ki je na voljo v modelih, ki vsebujejo to eksotično rožo kot osnovni element. Dejansko po vsem svetu najdemo 25000 vrst orhidej, najpogostejše in najbolj znane pa so orhideje vanilije, cymbidium in dendrobium. Cvetovi rastejo v številnih živahnih barvah, kot so rdeča, oranžna, rumena, roza, modra in še veliko več. Posledično ima tattoo umetnik veliko možnosti za ustvarjanje edinstvenih modelov z uporabo različnih barv, velikosti in oblik, v katerih v naravi rastejo različne vrste orhidej. Uporaba pravih odtenkov in oblikovanja lahko ustvari osupljiv vizualni učinek in daje simbolično vrednost oblikovanju tetovaže, kar so glavni razlogi, zakaj imajo ljudje tetovaže na telesu. Orhideja je cvet divjine, zato je večina tetovaž zasnovanih tako, da jih prikažejo.

Nekatere druge elemente, kot so ptice, metulji, listi in trava, lahko kombinirate z orhidejo kot glavnim elementom, da ustvarite privlačen dizajn tetovaže. Tetovaža je lahko natisnjena v poljubni velikosti, odvisno od mesta, ki ga nosilec tetovaže izbere za črnilo.

Ker so te tetovaže zelo elegantne, bi jih večina želela, da bi bila tetovaža vidna in jih postavila na zelo vidna mesta, kot so rama, podlaket, zapestje, gleženj, tele in spodnji del hrbta.

Tako kot vsi drugi modeli tetovaž, tudi orhideja potrebuje veliko raziskav, preden se končno nanese na nosilca tetovaže. Za ustvarjanje čudovite tetovaže te enako veličastne rože je treba pridobiti strokovnjaka in izkušenega tetovatorja. Ta čudovit oblikovalski element bo v celoti uporabil tako izvrstno rožo kot orhideja na pravi način in si v celoti privoščil porabljen čas in denar ter bolečino pri nanašanju tetovaže.

lepa-orhideja-tetovažatetovaža bicept-orhidejačrno-siva-veja orhidejekul-orhideja-prikrivanjekul-stran-orhideja-tetovažaprikrivanje-popolnocvet-tetovaža-v-barvisveže končana tetovažatetovaža s polno orhidejopolna rebra-orhideja-tetovažahip-orhideje-tetovažatetovaža notranje roke-orhidejaluč-in-orhideje-tetovažatetovaža orhideja z levo rokolevo rezilo-orhideja-tetovažalilije-metulj-in-orhidejeorhideja-metulj-designorhideja-stopala-tetovaža

Zaključne besede

Število ljubiteljev tetovaž, ki razmišljajo o umetnosti orhidej, se v teh dneh hitro povečuje. To je posledica izjemnega sijaja teh tetovaž, pa tudi stvari, ki jih simbolizirajo. Poskrbite, da boste našli najboljšega tetovatorja, ki bo imel na vašem telesu vklesano zelo lepo tetovažo orhideje.

orhideja-cvet-s-taino-simbolorhideje in kačji pastirorhideja-tattoo-coveruppogled na orhidejerdeča-orhideja-tetovažarebro-orhideja-tetovažatetovaža orhideja-lopaticatetovaža ramena-orhidejastranska roka-orhideja-tetovažastranski bok-orhideja-tetovažastranska orhideja-tetovažazvezda-gazer-in-kri-orhidejavaleries-lillies-tattooorhideja-tattoo-designorhideja-tattoo-design-2orhideja-tattoo-design-4orhideja-tattoo-design-5orhideja-tattoo-design-7orhideja-tattoo-design-8orhideja-tattoo-design-10 orhideja-tattoo-design-12orhideja-tattoo-design-13orhideja-tattoo-design-15orhideja-tattoo-design-17orhideja-tattoo-design-19orhideja-tattoo-design-21orhideja-tattoo-design-22orhideja-tattoo-design-23orhideja-tattoo-design-24orhideja-tattoo-design-25orhideja-tattoo-design-26orhideja-tattoo-design-29orhideja-tattoo-design-20