100 najbolj nenavadnih tatujev Grim Reaper

Umetnost tetoviranja je postala priljubljen način okrasitve telesa, ustvarjalni oblikovalci pa nenehno iščejo nekaj novih elementov za ustvarjanje inovativnih modelov tetovaž, ki imajo neverjetne privlačne lastnosti. Ena izmed takih edinstvenih tetovaž so tetovaže Grim Reaper, ki so privlačne na strašljiv in nenavaden način. Grim Reaper je legendarni lik, povezan s smrtjo, saj velja za zbiralca duš človeških bitij.

Rečeno je, da ta mitska oseba nosi koso, s katero loči človeško dušo od fizičnega telesa v času smrti, nato pa dušo pripelje do njenega končnega cilja in nadaljuje s svojim delom. Čeprav se sliši grozljivo, za to legendo ni dokazanih dokazov, a vseeno se zdi, da ta lik pritegne pozornost ljudi. Zaradi tega je tudi priljubljena izbira za ustvarjanje čudovitih in privlačnih modelov tetovaž. Ta zanimiva oblika tetovaže je priljubljena med moškimi, čeprav njene privlačnosti ni dotaknila niti žensk. Tukaj je nekaj zanimivih dejstev o tetovažah Grim Reaper.

Pomeni tetovaže Grim Reaper

Grim Reaper velja za ikonični simbol smrti in smrtnosti, kar mu daje negativno simboliko. Lik je prikazan v črni halji s kapuco, ima dolge lase in nosi ostro koso, s katero poseka človeške duše, povrh vsega pa ima mrk izraz na obrazu. Celoten videz Grim Reaperja na vsakega naredi vtis strahu, dejstvo pa je, da ponovno vzpostavi dejstvo, da je smrt končna resničnost življenja in da se bo vsak človek ob koncu svojega življenja srečal s Grim Reaperjem.

V nekaterih religijah velja za nekoga, ki spremlja človeške duše na njihovi poti v naslednji svet. Dejansko je rečeno, da se Grim Žanka pojavi v trenutku smrti, ljudje pa so celo poročali, da so ga videli v času smrti svojih ljubljenih. Po drugi strani pa ga nekatere kulture, na primer Rimljani, obravnavajo kot apozitiven znak. Mrki kosalec je cenjen zaradi svoje nevtralnosti, saj meni, da so vsi ljudje enaki, ko pripelje njihovo dušo v posmrtno življenje. Menijo celo, da konča trpljenje ljudi tako, da jih popelje na naslednji svet. Nekateri drugi simbolni pomeni, povezani s Grim Reaperjem, so pogum, krhkost, resničnost, sreča in novo življenje, medtem ko lahko negativne strani te tetovaže pomenijo osebo, ki nima čustev za trpljenje in bolečino. Spet drugi lahko povezujejo tetovažo z zaključkom življenjskega cikla in smrt vidijo kot nov začetek. Grim Reaperja lahko simbolično povežemo tudi z neustrašnostjo do smrti in jo sprejmemo kot končno resnico življenja. Zato so vojaki pogosto videti s to tetovažo, saj jih navdihuje v boju brez strahu pred smrtjo.

Vodnik po umestitvi

Kot vse druge tetovaže je najpomembnejši vidik umetnosti Grim Reaperja njena postavitev, saj jo je treba nanesti tako, da njena postavitev doda več čar dizajnu in jo naredi zelo privlačno. Postavitev je odvisna predvsem od velikosti tetovaže, večja, ki ustreza širši površini in obratno. Večje in podrobnejše tetovaže se lahko narišejo na prsih, spodnjem delu hrbta, želodcu, hrbtenici, nogah, rebrih (straneh), rokavih, rami, stegnih, bokih, dojkah in pod prsmi, manjše pa dobro izgledajo na roki, podlakti, gležnjih , zapestja, ključna kost, zadnji del vratu, roka, stopalo. Kjer koli je umetnost narisana na telesu, je zagotovo vir privlačnosti, saj ima zelo privlačno in fascinantno kakovost.

Priljubljene možnosti oblikovanja

Grim Reaper je morda temen in mračen lik, vendar je v njem fascinantna kvaliteta, zaradi česar je priljubljena izbira med sodobnimi modeli tatoo. Umetniki so delali na različnih modelih, da bi lahko predstavili ta mistični lik v najzanimivejši obliki tetovaže. Tetovaža bo skoraj vedno črnila s temno kapuco in koso, ki jo drži v različnih položajih, včasih zaskrbljujočih. V nekaterih izvedbah je žanj prikazan kot brezličen lik, z le votlimi očmi v imenu obraznih potez, drugi pa lahko Grim Reaperja upodobijo kot lobanjo ali okostje. Oblikovanju tetovaže je mogoče dodati še nekaj drugih elementov, da bi ji dodali nove pomene, in sicer peščena ura, duša, Bledo konjenik in Služabnica smrti. Ker res nihče ni videl Grim Reaperja, je le plod domišljije in od umetnika je odvisno, kako bo ta lik upodobil po svojih najboljših močeh. Poleg oblikovanja je tisto, kar resnično vpliva in vpliva na njegovo kakovost, pravilna uporaba barv. Čeprav se nekateri umetniki tetoviranja pri teh modelih tetovaž držijo običajne sive in črne barve, lahko drugi uporabijo oranžne in rdeče odtenke okoli žetve, da ustvarijo bolj realističen učinek. V zadnjem času so umetniki začeli uporabljati 3D modele v Grim Reaperju, da bi postali bolj realistični.

Preden jih dobite, je pomembno razumeti njen pomen in simbolno vrednost, saj je ta tetovaža abstraktna. Poleg tega, ko si ta tetovažo natisnete, boste zagotovo pritegnili veliko pozornosti in biti morate dovolj hladni in predani, da se s pravilnim odnosom spopadete s temi večkratnimi pogledi.

Grim_reaper_tattoos01Grim_reaper_tattoos02Grim_reaper_tattoos03Grim_reaper_tattoos04Grim_reaper_tattoos05Grim_reaper_tattoos06Grim_reaper_tattoos07Grim_reaper_tattoos08Grim_reaper_tattoos09Grim_reaper_tattoos10Grim_reaper_tattoos11Grim_reaper_tattoos12Grim_reaper_tattoos13Grim_reaper_tattoos14Grim_reaper_tattoos15Grim_reaper_tattoos16Grim_reaper_tattoos17Grim_reaper_tattoos18Grim_reaper_tattoos19Grim_reaper_tattoos20 Grim_reaper_tattoos21Grim_reaper_tattoos23Grim_reaper_tattoos24Grim_reaper_tattoos25Grim_reaper_tattoos26Grim_reaper_tattoos27Grim_reaper_tattoos28Grim_reaper_tattoos29Grim_reaper_tattoos30Grim_reaper_tattoos31Grim_reaper_tattoos32grim-reaper-tattoogrim-reaper-tattoo-1grim-reaper-tattoo-2grim-reaper-tattoo-3DCF 1.0grim-reaper-tattoo-9grim-reaper-tattoo-10grim-reaper-tattoo-12 grim-reaper-tattoo-13grim-reaper-tattoo-14grim-reaper-tattoo-15grim-reaper-tattoo-17grim-reaper-tattoo-18grim-reaper-tattoo-19grim-reaper-tattoo-20grim-reaper-tattoo-21grim-reaper-tattoo-22OLYMPUS DIGITALNA KAMERAgrim-reaper-tattoo-24grim-reaper-tattoo-26grim-reaper-tattoo-27grim-reaper-tattoo-29Grim-Reaper-Tattoo-DesignsGrim-Reaper-Tattoo-Designs-2Grim-Reaper-Tattoo-Designs-4Grim-Reaper-Tattoo-Designs-5Grim-Reaper-Tattoo-Designs-6KONICA MINOLTA DIGITALNA KAMERA Grim-Reaper-Tattoo-Designs-8Grim-Reaper-Tattoo-Designs-9Grim-Reaper-Tattoo-Designs-14Grim-Reaper-Tattoo-Designs-15Grim-Reaper-Tattoo-Designs-16Grim-Reaper-Tattoo-Designs-17Grim-Reaper-Tattoo-Designs-18Grim-Reaper-Tattoo-Designs-19Grim-Reaper-Tattoo-Designs-22Grim-Reaper-Tattoo-Designs-23Grim-Reaper-Tattoo-Designs-24Grim-Reaper-Tattoo-Designs-25Grim-Reaper-Tattoo-Designs-26Grim-Reaper-Tattoo-Designs-27Grim-Reaper-Tattoo-Designs-28Grim-Reaper-Tattoo-Designs-29Grim-Reaper-Tattoo-Designs-30Grim-Reaper-Tattoo-Designs-31Grim-Reaper-Tattoo-Designs-32