100 najlepših tetovaž podvezic vseh časov

Ko nosilec tetovaže izbere obliko za tetovažo, resnično išče vizualno privlačnost, dodano simboliki.

Medtem ko moški dajejo moč in moškost kot glavna atributa pri oblikovanju tetovaže, si ženske pri oblikovanju najbolj želijo čutnost in eleganco.

tetovaža podvezice

Tetovaže podvezice so takšni modeli, ki imajo obe lastnosti in lahko naredijo žensko videti in se počutiti zaželeno. Osnovni element tetovaže oblikovanja podvezice je podvezica, pripomoček, ki ga nosi ženska za podporo nogavicam ali spodnjemu perilu..

Pas je bil priljubljen del ženskega oblačila v obdobju 18. stoletja, pri čemer so bile začetne različice kravate, kasneje pa so jih zaradi popolne funkcionalnosti dobili elastiko.

tetovaža podvezice na zgornjem delu noge

Iz funkcionalnega dela ženskih oblačil je postalo lepo oblačilo, zaradi katerega je bila ženska videti privlačna. V nekem trenutku so jih ženske celo uporabljale za shranjevanje alkohola ali gotovine.

Nekateri so celo v podvezico vtaknili majhno pištolo, imenovano derringer, iz osebnih varnostnih razlogov. Ker je podvezica ženski dodatek, je oblikovalski element, ki se uporablja za barvanje ženskih tetovaž. Te tetovaže povečujejo čutnost in privlačnost ženske.

tetovaža pasu s podvezico

Vrhunski modni dodatek

V sodobnem času je velik poudarek na estetski vrednosti oblikovanja tetovaže. Posledično je pri ženskah vse večji trend nakita in dodatkov.

Medtem ko so tetovaže zapestnic, prstanov in zapestnic klasična izbira pri tetovažah nakita, so pasovi za podvezo dober dodatek za vsako žensko, ki želi videti čutno. Poleg tega je v tem oblačilu nekaj rafiniranega in prefinjenega, ker so ga nosile ženske z visokim družbenim položajem.

Ženska, ki je v zgodnjih časih nosila čipkast pas s podvezicami, je veljala za žensko prefinjenega okusa, trend pa se nadaljuje s tetovažami v podvezici, saj postajajo slogovne izjave sodobnih žensk.

Ta dve stoletji star kos oblačila je morda danes izgubil svojo funkcionalnost, vendar še vedno vlada, ko gre za vizualno privlačnost.

tetovaža podvezice

Priljubljeni modeli podvezic za tetovaže

Ker so bili podvezice na stegnu ali tik nad kolenom, je to natančna postavitev. Raznolikost je toliko, kot je pri oblikovanju originalnih podvezic. Poleg tega lahko pravilna uporaba barv in ustvarjalnosti tetovatorja močno vpliva na oblikovanje podvezic.

Drug pomemben vidik te posebne tetovaže je njena debelina, ki se lahko spreminja glede na želje nosilca tetovaže. Tu je nekaj priljubljenih modelov:

  • Čipkasta podvezica – Prvotni pasovi za podvezice so bili oblikovani v občutljivi in ​​lepi čipki, čipkasta oblika pa je še vedno priljubljena med ženskami, ki želijo povečati svojo privlačnost. Čipka je bila vedno povezana s čutnostjo in to je tisto, kar ženska v bistvu išče pri oblikovanju tetovaže. Tetovaže s čipkastimi podvezicami so običajno zelo zapletene in le strokovnjak za tetovažo lahko s takšnim dizajnom dobro ravna. Lahko je narejen v običajni črni barvi ali pa umetnik eksperimentira z živahnimi barvami; karkoli že je, bodo modeli čipkastih podvezic videti privlačno.
  • Derringer v Podvezi – Derringer je majhna pištola, ki so jo zaradi osebne zaščite vtaknile ženske na divjem zahodu. Zasnova je nenavadna, vendar ostaja priljubljena ženskam, ki želijo izraziti svojo neodvisnost in pogum v moškem svetu.
  • Podvezica s trakom – Kul možnost oblikovanja je preprosta, a lepo videti podvezica, pritrjena na mestu z rdečim trakom, privezanim v droben lok. Predstavlja originalne podvezice, ki so jih namesto elastike držali trakovi. Majhen rdeč lok je lahko videti zelo privlačen in dodaja barvo oblikovanju, ki je običajno izvedeno v črni ali sivi barvi.
  • Podvezica s tetovažo noža – Tako kot so nekatere ženske v svoje podvezice vtaknile derringer, so druge namesto tega uporabile nož. To je spet kul možnost oblikovanja med tetovažami v slogu podvezice in imajo prednost ženske z vsebino.
  • Podvezica za dragulje – Nekatere ženske, ki želijo okrasiti podvezice na ženstven način, lahko najdejo popolno idejo tako, da izvirnim modelom podvezic dodajo nakitne elemente, kot so barvni dragi kamni.

tetovaža podvezice

Zaključne besede

Tetovaže podvezice prinašajo avanturistično in nagajivo plat osebnosti ženske in so idealna oblika okrasja telesa za vsako žensko.

Vendar pa se tisti, ki niso prepričani o tem, da bi nosili neizmerno bolečino, če bi imeli tetovažo s črnilom ali v ta namen porabili lepo vsoto denarja, se lahko odločijo za začasno oblikovanje tetovaže v slogu kane. Očarani pogledi, ki jih dobijo, jih bodo zagotovo prepričali, da poskusijo s stalnim!

Pomikajte se, če si želite ogledati več naših najljubših idej za tetoviranje.

Imate kakšne super tetovaže, ki bi jih radi delili s skupnostjo? Radi bi slišali od vas! Spodaj pustite komentar ali nam pošljite e-pošto (naslov je povezan ob vznožju strani).

tetovaža podvezicetetovaža podvezice (5)tetovaža podvezice (4)tetovaža podvezicetetovaža podvezice (3)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezice (2)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezice (1)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezice (11)tetovaža podvezice (12)tetovaža podvezice (10)tetovaža podvezice (9)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezice

Caroline-Karénine

celovit-body-tattoo-designs-11

David-Boggins1-578x578

podvezica-1

podvezica-1-1

podvezica-1-3

podvezica-1-4

podvezica-1-5

podvezica-1-6

podvezica-1-7

podvezica-1-9

podvezica-1-10

podvezica-1-11

podvezica-1-12

podvezica-1-13

podvezica-1-14

podvezica-1-15

podvezica-1-16

podvezica-1-17

podvezica-1-18

podvezica-1-19

podvezica-1-20

podvezica-1-21

podvezica-1-22

podvezica-1-24

podvezica-1-25

podvezica-1-26

podvezica-1-27

podvezica-1-28

Julie-Hamilton

Karmagedon-578x578

čipke

Monte-Livingston

Old-Gun-Garter

Podvezica-578x578

Sandra-Graphink-578x578

Stephanie-de-Pertuis-578x578