100 očarljivih modelov in pomenov tetovaže z lokom

Umetnost tetoviranja je oblika okrasitve telesa, ki jo imajo radi tako moški kot ženske, vendar obstaja nekaj modelov, ki so značilni za spol. Eden od teh je dizajn tetovaže z lokom, ki velja za ženstven in srčkan dizajn, zato je najboljša izbira za dekleta in ženske. Ti drobni loki, ki so skupna značilnost zavijanja daril, se na ženski koži čudovito pojavijo s svojimi živahnimi barvami in lepim dizajnom, ki izžarevajo ves čar, ki ga vsaka ženska išče pri oblikovanju tetovaž. To je eleganca tega dizajna, zaradi česar je ta tetovaža zelo priljubljena pri ženskah vseh starostnih skupin.

Pomeni tetovaže z lokom

Tetovaže z lokom so veliko več kot le čista lepota in šarm, imajo tudi globlji pomen, zaradi česar so naklonjeni tako svoji estetski vrednosti kot simboliki. Lok nastane z vezanjem ohlapnega vozla na trak ali nit, kar mu daje edinstven in lep videz. Ženske tako zelo častijo dizajn, ker je simboliziral njihovo osvoboditev in kul odnos, ki je povezan z vsako sodobno žensko današnjega časa. Loki pomenijo tudi ženskost, ljubezen in posebnost, saj so bili uporabljeni za okrasitev daril, ki jih podarimo svojim najdražjim. Tako so tetovaže z lokom povezane z veseljem dajanja in deljenja, kar je pomemben del ženskega duha, saj je rojena za dajanje in deljenje.

Tetovaže z lokom so priljubljene tudi iz drugega razloga, to je vsestranskosti, ki jo imajo glede svoje lokacije, saj dobro izgledajo skoraj povsod na ženskem telesu. Ne glede na to, ali je na gležnju, zapestju, prstu, zadnjem delu ušesa, na zatilju, rami ali spodnjem delu hrbta, ni nič drugega kot modna izjava, saj mora oblikovanje pritegniti pozornost, ne glede na to, ali umestitev. Nekatere ženske vzamejo lok kot simbol posebnega dogodka v svojem življenju, ki predstavlja poseben datum, kot je obletnica. Nosijo kot posvetilo ljubljeni osebi.

V mnogih primerih se uporabljajo kot del akcije ozaveščanja, kot so rožnati loki kot simbol ozaveščenost o raku dojke in so postali skupni simbol po vsem svetu, ki ljudi izobražuje, naj se združijo proti smrtonosni bolezni. Na ta način presegajo le to, da prinašajo očarljivo privlačnost nosilcu, veliko povedo o moči značaja in odnosu ženske.

Priljubljeni modeli

To je eno oblikovanje tetovaž, kjer boste našli veliko raznolikosti, saj je bila priljubljenost tega posebnega modela gonilna sila nenehnih prizadevanj umetnikov tetovaž, da ustvarijo nekaj novega in neverjetnega v oblikovanju premca. Zasnova lahko vsebuje ohlapno privezan trak z ali brez čipke, ki je lahko razstavljen na srčkan ali čuten način, odvisno od izbire in odnosa nosilca. Umetnost loka je lahko izdelana v različnih barvah, oblikah in velikostih, ki jih lahko prilagodimo glede na željo nosilca tetovaže. Najbolj priljubljene barvne izbire so tiste živahne, kot so rdeča, roza in vijolična. Nekateri modeli lahko vključujejo kombinacijo barv ali podobnih modelov polka pike in proge ustvariti popolnoma edinstven videz. Nenavadno jih je videti v klasično črni in sivi barvi, saj gre za igrivost in ženskost. Druga priljubljena oblika je tista, ki jih predstavlja v obliki kosi nakita, kot so tetovaže na gležnju, tetovaže zapestnic in tetovaže s prstani. Pari imajo lahko obliko loka kot trajne tetovaže z obroči, ki poudarjajo njihovo večno ljubezen in zavezanost drug drugemu. Nekateri modeli z loki kot glavnim elementom imajo lahko dvignjen videz, ki jim daje učinek sence, kar je lahko zelo zanimiva možnost. Nosilci tetovaž imajo lahko tudi nekatere posebne elemente, vključene v oblikovanje premca za ustvarjanje prilagojenega dizajna, ki vključuje rože, diamante, metulje, ptice in verige. Podobno imajo lahko oblikovanju premca dodano nekaj besedila, ki mu da nov pomen, lahko so začetnice ali ime ljubljene osebe, poseben datum v življenju ali citat, ki opredeljuje osebnost in odnos. Na ta način lahko pravilna uporaba barv in modelov prinese čudovit dizajn z ženskim elementom lokov.

Globoka simbolična vrednost, estetski šarm in velika vsestranskost v oblikovanju so dejavniki, ki povzročajo veliko povpraševanje po tetovažah lokov med dekleti in ženskami po vsem svetu. Pravzaprav je to takšen dizajn, ki ga lahko ženske vseh starosti in iz katerega koli sloja življenja nosijo z lahkoto in udobjem.

bow_tattoos_fabulousdesign_1 bow_tattoos_fabulousdesign_2 bow_tattoos_fabulousdesign_3 bow_tattoos_fabulousdesign_4 bow_tattoos_fabulousdesign_5 bow_tattoos_fabulousdesign_6 bow_tattoos_fabulousdesign_7 bow_tattoos_fabulousdesign_8 bow_tattoos_fabulousdesign_9  bow_tattoos_fabulousdesign_11 bow_tattoos_fabulousdesign_12 bow_tattoos_fabulousdesign_13 bow_tattoos_fabulousdesign_14 bow_tattoos_fabulousdesign_15 bow_tattoos_fabulousdesign_16 bow_tattoos_fabulousdesign_17 bow_tattoos_fabulousdesign_18 bow_tattoos_fabulousdesign_19 bow_tattoos_fabulousdesign_20 bow_tattoos_fabulousdesign_21 bow_tattoos_fabulousdesign_22 bow_tattoos_fabulousdesign_23 bow_tattoos_fabulousdesign_24 bow_tattoos_fabulousdesign_25 bow_tattoos_fabulousdesign_26 bow_tattoos_fabulousdesign_27 bow_tattoos_fabulousdesign_28 bow_tattoos_fabulousdesign_29 bow_tattoos_fabulousdesign_30 bow_tattoos_fabulousdesign_31 bow_tattoos_fabulousdesign_32 bow_tattoos_fabulousdesign_33 bow_tattoos_fabulousdesign_34 bow_tattoos_fabulousdesign_35 bow_tattoos_fabulousdesign_36 bow_tattoos_fabulousdesign_37  bow_tattoos_fabulousdesign_39 bow_tattoos_fabulousdesign_40 bow_tattoos_fabulousdesign_41 bow_tattoos_fabulousdesign_42 bow_tattoos_fabulousdesign_43 bow_tattoos_fabulousdesign_44 bow_tattoos_fabulousdesign_45 bow_tattoos_fabulousdesign_46 bow_tattoos_fabulousdesign_47 bow_tattoos_fabulousdesign_48 bow_tattoos_fabulousdesign_49 bow_tattoos_fabulousdesign_50 bow_tattoos_fabulousdesign_51 bow_tattoos_fabulousdesign_52 bow_tattoos_fabulousdesign_53 bow_tattoos_fabulousdesign_54 bow_tattoos_fabulousdesign_55 bow_tattoos_fabulousdesign_56 bow_tattoos_fabulousdesign_57 bow_tattoos_fabulousdesign_58 bow_tattoos_fabulousdesign_59 bow_tattoos_fabulousdesign_60 bow_tattoos_fabulousdesign_61 bow_tattoos_fabulousdesign_62 bow_tattoos_fabulousdesign_63 bow_tattoos_fabulousdesign_64 bow_tattoos_fabulousdesign_65 bow_tattoos_fabulousdesign_66 bow_tattoos_fabulousdesign_67 bow_tattoos_fabulousdesign_68