100 ognjenih tetovaž Strelca, ki predstavljajo vaš značaj

Ste Strelec? Če je tako, boste morda želeli razmisliti o tem, da bi dobili eno od teh 100 neverjetnih tetovaž Strelca, ki bodo predstavljale vaš lik.

tetovaža strelec strelec

Ste bili rojeni pod znakom Strelca? Potem bi morda želeli razmisliti o tetoviranju Strelca, da bi izrazili svojo edinstveno osebnost.

Tetovaže Strelca so v različnih oblikah, oblikah in velikostih, od lokostrelske tetovaže do oblikovanja, ki ga navdihuje ozvezdje.

Modeli tetovaž Strelca izgledajo odlično na številnih različnih delih telesa, zato ne glede na to, ali iščete velik in dramatičen, drzen dizajn ali pa želite manjši in bolj diskreten kos telesa, boste zagotovo našli oblikovanja, ki je kot nalašč za vas v naših ognjenih predlogih za oblikovanje Strelca.

puščica tetovaža strelec

Znak Strelec – kaj to pomeni?

Nekateri poročila o zodiakalnih znakih kažejo, da izvirajo iz arabskih kultur, drugi pa, da prihajajo iz stare Grčije.

Vendar pa so indijske kulture tesno povezane tudi z zodiakalnimi znaki in prepričanji.

tetovaža kentavra strelca

Simboli in znaki Zodiaka so bili v starih časih narisani na tla in stene, nato pa so jih kasneje narisali na telesa ljudi, da bi pokazali svoje osebnostne lastnosti.

Strelec je deveti znak zodiakalnega kolesa in je eden od treh ognjenih znakov, ki ga običajno predstavlja simbol lokostrelca z lokom in puščico.

V bistvu je lokostrelec kentaur ali pol konj, pol človek. Znak predstavlja osebe, rojene med 23. novembrom in 21. decembrom.

barvni tetovaž strelca

Strelci so veliki liki, ki živijo polno. Kot vsi požarni znaki želijo, da bi bil njihov dan napolnjen z velikimi vznemirjenji.

Strelci so tudi progresivni, pustolovski, nemirni in optimistični. Sovražijo se, da se počutijo zadržane, obvladane ali ovirane in hrepenijo po svobodi.

Strelcem vlada planet Jupiter, kar pomeni, da bodo tudi v težkih razmerah bolj verjetno pristali na nogah in so znani po svoji sreči.

Simbol lokostrelca, povezan s tem ognjenim znakom, je odlična izbira za nemirno in zunanjo naravo Strelcev. Povzame njihovo navdušenje nad lovom.

tetovaža ozvezdja strelca na roki

Nekatere lastnosti, povezane s Strelci, vključujejo:

  • Iskrenost – Strelci govorijo, kar mislijo drugi, a si nikoli ne upajo reči. Dali bodo resnično mnenje.
  • Pustolovščina – Strelci cenijo svobodo in navdušenje. So popolni spremljevalci potovanj, čeprav je delo z njimi lahko težavno, saj jih je lahko izzvati, da se zadovoljijo s katerim koli načrtom.
  • Optimistično – včasih lahko Strelce opišemo kot optimistične ali naivne. Ponavadi privzamejo status zaupanja in včasih ne prepoznajo, kdaj so nameni nekoga manj dobri. Raje iščejo pozitivno kot negativno, dokler ne morejo zanikati, da se nekaj slabega dogaja več.
  • Neodvisno – Strelci so ljubeči in topli, vendar ne marajo kompromisov pri svojih načrtih. Ne delajo načrta B in se resnično želijo zavezati le idejam, ki so jih ustvarili sami.
  • Filozofski – Strelci so tudi globoki misleci. Radi raziskujejo stvari in preizkušajo svoje teorije. Raje imajo intelektualno področje kot čustveno in radi razmišljajo, ne pa čutijo.

tetovaža ozvezdja strelca

Tatoo z znakom Strelca v kateri koli obliki je odličen način, da izrazite vse te posamezne vidike svoje osebnosti in vam omogoča, da svoje edinstvene lastnosti odražate v svoji telesni umetnosti.

geometrijski tetovaž strelca

Zakaj bi si tetovirali zvezdni znak Strelca

Tatoo, ki navdihuje zvezdni znak Strelec, je odlična izbira za nekoga, ki je bil rojen pod tem znakom Zodiaka, lahko pa bi ga izbrali tudi vsi, ki želijo utelešiti lastnosti in osebnostne lastnosti, povezane s tem ognjenim znakom.

Strast, neodvisnost in pogum – vse to je povezano s tem znakom in tisti, ki se ga odločijo nositi, bodo najverjetneje pokazali te lastnosti. Prav tako so pripravljeni popolnoma neustrašno sprejeti vsak izziv in sprejeti vse vrste vznemirjenja.

tetovaža dekliškega strelca

Ustvarjanje tetovaže, ki jo navdihuje Strelec, je odličen način, da pokažete svoje prepričanje, da boste vedno premagali vse ovire, s katerimi se soočite. Lahko bi bil tudi odličen način, da se spomnite ali proslavite nekoga, ki ga imate radi, pa naj bo živ ali pokojni.

Nekateri ljudje tovrstno tetovažo prosijo tudi kot poklon svojemu partnerju, na primer kot darilo za rojstni dan ali obletnico, s katerim pokažejo svojo neskončno predanost, tako da svoje telo natisnejo z zvezdico.

tetovaža gleženj strelec

Priljubljene ideje za tetoviranje Strelca

Obstaja veliko različnih načinov upodabljanja zvezdniškega znaka Strelca v obliki tetovaže. Nekateri se odločijo za tetovažo ozvezdja Strelca, ki preprosto prikazuje videz ozvezdja na nočnem nebu.

To je subtilen, a zelo učinkovit način, da izrazite svoje strelske afinitete in ga lahko preprosto skrijete na mesto, ki ga lahko pokrijete z oblačili.

Po drugi strani pa nekateri raje naredijo popolno tetovažo kentavra. To prikazuje popolnega pol konja, pol človeškega lokostrelca v zapletenih podrobnostih in pogosto z barvami in dodatnimi posnetki.

Človeški element te tetovaže je lahko moški ali ženski, odvisno od želja uporabnika, pa naj bo to upodabljanje sebe, ljubljene osebe ali preprosto predstavljanje lastnih želja.

tetovaža strelec na roki

Konjski element tetovaže predstavlja živalski duh in željo po pustolovščini in vznemirjenju. To pomeni, da uporabnik uživa v potovanju in pomoči drugim.

Minimalistična tetovaža, ki jo navdihuje Strelec, je lahko zelo učinkovita za manjši del telesa, kot je gleženj, za ušesom ali na zapestju.

Običajno v črni barvi prikazuje znak Strelca v osnovni obliki za diskreten, a smiseln videz. Te tetovaže morda niso podrobne, vendar so še vedno lahko zelo simbolične.

tetovaža z roko strelca

Lahko jih narišemo tako, da pokažemo lokostrelca, ki puščico usmerja navzgor proti nadlakti ali navzdol proti roki. Lahko jih narišemo tudi na notranji ali zunanji strani zapestja ali gležnja – zasnova je preprosto odvisna od učinka, ki ga uporabnik želi doseči.

tetovaža strelec na hrbtu

Če želite ustvariti veliko bolj dramatičen in edinstven dizajn, ki bo zagotovo pritegnil pozornost iz vseh pravih razlogov, je simbol Strelca, narisan na nadlakti, odlična izbira.

Nosilca navdihuje, da se premika v smeri, ki ga vodi njihov duh, in lahko vključuje veliko barvitih podrobnosti ali akvarelnih elementov za bolj ženstven ali eleganten dotik ali pa je lahko popolnoma v črni barvi za resnejši in prefinjenejši občutek.

tetovaža na hrbtu strelca

Včasih tisti, ki zahtevajo tetovažo s temo Strelca, želijo uporabiti elemente iz literature ali filmov, ki odražajo znak.

Na primer, kentaur, gospod Tumnus iz The Chronicles of Narnia, je lahko odlična izbira lika, ki se prilega elementu polovičnega človeka pol konja tega zvezdniškega znaka.

To lahko odraža ne le vašo naklonjenost zvezdniškim znakom, ampak tudi ljubezen do filma ali knjige, ki je bila pomembna v vašem življenju.

tetovaža na prsih strelca

Če želite narediti vse z izjemno dramatično tetovažo, zakaj se ne bi odločili za celoten hrbet? Uporabite lahko vsak centimeter kože od podnožja hrbta vse do vratu, da pokažete lokostrelca v vsem svojem sijaju.

Kentavrsko telo se lahko prične v spodnjem delu hrbta z lokom in puščico navzgor po hrbtenici. To je lepa ideja, ki jo je mogoče enostavno skriti s srajco ali s ponosom prikazati med sončenjem ali plavanjem.

tetovaža strelec na rebru

Ne glede na vrsto tetovaže s temo zvezdnega znaka Strelec, ki jo izberete, boste ugotovili, da zagotovo obstaja nekaj, kar popolnoma izraža vašo osebnost in zajema tudi videz, ki ga upate doseči.

tetovaža rebra strelca tetovaža strelec na zapestju tetovaža zapestja strelec tetovaža plemenskega strelca tetovaža akvarelnega strelca

tetovaža strelec strelec puščica tetovaž strelec na hrbtu tetovaža kentavra strelca na roki barvni tetovaž strelca na roki tetovaža ozvezdja strelca na roki tetovaža ozvezdja strelca geometrijski tetovaž strelca na roki tetovaža dekliškega strelca na roki tetovaža gleženj strelec tetovaža z roko strelca tetovaža roke strelec na roki tetovaža z roko strelca tetovaža hrbta strelca tetovaža strelec na hrbtu tetovaža na prsih strelca tetovaža rebra strelca tetovaža strelec na rebru tetovaža zapestja strelec tetovaža strelec na zapestju tetovaža plemenskega strelca na prsih tetovaža akvarelnega strelca na roki

tetovaž strelec strelec na hrbtu puščica tetovaža strelec na gležnju tetovaža kentavra strelca na roki barvni tetovaž strelca na nogi tetovaža ozvezdja strelca na roki tetovaža ozvezdja strelca na roki geometrijski tetovaž strelca na roki tetovaža girly sagittarius na hrbtu tetovaža z roko strelca tetovaža strelec na roki tetovaža hrbta strelca tetovaža strelec na hrbtu tetovaža na prsih strelca tetovaža rebra strelca tetovaža zapestja strelec tetovaža strelec na zapestju tetovaža plemenskega strelca na hrbtu tetovaža akvarelnega strelca na roki

tetovaž strelec strelec na hrbtu puščica tetovaž strelec na hrbtu tetovaža kentavra strelca na roki barvna tetovaža strelca na hrbtu tetovaža ozvezdja strelca na roki tetovaža ozvezdja strelca na roki geometrijski tetovaž strelca na roki tetovaža gleženj strelec tetovaža z roko strelca tetovaža z roko strelca tetovaža strelec na roki tetovaža hrbta strelca tetovaža strelec na hrbtu tetovaža na prsih strelca tetovaža rebra strelca tetovaža zapestja strelec tetovaža strelec na zapestju tetovaža plemenskega strelca na nogi tetovaža akvarelnega strelca na roki

tetovaža strelec strelec puščica tetovaža strelec na roki tetovaža kentavra strelca na roki barvni tetovaž strelca na roki tetovaža ozvezdja strelca na vratu tetovaža ozvezdja strelca na gležnju tetovaža ozvezdja strelca geometrijski tetovaž strelca na roki tetovaža dekliškega strelca na roki tetovaža gleženj strelec tetovaža strelec na roki tetovaža z roko strelca tetovaža hrbta strelca tetovaža na prsih strelca tetovaža rebra strelca tetovaža zapestja strelec tetovaža zapestja strelec tetovaža plemenskega strelca na roki tetovaža akvarelnega strelca na roki