110 osupljivih tetovaž obraza za moške in ženske 2020

Verjemite ali ne, vse več ljudi si te dni tetovira obraz ali še razmišlja, da bi si jih naredilo. To je vsekakor edinstvena stvar, ki jo lahko storite v svojem življenju. Poleg dejstva, da to ni običajno pri tetoviranju telesa, se ljudje bojijo tudi, da bi lahko po teh tetovažah izgledali grdo. Resnica pa je, da so tetovaže na obrazu odličen okras za vaše telo, prav tako pa vas bodo naredile čudovite tako kot ostale tetovaže, odvisno od osebe, ki vas vidi. Za te tetovaže bo vsekakor potrebno veliko poguma, saj te tetovaže nikakor ne morete skriti.

Najbolj priljubljeni modeli tetovaže obraza 2018

Ustvarjanje tetovaže na obrazu je velika, velika odločitev, saj vam lahko na različne načine spremeni življenje. Ljudje vas bodo začeli gledati v drugačni luči, ko boste narisali obraz in stvari se bodo spremenile v vaše delovno mesto. Morda boste celo prisiljeni oditi, če pa ste res zavezani tetoviranju na obrazu, je to lahko tudi pozitiven dejavnik in dejavnik iskanja pozornosti, ki pritegne pozornost kamor koli greste. Oblikovanje je treba izbrati zelo previdno in prepričljivo, saj postane del vaše osebnosti.

Pomembna je tudi postavitev dizajna na obraz, saj je na obrazu veliko površin, ki jih je mogoče idealno pobarvati. Toda oblikovanje bo na eni točki videti bolje v primerjavi z drugo, in o tem se lahko odloči le strokovnjak. Tukaj je nekaj kul možnosti oblikovanja tetovaže za obraz: Plemenski modeli so najbolj priljubljeni za obraz, saj tu ležijo korenine teh tetovaž, ker so jih plemena uporabljala predvsem za razlikovanje svojih članov. Maori tetovaže so najpogostejše kot plemenske tetovaže obraza, sveti in verski vzorci, geometrijski vzorci in mandale, pikčasto delo na obrazu, cvetlični dizajn na obrazu, tetovaže z besedilom in pisavo, zvezde in majhne puščice.

Lahko se pojavijo tudi na čelu, bradi in včasih segajo do vratu. Obraz ima omejeno površino, dizajn pa mora biti dobro nameščen na razpoložljivem prostoru. Poleg tega se je treba na obrazu izogibati uporabi svetlih barv, saj jih lahko stalna izpostavljenost sončni svetlobi zbledi in ogrozi kakovost oblikovanja obraza. Sicer pa tudi tetovaže na obrazu potrebujejo dobro nego, saj se dolgo časa zacelijo in so lahko tudi zelo boleče. Zato se morate vnaprej dobro pripraviti na stvari, ki so priložene paketu.

face_tattoos_23

face_tattoos_24

face_tattoos_25

face_tattoos_26

face_tattoos_27

face_tattoos_28

face_tattoos_29

face_tattoos_30

face_tattoos_31

face_tattoos_32

face_tattoos_33

face_tattoos_34

face_tattoos_35

face_tattoos_36

face_tattoos_37

face_tattoos_38

face_tattoos_39

face_tattoos_40

face_tattoos_41

face_tattoos_42