110 osupljivih tetovaž obraza za moške in ženske 2020

Obraz je ogledalo osebnosti in osnova prepoznavanja osebe. Ko razmišljamo o načinih okrasitve obraza, nam na misel pridejo ličila, a eden najbolj osupljivih načinov okrasitve obraza so tetovaže obraza. Vizualno te tetovaže ustvarjajo popolnoma osupljiv vpliv na opazovalce.

V starih plemenih so tetovaže obraza uporabljali predvsem za označevanje osebe kot svojih članov, vendar so te tetovaže počasi postale priznane, saj so bile z njimi opažene nekatere znane osebnosti, npr. Lil Wayne, Mike Tyson, Wiz Khalifa. Vendar pa še vedno nimajo zelo pozitivnega ugleda, saj so tetovaže na obrazu večinoma povezane s kriminalci, gangsterji in zaporniki.

Kljub temu, če ste zelo zavezani, da boste to tetovažo narisali, se odločite zanjo, ker bo to nekaj, kar bo z vami vse življenje, in ne bi bilo narobe, če bi pričakovali, da se bo vsaka oseba obrnila nazaj in jo pogledala na tvojem obrazu.

Preden si nanesete tetovažo na obraz, je treba upoštevati tudi dejstvo, da je obraz najbolj viden del telesa. Težko bi to prikrili, tudi če bi to morali storiti iz najpomembnejšega razloga. Tatoo obraza vam lahko dejansko zapre vrata, zlasti v profesionalnem svetu. Ko se odločite, da morate imeti tetovažo na obrazu, ne izberite nikogar drugega kot najboljše, da vam to nabriše, ker lahko ena napačna poteza pokvari tetovažo in vaš videz skupaj z njo. ne bi bilo enostavno najti strokovnjaka, ki bi si pripravil narediti tetovažo na obrazu, ker si jih večina zaradi občutljive in kontroverzne narave ne bo vzela v roke. Pokaži večPokaži manj

Pokritost tetovaž na obrazu

Zdaj je veliko vprašanje, kako široka je tetovaža obraza? Ali mora pokriti celoten obraz? No, pravzaprav lahko vse tetovaže, ki so natisnjene na vašem obrazu, štejemo za tetovaže obraza, ne glede na njihovo velikost. Če želite imeti te tetovaže, lahko naredite celotno tetovažo obraza, pol polno ali četrtkrat pokrit obraz. Vse je odvisno od vas, da se odločite. Če menite, da boste zaradi prekrivanja celega obraza s tetovažami videti umazani, zakaj ne pomislite le na tetovažo na licu, bradi in čelu ter na vseh drugih delih obraza. Pazite le, da se odločite za dizajn, ki bo poudaril vaše čudovite obrazne poteze.

Prednosti, ki jih lahko pričakujete od tetovaže obraza

Če ste eden tistih bližnjih posameznikov, ki nenehno mislite, da vam te tetovaže ne morejo prinesti dobrega, je pravi čas, da si premislite. Morda tega ne veste, toda tetovaže na obrazu so lahko z vaše strani zelo prednosti. Pravzaprav se lahko takoj odpravite na tetovažo obraza, potem ko spoznate te dih jemajoče prednosti. Tukaj je nekaj izmed njih:

 • Izjemno edinstven – Ena neverjetna stvar pri tej tetovaži je dejstvo, da je edinstvena po naravi. Preprosto zato, ker si bo le malo ljudi upalo imeti te tetovaže. Če želite videti drugače, ne da bi izgubili ta čudovit obraz, potem lahko te tetovaže zagotovo naredijo nekaj.
 • Razburljivo – Da, ta tetovaža je ena najbolj vznemirljivih stvari, ki jih lahko poskusite v svojem dolgočasnem življenju. Dejstvo, da je še vedno veliko ljudi, ki niso usmerjeni v tetoviranje, in dejstvo, da ne poznate odzivov ljudi, ki vas obkrožajo, ko vidite vašo tetovažo na obrazu, je zaradi tega zagotovo zelo razburljivo.
 • S tetovažo na obrazu lahko izrazite svoje notranje misli. Te tetovaže niso samo za estetske namene. Nekateri se odločijo za te tetovaže, saj lahko samo s temi tetovažami izrazijo, kaj so znotraj. Ker so te zelo vidne, bo vsaka oseba okoli vas zagotovo dojela sporočilo, ki ga želite posredovati.

Tetovaže obraza in slabosti, ki jih prinašajo

Ni treba posebej poudarjati, da je tetoviranje obraza lahko tudi zelo neugodno. Morda vam te prednosti ne bodo všeč, zato si morate vzeti veliko časa, preden se odločite za tetoviranje obraza. Tu je nekaj teh pomanjkljivosti:

 • Drugi ljudje lahko mislijo, da ste kriminalec. No, morda bi tako razmišljali, saj je znano, da so tetovaže simboli kriminalcev. Z drugimi besedami, veliko kriminalcev se tetovira, zlasti na obrazu. Toda dokler imate dobro srce in veste, da niste kriminalec, se ne bojite.
 • Bolj boleče – V primerjavi z nekaterimi drugimi deli telesa je lahko tetoviranje na obrazu preveč boleče za ravnanje z vami. Preprosto zato, ker je obraz poln živcev, ker se tukaj nahajajo številni vitalni organi.

Znane osebnosti s tetovažami na obrazu

Tu je nekaj imen tistih znanih osebnosti na svetu, ki sprejemajo dejstvo, da so tetovaže na obrazu čudovit okras na človeškem telesu:

 • Wiz Khalifa – Ta ameriški snemalni umetnik ima več tetovaž na telesu, vključno z zvezdico na obrazu.
 • Ptič – Njegovo pravo ime je Bryan Williams in je slavni raper, ki si tetovira obraz z različnimi oblikami.
 • Cee Lo Green – Ta slavni ameriški raper, igralec, tekstopisec in producent ima pod levim očesom majhno tetovažo križa. Nad levim ušesom ima celo tetovažo vrtnice.

Ideje za oblikovanje tetovaže obraza

Idej pri oblikovanju tetovaže obraza je vsekakor neskončno. Vse, kar želite, je mogoče, če lahko vaš izbrani profesionalni umetnik tetoviranja uresniči tisto, kar želite. Tukaj je nekaj vrednih zamisli o oblikovanju tetovaže obraza, ki bi jih morali poznati:

 • Sveti geometrijski vzorci – Takšna ideja je nekaj, kar bi morali upoštevati, če imate tetovažo na obrazu, če imate kaj opraviti z vašo vero. Pravzaprav je veliko zgodovinarjev potrdilo, da so starodavni ljudje že uporabljali tetovaže na obrazu pri izražanju svojih močnih verskih prepričanj.
 • Utrpan tetoviran obraz – Mnogi ljudje na svetu se odločijo za to idejo za oblikovanje tetovaže obraza. Skoraj nič več prostorov, ki jih je tukaj mogoče tetovirati. Morda mislite, da bo precej grdo, vendar ne bo. Zdaj se bo zanašal na strokovne roke vašega tatoo umetnika.
 • Ideje za tetoviranje brade – Ta ideja o oblikovanju tetovaže je obstajala že v starih časih. Tetovaže na bradi so bile sestavni del številnih kultur na svetu. Znano je, da je pleme Maori popoln primer te ideje o obrazu.
 • Dotwork oblikovanje obrazov– Ta ideja o tetoviranju je ena izmed organiziranih, ki vam lahko da čudovito videti tetovažo. Z drugimi besedami, nikakor ne more biti grdo na obrazu. To je glavni razlog, zakaj mnogi raje uporabljajo pikčaste zasnove. Stvar pa je v tem, da ta od umetnika za tetoviranje zahteva veliko spretnosti.
 • Plemenski modeli – So najbolj priljubljene pri tetoviranju obraza, saj tu ležijo korenine teh tetovaž, ker so jih plemena uporabljala predvsem za razlikovanje svojih članov. Maori tetovaže so najpogostejše kot plemenske tetovaže na obrazu.
 • Drugi oblikujejo površino obraza – Nekateri drugi modeli, ki jih lahko predstavimo na obrazu, so majhne puščice, mandale in majhni cvetovi.

Povzetek

Tetovaže na obrazu resnično zahtevajo zaupanje in pogum uporabnikov. Zato, preden se odločite za te tetovaže, se prepričajte, da ste psihično pripravljeni, da jih boste imeli na telesu.

 

Ustvarjanje tetovaže na obrazu je stvar velike zavezanosti in predanosti in le drzni se lahko spopadejo z izzivom. Ko si tetovirate obraz, se morate pripraviti na negativne reakcije ljudi, ki jih bo v izobilju. Morali boste prepričati in upravičiti, da si naredite tetovažo, to pa morate storiti ne le za preostali svet, ampak tudi za svoje ljubljene.

Še več, ljudje so lahko zelo odprti glede svojega neodobravanja in težko se boste spoprijeli z njihovim odnosom. Bolje je, da ste odprti in se pripravljeni soočiti z vsem tem, potem ko si naredite tetovažo. Preden se potopite, natančno pretehtajte prednosti in slabosti, saj je to lahko odločilna odločitev, ki vam bo spremenila življenje, kar boste morda obžalovali pozneje, ko se bodo začele preplavljati reakcije. zadržki glede ravnanja z nečim tako občutljivim, kot so tetovaže na obrazu. Tetovaže na obrazu niso skodelica čaja za vsakogar, saj so namenjene le tistim, ki so dovolj pogumni, da stojijo kritično in neodobravajoče..Pokaži večPokaži manj

Priljubljene slike tetovaž na obrazu

face_tattoos_02

face_tattoos_05

face_tattoos_06

face_tattoos_07face_tattoos_09

face_tattoos_10

face_tattoos_11

face_tattoos_12

face_tattoos_13

face_tattoos_14

face_tattoos_15

face_tattoos_16

face_tattoos_17

face_tattoos_18

face_tattoos_19

face_tattoos_20