130 osupljivih tetovaž rimskih številk

Vse tetovaže pritegnejo pozornost, zato ljudje iščejo edinstvene in smiselne oblike, ki bodo močno vplivali na nosilce in opazovalce. Če niste več navdušeni nad tetovažami z živalmi in cvetjem kot glavnimi elementi, je kul in nenavadna možnost oblikovanja tetovaže za vas oblikovanje tetovaže z rimskimi številkami. Rimski številski sistem je številski sistem, ki predstavlja številke v obliki angleške abecede. Tatoo, ki temelji na rimskih številkah, ima skrivnostno in privlačno kakovost, saj lahko traja nekaj časa in pozornosti osebe, da razume to tetovažo in razume njen pomen. Izgledajo popolnoma edinstveno in vas ločijo.

Kaj lahko predstavljajo tetovaže z rimskimi številkami?

Temeljijo na številčnih vrednostih in lahko predstavljajo pomembne datume v življenju nosilca tetovaže, na primer rojstni dan, obletnico poroke ali datum rojstva otroka. Lahko prikazuje tudi rojstni dan partnerja ali ljubljene osebe. Pomen oblikovanja se lahko razlikuje od osebe do osebe, saj je lahko eno število njegovih bratov in sester napisano v obliki rimskih številk, druga oseba pa ima lahko število svojih otrok, natisnjenih v obliki rimskih številk. Ker je pomen umetnosti rimskih številk popolnoma prilagojen, je okrog vsakega dizajna tetovaže prisotna avra skrivnosti.

Različne možnosti oblikovanja

Ko se odločite, da želite na svojem telesu narisati umetnost rimskih številk, morate pri izbiri oblikovanja upoštevati nekaj stvari. Številka, ki jo nameravate prikazati na svojem telesu, bi morala imeti v vašem življenju precejšen pomen, zato se morate zavzeti, da boste porabili denar in čas, da si jo natisnete kot tetovažo, poleg tega, da nosite bolečino. Postavitev tetovaže mora biti takšna, da je tetovaža lahko vidna, hkrati pa jo je mogoče skriti, ko to želite. Prav tako je treba pred dokončanjem oblikovanja tetovaže ustrezno upoštevati velikost in slog pisave rimske številke. V bistvu so rojstni dnevi in ​​drugi pomembni datumi najboljša izbira za tetovaže z rimskimi številkami, ker vas ves čas spominjajo na te posebne priložnosti.

Poleg tega so lahko rimske številke del spominskih tetovaž, saj označujejo datum smrti ljubljene osebe, tudi hišnega ljubljenčka. Te tetovaže ponavljajo dejstvo, da je umrla oseba pomemben del prinosnikovega življenja in bo vedno, tudi če ni več z njimi. Nosilec ima lahko poleg osnovnih rimskih številk še nekaj drugih oblikovalskih elementov, kot so živali, ptice, rože in transparenti, s katerimi bo ta poenostavljena zasnova postala bolj smiselna in zapletena. Drug pomemben vidik te umetnosti je barva, saj lahko drugače preprost videz izgleda pravilno z ustrezno uporabo nabora svetlih barv. Čeprav lahko nekateri ljudje te tetovaže naredijo v tradicionalni črni barvi, lahko strokovnjaki za tatoo ustvarijo briljantne vizualne užitke z mešanjem in ujemanjem pravih barv za modele rimskih številk.

Vodnik po umestitvi

Kot vsaka druga oblika tetovaže je tudi postavitev tetovaž rimskih številk odvisna od njihove velikosti in oblike. Ta zasnova je precej vsestranska, saj jo je mogoče narediti v poljubni velikosti in videti dobro na skoraj vseh mestih na telesu. Majhni izgledajo neverjetno zapestje, zadnji del vratu, zadnji del ušesa in gležnjev, medtem ko se tetovaže večjih velikosti lahko narišejo na rami, podlakti, spodnji del hrbta, prsni koš, kolk in območje rebra. Priljubljena oblika oblikovanja tetovaže z rimskimi številkami je trak ali zapestnica, v kateri so številke razporejene v obliki dolgega pasu in ovite okoli roke ali zapestja.

Znane osebnosti

Eden glavnih razlogov za vse večjo priljubljenost tetovaž z rimskimi številkami je dejstvo, da jih številne znane osebnosti podpirajo, tako da so del njihove osebnosti. Nekatere svetovne zvezdnice, ki so bile opažene z umetniško tetovažo rimskih številk, so Igrajo: Rihanna, Miley Cyrus, Angelina Jolie, Eva Longoria, Justin Bieber, Victoria Beckham, David Beckham, Selena Gomez in Beyonce Knowles.

Zaključne besede

Ustvarjanje tetovaže z rimskimi številkami je stvar zaveze, zato jo morate nanesti samo, če ste popolnoma pripravljeni prenašati bolečino in za to porabiti denar in čas. Nosilec mora biti prepričan, da se mora ne glede na to, katera tetovaža izbere, popolnoma ujemati z njegovim odnosom in osebnostjo, saj se je tetovaže zelo težko znebiti, ko postane del telesa.

Amilcarjeva tetovaža na prsih z rimskimi številkamiCameronova tetovaža rimske številke na podlaktiTetovaža stopala z rimskimi številkami Aquiles ReyesDatum poroke Oblikovanje tetovaže z rimskimi številkamiRimske številčne tetovaže na rami avtorja scorpdaboyOblikovanje tetovaže rimskih številk podjetja ShockStarRimska tetovaža s številkami na rami by Bubblegum TattooRoman Diamant Tattoo avtorja Simon DiamantRimska tetovaža s številkami na strani EnocaKrožna tetovaža rimskih številk Luke SmithRimska tetovaža peš od JadeRimska tetovaža s številkami, NinaOblikovanje tetovaže rimske številke na rami Dakas VictorTetovaža vratu z rimskimi številkami, avtor DizzyTetovaža rimskih številk na bicepu avtorja Rebecca SophiaTetovaža rimskih številk Lucasa RosariaMala tetovaža rimske številke Paul WheatleyLory Labossiere, tetovaža rimskih številkOblikovanje tetovaže rimskih številk po BlueprintuRimska tetovaža na prsih Reka BittencourtWadyjeva tetovaža na prsih z rimskimi številkamiTatoo rimskih številk Westona WellerjaStranska tetovaža rimske številke Rune Eide StenehjemIzklesana tetovaža rimskih številkRimska tetovaža s številkami Franka TranaCurtisova rimska številčna cvetlična tetovažaOblikovanje tetovaže rimskih številk od Natasha HumOblikovanje tetovaže rimskih številk Juan CarlosSpiralna tetovaža ure Niki NorbergLindsay Alyson McCarthy, tetovaža z rimskimi številkami datumaNavpična tetovaža rimskih številk Branden MartinRimska tetovaža s številkami Johanne HofemannRimska tetovaža na rami avtorjaRoman-numeral-tattoo-021

Roman-numeral-tattoo-020

roman-številka-tetovaža-019

roman-številka-tetovaža-018

Roman-numeral-tattoo-17-650x488

Roman-numeral-tattoo-15-650x488

roman-številka-tetovaža-016

roman-številka-tetovaža-017

Roman-numeral-tattoo-14-650x488

Roman-numeral-tattoo-014

Roman-numeral-tattoo-13

roman-številka-tetovaža-013

roman-številka-tetovaža-12

Roman-numeral-tattoo-010

rimska številka-tetovaža-10

rimska številka-tetovaža-011

Roman-numeral-tattoo-11-650x488

Roman-numeral-tattoo-012

roman-številka-tetovaža-08

roman-številka-tetovaža-8

roman-številka-tetovaža-09

Roman-numeral-tattoo-9-650x488

Roman-numeral-tattoo-015

Roman-numeral-tattoo-05

Roman-numeral-tattoo-5-650x488

roman-številka-tetovaža-06

rimska številka-tetovaža-07

Roman-numeral-tattoo-4-650x488

Roman-numeral-tattoo-04

Roman-numeral-tattoo-3

Roman-numeral-tattoo-03

Roman-numeral-tattoo-2

gomez1f-3-web-650x488

Roman-numeral-tattoo-01

1-rimske številke pri roki

2-ljubezen-srce-simbol-poroka-datum

3-tattoo-design-na-zapestju

Oblika 4 datuma rojstva in neskončnosti

5-date-of-birth-on-ankel

6-rimske številke na hrbtu

7-rimske številke na prstih

8-cat-scratching-Roman-number

9 vrtnic in rimskih številk

10-rimske številke na ključni kosti

11-rimske številke-na-dekle-roka

12-obletnica-datum-na zapestju

13-rimska ura-tetovaža

14-sidro-rimska-številka-gleženj

15-poročni datum-na-prstancu

16-rimska-številka-prst-tetovaža

17-perje-rimske-številke-na-rebru

18-skripta-rimska-številka-na zapestju

19-kurzivna-rimska-številčna-tetovaža

20-rimske številke na roki

21-rimska-številka-13-na-rebru

22-rimska številka na pasu

23-arabsko-korejska-številka-za-tri

24-3d-rimska številka na podlakti

25-cvet-in-rimska-številka-na podlakti

26-rimska-številka-posvojitev-datum-na-rebru

27-rimska-številka-zapestje-tetovaža

30-miley-cyrus-roman-numeral-tattoo

rojstni dan v rimskih številkah

stolpec-sedma-tetovaža

datum rojstva-rimske številke-tetovaža

datum smrti

oblikovalec-prsi-tetovaža

final-fantasy-7-tetovaža

zapestje s petimi notranjostmi

ročna tetovaža

mmix-tetovaža

my-tattoo-črno-belo

Roman-15-tetovaža

rimsko številka

rimska številka-osem

rimske številke-tetovaža-peš

razcepljena osebnost

zdaj deset tisoč

winston-churchill

xv-tetovaža