145 Zasnova in pomen tetovaže Pretty Swallow

Lastovke se lahko štejejo za zelo preprosta in pogosta bitja, vendar se modeli lastovk za tetovaže štejejo za enega najbolj privlačnih in vsestranskih modelov v tradicionalni tetovažni umetnosti. Lastovko imajo radi tako moški kot ženske, zaradi česar je privlačna možnost oblikovanja. Poleg tega je lahko oblikovanje edinstveno z vključitvijo različnih elementov, od katerih je večina gela z osnovnim dizajnom lastovk, da ustvari popolno, novo obliko tetovaže. Zaradi neverjetne estetske vrednosti tetovaže v kombinaciji z bogato simboliko je oblikovanje lastovk ena izmed najbolj priljubljenih možnosti v sodobni in tradicionalni tetovažni umetnosti.

Dandanes se pri tetoviranju veliko ljudi odloča za tetovaže ptic, dobri primeri ptičjih tetovaž pa so tetovaže umetniških lastovk. Pogosto je narisana kot podoba hlevske lastovke, znane tudi kot »Evropska lastovka“. So nacionalne ptice Avstrije in Estonije. Samo v primeru, da ne veste, je lastovka neka vrsta ptice pastirke, ki pripada Družina Hirundinidae. Zaradi svoje velikosti meri le 15-20 centimetrov v dolžino. To je ena odlična alternativa za nekatere druge tetovaže ptic, kot je zelo pogosta tetovaža feniksa. Danes se število ljubiteljev tetovaž moških in žensk, ki se odločajo za tetovažo, oblikovano z lastovko, hitro povečuje. Tu ni nihče kriv, saj je taka tetovaža zelo edinstvena in dovolj sposobna narediti vaš fizični videz še bolj čudovit.

pogoltniti tetovaže

Pomeni tetovaže lastovk

Ni treba posebej poudarjati, da ima vsak dizajn lastovske umetnosti svoje pomene, ki bi jih morali poznati, preden se odločite za te tetovaže. Na pomen tetovaže lahko močno vplivajo vključitve celotnega dizajna tetovaže in njihove barve. To je razlog, zakaj morate biti previdni pri izbiri barv in oblikovanja, če želite, da je vaša tetovaža lastovke zelo smiselna. Tu je nekaj pomenov, ki jih morate poznati:

 • Zaupanje – Pomorci in mornarji so nekateri ljudje, ki zaradi velikega pomena ptice na svojem delovnem področju vedno razmišljajo, da bi imeli na svojem telesu umetnost lastovke. Mornarji in marinci, ki imajo to tetovažo, naj bi bili zelo zaupanja vredni in dovolj izkušeni pri svojem delu. Če ste torej eden od tistih pogumnih marincev in mornarjev ali pa želite le pokazati svojo pogum, podoben mornarju in mornarju, razmislite o takšni tetovaži.
 • Finančni uspeh – Drug pomen lastovske umetnosti, ki bi ga morali poznati, je finančni uspeh. Vse se je začelo v več kulturah po svetu, ki so verjeli, da je prva ptica lastovka, ki jo lahko vidimo spomladi, dober znak finančnega uspeha in bogastva. Če ste zdaj zelo uspešni poklicno in finančno, se lahko odločite za tetoviranje te ptice. Lahko ga imate tudi, če si želite v prihodnjih dneh zaželeti veliko sreče.
 • Pogum – Pogum je še en pomen lastovke. To lahko potrdijo ljudje, ki v zadnjih letih živijo v Združenem kraljestvu. Tisti dobri in pogumni borci v omenjenem narodu so si na pesti tetovirali ptičjo lastovko. Ti ljudje so tudi verjeli, da lahko umetnost lastovk hitro premika vaše roke, kar je bilo zelo potrebno, ko so se borili s sovražniki.

Nekateri drugi pomeni te tetovaže so bela nadvlada, svoboda, zmaga in stiske, ki jih je oseba uspešno premagala.

Priljubljeni modeli lastovske umetnosti

Tako kot druge tetovaže ptic, ki so na voljo v teh dneh, imajo tudi tetovaže umetniških lastovk veliko variacij pri oblikovanju tetovaž. Edino, kar morate storiti, je, da izberete tisto, za katero menite, da ustreza vašemu telesu. Če pa ste preveč zaskrbljeni pri izbiri, se lahko vedno obrnete na nasvet svojega najetega profesionalnega umetnika tetovaže. Tu je nekaj modelov, ki jih lahko upoštevate:

 • Barvita lastovska oblika – V resničnem življenju imajo ptice lastovke različne pisane barve, ki vam bodo všeč. Enako velja za tetovažo, oblikovano z lastovko. No, kdo mimogrede ne bi imel rad pisane tetovaže? Običajne barve, ki jih lahko vidite na tej tetovaži, so modra, rdeča in rumena. Če pa imate raje druge barve, lahko to vedno storite. Konec koncev je to vaša lastna tetovaža telesa. Vedno lahko naredite, da bo videti tako, kot želite. Morate samo obvestiti svojega tattoo umetnika.
 • Običajna črna & Umetnost bele lastovke – Kdo bi mimogrede pozabil na tradicionalno črno -belo zasnovo? Morda je običajen, vendar smo prepričani, da bo ta posebna oblika lastovke videti odlično tudi v tej sodobni dobi. Ta izbira oblikovanja tetovaže umetniške lastovke je zelo pogosta pri ljudeh, ki delajo v morju. Podoba lastovičje ptice je več kot dovolj, da doseže njen krasen videz. Če pa želite dodati še nekaj modelov, lahko to vedno storite.
 • Lastovka z oblikovanjem tetovaže s ponudbami – Druga pogosta, a izjemno krasna oblika lastovk je podoba dveh lastovičjih ptic, ki sta med seboj povezani s citati. Idealno je, da ga položite na ramena. Ena lastovka na levi rami in ena na desni. Napisi bodo nato vgravirani sredi teh dveh lepih ptic. Si predstavljate končni izdelek za tetoviranje?
 • Skeleton Swallow Design – Pravijo, da je okostje grozljivo, vendar to ne velja za požiranje umetnosti. Da bi dosegli čudovitost tega dizajna, bi bilo najbolje, da na levo in desno ramo postavite dve okostnjaki. To je zelo edinstvena tetovaža, ki jo lahko vklesate na svoje telo. Takšna zasnova je najboljša, če je črno -bele barve.
 • Oblikovanje drobne lastovke – Če imate raje manjše velikosti tetovaže, bi bile drobne podobe lastovičjih ptic popolne. Ta oblika se prilega kamor koli na vašem telesu, saj bo potrebovala le minimalni telesni prostor. Lahko ga položite na prste, prste, gležnje, zapestja in še veliko več. Za barve pa se lahko vedno odločite, ali želite črno -belo ali zelo barvito.

Priljubljene možnosti oblikovanja lastovske umetnosti

V oblikovanju tetovaž lastovk je velika raznolikost, v oblikovanje pa so vključeni različni elementi, ki mu dajejo različne pomene. Simbolični pomen tetovaže si lahko razlagamo tako, da pogledamo, kako je lastovka v njej prikazana. Tu je nekaj priljubljenih modelov:

 • Leteča lastovka – Leteča lastovka je kot čar sreče in naj bi prinašala srečo, bogastvo in uspeh prinašalcu.
 • Lastovka s tetovažo s cvetjem – Druga pogosta oblika predstavlja lastovko, ki v kljunu drži rožo, ki je simbol pomladi, srečnega časa.
 • Par lastovk – Par lastovk v tetovaži pomeni ljubezen in zvestobo, saj lastovka slovi kot zvesta ptica, ki ima vse življenje samo enega partnerja. Dve lastovici v tetovaži sta sorodni duši in sta lahko posvečeni ljubimcu, zakoncu, prijatelju ali družinskemu članu.
 • Pogoltnite s kartami – Za igralce na srečo veljajo za srečne. Takšne tetovaže združujejo lastovke s kartami, žetoni za poker ali kockami.

Umetnost požiranja, označena na moških, označuje moč in moč. V tradicionalni tetovažni umetnosti je ena od teh tetovaž na roki pomenila, da je moški močan borec. Poleg teh oblikovanj lastovk je za ustvarjanje odličnih modelov mogoče uporabiti še nekaj drugih elementov: zvezde, perje, lovilce sanj, sidra, ključavnice, loke, trakove, puščice in srca. Poleg tega se tej umetnosti lahko dodajo nekatera imena ali narekovaji, ki jim dajo zelo oseben in poseben pomen.

Vodnik po umestitvi

Kot smo že videli, so tetovaže lastovk v tetovažni umetnosti zasedle mesto, ker so očarljive in nosijo globok simbolni pomen. Primerni so za oba spola in jih lahko namestite kjer koli na telesu nosilca, pri tem pa upoštevajte obliko in velikost tetovaže. Izdelamo jih lahko v majhnih, srednjih in velikih velikostih, zaradi česar so precej vsestranske.

Za večje tetovaže so najbolje prikazane na področjih, kot so bok, prsni koš, hrbet, ramena, stegna, kolk in roka, medtem ko so manjše velikosti s srčkanimi lastovkami kot nalašč za zapestje, gleženj, hrbet vratu in prste. Ko se tatu oblikovanje izbere za lastovko, se je treba zavedati, da bo imelo pomen in da bo to nekaj trajnega, kar bo pri nosilcu ostalo vse življenje. To je razlog, zakaj je treba po ustreznem premisleku izbrati obliko tetovaže.

pogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovaže

Lastovke so drobna bitja, ki nosijo velike simbolične pomene, povezane z božjimi stvarmi, kot so zdravje, bogastvo, potovanja na dolge razdalje in zvestoba.

V starih časih, ko ni bilo zapletenih navigacijskih orodij, so mornarji ocenjevali bližino kopnega s pomočjo teh ptic. Mornarji so jih vzeli za simbol varnega vračanja domov. Obstaja legenda, povezana z nastankom lastovske umetnosti, ki se je začela na ladji z imenom Lastovka, na kateri je prišlo do umora. Sedem mornarjev upornikov na ladji je imelo na svojih prsih označeno lastovko kot znak identifikacije. Kasneje je tetovaža postala znak izkušenj mornarjev in se je popularizirala v tem poklicu, pri čemer so se mornarji tetovirali z vse večjim številom te umetnosti, saj so se njihove izkušnje na morju povečevale.

Drugi pojem o tej umetnosti in pomorščakih je, da bi lastovka v primeru, da bi se moril utopil v morju, odnesla dušo v nebesa. Na ta način ima tetovaža lastovke za mornarje velik simbolni pomen.

Tudi lastovke se zavzemajo za zvestobo in ljubezen, saj ostanejo pri istem partnerju vse življenje. Nekatere kulture menijo, da lastovke prinašajo srečo, v drugih pa slab znak. Nekateri menijo, da lastovka, ki leti v hiši, kaže na slabo srečo, drugi pa na čar sreče za zaščito.

Nekatere kulture menijo, da je umetnost lastovk simbol bogastva, saj naj bi videz ene lastovke človeku prinesel bogastvo. Drugi verjamejo, da vlečne lastovice pomenijo svobodo. Umetniška tetovaža lastovke z dvema pticama je zasnovana na ljudeh, ki so prišli iz zapora, in je povezana z izrazom “ptica v zaporu”. Tako je, ker lastovka velja za svobodno ptico, ki ima svobodo letenja kamor koli želi. Nekateri povezujejo ptico z belo nadvlado, kar tej tetovaži doda rasni pridih.

Priljubljeni so tudi kot tetovaže tolp, medtem ko tetovaža, ki prikazuje lastovko v pesti, kaže, da je oseba dober borec.

Lastovka je povezana tudi s premagovanjem boja, da bi v življenju dosegli nekaj dobrega.

Na splošno so simbolično povezani s pozitivnimi pomeni, kot so zvestoba, zvestoba, upanje, zmaga, moč, zaščita, uspeh in novi začetki. Oblikovanje je lepo in smiselno, kar je razlog za njegovo veliko priljubljenost.

pogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažetetovaže lastovk (2)

Čeprav so tetovaže lastovk bogate z estetsko vrednostjo in simboličnim pomenom, se je njihova priljubljenost v zadnjem času močno povečala, saj jih je podprlo več svetovnih zvezdnikov. Nekatera velika imena, ki so jih opazili pri teh tetovažah, so Johnny Depp, Robbie Williams, Rachel Perry, Mark McGrath, Marianne Faithfull, Marc Almond in Christina Applegate.

pogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovaže

Zaključne besede

Nobenega dvoma ni, da so tetovaže lastovk izjemno pomembne. To pomeni, da ne gre le za lepoto, saj bo prikazalo tudi stvari v vašem življenju, kot so tiste, ki ste jih preživeli. To se bo odražalo tudi na vaši edinstveni osebnosti. Zato morate pri izbiri oblikovanja lastovk upoštevati svojo osebnost.pogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažetetovaže lastovk (1)pogoltniti tetovažepogoltniti tetovaže

pogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovažepogoltniti tetovaže

1-lastovka-nazaj-tetovaža

2-lastovka-ramena-tetovaža

3-lastovka-in-cvet-tetovaža

4-lastovka-ramena-tetovaža

5-lastovka-nazaj-tetovaža

6-lastovka-tetovaža

7-akvarel-lastovka-tetovaža

8-lastovka-stran-tetovaža

9-lastovka-nazaj-tetovaža

10-lastovka-srce-tetovaža

11-lastovka-muzikal-tetovaža-rokav

13-lastovka-roka-tetovaža

14-lastovka-tetovaža

15-lastovka-in-vrtnica-tetovaža

16-lastovka-tetovaža

18-lastovka-tetovaža

19-lastovka-tetovaža

20-lastovka-tetovaža na roki

22-lastovka-tetovaža-na vratu

23-lastovka-noga-tetovaža

24-lastovka-stran-tetovaža

25-lastovka-in-rose-stegno-tetovaža

26-lastovka-tetovaža

27-lastovka-tetovaža

30-lastovka-in-srce-tetovaža na prsih

31-Tatoo lastovka-prsi

33-lastovka-tetovaža-za-ušesom

34-ramena-lastovka-tetovaža

35-abstract-tattoo-by-Maika-Houde-150x150

35-Foot-Realistic-Swallow-Tattoo

36-Bela-črnilo-lastovka-tetovaža-na vratu

37-lastovka-tetovaža

38-lastovka-tetovaža

39-lastovka-tetovaža

40-lastovka-zapestje-tetovaža

41-lastovka-tetovaža

42-črna-n-siva-črnilo-lastovka-ročna-tetovaža

43-lastovka-ljubezen-tetovaža

45-lastovka-tetovaža

46-mala-lastovka-in-navzkrižno-tetovaža

47-lastovka-tetovaža

48-lastovka-prsi-tetovaža-za-moške

49-lastovka-tetovaža

50-lastovka-tetovaža-na prsih

Swallow-tattoo-designs-1

Swallow-tattoo-designs-2

Swallow-tattoo-designs-3

Swallow-tattoo-designs-4

Swallow-tattoo-designs-5

Swallow-tattoo-designs-6

Swallow-tattoo-designs-7

Swallow-tattoo-designs-9

Swallow-tattoo-designs-10

Swallow-tattoo-designs-12

Swallow-tattoo-designs-13

Swallow-tattoo-designs-14

Swallow-tattoo-designs-16

Swallow-tattoo-designs-17

Swallow-tattoo-designs-18

Swallow-tattoo-designs-19

Swallow-tattoo-designs-20

Swallow-tattoo-designs-21

Swallow-tattoo-designs-22

Swallow-tattoo-designs-23

Swallow-tattoo-designs-24

Swallow-tattoo-designs-25

Swallow-tattoo-designs-26

Swallow-tattoo-designs-27

Swallow-tattoo-designs-28

Swallow-tattoo-designs-29

Swallow-tattoo-designs-30

Swallow-tattoo-designs-3144-lastovka-tetovaža