150 duhovnih verskih tetovaž za moške in ženske

Verjemite ali ne, tetovaže so obstajale že v starih časih. Ja, prav ste prebrali. Ti že dolgo služijo svojemu namenu. Pravzaprav so ljudje v preteklosti uporabljali tetovaže kot zelo pomemben del svoje vere. To je glavni razlog, zakaj verske tetovaže obstajajo še danes. Po vsem svetu obstaja veliko religij, ki sprejemajo uporabo tetovaž pri dajanju pomena številnim verskim simbolom. Kljub temu obstajajo nekatere druge religije, ki ne dovoljujejo uporabe tetovaž, saj menijo, da so te tetovaže satanski znaki. Morda se vam to sliši nesramno in smešno, vendar je resnica.

Velik pomen

Samo v celotni Ameriki ima 25 odstotkov tetovaž, ki jih nosijo Američani, zelo pomemben verski pomenov. Krščanska, budistična in hindujska so tri glavne religije, ki dajejo tetovažam velik pomen, zlasti pri izkazovanju njihove velike predanosti svoji veri. Dejansko so si milijoni bhaktov na svoje telo tetovirali verske simbole, na primer znak križa in toliko drugih.

Različne vrste verskih tetovaž

Seveda obstaja toliko vrst verskih tetovaž, ki jih lahko najdete danes. Te so v skladu z vsemi religijami, ki so danes na voljo na svetu in sprejemajo uporabo tetovaž v svoji veri. Zato, če želite pokazati svojo močno predanost, izberite tetovažo, ki je v skladu z vašo vero. S tem rečeno nikakor ne morete pokazati svetu, kako predani ste.

Krščanska verska umetnost

Tetoviranje krščanskih simbolov pravzaprav ni novost za veliko ljudi. To je zato, ker obstaja veliko ljudi, ki imajo te simbole tetovirane na svojem telesu. To je razlog, zakaj je to za mnoge že normalna stvar. Pravzaprav je celo angleški princ v Angliji že leta 1892 imel tetovažo Jeruzalemski križ in to je bilo storjeno, potem ko je obiskal sveto deželo Jeruzalem. Po tem se vedno več krščanskih vernikov trudi imeti nekaj tetovaž, povezanih s krščanstvom, kot so njihovi najljubši svetopisemski verzi, Deset zapovedi, Sveta in brezmadežna srca ter podobe Jezusa Kristusa, angelov, trnovih kronov in devica Marija.

Budistične tetovaže

Nekatere druge priljubljene tetovaže, ki jih ljubijo milijoni bhakt, so budistične tetovaže. Te tetovaže so zelo pogoste v azijskih državah, saj se je budizem prvotno začel na ogromni celini Azije. Pravzaprav je tetoviranje simbolov budizma že tradicija v številnih azijskih okrožjih. To pomeni, da je postal sestavni del njihovih kultur. Najbolj priljubljene podobe, povezane z budizmom, tetovirane na veliko budističnih ljudi, so nekateri Sutrini verzi, rože lotosa, Dharma kolesa in manifestacije Bude.

V lepi in s kulturo bogati deželi Tajski je mogoče najti veliko lepih in zgodovinskih budističnih templjev. Nekateri od teh templjev že stojijo pred nekaj leti. V teh budističnih templjih lahko najdete številne menihe, ki bodo izvajali tradicijo tetoviranja podob, podobnih budistom, kot amulete. Po budizmu bodo tetovaže amuletov nosilcem dale več moči, da bodo premagale vsakodnevne izzive, s katerimi se lahko soočite. Te tetovaže bodo celo pomagale pri preprečevanju nesreč ali grozljivih dogodkov, ki bi lahko povzročili nekaj poškodb.

Če v religiji niste budist, pa vas vseeno zanima, da na svoje telo tetovirate simbole, povezane z budisti, potem to lahko dejansko uresničite. Vendar pa vključuje skrbno raziskovanje. Ker je tetoviranje budističnih simbolov tradicija v več azijskih državah, je zelo pomembno, da najprej razumete pomen simbola, ki ga želite tetovirati na svojem telesu. Pazite, da v zakonu budizma ne ustvarite velike zmede.

Hindujske tetovaže

Hindujščina je še ena vera, ki meni, da je tetoviranje sestavni del vere. Bogata kultura hindujcev vključuje tetovaže. Preprosto zato, ker je hinduizem dobro znan po odličnih posnetkih in dekoracijah, hindujske tetovaže pa so neverjetni primeri. Ni treba posebej poudarjati, da obstajajo ustrezni pomeni, povezani z različnimi oblikami in podobami hindujskih tetovaž. Verjemite ali ne, dandanes je veliko ljudi, ki jih privlači hindujska tetovaža.

Ker so tudi hindujske tetovaže del hinduizma, je zelo pomembno, da poznate pomene hindujskih slik, preden jih tetovirate na svojem telesu, še posebej, če ne prakticirate hinduizma. Nekatere izmed priljubljenih hindujskih tetovaž so citati, ki jih je mogoče prebrati v vedskih spisih, ohmih, božanstvih in nekaterih besedah ​​ali izrazih v sanskrtskem besedilu.

Resnica je, da lahko razmislite o številnih verskih tetovažah, če želite biti tetovirani z verskimi simboli in podobami. Kljub temu se prepričajte, da ste dobro seznanjeni s pomenom vsakega od njih. Ne pozabite, da je treba vero spoštovati.

tetovažno-verski

tattoo-design-versko

oblikovanje tetovaže

St-Michael-Csaba-Kolozsvari-578x450

St-Michael-Carlos-Torres-578x578

St-Catherine-Noah-Minuskin

St-Christopher-Juncha

St-George-Neil-Bass

St-George-Rocky-Zero-578x584

St-Joseph-Lil-B

Silviano-Fiato-578x655

tetovaža molitvenih rok

om-tetovaža

tetovaža mary

Marija-Nikko-Hurtado-3-578x578

kyles-pridobivanje

Lippo-2-578x487

Mary-Delphine-Noiztoy-ilustracija-Vania-Zouravliov-578x770

Mary-Matt-Jordan-Slika-Giovanni-Battista-Salvi-578x614

Joan-of-Arc-Sir-Daniel-Painting-Eugene-Thirion-578x693

Joan-of-Arc-Mikael-de-Poissy-578x578

Jezus-Mary-tetovaža

Jezus-tetovaža

Jezus-back-tattoo

Christ-Jean-Luc-Navette-578x770

Christ-Justin-Weatherholtz

Christ-Tim-Hendricks-578x745

navzkrižna tetovaža

ganesh-tetovaža

Brucius-578x578

budis

Kristus

Kristus-Alex-de-Pase-Slika-Guido-Reni-578x770

Christ-Chuey-Quintanar-578x578

Antonio-Macko-578x578

angel-tetovaža

Valerie-Vargas1-578x751

Valentina-Ryabova-578x390

Tee-J-Poole-578x568

Niki-Norberg-578x578

Russ-Abbott-578x748

Native-Hand-tetovaže-578x578

Native-Tom-Bartley-578x578

1016 1418 1715 2107 2121 2224 2918 3121 3218 3416 3514 Religious-Tattoo-Designs-1 Religious-Tattoo-Designs-1 Religious-Tattoo-Designs-2 Religious-Tattoo-Designs-3 Religious-Tattoo-Designs-4 Religious-Tattoo-Designs-5 ???????????????????????????? Religious-Tattoo-Designs-8 Portret privlačne tetovirane kavkaške ženske v Mauiju na Havajih v ZDA od blizu. Religious-Tattoo-Designs-11 ???????????????????????????? Religious-Tattoo-Designs-13 Religious-Tattoo-Designs-14 Religious-Tattoo-Designs-15  Religious-Tattoo-Designs-17 Religious-Tattoo-Designs-18 Religious-Tattoo-Designs-19 Religious-Tattoo-Designs-20 ???????????????? Religious-Tattoo-Designs-22 Religious-Tattoo-Designs-23 Religious-Tattoo-Designs-25 Religious-Tattoo-Designs-26 Religious-Tattoo-Designs-27 Religious-Tattoo-Designs-28 Religious-Tattoo-Designs-29  Religious-Tattoo-Designs-31