150 najboljših modelov tetovaž za majhne noge

Umetnost tetoviranja je že dolgo trendna oblika okrasitve telesa in priljubljenost tetovaž ne bo nikoli upadla. Dejansko tetovaže veljajo za eno najbolj modnih oblik okrasja telesa in jih imajo radi tako mladi kot stari, moški in ženske. Osnovni namen tetoviranja je pritegniti pozornost in veliko je odvisno od pravega dizajna na pravem mestu. Ena najbolj kul vrst tetovaž so tetovaže stopal, ki jih imajo raje zlasti ženske, saj lahko tetovaža, ki pokuka iz visokih pete, doda ženski videz veliko čutnost in se počuti tudi seksi. Čeprav so tetovaže na nogi zelo priljubljene, obstaja nekaj dvomov glede njih, zaradi katerih se razlikujejo od drugih vrst tetovaž, zato je treba pred nanosom stopala dobro premisliti.

Če ne veste, je velik odstotek človeške populacije v družbi prej kritiziral tetovaže, pa tudi tiste, ki so nosili te čudovite okraske za telo. Danes pa se veliko več posameznikov na svetu zaveda svojega pomena in uporabe. Kljub temu obstajajo tisti, ki še vedno menijo, da so tetovaže le beda.

Bolečina, ki se pojavi pri tetoviranju stopal

Tisti posamezniki, ki so se že poskušali tetovirati peš, zagotovo vedo, kako boleče je imeti čudovito tetovažo na stopalu. Takšna bolečina je celo razlog številka ena, zakaj mnogi željni ljudje še vedno niso poskusili teh tetovaž. Preveč se bojijo, da bi ga imeli. Resnica je, da je običajno, da med postopkom te tetovaže čutite močno nelagodje, saj bodo te natisnjene na tistem delu telesa, ki ima tanjšo kožo in mišice ter bližje kostom. V primeru, da niste pripravljeni občutiti hude bolečine, ki bi jo te tetovaže lahko prinesle, si nikar ne upajte, da jih ne obžalujete.

Zdravilni proces

Njihov proces zdravljenja lahko dejansko traja krajši ali daljši čas. Z drugimi besedami, od osebe do osebe se bo razlikovala. Če je oseba, ki ima te tetovaže, dovolj neprevidna, potem je pričakovati, da bo proces zdravljenja daljši od pričakovanega. Če pa boste med dnevi dobro skrbeli za svoje na novo natisnjene tetovaže, se bodo tetovaže zagotovo hitreje zacelile, ne da bi se tega sploh zavedali. Uspešno in lepo natisnjeno tetovažo na nogi ni le odgovornost umetnika za tetoviranje. Imate tudi svoj del in to je, da dobro skrbite za te tetovaže, ko gredo skozi proces zdravljenja. Večino časa vas bo vzelo 2-5 dni preden lahko končno rečete, da je vse že popolnoma obnovljeno.

Prednosti

Eden od velikih razlogov, zakaj se danes veliko posameznikov tetovira na nogah, je dejstvo, da je to z njihove strani lahko zelo ugodno. Ja, prav ste prebrali. Tetovaže na nogah lahko vedno prinesejo številne prednosti, nekatere pa so naslednje:

 • Skriti jih nikoli ne more biti tako težko, kot si mislite. Če že nosite zaprto obutev ali si nadenete nogavice, to že lahko storite jih skrijete. Glede na to so te tetovaže popolnoma kot nalašč za tiste ljudi, ki živijo ali delajo v kraju, kjer se tetovaže odvračajo.
 • Lahko imate osupljiv videz. Brez dvoma lahko oseba, ki ima v telesu tetovirano stopalo in nekatere druge tetovaže, doseže zelo izrazit videz. Presenetljivo je, da se bodo ljudje, ki ga obkrožajo, osredotočili na to, da ga bodo gledali v nekaj sekundah ali minutah. To pomeni, da nikakor ne boste opaženi.
 • Lahko izboljšajo celoten fizični videz. To je pogosta in najbolj pričakovana prednost, to pa je tudi glavni razlog, zakaj si ljudje dovolijo tetovirati peš.

Slabosti

Če obstaja nekaj neverjetnih prednosti, ki jih ima tetovaža na nogi, potem je pričakovano, da bo to v nekem trenutku vašega življenja neugodno. Ne pozabite, da na svetu še vedno obstajajo drugi ljudje, ki menijo, da je tetoviranje nezaželena stvar v življenju osebe. S tem bodo slabosti vedno prisotne. Tu je nekaj prednosti:

 • To je izredno boleče. Morda ne boste verjeli, ampak ja stopnjo bolečine pričakovani občutek je nedvomno višji kot pri tetoviranju na drugih delih telesa.
 • Pričakuje se večja možnost počasnejšega celjenja. Razlaga za to je pravzaprav zelo preprosta. To je zato, ker bo vaša noga vedno uporabljena v vašem vsakdanjem življenju, na primer 24 ur na dan. Zaradi tega se lahko tetovirani in napeti del vedno premakne in povzroči nekaj draženja, kar podaljša proces celjenja.

Znane osebnosti, ki nosijo tetovaže na nogah

Kot je prikazano na mednarodnem televizijskem zaslonu, obstaja vrsta znanih osebnosti, ki imajo svoje komplete tetovaž na telesu. Tu je nekaj imen teh zvezd, ki so več kot ponosne, da razkrijejo svoje tetovirane noge:

 • Kate Hudson -Ta 36-letna ameriška igralka ima zelo majhno tetovažo na stopalu, ki nosi zvezdniško obliko. Nahaja se na njeni levi nogi.
 • Fantasia Barrino – Ta prvak ameriškega idola leta 2004 izgleda odlično s tetovažo na levi nogi. Taka tetovaža ima čudovit dizajn vrtnice.
 • Charlize Theron -Ta 40-letna čudovita ameriška in južnoafriška igralka ima na desni nogi zelo ljubko cvetlično tetovažo.
 • Kelly Osbourne -Tako desno kot levo stopalo tega britanskega kantavtorja sta tetovirana z lobanjo in križanci.
 • Virginia Madsen -Je 54-letna ameriška filmska producentka in igralka, ki ima na desni nogi tetovažo vrtnice.

Priljubljene možnosti oblikovanja

Za stopalo je na voljo več možnosti oblikovanja tetovaže, nosilec pa lahko izbere tisto, ki po velikosti in vzorcu ustreza njegovi izbiri. Medtem ko se nekateri lahko odločijo za tetovaže majhnih velikosti, ki pokrivajo območje stopal, drugi se lahko odločijo za dolgo in bolj zapleteno obliko tetovaže, začenši od stopala in segajo do gležnja in segajo do teleta. Tu je nekaj priljubljenih modelov tetovaž za stopala:

 • Cvetlični vzorci – Rože so bile vedno priljubljen element pri oblikovanju tetovaž, saj predstavljajo lepoto, čistost, eleganco in ženskost. Dekleta imajo radi na nogah natisnjene cvetlične tetovaže, saj jim lahko dodajo neverjetno privlačno vrednost in izgledajo popolno tudi na najpreprostejših nogah.
 • Modeli metuljev – Tako kot cvetje tudi metulji naredijo čudovit dizajn tetovaže za stopala, saj dajejo živahno in barvito lepoto nogam, kar si vsaka ženska želi. Metulje je mogoče vključiti v cvetlične vzorce, da ustvarijo nekaj edinstvenega, ali pa jih je mogoče narediti edinstveno ali v številnih, odvisno od modela, ki ga je prevzel nosilec.
 • Oblikovanje srca – Še en pogost element, ki se uporablja pri oblikovanju tetovaž, je srce, ki predstavlja večno ljubezen in strast. Tetovaža izgleda srčkano in privlačno in jo je mogoče narediti v črni barvi ali kateri koli drugi barvi, rdeča je najbolj zaželena.
 • Modeli prstanov za prste – V zadnjem času je prišlo do porasta oblikovanja okrasnih tetovaž, pri čemer so ljudje nosili tetovaže, oblikovane v obliki prstanov, zapestnic in kosov vratu. Za tetovaže stopal so bili predstavljeni posebni modeli obročev za prste, ki na lep način ponovijo te občutljive okraske na prstih prinašalca.
 • Besedilo, besede ali ime – Nekatera dekleta bi želela imeti na nogah ime ali začetnice ljubljene osebe, ker ne želijo biti zelo razmetljivi glede svojih ljubezni in so zanje popolna možnost. Odločijo se lahko tudi za nekaj besedila, napisanega na nogi, ki lahko prikaže njihov odnos in dojemanje do življenja.
 • Med dekleti in ženskami so priljubljeni tudi drugi vzorci, kot so živalski modeli, zvezdni vzorci, plemenski vzorci ter loki in trakovi. Lahko imajo tudi ujemajoče se tetovaže skupaj s svojim najboljšim prijateljem ali ljubljenim.

tetovaža stopal-121

tetovaža stopal-111-650x650

tetovaža stopal 101-650x650

tetovaža stopal-91-650x650

tetovaža stopal-81-650x650

tetovaža stopal-021-650x600

tetovaža stopal-21-650x650

tetovaža stopal-023

tetovaža stopal-61-650x650

tetovaža stopal 71-650x650

tetovaža stopal-20-650x650

tetovaža stopal-020

tetovaža stopal-19-650x650

tetovaža stopal-18-650x650

tetovaža stopal-17

tetovaža stopal-013-650x600

tetovaža stopal-13-650x650

tetovaža stopal-14

tetovaža stopal-15-650x650

tetovaža stopal-16-650x650

Tetovaže na nogah so lahko zapleteno vprašanje, ki se lahko izkaže za odvračilne od tega, da bi jih nanesli s črnilom. Ugotovljeno je bilo, da tetovaže na nogah čez nekaj časa zbledijo, vendar se od osebe do osebe in stopnje oskrbe tetovaže res razlikujejo. Medtem ko so nekateri ljudje zelo zaskrbljeni zaradi nege in higiene svojih stopal in tetovaž na tem področju, drugi niso tako previdni, kar povzroči kompromis s kakovostjo.

Te tetovaže je treba zaščititi pred prekomerno izpostavljenostjo soncu v začetnih fazah, območje pa naj bo čisto in navlaženo, če želite, da ostane vaša tetovaža v dobrem stanju. Drug razlog za zbledelost tetovaže na stopalu je dejstvo, da nekateri ljudje po določenem času dobijo novo plast kože na stopalih, kar lahko povzroči zameglitev tetovaže. Še eno vprašanje, ki se pojavi v zvezi s temi tetovažami, je količina bolečine, ki jo je treba nositi, če jih nanesemo s črnilom, saj je območje stopala bližje kosti, bolečina pa je lahko precej večja v primerjavi z drugimi področji. Zato se mora človek zavedati in biti pripravljen, da prenese bolečino, ki jo povzroča nanašanje tetovaže na stopalo, čeprav lahko strokovno znanje oblikovalca tetovaž znatno zniža njegovo raven..

Zdravljenje lahko traja dlje, saj je območje izpostavljeno odrgnjenju z oblačil in tal. Nosilcu se lahko naroči, naj se med obdobjem celjenja izogiba nošenju čevljev in nogavic, kar lahko včasih povzroči okužbe. Lahko povzročijo srbenje in občutljivost na prizadetem območju, zato se jih je treba izogibati predvsem v začetnih fazah. Kljub tem dejavnikom, ki delujejo proti tetovažam na nogah, so zaradi svojega presenetljivega videza in sposobnosti prikrivanja po potrebi še vedno zelo priljubljeni. Z dobro nego in storitvami profesionalnega umetnika lahko naredite tetoviranje na nogi veliko lažje in varnejše.

Tipični, a čudoviti modeli

Brez dvoma obstaja na stotine možnosti, med katerimi lahko izbirate pri oblikovanju tetovaže za stopala. Nekateri od teh modelov morda niso tako privlačni v vaših očeh, nekateri pa zagotovo vzbudijo zanimanje v vas. Prav zato morate skrbno izbrati dizajn, ki ga želite tetovirati na nogi. Tu je nekaj pogostih, a lepih modelov tetovaže za stopala:

 • Cvetlični dizajn – Eden od slavnih in čudovitih modelov, ki jih je na tisoče ljubiteljev tetovaž izbralo za vklesanje na svoje telo, je cvetlični dizajn. Nekateri menijo, da je to zanje preveč preprosta zasnova. Da, to je preprosto oblikovanje tetovaže, vendar skrivnost, da je takšno oblikovanje izjemno čudovito, leži v rokah profesionalnega umetnika tetovaže.
 • Oblikovanje prstanov za prste – Če svojih tetovaž očitno ne želite prikazati peš, bi bili obroči za prste na nogah kot nalašč za vas. Takšno oblikovanje tetovirajo na prstih, vendar se še vedno imenuje tetovaža na stopalu.
 • Oblikovanje srca – Kdo bi poznal zelo običajno in široko uporabljeno obliko tetovaže srca na stopalu? Morda je to običajno, toda profesionalni umetnik tetovaže lahko to možnost oblikovanja tetovaže vedno izboljša.
 • Oblikovanje metulja – Druga pogosta oblika stopal je podoba metulja. To je izbira številnih žensk na svetu, saj metulj simbolizira tudi ženskost kot cvetlični dizajn.

Zaključne besede

Tetovaže stopal so vsekakor edinstvene in prilagodljive vrste tetovaž, ki jih lahko kadar koli vidimo v človeškem telesu. Ne glede na namen teh tetovaž je eno gotovo in to je dejstvo, da lahko dobro služijo svojemu namenu.

Na splošno je njihova priljubljenost ogromna, vendar ostaja dejstvo, da te tetovaže zaradi bolečine in zapletov niso tako enostavne. Če želite, da bi bila vaša noga narisana, se morate resno zavzeti, da bo šla skozi težak proces. Tudi to, da to naredi strokovni umetnik, je zelo pomembno, prav tako pa tudi stopnja pozornosti in nege, ki jo dajete svoji tetovaži na stopalu. Na koncu, ko boste videli čudovito tetovažo, ki pokuka iz vaših sandalov, se boste zavedali, da je bila vsa bolečina in vložen trud popolnoma vredna.

tetovaža stopal-12

tetovaža stopal-11

tetovaža stopal-10

tetovaža stopal-010-650x600

tetovaža stopal-9

tetovaža stopal-05

tetovaža stopal-5

tetovaža stopal-06

tetovaža stopal-6

tetovaža stopal-7

tetovaža stopal-4

tetovaža stopal-3

tetovaža stopal-2

tetovaža stopal-1

tetovaža stopal-00

Tetovaža s tremi nogami

4-Foot-Tattoo

6-Foot-Tattoo

7-Foot-Tattoo

8-stopala-tetovaža1 10-Foot-Tattoo

11-Foot-Tattoo

13-Foot-Tattoo

14-Foot-Tattoo

16-Foot-Tattoo

17-Foot-Tattoo

18-Foot-Tattoo

19-Foot-Tattoo

20-Foot-Tattoo

21-Foot-Tattoo

22-Foot-Tattoo

23-Foot-Tattoo

24-nožna tetovaža-600x450

25-Foot-Tattoo

26-Foot-Tattoo

28-Foot-Tattoo

29-Foot-Tattoo

30-Foot-Tattoo

Tetovaža 31 stopal

32-Foot-Tattoo 33-Foot-Tattoo

34-Foot-Tattoo

35-Foot-Tattoo

36-Foot-Tattoo

37-Foot-Tattoo

39-Foot-Tattoo

40-Foot-Tattoo-600x450

41-Foot-Tattoo

43-Foot-Tattoo

44-Foot-Tattoo

45-Foot-Tattoo

46-Foot-Tattoo

47-Foot-Tattoo

48-Foot-Tattoo

49-Foot-Tattoo

50-Foot-Tattoo

51

52-Foot-Tattoo

53-Foot-Tattoo

55-Foot-Tattoo 56-Foot-Tattoo

57-Foot-Tattoo

58-Foot-Tattoo

59-Foot-Tattoo

60-Foot-Tattoo

Baylen-Levore

Napadi

Denis-Sivak

Eilo-Martin

Elena-Belyaykina

Erik-Jacobsen

Tatu-stopala-modeli

Tatu-Tatoo-Designs-1

Tatu-Tatoo-Designs-2

Tatu-Tatoo-Designs-3

Tatu-Tatoo-Designs-4

Tatu-tatu-modeli-5

Tatu-Tatoo-Designs-6

Tatu-tatu-modeli-7

Tatu-Tatoo-Designs-8 Tatu-Tatoo-Designs-9

Tatu-Tatoo-Designs-10

Tatu-Tatoo-Designs-11

Tatu-Tatoo-Designs-12

Tatu-Tatoo-Designs-13

Tatu-Tatoo-Designs-14

Tatu-tatu-modeli-15

Tatu-tatu-modeli-16

Tatu-tatu-modeli-17

Tatu-Tatoo-Designs-18

Tatu-Tatoo-Designs-19

Tatu-Tatoo-Designs-20

Tatu-Tatoo-Designs-21

Tatu-Tatoo-Designs-22

Tatu-Tatoo-Designs-23

Tatu-Tatoo-Designs-24

Tatu-Tatoo-Designs-25

Tatu-Tatoo-Designs-26

Tatu-Tatoo-Designs-27

Tatu-Tatoo-Designs-29 Tatu-Tatoo-Designs-30

Tatu-tatu-modeli-31

Tatu-tatu-modeli-32

Tatu-Tatoo-Designs-33

Tatu-tatu-modeli-34

Tatu-tatu-modeli-35

Tatu-tatu-modeli-36

Tatu-tatu-modeli-37

Tatu-tatu-modeli-38

Tatoo-Tatoo-Designs-39

Tatu-Tatu-Designs-40

Tatu-Tatoo-Designs-41

Tatu-tatu-modeli-42

Gakkin

Gia-Rose

Ien-Levin1

John-Anderton 1

Justin-Nordine

Kamil-Czapiga

Karolina Kieran-Williams

Lehel-Nyeste

Luke-Wessman

Marta-Lipinski

Miko-Goldobin

Mike-Moses 1

Mope

Neo-trad-stopala-tetovaže

Nicoz-Balboa1

Saša-uniseks

Tim-Senecal-Oni

Uffe-Berenth-Wolfe