150 neverjetnih idej za tetovaže telet za moške in ženske

Naredite tetovažo teleta, vendar potrebujete navdih? Ne zamudite te zbirke neverjetnih idej!

tetovaža sove tele

Enako priljubljene med moškimi in ženskami, tetovaže telet so v vseh oblikah in velikostih ter puščajo veliko prostora za ustvarjalnost in izvirnost.

V tem članku bomo razpravljali o nekaterih najbolj priljubljenih tetovažah za tele, pa tudi o prednostih tetovaž na spodnjih nogah.

Za več navdiha in idej za tetoviranje telet si oglejte spodnjo galerijo!

tetovaža teleta lignjev

Ideje za oblikovanje tetovaže telet

Biomehanski

Biomehanski modeli, ki so še posebej priljubljeni med moškimi tetovažami telet, prikazujejo zlitje človeškega tkiva in mehanskih elementov.

Zamisel je ustvariti iluzijo, da so pod kožo bati, zobniki in cevi del anatomije, podobno kot v znanstvenofantastičnem kiborgu.

Odvisno od videza, ki ga želite doseči, in sposobnosti tatoo umetnikov na vašem območju, razmislite o 3D tetovaži ali tradicionalnem slogu.

3D tetovaže si prizadevajo za popoln fotorealizem, ki ustvarja resnično optično iluzijo raztrgane kože in kovinskih delov, prepletenih z mišicami. Tradicionalni slog je bolj podoben risbi.

tetovaže telet

Za zabaven obrat razmislite o modelih steampunk-sklicuje se na znanstvenofantastično zbirko v viktorijanski dobi in uporablja posnetke bakrenih zobnikov in delov ur.

Cvetlični

Cvetlični motivi nikoli ne gredo iz mode. Rože, ki se pogosto pojavljajo v ženskih tetovažah telet, so odlična izbira za vsako postavitev.

Prvič, vsako izmed najbolj priljubljenih rož ima globoko in fascinantno simboliko. Cvetlični model se v prihodnosti zlahka razširi.

Cvetlične tetovaže

Nekatere izmed najbolj priljubljenih rož v tatoo modelih vključujejo vrtnice, lilije, marjetice, lotose in češnjev cvet.

Vsak od teh ima edinstven in takoj prepoznaven videz ter niz simboličnih pomenov: za več podrobnosti in idej si oglejte naše namenske članke o določenem cvetju.

Barvita-dahlia-tattoo-ideja-na-tele

Živali

Živali so še ena osnovna oblika tetovaže. Glavni del pritožbe so simbolni in metaforični pomeni, ki jih izraža vsaka žival.

Mnogi ljudje imajo tudi posebno naklonjenost do določene vrste živali ali čutijo duhovno povezavo.

Živali, ki jih običajno izbiramo za oblikovanje tetovaž, so sove, jeleni, volkovi, medvedi, levi, tigri, metulji, kačji pastirji, kače in še veliko več.

Vsaka žival ima svoj pomen in je lahko predstavljena v najrazličnejših oblikah in stilih.

tetovaže telet

Kot ste verjetno opazili, se mitska bitja pogosto pojavljajo v tetovažah telet.

Zmaji in feniksi so med najbolj priljubljenimi izbirami.

zmajevo tele

Plemenski

Nekaj ​​desetletij so bile plemenske tetovaže sinonim za pol-abstraktne oblike, sestavljene iz ukrivljenih linij, ki prihajajo do ostrih, zoženih koncev.

V zadnjih letih je postalo vse bolj priljubljeno črpati navdih za plemenske tetovaže iz tradicionalnih tetovažnih praks in modelov, na primer iz polinezijskih ali maorskih plemenskih kultur.

Tradicionalne plemenske tetovaže imajo prepletene vzorce in simbole, od katerih vsak predstavlja poseben pomen. Z uporabo teh elementov je torej mogoče ustvariti čudovite tetovaže, ki imajo tudi kompleksen skrit pomen.

Maori-tetovaža-ideja-na-tele

Sidro

Sidra imajo dolgo zgodovino pojavljanja pri oblikovanju tetovaž. Glede na povezavo med mornarji in umetnostjo tetoviranja to ni presenetljivo. Te tetovaže so še danes priljubljene, tele pa je priljubljena postavitev teh modelov.

Poleg tega, da izgleda odlično, ima sidro na spodnji nogi svoj pomen. Navsezadnje predstavlja varnost in biti na trdnih tleh – zato jo je smiselno postaviti na mišico na nogi.

Sliki sidra lahko dodate rože, trakove, pisavo in druge elemente, da ustvarite bolj slojevit dizajn tetovaže telet.

Srca so tudi pogost dodatek v kombinaciji s sidri za izražanje pomena ljubezni ali globine določenega odnosa.

V našem priročniku si lahko ogledate primere teh tetovaž.

tetovaže telet

Lovilec sanj

Lovilci sanj, ki so sinonim za indijansko kulturo, so okraski z globokim simbolnim pomenom. Imajo obliko glavnega kroga, ki je napolnjen z zapleteno tkanim simetričnim vzorcem. Perje ali dodatni krogi visijo z dna glavnega kroga.

Lovilci sanj so obešeni na stene in naj bi bili nekakšen čar, ki ščiti spečega pred nočnimi morami. Po prepričanju naj bi mreža ‘filtrirala’ človekove sanje, le dobre in koristne pa lahko mine.

Lovilca sanj kot tetovažo pogosto razumejo kot simbol sreče in duhovnosti. Tele je popolno mesto za tetovažo lovilca sanj: glavni krog simbola je nameščen na najširšem delu telečje mišice.

Perje na dnu lovilca sanj se zelo dobro prilega podolgovatemu delu spodnjega dela noge.

Več o tetovažah lovilca sanj preberite tukaj.

tetovaže telet

Ujemanje tetovaže na obeh teletih

Simetrija, ki jo ponujajo telički, omogoča veliko ustvarjalnosti ne samo z enim, ampak z dvema modeloma.

Če so tetovaže postavljene na isto mesto na obeh teletih, imajo podobne oblike, se po slogu ujemajo in skupaj tvorijo kohezivno celoto, jih lahko štejemo za ustrezne.

tetovaže telet

Če želite doseči ta učinek, je pomembno, da se prepričate, da so modeli na nek način komplementarni. V nasprotnem primeru boste imeli samo dve nepovezani tetovaži.

tetovaže telet

Primeri brezplačnih ujemajočih se tetovaž telet vključujejo sonce na enem teletu in luno na drugi ali tigra z ustreznim tetovažem medveda na drugi nogi. Skupna izbira je tudi simbol yin in yang, razdeljen na dva dela.

Velikost in postavitev

Podkolenica na splošno velja za priročno in praktično namestitev tetovaž. Območje je enostavno dosegljivo, kar bo še posebej koristno v procesu zdravljenja.

Za razliko od vašega hrbta, na primer, tele ne predstavlja izziva pri nanašanju krem ​​ali samostojni menjavi ovoja.

tetovaže telet

Tele ima relativno veliko površino, kar pomeni, da lahko postavite srednje velik dizajn na zadnji del spodnje noge, ne da bi se ovil spredaj.

Okrog ni nujno slaba stvar, vendar lahko izkrivi nekatere modele, če ni pravilno premišljen.

Kar zadeva velikost, obstajajo tri glavne skupine idej za tetoviranje telet:

  • Zadnji del spodnjega dela noge – to bo tetovaža, ki pokriva večino teleta, ne da bi se ovijala
  • “Rokav” spodnjega dela noge – tovrstni dizajn je en velik kos, ki se ovije vse do noge, podobno kot tetovaže rokavov na rokah
  • Manjši modeli – majhne tetovaže na tele lahko postavite kjer koli vzdolž hrbta ali strani spodnjega dela noge. Sami izgledajo odlično in so del večje zbirke majhnih modelov.

Edinstvena-strela-tetovaža-ideja-na-tele

Prednosti

Ena od prednosti tetoviranja teleta je, da je okoli teleta dovolj dodatnega prostora za dodajanje dodatnih elementov v isti dizajn ali ločene brezplačne tetovaže.

Na primer, tetovažo tele bi lahko kasneje razširili na stegno ali celo dobili podoben dizajn na drugem teletu.

Tetovaže s teletom je po potrebi tudi enostavno prikriti, če vnaprej načrtujete, kje bodo obleke. Nošenje dolgih hlač je očitna rešitev za prikrivanje tetovaže.

Za ženske, ki nosijo krila ali obleke, naj bi par debelih črnih nogavic pripomogel k temu, da bo tetovaža veliko manj vidna.

tetovaže telet

Nadaljnji premisleki

Čeprav to niso nujno pomanjkljivosti, je treba upoštevati nekaj stvari.

Po končanem tetoviranju bo trajalo približno 2-3 tedne, da se površina kože zaceli. V tem času je pomembno biti previden pri oblačilih.

Na nogah ne smete nositi nič oprijetega, saj se bo zaradi tega tkanina drgnila ob tetovažo, dražila kožo in potencialno poškodovala tetovažo.

Izogibanje dolgotrajnemu izpostavljanju sončni svetlobi je prav tako pomembno, saj lahko to povzroči bledenje in draženje. Zato je med fazo zdravljenja najbolje nositi ohlapne hlače ali dolgo krilo.

Mnogi od vas se boste zagotovo spraševali, ali je po britju nog po tetoviranju mišic tele v redu. Ko se koža zaceli-po 2-3 tednih, pod pogojem, da ni bilo nobenih zapletov-je povsem v redu, da obrijete tetovirano območje.

tetovaže telet

Nazadnje, preden si naredite tetovažo na spodnjem delu noge, razmislite, ali izbrana oblika na tem mestu ne bo obravnavana kot neobčutljiva ali žaljiva. Najbolje je, da se izogibate tetoviranju verskih podob na nogah, razen če ste prepričani, da to ni nespoštljivo.

Na primer, tetoviranje Bude kjer koli na spodnji polovici telesa se mnogim zdi žaljivo.

Znane osebnosti s tetovažami telet

Hayley Williams – Pevka ima na zadnji strani spodnjega dela noge barvit dizajn, ki prikazuje avtomobil ‘Mirthmobile’ iz filma Wayne’s World, ki se vozi v vrtnico.

Zoë Kravitz – Zoë ima na zadnji strani desne spodnje noge zelo majhno tetovažo simbola lobanje in križnih kosti.

Margaret Cho-Ameriška komičarka, igralka, avtorica in kantavtorica ima na teličku majhno tetovažo češnjevega cveta.

Debra Wilson – Igralka ima obsežne in impresivne tetovaže, ki pokrivajo obe nogi, z vidnimi, ujemajočimi se plemenskimi vzorci, ki se ovijajo okoli obeh telet.

Avril Lavigne-kanadska pevka ima na hrbtu teleta tetovirano drobno, modro-črno zvezdo.

Zaključne besede

Tele je popoln prostor za tetovaže z enostavnim vzdrževanjem, veliko površino in veliko ustvarjalnih in izvirnih idej za oblikovanje.

Uživajte v brskanju po naši galeriji in nam v spodnjih komentarjih sporočite svoje priljubljene!

tetovaže telet

tetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telet

tetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telettetovaže telet

Tatoo živali

batman-noga-tetovaža

Lepa-plemenska-tetovaža-ideja-na-tele

tetovaža steklenice

calvin-and-hobbes

keltski lev

Očarljiva-dež-ples-tetovaža-ideja-na-tele

chupacabra-tetovažaIdeja za tetovažo hladnega perja

Trup-tetovaža-ideja-na-tele

krava na teleTetovaža s perjem1

ribja tetovažagypsy-hello-kitty-tattoo

helloraiser-kitty

kolibri

kelli-tele-tetovaža Ljubezen-ročno-tiskanje-tele-tattoo-ideja

sreča-13marvin-the-martian-tattoo

mega moški

novo-tele-tetovaža

nova-plemenska-zmaj-tetovaža

new-york-yankees

ninja-scroll

Pretty-Calf-Tattoo

Romantična tetovaža vrtnic

Rose-Calf-Tattoo

škrlatna sova

Tetovaža lobanje in sove

s-l-b-tele-tetovaža

Ideja o tetovaži športnega teleta

taurus-tetovaža

Drevo-Tehtnica-zodiak-tattoo-idea-on-tele

Tree-Tattoo

plemenski tigerYin-Yang-tattoo-ideja-na-tele

dekle zombi

zombi-pinup-tattoo