150 neverjetnih oblačnih tetovaž za moške in ženske

Tetovaže so ena najbolj neverjetnih oblik okraskov telesa danes, moški in ženske po vsem svetu pa radi okrasijo svoje dele telesa s temi izvrstnimi stvaritvami. Modeli tetovaž so na voljo v najrazličnejših oblikah, ustvarjalci tetovaž pa uporabljajo različne elemente, da ustvarijo nekaj edinstvenega in inovativnega. Ena najlepših vrst tetovaž so oblačne tetovaže, ki uporabljajo oblake kot osnovne elemente. Imajo veliko estetske lepote in bodo pritegnile pozornost zaradi svoje milosti in karizme. Večino časa bi te tetovaže opazili v črni ali sivi barvi, ker je to naravna barva oblakov, čeprav se nekateri ljubitelji tetovaž lahko odločijo za barvit dizajn. Izbira barve in dizajna tetovaže je v celoti stvar osebnih preferenc, pravica pa je le in samo pri nosilcu tetovaže, čeprav se lahko za nasvet glede istega obrne na strokovnjaka.

Pomeni tetovaže oblakov

Oblaki so eno najlepših stvaritev narave. Zdi se, da naslikajo nebo in imajo dobro počutje tako za telo kot za um. V njih je tudi nekaj duhovnega in pogled nanje lahko prinese veliko duhovne sreče in izpolnitve. Simbolizirajo tudi iluzijo, skrivnost, skrivnosti in sanje, odvisno od tega, kako nosilec tetovaže razlaga pomen. Različne kulture povezujejo oblake z različnimi pomeni, ki oblakom dajejo različne simbolične pomene:

  • V kitajski tradiciji oblaki pomenijo prehod in označujejo potovanje osebe, ko doseže področje spiritualizma
  • Grško-rimska mitologija je oblake, povezane z bivališčem bogov, imenovala Olimp, dom bogov, od nekdaj upodabljan z oblaki. saj takšni lahki in zabuhli oblaki pomenijo srečne čase, medtem ko temni, nevihtni oblaki nakazujejo, da se bliža nekaj zloveščega
  • Hindujska in tibetanska kultura povezujeta oblake z občutkom ločenosti, saj se nanašajo na spremembe, vendar ne trajno
  • Oblaki napovedujejo dež, zaradi česar se zavzemajo za obilje in blaginjo
  • Po Japonskem oblaki prinašajo srečo in izpolnitev
  • Označujejo tudi zrak in vodo, kar ju povezuje z ravnotežjem intelekta in čustev

Lahko bi rekli, da če iščete obliko tetovaže, ki je videti elegantno in hkrati bogato s simbolično vrednostjo, bi bila oblačna umetnost za vas popolna.

Vodnik po umestitvi

Kot vse druge tetovaže je najpomembnejši vidik tetovaž v oblaku njena postavitev, saj jih je treba nanesti tako, da njihova postavitev doda več šarma oblikovanju in postane zelo privlačna. Postavitev je odvisna predvsem od velikosti tetovaže, večja, ki ustreza širši površini in obratno. Večja in podrobnejša oblačna umetnost se lahko nariše na prsih, spodnjem delu hrbta, želodcu, hrbtenici, nogah, rebrih (straneh), rokavih, ramenih, stegnih, bokih, prsih in pod prsmi, manjše pa dobro izgledajo na roki, podlakti, gležnje, zapestja, ključno kost, komolec, zadnji del vratu, obraz, hrbtenico, roko, stopalo, ušesa in celo kot tetovaže s prsti. Kjer koli je oblak na telesu natisnjen, je zagotovo vir privlačnosti, saj ima zelo privlačno in fascinantno kakovost.

Priljubljene možnosti oblikovanja

Oblaki so element neba in narave, zato so možnosti v oblačni umetnosti tako neskončne kot narava sama. Ustvarjalni tattoo umetnik lahko uporabi različne elemente narave za ustvarjanje neverjetnih oblakov, ki so bogati z lepoto in simboliko. Lahko so predstavljene v majhnih ali velikih velikostih, odvisno od oblike tetovaže in njene namestitve na telo nosilca. Oblak je eden takih elementov, ki ga lahko z enako lahkoto uporabljamo pri moških in ženskah, saj je oblikovanje mogoče prikazati v moški ali ženski obliki, kot si nosilec želi. Spodaj je navedenih nekaj kul oblikovalskih možnosti z oblaki kot osnovnim elementom:

  • Sonce in oblaki – Neverjeten dizajn tetovaže je sonce in oblaki, ki imajo osupljivo kakovost in tudi globok pomen, ki pri nosilcu vzbuja občutek veselja in pozitivnosti, pa tudi vsakogar, ki vidi tetovažo. Nekateri umetniki tetovaž lahko ustvarijo dizajn s sončnimi žarki, ki prodirajo skozi oblake, namesto da bi upodabljali samo sonce. Tudi ta oblika ima očarljivo in privlačno kakovost.
  • Strela s črnimi oblaki – Morda se sliši nekoliko negativno, vendar ima tetovaža s strelo s črnimi oblaki nekaj skrivnostnega in očarljivega. Umetnik bi moral oblikovati tetovažo tako, da ne izgleda preveč temno in strašljivo.
  • Modri ​​oblaki – Večina nas je od mladih dni oblačila oblačila v modro in tetovaže modrih oblakov so videti srečne in privlačne, dajejo svetel videz in ves čas pritegnejo pozornost.

Umetnik tetovaže lahko uporabi različne druge naravne elemente skupaj s tetovažami v oblaku, da postanejo privlačnejši in smiselnejši. Ti vključujejo zvezde, ptice, drevesa, dežne kaplje, grmenje in ocean, če naštejemo le nekatere. So zapletene in jih mora narediti strokovnjak, da lahko ustvarijo pravo vrsto vizualnega učinka. Zato, ko se odločite, da boste imeli umetnost v oblaku, izberite dobrega umetnika, ki vas bo vodil glede možnosti oblikovanja in vam dal tudi nekaj resnično privlačnega.

navzkrižje interesov

rojstni dan-oblak-tetovaža

tatoo zlomljenih oblakov

prsni oblaki

oblak-1

oblak-2-650x650

oblak-3-650x650

oblak-4-650x650

oblak-5-650x650

oblak-6

oblak in grmenje

oblak-posilstvo-tetovaža

oblaki in zvezda-tetovaža

oblak-tetovaža-01

oblak-tetovaža-2

oblak-tetovaža-03

oblak-tetovaža-3-650x488

oblak-tetovaža-04

oblak-tetovaža-5

oblak-tetovaža-06 oblak-tetovaža-07

oblak-tetovaža-7-650x488

oblak-tetovaža-08

oblak-tetovaža-09

oblak-tetovaža-011

oblak-tetovaža-11-650x488

oblak-tetovaža-012

oblak-tetovaža-013

oblak-tetovaža-13-650x488

oblak-tetovaža-014

oblak-tetovaža-14

oblak-tetovaža-015

oblak-tetovaža-016

oblak-tetovaža-017

oblak-tetovaža-018

oblak-tetovaža-020

oblak-tetovaža-021

rokav z neprekinjenim oblakom

oblikovanje z žarki in oblaki

zmaj-v-oblakih-tetovaža noga-oblak-tetovaža

pol-rokav-oblak-tetovaža

oblak roke in geneze

Jezus-oblak-tetovaža

spominska tetovaža

goba in oblak

moj-brat-moja-umetnost

moji bratranci-tat

moja polna luna

tetovaža mavrični oblak

mavrična tetovažaslouds-and-lightning-tattoo

zapestje-oblak-tetovaža

oblak-tetovaža-1 oblak-tetovaža-2  oblak-tetovaža-5 oblak-tetovaža-7 oblak-tetovaža-8 oblak-tetovaža-9 oblak-tetovaža-11 oblak-tetovaža-13 oblak-tetovaža-14 oblak-tetovaža-16 oblak-tetovaža-17 oblak-tetovaža-19 oblak-tetovaža-20 oblak-tetovaža-21 oblak-tetovaža-22 oblak-tetovaža-23 oblak-tetovaža-24 oblak-tetovaža-25 oblak-tetovaža-26 oblak-tetovaža-27 oblak-tetovaža-28 oblak-tetovaža-29 oblak-tetovaža-bicep oblak-tetovaža-modra oblak-tetovaža-bodalo oblak-tetovaža-polni rokav oblak-tetovaža-roka1 oblak-tetovaža-strela oblak-tetovaža-mavrični oblak oblak-tetovaže-črne oblak-tetovaže-udarec oblak-tetovaže-mestni oblaki oblak-tetovaže-pisane oblak-tetovaže-pisana-glava oblak-tetovaže-kul oblak-tetovaže-stopala oblak-tetovaže-glava oblak-tetovaže-strele oblak-tetovaže-človek oblak-tetovaže-luna  oblak-tetovaže-barve barve oblak-tetovaže-vzorčasti oblak oblak-tetovaže-lobanja oblak-tetovaže-grom oblaki swinger-tattoo-swingers  oblak-tetovaže-z obrazci oblak-tetovaže-z letali oblak-tetovaže-s citati oblak-tetovaža-dežnik oblak-tetovaža-zapestje oblak-tetovaže-ura coud-tetovaže-ženska lahko-tetovaže-raznolikost