150 prikupnih idej za majhne tetovaže za moške, ženske, dekleta

Tetovaže so prvotno namenjene pritegniti pozornost drugih, zato si ljudje želijo vidnih modelov. Toda tako kot v mnogih drugih vidikih življenja, velikost tudi v umetnosti tetoviranja ni pomembna. Zaradi tega so majhne tetovaže tako priljubljene kot velike, saj lahko tudi pritegnejo pozornost, pod pogojem, da imajo estetsko vrednost in simbolično vrednost. Dodatna prednost izbire majhnega dizajna je, da ga je mogoče enostavno skriti, ko se pojavi potreba po istem. Dekleta in ženske so jim še posebej všeč, saj so v primerjavi z velikimi in drznimi vzorci bolj nežne in ženstvene narave. S takšnimi manjšimi modeli je povezanih še nekaj drugih prednosti, na primer zaradi pomanjkanja časa in denarja. Tudi bolečina pri pridobivanju manjšega tetovaža je manjša v primerjavi s tisto v primeru večjega in bolj zapletenega dizajna. To nikakor ne pomeni, da so manj priljubljeni med moškimi, saj se lahko odločijo tudi za majhne modele, odvisno od njihovega okusa in preferenc.

Vodnik po umestitvi

Najpomembnejši vidik umetnosti tetoviranja je poleg izbire pravega dizajna tudi njegova prava umestitev. V bistvu je mesto za nanašanje tetovaže odvisno od velikosti tetovaže. Večja tetovaža izgleda dobro na velikih površinah, kot so hrbet, trebuh, stran, prsni koš, stegna in ramena, manjši in občutljivejši vzorci pa so prikazani na majhnih področjih, kot so gležnji, noge, zapestja, vrat, hrbtenica, zadnji del ušesa in celo prste. Ideja je pritegniti pozornost, ne glede na to, ali je velikost tetovaže velika ali majhna. Moral bi le pritegniti pozornost, da bi izrazil pravi odnos in občutke nosilca.

Priljubljeni modeli majhnih tetovaž

Manjši kot je dizajn, bolj eleganten mora biti, da lahko pritegne pozornost opazovalcev. Zato so ustvarjalni tetovatorji po vsem svetu razvili nekaj neverjetnih modelov, ki ustrezajo kriterijem. Tu je nekaj najbolj priljubljenih modelov:

  • Cvetlične tetovaže – Cvetlični vzorci so čudovita izbira, saj ponujajo veliko raznolikost umetniških del. Te tetovaže lahko vsebujejo rože, kot so vrtnica, ki pomeni ljubezen in lepoto, lotos, ki je simbol čistosti in čistosti, in marjetica, ki predstavlja eleganco in preprostost, sončnica, lilija in druge. Izberete lahko rožo, ki ustreza njeni osebnosti in odnosu.
  • Srčne tetovaže – Srce je večni simbol ljubezni in je pomemben del umetnosti tetoviranja že od nekdaj. Takšna zasnova izgleda odlično na zapestju, gležnju in čutnih predelih, kot so zadnji del ušesa in vrat. Moški in ženska ga lahko natisneta kot par tetovaže. Lahko je tudi simbol tesnega prijateljstva.
  • Tetovaže z lokom – Drug priljubljen majhen oblikovalski element je lok, ki se uporablja kot utelešenje ženskosti in je zelo priljubljen dizajn med dekleti in mladenkami. Barva loka pomembno vpliva na pomen tetovaže.
  • Sidrne tetovaže – Sidra izgledajo neverjetno kul, če se uporabljajo pri majhnih tetovažah, kar je razlog za vedno večjo priljubljenost tega elementa oblikovanja. Prvotno so bile sidrne tetovaže povezane z mornarji in popotniki, v sodobnem času pa so postale simbol stabilnosti.
  • Mačje tetovaže – Dekleta izberejo srčkan in mačji dizajn, ker imajo na sebi tetovažo. Te lahko prikazujejo silhuete teh nedolžnih bitij, ki izpovedujejo mačjo ljubezen donositelja. Mačje tace se uporabljajo tudi kot možnost oblikovanja. Druge variante med mačjimi tetovažami so mačji obrazi in mačji brki.
  • Nebesna telesa – Nebesna telesa, kot so sonce, luna in zvezde, so izvedljiva izbira, saj niso le privlačna kot del zasnove, ampak imajo tudi svoj pomen. Nekateri ljudje lahko dobijo risbo v skladu s svojim horoskopskim znakom.
  • Tetovaže nakita – Običajno je razvidno, da se veliko ljudi namesto pravega nakita odloči za nošenje majhnih tetovaž nakita, kot so tetovaže prstanov, tetovaže na gležnjih, tetovaže zapestnic in ogrlice. Takšne tetovaže niso le lepe na pogled, ampak so dragocene tudi za nosilca, saj se lahko navežejo na svoja čustva. Na primer, nekateri ljudje, ki zaradi poklicnih omejitev ne morejo nositi pravih poročnih prstanov, se morajo odločiti za tetovaže poročnih prstanov, ki so za njih tako dragoceni kot pravi prstan.
  • Tetovaže metuljev – Eden najbolj priljubljenih modelov pri ženskah je dizajn metulja, ki do popolnosti prikazuje lepoto živahnih barv in žensko obliko. Oblika lahko vsebuje le obris metulja, napolnjenega s svetlimi barvami, ali bolj zapletenega z veliko podrobnosti v krilih.
  • Besedilo ali ime – Običajna praksa je, da imajo na zapestju ali gležnju natisnjeno majhno ime ali začetnice kot poklon ljubljeni osebi, ki je ni več. Lahko predstavlja tudi ljubezen do nekoga posebnega, na primer ljubimca, zakonca ali otrok. Kot del male umetniške tetovaže lahko vtisnemo tudi nekaj pomembnih datumov.

Poleg že omenjenih majhnih tetovažnih modelov so v te tetovaže lahko vključeni še nekateri drugi elementi: ptice, kačji pastirji, znak neskončnosti, križ zmaj, ribe, lev, nebesni predmeti, disney, lovilci sanj, perje, puščice, kompas, glasbeni simboli, drevesa, angel in krila. Obstaja tudi nov trend na področju umetnosti tetoviranja, po katerem imajo lahko dekleta trajno ličenje, na primer podlogo za ustnice, podlogo za oči ali podlogo za obrve, s črnilom v obliki tetovaž. Ti učinki ličenja niso le neverjetni, ampak tudi trajajo kar dvajset let in so prinašalcu zelo priročni, saj ji ni treba vsak dan ličiti.

Zaključne besede

Majhne tetovaže imajo poseben pomen v umetnosti tetoviranja, saj dajejo fleksibilnost nosilcu, ne glede na to, ali želi tatoo prikazati ali prikriti, kadar in ko se pojavi potreba. Takšne tetovaže morajo biti dobro oblikovane, da lahko izpolnijo namen privabljanja pozornosti, zato ljudje za takšne tetovaže izberejo privlačne oblikovalske elemente. To so lahko rože, metulji, srca, mačke, perje, nebesna telesa, sidra in kosi nakita.

Priljubljene slike ljubkih majhnih tetovaž

Tetovaža s prekrižanimi vejamiMajhna tetovaža vrtniceMajhna tetovaža vrtniceTetovaža s prekrižanimi prstiMiniaturna tetovaža fotoaparataNamen tetovažeTattoo Tree LineMala diamantna tetovažaCvetlični gleženj tetovažaHotel Tiny HouseMajhna regratova tetovažaTiny tetovaža pištoleTetovaže majhnih prstovdrobna-cvet-tetovažaMajhna tetovaža tujcevTiny Flower Tattoo na zapestjuTetovaža z roko pod soncemNajboljše tetovaže obnohtne kožiceMinimalistična tetovaža cvetja lotosaTetovaža z drobnimi ustnicamiTetovaža majhnih kostiTetovaža z majhnimi elementiTetovaža s srčnim prstomTetovaža drobne peteEKG tetovažaTetovaža s prepletenimi prstiMajhne vesoljske tetovažeTetovaža majhnih rož na gležnjumolekularne tetovažeTetovaža prepletenih srcTetovaža iglavcevNeustrašna tetovaža peštetovaža malega duhaPreprosta tetovaža srca na zapestjuMajhna tetovaža sove v akvareluTetovaža z drobnim balonomMajhna tetovaža MichelangeloTatoo brkovMajhna tetovaža krila na gležnjuLučkina marjetica na ključni kosti, avtor Luiza Oliveiramajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekletamajhna tetovaža za dekleta

1-majhno-sidro-tetovaža 1 3-tetovaža majhnega traku1 4-majhno-drevo-tetovaža1 6-Ray-Ban-sončna očala-tattoo1 7-Mala-zvezda-tetovaža-na vratu1 8-Regrat-tattoo1 9-Naše končane-tetovaže1 11-tetovaža majhnega perja1 13-mali-regrat-tattoo1 17-small-Cat-tattoo1 18-majhen-lovilec sanj-tetovaža1 19-Mala-živo srebro-gleženj-krila-tetovaža1 20-Majhna-glasba-srce-tetovaža1 21-črna-majhna-vrtnica-tetovaža1 22-Mali-metulj-tetovaža1 23-majhen-metulj-tetovaža-na vratu1 25-tetovaža malega slona1 26-tetovaža majhnega drevesa1 29-tetovaža malega morskega konjička1 30-mala-ljubezen-tetovaža1 31-Majhna-cvet-tetovaža1 33-majhne-glasbene note-tetovaže1 34-Small-font-tattoo1 36-Tatoo z majhnim trakom 37-Tatoo majhnega psa 40-Mala-mačka-tetovaža 41-Small-font-tattoo 43-Mala-ljubezen-tetovaža 44-Mala-glasbena-nota-tetovaža1 45-Mala-glasbena-tetovaža1 48-tetovaža majhne lune1 49-tetovaža majhnega srca1 50-majhna-vrtnica-tetovaža-za vrat1 51-ljubezensko-pismo-tetovaža1 52-mali-papir-žerjavi-tattoo1 53-majhna-tetovaža1 54-križ-tetovaža1 55-mala-cesarska-krona-tetovaža1 2546682693d023e3d78b4962ce369ae8 a98203_t8 A-small-single-word-rib-tattoo ?????????????????????????????????????? Tetovaža s prstom-lokom butterfly_tattoo-small c305a6b226a17367679032ec82ce07bc OLYMPUS DIGITALNA KAMERA  mah-mačka-tetovaža trajni eyeliner rdeča-metulj-srce-hrošč-tetovaža-na-gležnju mali-metulj-tetovaža-na-prsi-za-dekleta mali-metulj-tetovaža-na stegnu Majhna-luštna-cvet-tetovaža Small-Design-Butterfly-Tattoo-na-vratu  majhne rože-tetovaže-8 tetovaža z majhnim srcem Oblikovanje tetovaž majhnega srca za dekleta tetovaža z majhnim prstanom majhne tetovaže male-tattoo-ideje-1 male-tattoo-ideje-2 male-tattoo-ideje-3 male-tatoo-ideje-4 majhne-tetovaže-ideje-5 majhne-tetovaže-ideje-6 majhne-tetovaže-ideje-7 majhne-tetovaže-ideje-8 male-tatoo-ideje-9 majhne-tetovaže-ideje-10 majhne-tetovaže-ideje-11 majhne-tetovaže-ideje-12 majhne-tetovaže-ideje-13 majhne-tetovaže-ideje-14 majhne-tetovaže-ideje-15 majhne-tetovaže-ideje-16 majhne-tetovaže-ideje-17 majhne-tetovaže-ideje-18 majhne-tetovaže-ideje-20 majhne-tetovaže-ideje-21 majhne-tetovaže-ideje-22 majhne-tetovaže-ideje-23 male-tatoo-ideje-25 male-tatoo-ideje-26 majhne-tetovaže-ideje-28 majhne-tetovaže-ideje-29 majhne-tetovaže-ideje-30 male-tattoo-ideje-31 male-tetovaže-ideje-32 majhne-tetovaže-ideje-33 majhne-tetovaže-ideje-34 male-tetovaže-ideje-35 majhne-tetovaže-ideje-36 majhne-tetovaže-ideje-37 majhne-tetovaže-ideje-38 male-tetovaže-ideje-39 majhne-tetovaže-ideje-40 male-tetovaže-ideje-41 male-tetovaže-ideje-42 majhne-tetovaže-ideje-43 majhne-tetovaže-ideje-44 majhne-tetovaže-ideje-46 male-tattoo-ideje-48 majhne-tetovaže-ideje-50 male-tatoo-ideje-51 male-tetovaže-ideje-52 majhne-tetovaže-ideje-53 majhne-tetovaže-ideje-54 majhne-tetovaže-ideje-56 majhne-tetovaže-ideje-57 majhne-tetovaže-ideje-58 majhne-tetovaže-ideje-60 majhne-tetovaže-ideje-61 majhne-tetovaže-ideje-62 majhne-tetovaže-ideje-63 majhne-tetovaže-ideje-64 majhne-tetovaže-ideje-65 majhne-tetovaže-ideje-66 majhne-tetovaže-ideje-68 male-tetovaže-ideje-69 majhne-tetovaže-ideje-70 majhne-tetovaže-ideje-72 majhne-tetovaže-ideje-73 male-tatoo-ideje-74 majhne-tetovaže-ideje-75 maj-tatoo-ideje-76 maj-tatoo-ideje-77 mala-tatoo-ideje-271 majhne-tetovaže-ideje-471 male-tetovaže-ideje-491 majhne-tetovaže-ideje-671 majhne-tetovaže-ideje-771 majhne tetovaže majhne tetovaže za dekle Majhne tetovaže za dekleta Majhne tetovaže-za-dekleta-1 Majhne tetovaže-za-dekleta-6 Majhne tetovaže-za-dekleta-7 ideja o majhnih tetovažah tatuji z majhnimi besedami Tattoo-Designs-For-Girls-Wrist-small Tatu-majhen-metulj-480x345 tribal-ring-tattoo-design tetovaža zebra-metulj