150 tetovaž sestre, ki se dotikajo srca, za posebno lepljenje

Sestra je ena najbolj posebnih oseb v življenju in nobena druga oseba na svetu je ne more nadomestiti ali deliti tako posebne vezi, kot je tista med sestrami. Odličen način za okrepitev posebne vezi med sestrami je sestrinska tetovaža, ki opredeljuje odnos, poln spopadov in prepirov, vendar se oba človeka združita v povezano vez. Odnos sestre se ustvari z rojstvom in nič na svetu ne more ločiti sester in jih povezati, tudi če so milje oddaljene drug od drugega in so zaposlene v svojih družinah. Tetovaža sestrinstva lahko dve sestri poveže z nevidno vezjo, ki postane del njunega fizičnega bitja, ki bo z njima za vedno. Ne more biti boljšega načina, da ponazorimo globino svojih čustev drug do drugega, kot da si na njih naredimo sestrinsko tetovažo.

Te tetovaže so še ena zelo edinstvena body art, ki postaja vse bolj priljubljena po vsem svetu. Da, te tetovaže so nastale zaradi tistih ljubečih sester, ki želijo pokazati svojo ljubezen drug do drugega s tetovažami. Kljub temu to ne pomeni, da smejo te čudovite okraske za telo nositi samo prave sestre. Za te se lahko odločijo tudi tisti najboljši prijatelji, za katere se zdi, da so med seboj zelo neločljivi. Skrivajo, da imajo te tetovaže enake velikosti kot tetovaža vaše sestre ali najboljše prijateljice. Na ta način je zagotovo mogoče pokazati in občutiti pomen tetovaže.

Ideje za sestre tetovaže za tri

Pomeni tetovaže sestre

Sestrinske tetovaže bodo dve osebi popolnoma videti, še posebej, če sta skupaj na enem mestu. Ni možnosti, da te tetovaže ne bodo videti tako srčkane na telesu dveh sester ali najboljših prijateljic. Ali kljub temu veste, da te tetovaže niso le čudovite, ampak tudi smiselne? Ja, imajo tudi nekaj pomenov, ki jih morate poznati. Nekateri so zelo očitni pomeni in simbolike, drugi pa ne. Tu je nekaj teh pomenov in simbolike, ki jih morate upoštevati:

 • Prijateljstvo – Kot rečeno, to ne velja samo za tiste, ki so po krvi sestre, ampak tudi za tiste dve osebi, ki imata močne prijateljske odnose, čeprav nista v sorodu. To bo drugim ljudem okoli vas zagotovo pokazalo, da je vaše prijateljstvo tako globoko kot ocean, da ga nič ne more prekiniti.
 • Sestrinstvo – Če želite drugim ljudem pokazati, kako dajete vrednost bistvo sestrinstva vaši sestri, potem bi bila ta umetnost na vašem telesu popolna. Kljub temu lahko sestrinstvo velja tudi za tiste dame, ki pripadajo eni skupini ali sestrinstvu. Tako lahko ta dekleta odlično nosijo tudi tetovažo.
 • Ljubezen – Druga izjemno očitna simbolika je ljubezen. Tatoo preprosto pomeni, da se dami resnično ljubita, ne glede na to, kaj se zgodi, v imenu sestrstva, prijateljstva ali razmerja. Ne pozabite, da je na svetu veliko lezbijk, ki imajo zaljubljen odnos do nekaterih drugih deklet. Te ženske so tudi popolne kandidatke.
 • Spoštovanje – Drug pomen je spoštovanje. Preprosto pomeni, da se dve ženski, ki imata to tetovažo, spoštujeta in hočeta, da bi drugi vedeli, kako se spoštujeta po dizajnu, ki sta ju vtisnila na svoje telo. V primeru, da bi tudi svoje dekle najlepše prijateljice ali sestre želeli izkazati svoje veliko spoštovanje, zakaj ne bi pomislili na takšno tetovažo na svojem telesu.

Izjemno čudoviti modeli

Ni treba posebej poudarjati, da obstaja toliko modelov sestrinskih tetovaž, med katerimi lahko izbirate. Vse to so izjemno čudoviti modeli, ki bodo zagotovo očarali vas in vašo sestro ali najboljšo prijateljico. Preden pa izberete obliko, ki jo boste vtisnili na svoje telo, se najprej prepričajte o pomenu in pomenu tetovaže. Na ta način čudovita body art nikakor ne more služiti svojemu glavnemu namenu. Tukaj je nekaj vrednih razmisleka o izjemno čudovitih modelih, ki jih lahko upoštevate:

 • Oblikovanje imen sester – Dobesedno bo ta zasnova vključevala besedo “Sestre”, ki bo vgravirana na želeno področje telesa. Vse je odvisno od vas, če želite, da je napisano v zelo preprostem besedilu ali na zelo eleganten način. Ena stvar je zagotovo, končni izdelek tetovaže te zasnove bo videti zelo čudovit za oba. Ta poseben dizajn preprosto pomeni, da boste sestre za vedno in tega nihče ne more zlomiti.
 • Oblikovanje znakov zodiaka – Ta poseben dizajn je kot nalašč za tisti dve dekleti, ki sta najboljši prijateljici. Namenjen je tistim, ki spadajo pod isti horoskopski znak. Če imata oba horoskopsko znamenje raka, morata na del telesa vklesati podobo rakovice, ki sta vam bila všeč. Ta zasnova preprosto pomeni, da imate s svojim najboljšim prijateljem iste prihodnje cilje kot tudi osebnosti.
 • Najljubši dizajn risanke v otroštvu – Kot že ime pove, bo ta zasnova vključevala vašega najljubšega risanega junaka. Ker se s sestro ali najboljšo prijateljico lahko dobro razumete, imate zagotovo enake osebnosti in želje, najljubši risani lik pa je zagotovo eden izmed njih. To bo drugim ljudem zagotovo pokazalo, da ste odraščali drug z drugim in da si med odraščanjem delite veliko stvari kot vaš najljubši lik iz risank.
 • Oblikovanje tetovaže živali – Živali so lahko tudi popolne teme za vašo lepo tetovažo. Mimogrede, kdo ne bi ljubil teh ljubkih in ljubkih živali? Če imate vidve enake najljubše živali, zakaj ju ne bi vgravirali na svoje telo? Ljudje okoli vas bodo zagotovo presenečeni, ko bodo videli vaše tetovaže živali. Nekateri običajni živalski predmeti za to zasnovo so sloni, psi, ptice, mačke in še veliko več.
 • Navedite Sisterhood Design – Ni treba posebej poudarjati, da bo ta posebna oblika tetovaže vključevala nekaj citatov, ki so zelo pomembni za vas in vašo sestro ali najboljšo prijateljico. Če pa se ne morete spomniti nobenega citata, lahko vnesete poljuben citat, dokler ga obojim želite. Navsezadnje bi bilo neuporabno, če nekomu od vas dizajn ni všeč.

Pravzaprav obstajajo različne ideje, ki jih lahko upoštevate. Kljub temu pa vse te ideje o tetoviranju sestrinstva morda ne ustrezajo vam in vaši sestri ali najboljši prijateljici. To dokazuje, da morate o tem razmišljati večkrat, preden se končno odločite, da si na želeno področje telesa vtisnete tetovažo. Ne pozabite, da so tetovaže lahko trajno vgravirane na vašem telesu. Zato poskrbite, da vam v prihodnje ne bo žal.

Pomeni za tetovažo so še bolj posebni za nosilce, saj opravljajo pomembno nalogo, da se skupaj povežejo v večno vez ljubezni in razumevanja, ki jo je Bog že ustvaril, ko jih je prinesel na svet od isto maternico. Bi preverili našo ročno izbrano zbirko tetovaž matere hčerke in njihov simbolni pomen?

Ideje za oblikovanje tetovaže

Lahko jih naredite v najrazličnejših oblikah, saj gre bolj za osebne občutke in ne za ustvarjanje vzorca. Umetnika tetovaže lahko prosimo, naj ustvari posebno oblikovalsko idejo, ki prikazuje resnično ljubezen in občutke do prav posebnega človeka v njihovem življenju, njihove sestre. Posebnost sestrinske tetovaže je v njenem globljem pomenu in ne v estetski vrednosti, vendar ostaja dejstvo, da mora biti tetovaža privlačna in privlačna, saj je pravi namen tetoviranja pritegniti pozornost drugih. Tu je nekaj zanimivih oblikovalskih idej:

 • Tetovaže z imenom sestre – Najenostavnejša in verjetno najboljša oblikovalska zamisel je, da se imena drug drugega natisnejo na telo. Tako bo vaša sestra sestavni del vašega bitja, čeprav je že del vaše duše, vendar bo tetovaža z imenom naredila to vez vidno. Če se zdi ime preveč očitno, da bi ga narisali na vidnem delu telesa, se lahko odločimo za kratke in preproste začetnice sestre.
 • Besedilne tetovaže – Posebna beseda, stavek ali citat, ki označuje globino vašega odnosa, je še ena dobra oblikovalska ideja. To je lahko nekaj novega ali nekaj iz spominov na otroštvo.
 • Tetovaža metulja – Metulji, natisnjeni na rokah ali zapestjih sester, so lahko še en kul način, da izkažete svojo ljubezen in se povežete drug z drugim. Ta živahna bitja so lahko narejena v svetlih barvah, da bodo pritegnila pozornost.
 • Oblikovanje tetovaže s trakom – Tetovaže s trakom izgledajo preprosto in srčkano in so odlična izbira. Nezapleteno oblikovanje je odlično za prve časovnike, saj ni niti predrago niti preveč boleče.
 • Oblikovanje ugank – Na obeh sestrah lahko sestavite sestavljanke kot sestrinsko obliko. Te uganke se med seboj prilegajo, kar simbolizira njuno medsebojno povezanost kljub razdalji med njima.
 • Oblikovanje simbola neskončnosti – Neskončne tetovaže pomenijo neskončno vez med njima, ki pravi, da bosta vedno prisotna drug za drugega, ne glede na okoliščine in življenje, ki ga obema obeta..
 • Oblikovanje srca – Srčne tetovaže označujejo ljubezensko vez med dvema sestrama in pravijo, da ljubezen med njima nikoli ne bo izginila, ampak se bo sčasoma povečala.
 • Oblikovanje tetovaže Yin in Yang – Simbolizirajo ravnovesje energij, saj sta sestri dve različni osebnosti, vendar se med seboj dopolnjujeta in se združita, da tvorita celoto, ki drug drugemu stoji skozi debelo in tanko.
 • Oblikovanje cvetlične tetovaže – So ženstvene narave in so odlična izbira za tetovaže z veliko izbiro cvetja, na primer vrtnice, lotosi, narcise, cvetovi češenj in še veliko več. V idealnem primeru je regrat najbolj primeren, saj stoji za otroške dni, ki so jih sestre preživele skupaj.
 • Oblikovanje tetovaže s ključavnico – To je še ena dobra možnost, saj predstavlja, kako pomembni sta sestri drug za drugega. Če je ena ključavnica, je druga ključ in potrebujejo drug drugega, da so popolni.

Za oblikovanje tetovaž lahko izberete tudi druge oblikovalske elemente, na katerih lahko ustvarjalni umetnik tetoviranja naredi smiselno tetovažo, ki predstavlja občutke sester drug do drugega. Te tetovaže morajo biti zelo osebne in simbolične občutke osebe, zaradi česar so še bolj posebne kot običajne tetovaže.

Jordan Ashley, cvetlične akvarelne tetovažeTetovaže sestre Heart Rate od Jeffa WardaMajhne tetovaže sestre avtorice Jessice GuerraPovezovalni citat Sister Tattoo avtorja Faelan WilsonTetovaže sestre Sonca in lune, avtor SteviRee BarneyTetovaže sestre Ruska gnezdilka, avtor Deanna TaylorSwinging Sister Tattoos avtorja JeffroloweTetovaže sestra ozvezdjaDisney Sister Tattoo DesignsUstrezne tetovaže sestre sirene Marquinha AndrejaRachelle Downs, tetovaže sestre sladkorne lobanjeUjemajoče se tetovaže sestreTetovaže sestre v akvarelu Simone BlanarTetovaže sester na nogahBlackwork Floral Sister Tattoos avtorja Karl OttoSister Tattoos Sara OvertonTetovaže ročne ure z uroTetovaže sestra arašidovega masla in žele z avtorjem Marthe PranckuvieneSmešne tetovaže sestreOblikovanje tetovaže cvetlične sestre Jorgeja UlloeOblikovanje tetovaže povezane sestreTetovaže srčne sestreUjemanje tetovaže Waves SisterTetovaže sestre in babice Cheryl SimiakakisUjemanje tetovaž sestre KokaUjemajoče se tetovaže s prsti za sestre Alejandra GallardaTetovaže sestre Hakuna MatataTetovaže sestre celine od OD ŚWITU DO ZMIERZCHUHannah, tetovaža sestre češnjevega cvetaSisterhood Heart Tattoos by sey3Yrbon

Tetovaže sestra ozvezdja Lauren FernandezTetovaže sestre Sonca in lune Alexisa VargasaSeashell Sister Tattoos Anna StevensTetovaže sestra metulja pri ulici ElmTetovaže sestra metulja pri ulici ElmUjemanje tetovaž sestre ShamrockMathew Holland Ujemajoče se tetovaže sestre na drevesuTetovaže sestre Sonca in LuneSestrine tetovaže na gležnjuTetovaže sestre ruska gnezdilka!Ujemajoče se tetovaže sestre na zapestju Sofije MitticeChloe tetovaže sestre v akvarelu na nogah

Vodnik po umestitvi

Seveda jih je treba namestiti na popoln del telesa. Z drugimi besedami, o postavitvi telesa morate dobro razmisliti. Prepričajte se, da sta se s svojim najboljšim prijateljem dogovorila za isti del telesa, kjer boste polagali tetovažo. Na ta način se dobro čuti bistvo te tetovaže. Tu je nekaj pogostih postavitev telesa:

 • Tetovaže na nogah – Noge so vsekakor dobra področja telesa, kjer lahko vklesate svojo sestrinsko tetovažo. Odločite se lahko, kdo bo nosil tetovažo na levi nogi in kdo na desni. Ko ste skupaj, bodo ljudje, ki bodo gledali na vaše noge, zagotovo prepoznali vaše tetovaže. Ali to ni kul zate?
 • Tetovaže na zapestjih – Zapestja so še en pogost del telesa, kjer lahko vgravirate tetovažo sestrinstva. Če želite, da se tetovaža postavi na levo zapestje, jo mora prijateljica ali sestra položiti na desno zapestje.
 • Tetovaže na ramenih – Tudi umetnost na ramena bo odlična ideja. Ne pozabite, da je ramo eno najboljših dobrin žensk, ki jih lahko ponosno pokažejo množici. Njihova ramena se lahko nato povečajo s tetovažo. Seveda je zdaj vse odvisno od vas, ali boste tetovažo vgravirali na levo ali desno ramo.
 • Tetovaže na ključni kosti – Ključna kost je eden najlepših delov telesa vseh žensk. To je glavni razlog, zakaj bi bil idealen tudi za postavitev telesa za vaše sestrinske tetovaže. Ta postavitev je vsekakor zelo vpadljiva. Ni možnosti, da vidva v množici ne bosta videti res čudovito.
 • Tetovaže na hrbtu – Kdo bi pozabil zadnji del telesa? Poleg sestrinskih tetovaž je to področje telesa tudi odlično mesto za nekatere druge vrste tetovaž, ki jih želite vklesati na svoje telo.
 • Tetovaže na stegnu – V primeru, da zaradi številnih dobrih razlogov oba raje ne naredita svojih tetovaž zelo očitnih za nekatere druge ljudi, zakaj jih potem ne bi postavili na določeno področje telesa, kjer jih lahko preprosto skrijete. V tem primeru je stegno lahko popolno mesto. Odločite se lahko le, ali želite vtisniti tetovaže na desno ali levo stegno.

Zaključne besede

Sestrske tetovaže so lahko najslajše in najlepše tetovaže, ki jih lahko vklesate na svoje telo. Ti bodo zagotovo videti neverjetno, zlasti v očeh mnogih ljudi. Poleg tega se bo močna vez, ki jo imate s sestro in najboljšo prijateljico, zagotovo še okrepila.

Neverjetne tetovaže sestreLepe ideje za tetovaže sestreNajboljše ideje za tetovaže prijateljevTetovaža sestre lok in puščicaBrat in sestra se ujemata s tetovažamiBrat in sestra tetovažeIdeje za tetovaže brat sestraBrat Sister Tattoo Ideas DesignsUstvarjalne ideje za tetovaže sestreSimpatične ujemajoče se tetovažeTetovaža sestra stopala za 3Tetovaža sestre za topljenje srcaTetovaže sestre za ogrevanje srcaTetovaže neskončne sestreNavdihujoče ideje za tetovaže sestreNavdihujoča tetovaža sestreLittle Sister Big Sister Tattoo DesignsMale sestre Velike sestre tetovažeČudovite tetovaže sestreLepe ideje za tetovaže sestreUjemanje modelov tetovaže sestreUjemanje tetovaž sesterUjemanje modelov tetovaže sestreUstrezne tetovaže za sestreTetovaža brata in sestreNeverjetna tetovaža sestreIdeje za tetovaže sestreSestre, ki se ujemajo s tetovažoTetovaža sestre za 2Tetovaža sestre za 3Sestra se ujema z idejami za tetovažeIdeje za sestrinske tetovaže za 3Sister Tattoo ImagesSestra tetovaža na pešTetovaža sestre na nogiTetovaža sestre na ramiPomen tetovaže sestreCitati sestre TattooSestrine tetovažeSister Tattoos DesignsIdeje za oblikovanje sestrskih tetovažSestrinske tetovaže za 2Sestrine tetovaže za 3Ideje za sestre tetovaže za triSister Tattoos Ideas SlikeSlike sester tetovažeNajboljše tetovaže sestreTetovaže sestre na zapestjuSlike sester tetovažeCitati sester TattoosTumblr Sister TattoosSweet Sister TattoosModeli tetovaž dvojčicIdeje za tetoviranje dvojčicTetovaže sestra dvojčicaSister Tattoo SayingsUjemajoče se tetovaže s citati sestreTetovaža sestre, ki ustreza pticamCool Matching Sister Tattoo

1-sestra-ljubezen-tetovaža s prstom 2-sestra-tetovaže 3-Zapestje-sestra-tetovaže 5-Za-ušesa-sestra-tetovaže 6-sidra-sestra-tetovaže 7 do neskončnosti in naprej 9-ramena-sestra-tetovaže 11-sestra-tetovaže 13-Russian-Nesting-Dolls. 14-sestra-tetovaže 15-sestra-tetovaže 16-sestra-tetovaže 17-Sisterly-Love  19-sestra-tetovaže 20-sestre-vrtnice 21-sidra 22-sestre-vrtnice 23-sestre-vrtnice 1 24-sestre-vrtnice 25-sestre-tetovaža 26-sestre-tetovaža 27-sestre-tetovaža 28-sestre-tetovaža 29-sestra-tattoo ideje 30-sestra-tattoo ideje  32-sestra-tatoo-ideje 34-sestra-tattoo ideje 36-sestra-tatoo-ideje 37-sestra-tatoo-ideje 38-sestra-tatoo-ideje Ideje 39-sestra-tetovaža  42-sestra-tatoo-ideje 43-sestra-tatoo-ideje 44-sestra-tatoo-ideje 45-sestra-tatoo-ideje 46-sestra-tatoo-ideje 47-Bird-sister-tattoo-ideje 48-sestra-tetovaža-stopala 50-sestra-tattoo ideje 51-sestra-tatoo-ideje 52-sestra-tattoo-ideje 53-sestra-tatoo-ideje 54-Sestra-tattoo-ideje sestra-tetovaže-1 sestra-tetovaže-2 sestra-tetovaže-3 sestra-tetovaže-4 sestra-tetovaže-5 sestra-tetovaže-6 sestra-tetovaže-8 sestra-tetovaže-9 sestra-tetovaže-10 sestra-tetovaže-11 sestra-tetovaže-12 sestra-tetovaže-13 sestra-tetovaže-14 sestra-tetovaže-16 sestra-tetovaže-17 sestra-tetovaže-18 sestra-tetovaže-19 sestra-tetovaže-20 sestra-tetovaže-21 sestra-tetovaže-23 sestra-tetovaže-25 sestra-tetovaže-27 sestra-tetovaže-28 sestra-tetovaže-29 sestra-tetovaže-31 sestra-tetovaže-32 sestra-tetovaže-34 sestra-tetovaže-35 sestra-tetovaže-36 sestra-tetovaže-37 sestra-tetovaže-38 sestra-tetovaže-39 sestra-tetovaže-40 sestra-tetovaže-41 sestra-tetovaže-42 sestra-tetovaže-43 sestra-tetovaže-44 sestra-tetovaže-45 sestra-tetovaže-71 sestra-tetovaže-221 sestra-tetovaže-241 sestra-tetovaže-261 sestra-tetovaže-301 sestra-tetovaže-331