150 čudovitih modelov in idej o tetovažah z imeni

Ime osebe je prvi predstavnik njene identitete, po kateri je znana drugim. To je tisto, kar navdihuje umetnike tetovaže, da v nekatera osebna oblikovanja tetovaž vključijo imena, ki so lahko lastnikovo ime ali ime njegovih ljubljenih. Pravzaprav so tetovaže z imenom najbolj iskani modeli tetovaž, kljub temu da so najpreprostejši, pri čemer imajo mnogi med njimi samo ime. Po drugi strani pa je ime kot umetnost tetoviranja mogoče podrobneje in zapleteno vključiti v obliko z imenom, lahko je cvet, sidro, lovilec sanj, ribe, perje ali kateri koli drug predmet, glede na izbiro nosilca.

Če želite imeti tetovažo, ki vsebuje ime ali črke, lahko vsaka podrobnost zlahka naredi ali celo uniči črnilo. Ime kot tetovaže je več kot le izrezljana imena v neizbrisnih črnilih v koži. Je opomnik, kdo ste ali koga cenite. To je vseživljenjska oznaka pomembnosti zase in za ljudi, za katere skrbite.

tetovaža z imenom

Pomen imena pri tetovažah

Kaj je v imenu?”To je ena izmed znamenitih Shakespearovih linij, ki do zdaj prinaša veliko razmišljanj ljudi. Dejansko so imena reprezentacija tega, kdo smo. Dane so nam s posebno navezanostjo na to, kakšni smo bili ob rojstvu ali ker spominjajo naše starše na nekaj res dragocenega, ko govorijo o naših imenih. Večina črnil je neizbrisnih sledi, ki bi pripomogle k trajnemu vtisu spominov v papir, platno ali celo v lastno kožo. Koža je seveda nekaj, česar se človeku ne da ločiti. To je pokrov, zunanja plast, prikaz oblike človeškega telesa.

Zato ime, pisano s kožo, pomeni trajnost. Dolgotrajen spomin, opomnik na bitje ali način, da nekoga posebnega držite blizu sebe. Postane fasada kože. Prikazuje naklonjenost in vrednost tistega, ki je lastnik imena te osebe. Tako povzema nastanek tetovaž z imenom. Ta oblika umetnosti obstaja že dolgo, preden so jo tako imenovali.

Izvor

Tetovaže, tako kot ime, obstajajo že dolgo pred pojavom tehnologije. Z drugimi besedami, imajo svojo bogato zgodovino. Starodavni posamezniki so imeli tetovaže že med 4000-3500 pr. Le da so bile le figure, abstraktne oblike, ki so v svojih telesih izrazile svojo ljubezen do črnil. Od leta 1300 pr..

Vodnik po umestitvi

Zdaj je ta del precej zapleten. Ljudje se lahko odločijo bodisi za očitne dele telesa, kjer lahko zlahka opazimo svoje najbolj priljubljene tetovaže, medtem ko obstajajo tisti, ki želijo, da ostanejo umetniški in skrivnostni ter tako izberejo bolj skrit del telesa. Pogosto so najbolj očitna in skupna področja:

  • Nape
  • Podlakti
  • Gleženj
  • Prsti
  • Prsni koš
  • Nazaj
  • Zapestje
  • Rebro

Ta področja bodo morda potrebovala večjo pisavo in natančne podrobnosti, saj jih bodo drugi najverjetneje zlahka opazili. Medtem pa imajo drugi raje majhne podrobnosti za ušesi, skrite sklepe telesa in druga podobna področja. To lahko zahteva več dela, saj so bolj drobni in zapleteni.

Plain Versus Artsy

Še en pomemben premislek je, koliko umetnosti želite vključiti v svoje ime. Zagotovo bi želeli, da bi bilo tako edinstveno, kot pomeni vaše ime ali ime pomembne osebe (tistega, za katerega boste dobili umetniško ime). Obstajajo umetniške tetovaže z navadnim imenom, nekatere pa so močno obremenjene s podrobnostmi. Nekateri prihajajo v črno -belem nebu, drugi pa v najbolj barvitih oblikah, ki jih lahko vidite. Nekateri uporabljajo običajne in uradne pisave, drugi pa pisave kaligrafskega tipa. Poleg tega imena ne morejo biti tako preprosta kot črke in krivulje. Lahko pridejo z drugimi oblikami, ki so tako pogoste kot srce in manj pogoste kot druge abstraktne črte in figure.

Vrste tetovaže z imenom

  • Ime otrok kot tetovaže – Seveda je poleg vašega imena vedno dobra odločitev, da uporabite ime svojega otroka kot umetnost tetoviranja. Poleg tega, da je vsak otrok poseben za svojega starša, bodo vaši otroci za vse življenje trajno vaši otroci. Ljudje prihajajo in odhajajo, toda vaši otroci bodo ostali vaši. Zato je najbolje, da si nanje ohranite trajen spomin, tako da imenska tetovaža z njihovimi imeni v svoji koži!
  • Ljubezen in ime – Zagotovo bi bil vaš poseben nekdo hvaležen za idejo, da bi bilo njegovo ime na vašem najljubšem delu telesa. Pri tem pa moramo biti zelo previdni, saj je pozitiven, kot je naš pogled za vedno, obstaja tudi tista pritrdilna možnost, da tudi dobri odnosi nikoli ne trajajo. Ne želite živeti v bedi vsak dan svojega življenja samo zato, ker vas umetniška tetovaža vedno spominja na nekoga v vaši preteklosti, od katerega želite nadaljevati.

Kako se obogatiti

Tetoviranje je lažje reči kot narediti. Za to je potrebno veliko poguma, poguma in odločnosti. V mestu je veliko razmnožujočih se trgovin s tetovažami in prav toliko je tudi umetnikov tetovaž, ki bi tekmovali, da bi svoje dragoceno delo neizbrisne umetnosti naredili v vašem mesu. Obstajajo različne metode za ustvarjanje tetovaže z umetniškimi imeni. Nekateri trpijo zaradi tradicionalne bolečine zaradi igel in krvi, drugi pa uporabljajo nastajajoče digitalne tehnologije, ki obljubljajo manjšo bolečino in boljše podrobnosti. Za druge iščejo storitve znanih tradicionalnih ljudi ali umetnikov tetovaž, ki so se v tatoo podjetju izkazali čim dlje..

Ne glede na to, katero metodo boste izbrali, bi za črnilo potrebovali nepreklicno odločitev in veliko mero gotovosti, zlasti pri izbiri imena, ki ga želite uporabiti.

Stroški in ovire

Seveda imajo ceno. Konec koncev dobre stvari nikoli ne pridejo zastonj. Na vašem območju je veliko lokalnih nadobudnih umetnikov, ki imajo morda nastajajoče in sveže ideje umetniške tetovaže z imenom, ki od vas morda ne bodo dobili zajetnih količin denarja. Pomembno pa je tudi upoštevati higieno in varnost postopka. Zato je plačilo dragega umetnika za tetovaže s kakovostno storitvijo lahko le boljša možnost kot izbira cenejšega, a nevarnega načina tetoviranja.

The stroški so lahko tudi drugačni glede na to, kako zapleteno in koliko barv se uporablja pri določeni tetovaži. Drznejša in večja površina je očitno dražja od navadnih in drobnih. Eno veliko nelagodje so seveda kožne bolečine po posegu. Za nekatere je to dopustno, za druge pa bo to morda nekaj, kar bodo morali prestati, preden bodo uživali v prednostih svojih tetovaž.

Kdor koli že ste in ne glede na vašo izbiro tetovaže, se vedno prepričajte, da to greste z gotovostjo. Takšne tetovaže bodo nosile podobo imena, ki ti je vtisnjeno v kožo vse življenje. Govoril bo o časti, vrednosti, spoštovanju in ljubezni do te osebe, pa naj si to ti ali nekdo, ki ti je pomemben.

Pomembnost

Namen umetniškega imena, vpisanega na telo, je počastiti ljubljeno osebo, katere ime je vključeno v tetovažo. Ime je lahko ljubimca, zakonca, starša, prijatelja ali celo hišnega ljubljenčka. Morda gre celo za umrlo osebo, vendar ne pozabite, da bo enkrat narejena tetovaža del vas vse življenje. Obstajajo tudi nekatera vraževerja, na primer romantični razhod, potem ko bo tetovaža vpisana na nosilca, vendar je to le mit in nima nobene povezave z resničnostjo.

Pomembni premisleki

Ko se odločite za takšno zasnovo, je treba upoštevati nekaj vidikov, pri čemer je treba pri tem upoštevati predvsem podrobnosti oblikovanja, črke in velikost pisave. Ime mora biti napisano tako, da je jasno in čitljivo. Veliko je odvisno od črk, ki se uporabljajo, saj lahko določena vrsta črk izgleda dobro pri enem imenu, medtem ko isto morda ni primerno za drugo. Enako velja za velikost tetovaže. Na primer, imena, ki so krajša in imajo ukrivljene črke, izgledajo odlično v črkopisih namesto katere koli druge vrste pisav. Nekateri drugi stili so ciganske pisave in staro angleški črki, ki so namenjeni bolj ustvarjalnim. Ženske se lahko odločijo za elegantnejše utrdbe črk, moški pa za drznejše in večje pisave, ki predstavljajo moškost.

tetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenom

Poleg zgoraj omenjenih premislekov o tetovažah z imenom je zelo pomembna tudi postavitev teh tetovaž. Ko mora nosilec narediti svoje ime v tetovaži z imenom, naj raje naredi tetovažo imena na območju, ki ostane izpostavljeno, kot so roke, ramena in noge. Prednostna oblika je preprosto ime brez vključevanja elementov oblikovanja. Pridobitev dodatnih oblikovalskih elementov je v celoti odvisna od presoje nosilca in je odvisna od njegove odločitve. Moški jih lahko dajo vpisati na prsi, ki jih lahko skupaj s prilegajočimi se prsmi pokažejo v avatarju brez srajce. To je tudi idealen kraj, da nosite ime svojih ljubljenih, tik ob srcu. Podobno imajo lahko ženske na zapestjih, prstih, gležnjih ali stegnih. Nekatera druga področja, kjer jih je mogoče vpisati, so hrbet, ramena in vrat, kar je še posebej uporabno, če želite, da je tetovaža vidna svetu. Eno najbolj neverjetnih mest za nošenje je na prstancu, ki so ga pari naredili namesto poročnih ali zaročnih prstanov.

tetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenom

Pisava in črke se lahko uporabijo kot glavna oblikovalska elementa, skupaj z imeni pa se lahko dodajo nekatere dodatne slike glede na izbiro nosilca in namen. Na primer, ime ljubljenega je lahko zapisano v srcu ali pa mu je priložena roža, ki simbolizira občutke strasti in ljubezni. Med ustvarjanjem otroških tetovaž lahko dodate sliko risank ali balone skupaj z uporabo velikih črk za popoln učinek. Druga kul možnost je, da ji dodate nekaj posebnih besed ali narekovajev, ki pokažejo pomen tega imena v življenju. Barvni učinek je še en način za izboljšanje, s katerim lahko označite del tetovaže ali celoto. Drug način, da naredite tetovažo oblikovanja imena bolj inovativno, je, da preizkusite ustvarjalni cik -cak vzorec namesto preprostega, naravnega. Ustvarjalni oblikovalec tetovaž lahko ustvari vizualni užitek z uporabo vzorca srca in diamantov v črkah oblikovanja tetovaže za briljanten učinek. Senčenje je še en način, da ime umetniške tetovaže postane bolj vidno. Glavno ime tetovaže je lahko v krepki enobarvni črni barvi, senčenje pa v dodatnem dizajnu, ki ji daje privlačen videz, z živahnimi barvami za boljše učinke. Vendar je treba paziti, da pogodba poudari imenski del tetovaže, namesto da bi ga zatrla, saj je razkrivanje imena osnovni namen oblikovanja tetovaže imena art. Včasih lahko to umetnost spremljajo pomembni datumi, saj je datum poroke lahko dodan z imenom zakonca, datum rojstva otroka pa je lahko vključen v tetovažo z njegovim imenom, da se počasti vstop pomembne osebe v nosilčevo življenje in označuje začetek novega in trajnega odnosa z osebo.

Številne svetovne zvezdnice so se ukvarjale z njimi, kar velja za celotno priljubljenost. Angelina Jolie, Johnny Depp, David Beckham, Victoria Beckham, Melanie Griffith, Justin Bieber in Saif Ali Khan so nekatere od teh znanih osebnosti, označenih z imenom.

tetovaža z imenomtetovaža z imenomtetovaža z imenom

Povzetek

Tetovaže z imeni so postale trend dneva, mnoge svetovne zvezdnice imajo na svojih telesih natisnjena imena svojih ljubljenih. Te tetovaže imajo lahko samo ime osebe ali pa imajo za bolj zapleten učinek sliko ali citat. Oblikovanje tetovaže lahko tudi izboljšate z razumno uporabo barv in črk.

Preden vstopite v salon za tetoviranje, upoštevajte vse zgoraj omenjene razloge, da boste imeli najbolj čudovito izkušnjo tetoviranja in si naredili tetovažo, ki bo zagotovo vredna vsega vašega časa, denarja in seveda žrtvovanja (pogovor o bolečinah, ki jih morate vztrajati pri tem). Nazadnje, ne pozabite, da so več kot le umetniško delo. Je zlitje vaše identitete, vašega bitja in vaše celote kot osebe. So več kot le izrezana imena v neizbrisnih črnilih v koži. Je opomnik, kdo ste ali koga cenite. To je vseživljenjska oznaka pomembnosti zase in za ljudi, za katere skrbite.

ime-tetovaže-1ime-tetovaže-2

ime-tetovaže-3

ime-tetovaže-4

ime-tetovaže-5

ime-tetovaže-6

ime-tetovaže-7-

ime-tetovaže-8

ime-tetovaže-9

ime-tetovaže-10

ime-tetovaže-11

ime-tetovaže-12

ime-tetovaže-13

ime-tetovaže-14

ime-tetovaže-15

ime-tetovaže-16

ime-tetovaže-17

ime-tetovaže-18

ime-tetovaže-19

ime-tetovaže-20

ime-tetovaže-21ime-tetovaže-22

ime-tetovaže-24

ime-tetovaže-25

ime-tetovaže-26

ime-tetovaže-27

ime-tetovaže-28

ime-tetovaže-29

ime-tetovaže-30

ime-tetovaže-31

ime-tetovaže-32

ime-tetovaže-33

ime-tetovaže-34

ime-tetovaže-35

ime-tetovaže-36

ime-tetovaže-37

ime-tetovaže-38

ime-tetovaže-39

ime-tetovaže-40

ime-tetovaže-41

ime-tetovaže-43

ime-tetovaže-44

ime-tetovaže-45

ime-tetovaže-46

ime-tetovaže-47

ime-tetovaže-48

ime-tetovaže-49

ime-tetovaže-50

ime-tetovaže-51

ime-tetovaže-52

ime-tetovaže-53

ime-tetovaže-55

ime-tetovaže-56

ime-tetovaže-58

ime-tetovaže-59

ime-tetovaže-60

ime-tetovaže-61

ime-tetovaže-62

ime-tetovaže-63ime-tetovaže-64

ime-tetovaže-65

ime-tetovaže-66

ime-tetovaže-68

ime-tetovaže-69

ime-tetovaže-70

ime-tetovaže-71

ime-tetovaže-72

ime-tetovaže-73

ime-tetovaže-74

ime-tetovaže-75

ime-tetovaže-76

ime-tetovaže-77

ime-tetovaže-231

ime-tetovaže-571

ime-tetovaže-671