166 Idej za tetovaže majhnih zapestnic za moške in ženske

Vsak dan se število ljudi, ki si tetovirajo zapestje s svojo najljubšo čudovito obliko tetovaže, vidno povečuje. Tu ni nihče kriv, saj tetovaže zdaj uvaja toliko vplivnih ljudi na svetu, kot so ti ugledne zvezdnice. Nekateri ljudje se ukvarjajo s tetoviranjem, ker preprosto želijo spremljati, kaj počnejo njihovi idoli. Z drugimi besedami, s svojimi idoli želijo videti popolnoma enako. Poleg tega obstajajo posamezniki, ki si na zapestje privoščijo majhne tetovaže, da svetu pokažejo, kaj so, kot človek. Ne glede na vaš razlog je pomembno, da nekomu ne stopite na noge in ne kršite vladnih zakonov.

Pomembni premisleki pred tetoviranjem na zapestju

Seveda tetoviranje na zapestju ni le stvar, ki jo lahko storite kadar koli želite. Ker je to resna stvar, morate biti tudi resni. Ne pozabite, da si lahko tetovaže trajno vtisnete na zapestje in ko ste že na njej, ni časa za vrnitev. Razen če ste pripravljeni izbrisati tetovaže in se počutite v redu z brazgotinami, ki bi jih lahko pustile na zapestju. V zvezi s tem je nekaj pomembnih premislekov, na katere ne smete pozabiti, ko načrtujete tetovažo na zapestju.

 • Namen – To je pomemben premislek številka ena, ki ga morate upoštevati. Razumni ljudje se ne bodo lotili nobene tetovaže, če seveda nimajo nobenega namena. Dobro poznajte svoj namen, tako da boste lažje določili najboljšo obliko tetovaže za vas.
 • Velikost – Ne pozabite, da ima vaše zapestje omejen prostor za tetoviranje. Zato ne pozabite upoštevati natančne velikosti modela tetovaže, ki ga želite vklesati.
 • Oblikovanje tetovaže – No, čudovite tetovaže na zapestju nikoli ne bo mogoče doseči brez tetovaže, kajne? Zato se prepričajte, da že imate v mislih načrt, preden se končno tetovirate.
 • Vaša lastna osebnost – Če se nameravate tetovirati na zapestju, da pokažete svojo notranjo osebnost, se najprej prepričajte, da dobro poznate svojo osebnost, preden izberete določeno obliko. Ne boste se odločili za cvetlični dizajn, če imate zagotovo bolj moške lastnosti kot ženske.
 • Stroški – Zadnji pomemben premislek so stroški. V primeru, da nimate dovolj proračuna, potem tetoviranje s profesionalnim umetnikom tetovaž zagotovo ni za vas. To je zato, ker morate za profesionalno plačilo umetnika porabiti. Zato bi bilo najbolje, da za to vnaprej pripravimo proračunski načrt.

Prednosti in slabosti

Če menite, da tetoviranje na zapestju vključuje le velike stvari, premislite še enkrat. Seveda ima tudi svoj pravičen delež pomanjkljivosti. Toda preden se lotimo teh pomanjkljivosti, poskusimo najprej spoznati prednosti, ki jih lahko ponudi.

 • Močnejša osebnostna prisotnost – Ljudje imajo tako naravno dojemanje, da so moški in ženske, ki imajo tetovaže kot na zapestju, osebnostno močnejši v primerjavi s tistimi, ki nimajo.
 • Bodite znani brez pogovora – Vaše tetovaže bodo vedno govorile o tem, kdo ste. Zaradi tega se vam ljudje morda ne bodo več morali pogovarjati samo zato, da bi vas bolje spoznali. Včasih je že dovolj, da si ogledate svoje tetovaže, da se dobro seznanite s svojo osebnostjo.
 • Manjši stroški – Večino časa vključujejo manjše modele tetovaž. Zaradi tega bodo umetniki tetoviranja le manjši podrobnosti, ki jih je treba posvetiti resni pozornosti. Zaradi tega so pričakovani manjši stroški.
 • Bolj vroč, čudovit videz – Zaradi nekaterih razlogov se bodo moški in ženske, ki imajo tetovaže celo na zapestju, v očeh nasprotnega spola videti čudovito in vroče. Pravzaprav je to eden od razlogov, zakaj so si ljudje dovolili tetovirati.

Tu so slabosti, ki jih lahko pričakujete:

 • Slaba podoba družbe – Pravzaprav gre za vsak primer posebej. Če živite na zelo konzervativnem mestu, ki je zelo religiozno usmerjeno, vas bo tetoviranje zagotovo naredilo za slab zgled v družbi. Vendar to ne velja, če živite v manj konzervativni regiji.
 • Zelo vidno – Seveda bo tetovaža na zapestju bolj vidna v primerjavi z nekaterimi drugimi tetovažami, vgraviranimi v druge dele telesa. To bo z vaše strani zelo neugodno, če se boste udeležili konzervativne vrste dogodka, na katerem se odvračajo tetovaže. Razen če boste vedno nosili dolge rokave.

Stopnja bolečine pri tetovažah na zapestju

@Ashley Ann (odgovori Yahooja): nekateri tetovatorji ne bodo naredili prav na zapestju zaradi žil, ki jih bodo nekateri naredili spodaj ali celo srednji rudnik je malo spodaj in me sploh ni poškodoval, morda ne morem prenašati bolečine. odvisno kaj lahko vzamete.

Znane zvezdnice s tetovažami na zapestju

Kot ste videli na televiziji, v revijah in na internetu, obstaja veliko zvezdnikov z vsega sveta, ki imajo tetovaže na zapestjih. Nekatere od teh zvezdnic so to storile, ker se želijo spopasti z najnovejšim trendom. Vendar večina teh tetovaž pomeni pomembne stvari v življenju teh zvezdnikov. Tu je nekaj teh znanih osebnosti:

 • Selena Gomez – Ta ameriška televizijska otroška zvezda, ki se je spremenila v čudovito pevko, ponosno prikazuje svojo glasbeno noto na zapestju. Ta tetovaža pomeni, da je glasba velik del njene sedanje uspešne kariere.
 • Rihanna – Kdo ne bi poznal Rihanne? Poleg tega, da je pretrgano dekle Chrisa Browna, je tudi briljantna pevka in igralka, ki jo svet ponuja. Rihanna ima na desnem zapestju plemensko tetovažo. Po njenem mnenju takšna tetovaža simbolizira ljubezen in moč.
 • Lea Michele – Ta čudovita zvezda “Glee” ima na zapestju tetovažo z napisom “I Believe”. Ima tealno barvo, zato je nikakor ne morete opaziti. To je pravzaprav naslov pesmi, ki jo je Lea prepevala v znameniti Broadway rock glasbeni oddaji “Spring Awakening”.
 • Khloe Kardashian – Ta elitna ameriška zvezdnica ima na desnem zapestju tetovažo “I Love You”. Na idejo o tetoviranju je prišel, ko je našla ročno napisano pismo svojega očeta, ki pravi: “Ljubim te”.

Lightning Bolt Tattoo avtorja Georgia GreyMowgli, tetovaža praproti na zapestjuCvetlična tetovaža na zapestju Anna BravoTattoo Tiny Wing na zapestju avtorja Sasha MasiukSketch Style Bird Tattoos na zapestju avtorja Inez JaniakTetovaža češnjevega cveta na zapestju, AsaoLinework Band Balazsa BercsenyijaCvetlična tetovaža na zapestju Mini LauMajhna tetovaža trojne boginje na zapestju Lauren WInzerAkvarelna tetovaža češnjevega cveta G.NO

Roza tetovaža zapestja Hibiscus Ryson LapeniaTetovaža Wanderlust, avtor HarukaOkrasna tetovaža zapestja Pedra ContessotaLGBT tetovaža na zapestjuCvetlična tetovaža na zapestju Char Mcgaughy

Priljubljene oblikovalske ideje za moške in ženske

Zapestje je eden najpomembnejših delov telesa, zlasti pri ženskah, zato jih ženske okrasijo z zapestnicami in zapestnicami. Tetovaže so še en čudovit način zapestnih okraskov, pri čemer oblikovalci tetovaž nenehno delajo na novih in ustvarjalnih oblikovalskih idejah. Tu je nekaj najbolj priljubljenih idej:

 • Tetovaže ptic na zapestju – Ptičje tetovaže izgledajo zelo dobro na zapestjih deklet, saj so oblikovane ženstveno. Večina jih je narejenih v črni barvi in ​​jih je zaradi majhnosti mogoče izdelati po dostopni ceni. Lahko se prikaže na sredini zapestja ali na njegovi strani.
 • Luk in puščice – Dizajn loka in puščice je priljubljen uniseks dizajn, ki predstavlja pogum in drznost.
 • Tetovaža metulja na zapestju  – Druga privlačna možnost za ženske je klasična oblika metulja, podobna ribam Koi, ki pokriva razmeroma večje območje in jo lahko kombiniramo s cvetjem, začetnicami ali besedami, da dobimo bolj dramatičen učinek. Izberete lahko enega samega, velikega in zapleteno oblikovanega metulja ali pa se odločite za skupino manjših, manj podrobnih, vendar je učinek v vsakem primeru čudovit.
 • Ključna tetovaža na zapestju – Ključna tetovaža na zapestju je simbol vere in je lahko dobra izbira za oba spola. Lahko pomeni odpiranje novih vrat in smeri v življenju. Zasnova je preprosta, vendar izgleda privlačno za moške in ženske.
 • Verski simboli – Ljubitelj tetovaže ima lahko na zapestju tetoviran verski simbol, ki na subtilen način predstavlja njegovo vero in prepričanje. Tudi glasbeni simboli dobro izgledajo na zapestju in so še posebej priljubljeni pri tem poklicu. Lahko celo iščejo glasbene note in besedila iz svoje najljubše pesmi, da bi poosebljali svojo strast do glasbe kot dela svojega fizičnega bitja. Nekateri ljudje iščejo simbole v starodavnih jezikih, kot so sanskrt, latinščina ali kitajščina, da bi dobili popolnoma edinstven dizajn tetovaže za zapestje.
 • Nebesna telesa – Nebesna telesa, kot so sonce, luna in zvezde, so dobra izbira. Takšne tetovaže niso le privlačne, ampak prinašajo tudi karakterno moč nosilcu. Modeli tatoo zvezdso na voljo v veliki raznolikosti, kombinacija teh teles pa se lahko združi v odlično idejo. Za zapestje lahko postavite eno zvezdo ali kopico za čudovit učinek, medtem ko lahko te zvezde naredite v črni barvi ali v nizu svetlih barv, da dobite želeni videz.
 • Cvetlične tetovaže na zapestju– Rože so bile večno priljubljene, ko gre za tetovažo. Medtem ko lotos pomeni predanost in vero, vrtnica pomeni ljubezen in strast. Lilije, sončnice, marjetice in cvetovi hibiskusa so predstavljeni tudi v nekaterih modelih tetovaž. Zasnova lahko vključuje eno samo rožo ali verigo za neverjeten dizajn. Lahko so predstavljene v živih barvah in z občutljivimi podrobnostmi. Večino od cvetlične tetovaže so jim naklonjene ženske.
 • Tetovaže kompasa in sidra na zapestju – Predmeti, povezani z oceanom, na primer kompas in sidro, so prav tako odlična izbira med moškim spolom. Takšne tetovaže so podrobnejše in pokrivajo večjo površino. Zlasti tetovaža kompasa lahko doseže roko nosilca.
 • Simbol srca – Neverjetna možnost srčnega simbola, ki je simbol ljubezni in strasti. Srčne tetovaže so pomemben dizajn za tiste, ki iščejo parne tetovaže, saj se zavzemajo za ljubezen in predanost para drug drugemu.
 • Tetovaže s perjem – Oblikovanje perja je naklonjeno tudi moškim in ženskam, saj daje veliko prostora za ustvarjalnost in ga je mogoče predstaviti na različne načine za ustvarjanje edinstvenega končnega rezultata. Če iščete tetovaže s perjem, imamo najbolj temeljito zbirko tetovaž s perjem.
 • Oblikovanje pasov – Priljubljenost modelov zapestnic se povečuje, saj povečujejo privlačno vrednost zapestja, poleg tega pa dajejo večjo površino za ustvarjanje edinstvenega dizajna. Bolj je videti kot okraski z dragulji in ne kot tetovaža.

Poleg teh neverjetnih modelov se lahko nosilec odloči za nekatera imena, posebne besede ali narekovaje. Besede, kot sta “Love” in “Believe”, so pogosto prikazane na zapestju. Lahko gre tudi za lastno ime ali začetnice ali tiste najbolj posebne osebe v življenju. Plemenski modeli tetovaž so še ena ugodna možnost, vendar jih imajo moški večinoma raje. To lahko vključuje keltske vzorce ali maorske tetovaže. Lažji kot so modeli, boljši so, saj jih je treba izrezati na majhnem prostoru. Zato je treba iskati nekaj preprostega in nezapletenega, kar je enostavno narediti, a videti privlačno.

Možnosti oblikovanja zapestja so skoraj neskončne. Nosilec mora le izbrati pravi dizajn, ki ustreza njegovi osebnosti in odnosu. Hkrati bi morala izgledati kul in modno, kar je tudi namen narediti tetovažo.

Povzetek

Na splošno imajo tetovaže na zapestju vedno dobre in slabe stvari. Morda se boste v očeh mnogih zdeli odlični, zagotovo pa ne morete prezreti kritičnega pogleda mnogih konzervativnih posameznikov v družbi. Konec koncev nikoli ne morete ugajati vsem. Zato, preden se končno odločite za te tetovaže, se prepričajte, da ste več kot pripravljeni na možne stvari, ki jih lahko čakajo.Blackwork Sugar Skull Tattoo DesignNikoli ne obupaj tetovaže z belim črnilom Caitlin FinneyČešnjevi cvetovi na zapestju, AsaoMolecule Tattoos avtorja Joice WangBarvita tetovaža zapestja Off The MapMajhna tetovaža sonca Matta RoeaZrcalna tetovaža na zapestju Kat WorrallKai Dotwork Wrist TattooTetovaža drobne snežinke IDATatoo zapestja Life ControllerAkvarel LOVE Tattoo na zapestju avtorja Koray KaragozlerPuščice na zapestju Victorja FigueroeTetovaža ribje trnke na zapestju Joice Wang