170 neverjetnih idej za tetoviranje rokavov za moške in ženske

Iščete nekaj idej za tetoviranje rokavov? Navdihnite se s temi neverjetnimi oblikami, ko bomo ožje izbrali naše priljubljene.

tetovaže z rokavi

Tetovaže z rokavi so za mnoge vrhunske sanje o tetovažah.

Enotna oblika, ki pokriva celotno roko, je bila vedno priljubljena izbira, čeprav je bila do nedavnega precej pogostejša pri moških kot pri ženskah.

tetovaža kul rokav

Ker so rokavi pri ženskah enako čudoviti kot pri moških, je dobro videti, da rokavi v zadnjem času postajajo priljubljeni pri vseh spolih.

V spodnji galeriji si oglejte veliko idej za tetovažne rokave za moške in ženske, za več informacij o modelih in procesu tetoviranja pa preberite naprej.

Tetovaža s polnimi rokavi

Dejstva o tetoviranju rokavov

Izraz “tetovaža z rokavi” se nanaša samo na postavitev in velikost tetovaže.

To pomeni, da lahko tetovaža rokavov vključuje kateri koli slog, elemente in barve – vsaka tetovaža, ki pokriva roko od zapestja do ramena, bo opredeljena kot tetovaža rokava.

tetovažni rokav

Obstaja razlika med tetovažo rokavov in roko tetovažami. Lahko bi imeli veliko tetovaž vse do roke in to ne bi bil rokav.

Posebnost tetovažnega rokava je dejstvo, da gre za en sam velik dizajn in ne za zbirko manjših tetovaž.

tetovaža z rokavi mandala

Modeli tetovaže s polnimi rokavi segajo od zapestja do ramena. Prevleke s pol rokavi-uganili ste-polovica roke, od komolca navzdol ali od komolca navzgor.

Tetovaža, ki se razteza od ramena na sredini poti nadlahti, se včasih imenuje četrtinski rokav.

tetovaža s polnimi rokavi

Postopek tetoviranja rokavov

Zamisel, da bi si dejansko naredili tetovažo rokavov, se lahko nekaterim zdi zastrašujoča – in priznajmo si to z dobrim razlogom.

Čeprav je mogoče manjše tetovaže po potrebi prikriti z drugim dizajnom, so tetovaže s polnimi rokavi dovolj drzne in izrazite, da se v veliki večini primerov, ko enkrat dobite rokav, zaljubite.

Pomembno je, da natančno razmislite o vsaki tetovaži, ki jo dobite, vendar dvakrat, ko gre za rokav.

ideja za kul rokav

Prvi korak vključuje sodelovanje z izbranim umetnikom tetovaže pri oblikovanju rokava. Še posebej, če želite, da se vaša tetovaža ovije okoli roke, kot je običajno pri rokavih, je nujno, da imate jasen načrt, kako bo tetovaža videti.

Ko gre za polne rokave, bo dejanski postopek tetoviranja zagotovo trajal več kot eno sejo. Vaš tetovator bi vam moral dati oceno, koliko časa bo trajalo, vendar se na najpreprostejše modele pripravite najmanj deset do petnajst ur.

blackwork s polnimi rokavi

Očitno je, da bolj ko je tatoo podrobnejši, dlje traja. Ni nenavadno, da polni rokavi vzamejo več kot 50 ur.

Proces je zato dolg in, kot se verjetno zavedate, boleč. Imejte v mislih, da bodo med sejami verjetno dolgi odmori – v povprečju nekaj tednov – da boste imeli čas, da se vaša tetovaža zaceli pred naslednjim delom.

super tetovaža z rokavi

Znane osebnosti s tetovažami na rokavih

Obstaja veliko znanih osebnosti, ki so se odločile za oblikovanje tetovaže rokavov. Na primer:

 • John Mayer – John Mayer ima pisano tetovažo rokavov, ki vključuje številne elemente, ki jih navdihuje japonska kultura in slog tetoviranja.
 • Cher Lloyd -Cher Lloyd ima pisano tetovažo metuljev s pol rokavi.
 • Kat Von D – Kat Von D ima polne rokave s portreti in cvetnimi elementi na obeh rokah.
 • Justin Bieber – Tetovaže rokavov Justina Bieberja – spet na obeh rokah – so sestavljene iz različnih podob, vključno s cvetnimi motivi.
 • Adam Levine – Modeli rokavov Adama Levina vključujejo tigra na eni roki in veliko podobo vrtnice na drugi.
 • David Beckham – Med svojimi številnimi tetovažami ima David Beckham tetovažo na rokavih s portretom svoje žene Victoria.

sova rokav

Najboljši modeli tetovaže rokavov za moške in ženske

Vsaka tetovaža rokavov bo edinstvena, vaš umetnik pa vam bo pomagal, da se prepričate, da je vaša oblika takšna, kot ste pričakovali.

Če iščete ideje, si oglejte nekaj priljubljenih idej s polnimi rokavi:

 • Plemenski rokavi – Ena najbolj zanimivih idej za tetoviranje črnih in sivih rokavov so plemenski modeli. Pogosto temeljijo na slogu tetovaže Maori, ti modeli običajno vsebujejo prepoznavne plemenske elemente, kot so spirale in kontrast zaobljenih in kotnih abstraktnih oblik.
 • 3D rokavi -Hiperrealistični 3D modeli so priljubljena izbira za rokave in izgledajo še posebej impresivno, če jih namestite na celotno roko. Predmet lahko vključuje karkoli, od cvetličnih vzorcev, živali, portretov, predmetov in abstraktnih vzorcev, pogosto pa je narejen v polni barvi, da je videti še bolj realističen. Biomehanske rokave pogosto izdelujemo tudi v 3D.
 • Rokavi na temo bojevnika– Zasnova polnih rokavov bojevnika lahko vključuje podobe bojevnikov, kosov oklepov in orožja z jasnim namenom predstavljati moč in moškost.
 • Rokavi za žepne ure – Žepne ure so priljubljen element v umetnosti tetoviranja in se pogosto pojavljajo tudi v rokavih. V takšni zasnovi je lahko žepna ura osrednji element, obdan z drugimi predmeti ali simboli.

tetovaža z lobanjskim rokavom

Ko gre za oblikovanje tetovaž z rokavi, s tako veliko površino za delo, so možnosti neskončne.

Ne glede na to, ali greste zgolj zaradi estetike ali želite, da ima vaša tetovaža globlji pomen ali predstavlja posebne vrednote, ne pozabite natančno razmisliti o svojih oblikovalskih zamislih, preden se zavežete, da boste polni rokav..

japonska tetovaža z rokavi

Ne pozabite, da je vedno možnost, da začnete s samostojnim četrtim ali pol rokavom, da bi ga kasneje lahko razširili v polni rokav. Poskrbite, da se s takšnim načrtom posvetujete s svojim tatoo umetnikom, saj kasneje vsakega dizajna ne bo enostavno dodati.

Blackwork tetovaža s polnimi rokavi znamke NissacoDotwork Sacred Geometry Full Sleeve, HelsinkiPrometheus tetovaža s polnimi rokavi Jun ChaBarvita Neo tradicionalna tetovaža z rokavi znamke NederlandTetovaža Alex Grey z rokavi Eric The VikingTetovaža Blackwork Buddha z rokavi Jun ChaTetovaža zvezdnih nočnih rokavov Tylerja MalekaSpiralna japonska/plemenska tetovaža z rokavi Christopherja NooginaGrški bog Mars s polnimi rokavi Jun ChaSurfer Tattoo s polnimi rokavi, avtor Ben KlishevskiyLord Shiva Full Sleeve by Sullen ArtGeometrijska tetovaža rokavov znamke Nissaco32Mandala Sleevan by Ivan HackTetovaža vesoljskih rokavov Tobiasa JonssonaTetovaža gotskih rokavov Craiga McDonaghaAmeriški vojaški polni rokav Luka LajoieBiomehanska tetovaža z rokavi Matta Driscolla

Rezano jeklo s polnimi rokavi Pavla RochaBlackwork s polnimi rokavi Jakoba Holsta RasmussenaPolinezijski plemenski rokav Kennyja BrownaKoi Fish Full Sleeve by Nha NguyenSamurajska tetovaža s polnimi rokavi Nha NguyenRealism Full Sleeve by Dennis WildeTetovaža s polnimi rokavi Jun ChaLai Polinezijski plemenski rokavGeometrijski 3/4 rokav David MushaneyPoltonska tetovaža s polnimi rokavi BadjoTetovaža vesoljskih rokavov, avtor Nika SamarinaBlackwork Full Sleeve by XnazaxJun Cha, Fallen Angel s polnimi rokaviAmour Tattoo avtorja Stevena Mckenzieja

Tetovaže niso nič drugega kot izjava o slogu, saj opravljajo dvojno nalogo pritegniti pozornost in preiti odnos nosilca do gledalcev..

Čeprav je postavitev tetovaž odvisna od velikosti in oblike ter, kar je še pomembneje, od osebne odločitve nosilca, imajo nekatere točke telesa bolj kot druge prednost, ker imajo na sebi vtisnjeno tetovažo.

Rokav nadrealizma Bolo Art

Ena izmed najljubših tetovaž med mladimi in starejšimi so tetovaže z rokavi. Čeprav se je oblikovanje začelo kot običajno za moške, je danes opaziti tudi veliko žensk.

Tetovažne rokave unovčuje več oblačilnih podjetij, ki so predstavila izdelke, ki so po videzu podobni tetoviranim rokavom, čeprav so le modeli, prikazani na mrežasti tkanini.

V večini primerov pokrivajo vso roko nosilca, začenši od njegove rame in do zapestja, tako kot rokav oblačil s polnimi rokavi.

Lahko je v obliki ene same tetovaže z velikimi rokavi ali več manjših v kombinaciji, ki tvorijo celovit dizajn. Nekatere tetovaže oblikovanja rokavov lahko pokrivajo tudi polovico ali četrtino rokava.

koi rokav

Taki modeli se imenujejo polovični rokavi in ​​večinoma pokrivajo območje med komolcem in nadlakti, v nekaterih primerih pa se lahko nanašajo tudi na področje pod komolcem in do zapestja.

Oblikovanje s četrtino rokavov se začne na srednjem delu rame in sega do komolca. Zasnova je v celoti odvisna od želje nosilca, saj ni trdnega pravila. Nosilec tetovaže se lahko z oblikovalcem pogovori o svojih zahtevah in ima popolnoma edinstven dizajn.

Postopek je precej težaven zaradi same velikosti tetovaže, saj vključuje več manjših tetovaž, povezanih med seboj, da tvorijo neprekinjeno verižno podobno zaporedje.

To lahko traja tudi nekaj ur in lahko traja tudi do nekaj tednov, mesecev in celo let, odvisno od zapletenosti in podrobnosti, ki jih zahteva zasnova. Mešanje manjših tetovaž v eno celovito tekočo obliko zahteva veliko ustvarjalnosti in je ena težka naloga, ki zahteva veliko znanja v imenu umetnika za tetoviranje.

Koi ideja za tetovažo rokavovideja za tetovažo rokav sove

Po drugi strani pa pridobivanje te tetovaže zahteva veliko potrpljenja tudi za stranko, ki mora pogosto potovati, da se občasno vtisnejo majhni detajli oblikovanja.

Poleg tega se zaradi velike velikosti tetovaže z rokavi v poznejših fazah zelo težko znebiti, če nosilec to želi. Zato je potrebno veliko premišljevanja, preden se človek odloči, da si naredi tetovažo na rokavih, saj v primerjavi z drugimi običajnimi modeli tetovaž zahteva veliko dodatnega časa, denarja in potrpljenja. Preberi večPokaži manj

tetovažni rokav za moškega

Nekaj ​​neverjetnih oblikovalskih idej za rokave za tetoviranje rokavov

Te tetovaže imajo svoje sklope osupljivih modelov tetovaž. Ti modeli so produkti ustvarjalnih misli več verodostojnih umetnikov tetovaž. Tukaj je nekaj teh čudovitih modelov:

 • Tetovaža Jezusa Kristusa s polnimi rokavi – To je priljubljen neverjeten dizajn, ki ga nosijo tisti ljudje, ki so dovolj religiozni. Seveda je podoba Jezusa Kristusa tista, ki je tukaj tetovirana. Včasih ga spremlja risba, ki prikazuje Njegovo trpljenje.
 • Rokav Plemenski Tetovaža -Če želite zelo privlačen dizajn, potem je ta odlična izbira. Dober primer je oblikovanje tetovaže Maori. Takšna zasnova je polna čudovitih plemenskih elementov, kot sta matau in spirale.
 • Rokav Pin-Up Oblikovanje tetovaže – To je še en priljubljen in lep dizajn, ki ga lahko upoštevate. To je zelo priljubljeno pri moških. Obožujejo pin-up rokav za dekle, ki ga imajo najraje. Nekateri moški se celo odločijo prilepiti podobo svojih mamic, da bi pokazali, kako imajo radi svoje matere. Za kul očete se odločijo, da bodo vtisnili podobe svojih otrok. Kako sladko je to, kajne?
 • Realistična tetovaža z rokavi – Ta oblika tetovaže za rokave je tudi skupna izbira mnogih, ne glede na spol. Nekateri primeri realističnih modelov tetovaž za rokave so cvetje, živali in rastline. Danes je zelo pogosto videti moške in ženske v čudovitih rožnatih rokavih. Za živali so pavi in ​​feniks dobra tema.
 • Rokav Bojevnik Tetovaža – Ta oblika tetovaže bo izžarevala moč in moč med njenimi uporabniki. Seveda ta zasnova vključuje posebno podobo bojevnika z orožjem na rokah. Lahko ga vključimo v zasnovo, v kateri je bojevnik na vojnem področju.

Brez dvoma so tetovaže z rokavi čudovit okras, ki si ga lahko vtisnete na roke. To lahko popolnoma poveča vašo privlačnost do nasprotnih spolov. To so lahko tudi odsevi vaše notranje osebnosti. Pojdite z zanesljivim tatoo umetnikom in zagotovo vam bo na rokah vgraviran tatoo, ki vam je všeč.

Rokav Lord Ganesh Johan AvilaNovi šolski plemenski rokav znamke NissacoPolni rokav Jun ChaTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokavi

Tetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža z rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokaviTetovaža s polnimi rokavi

1 tetovaža s polnimi rokavi 2 tetovaže s polnimi rokavi Tatoo s tremi rokavi 4 tetovaže s polnimi rokavi 5 tetovaže s polnimi rokavi 6 tetovaže s polnimi rokavi 7 tetovaže s polnimi rokavi 8 tetovaže s polnimi rokavi 9 tetovaže s polnimi rokavi 10 tetovaž s polnimi rokavi 11-tetovaža s polnimi rokavi 12 tetovaž s polnimi rokavi 13 tetovaže s polnimi rokavi 14-tetovaža s polnimi rokavi 16 tetovaže s polnimi rokavi 17 tetovaže s polnimi rokavi 18 tetovaže s polnimi rokavi 19 tetovaže s polnimi rokavi 20 tetovaže s polnimi rokavi 21-tetovaža s polnimi rokavi 22 tetovaže s polnimi rokavi 23 tetovaže s polnimi rokavi 24 tetovaže s polnimi rokavi 25 tetovaž s polnimi rokavi 26-polni rokav-tetovaža 27-polni rokav-tetovaža Tatoo 28 s polnimi rokavi 29-tetovaža s polnimi rokavi 30 tetovaž s polnimi rokavi 32 tetovaže s polnimi rokavi 33 tetovaže s polnimi rokavi 34-tetovaža s polnimi rokavi 35 tetovaže s polnimi rokavi 36 tetovaže s polnimi rokavi 37 tetovaže s polnimi rokavi 38 tetovaže s polnimi rokavi Tatoo 39 s polnimi rokavi Tatoo 40 s polnimi rokavi 41-tetovaža s polnimi rokavi 42-tetovaža s polnimi rokavi 43-tetovaža s polnimi rokavi 44-tetovaža s polnimi rokavi Tetovaža s 45 rokavi 46-tetovaža s polnimi rokavi 47-polni rokav-tetovaža Tatoo 48 s polnimi rokavi Tatoo s polnimi rokavi 49 50 tetovaže s polnimi rokavi Tatoo 51 s polnimi rokavi 52 tetovaže s polnimi rokavi Tatoo 53 s polnimi rokavi 54 tetovaže s polnimi rokavi 55 tetovaže s polnimi rokavi 56 tetovaže s polnimi rokavi 57 tetovaže s polnimi rokavi rokav-tetovaža-1 rokav-tetovaža-2 rokav-tetovaža-3 rokav-tetovaža-4 rokav-tetovaža-5 rokav-tetovaža-7 rokav-tetovaža-8 rokav-tetovaža-9 rokav-tetovaža-10 rokav-tetovaža-11 rokav-tetovaža-12 rokav-tetovaža-13 rokav-tetovaža-14 rokav-tetovaža-15 rokav-tetovaža-16 rokav-tetovaža-17 rokav-tetovaža-18 rokav-tetovaža-19 rokav-tetovaža-20 rokav-tetovaža-21 rokav-tetovaža-22 rokav-tetovaža-23 rokav-tetovaža-24 rokav-tetovaža-25 rokav-tetovaža-26 rokav-tetovaža-27 rokav-tetovaža-28 rokav-tetovaža-29 rokav-tetovaža-30 rokav-tetovaža-31 rokav-tetovaža-32 rokav-tetovaža-33 rokav-tetovaža-34 rokav-tetovaža-35 rokav-tetovaža-36 rokav-tetovaža-37 rokav-tetovaža-38 rokav-tetovaža-39 rokav-tetovaža-40