189 Najbolj privlačne tetovaže za stegna za ženske

Tetovaže na stegnih nedvomno pridobivajo vedno večjo priljubljenost med moškimi in ženskami po vsem svetu. Kaj je po vašem mnenju glavni razlog za to? Ali vas naredi manj človeka, če se ne ukvarjate s tetovažami? Resnica je, da se veliko ljudi odloči, da si na telo nanese nekaj tetovaž, ker je to njihov lasten način izražanja. Nekateri se celo tetovirajo preprosto zato, ker se jim zdi zelo zabavno. Poleg tega se mnogi posamezniki odločijo za tetoviranje na stegnu, ker se te tetovaže zlahka skrijejo. Ne pozabite, da morate včasih prikriti tetovaže, zlasti na številnih uradnih in konzervativnih srečanjih. To odgovarja na vprašanje, zakaj so te tetovaže najboljša izbira mnogih strokovnjakov.

Stvar je v tem, da pri tetoviranju stegen ne gre le za natančno določitev modela tetovaže, ki ga želite preizkusiti, ne da bi o tem skrbno razmišljali. Ne pozabite, da so tetovaže lahko trajno vgravirane v vaše telo, zato morate skrbno izbrati obliko, ki je za vas dovolj pomembna. Konec koncev, kakšna je korist od tetoviranja, če sploh ne poznaš svojega namena. V mislih si morate misliti, da so tetovaže več kot le modni občutek.

Bistveni vidiki pri izbiri oblikovanja tetovaže

Kot rečeno, je zelo pomembno, da izberete pravo obliko tetovaže za stegno, da bo videti popolnoma lepo, ko bo končno vgravirano na stegno. Preden se odločite za eno, morate razmisliti o številnih stvareh. Tu je nekaj pomembnih premislekov, ki jih morate upoštevati.

 • Čas – Da, čas je zelo pomemben dejavnik. To pomeni, da si morate vzeti čas za razmislek o oblikovanju, ki je popolno za vaše stegno. Ne hitite. Na spletu lahko opravite raziskavo o čudovitih tetovažah za stegna. Ogledate si lahko celo več revij. Če želite najti najboljšega, morate biti dovolj iznajdljivi in ​​potrpežljivi.
 • Umetnik tetovaže – Imejte v mislih, da bo umetnik tetovaže tisti, ki vam bo vtetivil vzorce tetovaže na stegno, zato morate poiskati zelo verodostojno. Razen če je v redu, da ne dobite nič drugega kot takšno tetovažo. Vaše tetovaže bodo odražale vašo osebnost kot osebo, zato poskrbite, da bo to narejeno s tako popolnostjo, saj jo lahko samo tako samozavestno pokažete vsakomur. Če želite najti najboljšega tetovatorja v mestu, lahko vedno povprašate za njihove portfelje in si ogledate njihova prejšnja dela za tatoo. Vprašate lahko tudi mnenja tistih, ki so že poskusili tetovirati tega umetnika. Navsezadnje ni narobe vprašati.
 • Namestitev – Druga pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati, je namestitev tetovaže. Vnaprej se morate odločiti, kam ga želite postaviti, da si bo vaš tattoo umetnik dobro predstavljal v trenutku, ko ste izbrali najprimernejšo obliko tetovaže za stegno. Za ta dekleta se prepričajte, da je izbrana oblika tetovaže tista, ki se dobro ujema z vašimi oblinami. Na ta način ste lahko prepričani, da bo končni izdelek za tatoo videti tako lep, kot si želite.
 • Faktor bolečine – Resnica je, da stegenski deli pri tetoviranju niso tako boleči. Če pa se bo oblikovanje, ki ste ga izbrali, nadaljevalo na vašem delu kolka, potem je to že druga plat zgodbe. Vedeti morate, da je vaš kolk dovolj občutljiv, da prenese iglo, ki se uporablja za tetoviranje. Zato morate biti pri izbiri previdni. Če pa ste dovolj pogumni in mislite, da se lahko spopadete z bolečino, potem izberite katero koli obliko tetovaže, ki jo želite. Prepričajte se le, da vam najbolj ustreza.
 • Stroški – Seveda si ne upate pozabiti na stroške celotnega dela tetoviranja. Ne pozabite, da se bodo stroški vedno razlikovali od enega umetnika do tetovaže. Poskrbite, da si ga boste lahko privoščili. Če ne morete, kaj je razlog za to? Tetoviranje bo vedno stalo, razen če vaš umetnik ponuja svoje storitve brez stroškov. Zato bi bilo koristno, da pripravite svoj proračun.

Tetovaže na stegnih so danes postale eden najpomembnejših načinov samoizražanja, saj jih ženske različnih starostnih skupin in okolij odražajo njihov okus, slog in odnos. Nekateri deli telesa se zdijo idealni za razmetavanje elegantnih tatoo modelov, saj izgledajo dobro na mestih, ki se razkrijejo, ko se oblečete za kakšno priložnost. Na primer, zaradi tetovaže, ki pokuka na vrat, gleženj ali stegno, je ženska videti veliko bolj privlačna, kot bi lahko kdajkoli drugače izgledala. Podobno imajo moški raje tetovaže na rokah, ramenih, prsih in hrbtu, da bi bolj poudarili svoj faktor moškosti.

Razlog za priljubljenost tetovaž na stegnih pri ženskah je dejstvo, da je to del telesa, ki se bo razkril v večini vrst oblek in vam se ni treba zavestno truditi, da bi pokazali svoje najnovejše bogastvo. tetovaža.

Nekaj ​​priljubljenih možnosti oblikovanja tetovaž na stegnih

Ni treba posebej poudarjati, da lahko danes najdete številne tetovaže za stegna. Ne morete vtisniti vseh teh modelov na svoje telo, kajne? Tako je izbira najboljše zasnove za vas resnično pomembna. Če želite, lahko zaprosite za nasvet od svoje družine in prijateljev.

 • Oblikovanje kače in zmaja – Znano je, da so tetovaže kač in zmajev ena izmed tistih priljubljenih, zlasti pri moških. To so klasični modeli tetovaž, ki jih lahko vklesate na stegno. Ker imajo ta bitja podolgovata telesa, lahko samo prosite svojega umetnika, da si ovije svoja telesa na stegno, in jih lahko celo razširite proti nogi. Pravzaprav je odvisno, kaj imate raje.
 • Cvetlično oblikovanje – To je še ena pogosta oblika stegen, ki jo izbere veliko ljudi, zlasti ženske. O tem ni dvoma, saj cvet pomeni ženskost. Nekatere pogoste rože, ki naredijo čudovito tetovažo, so vrtnice, lotosi, regratove tetovaže in češnjevi cvetovi.
 • Cameo Design – To ni običajno oblikovanje tetovaže, vendar to ne pomeni, da cameo ni lep dizajn tetovaže na vašem stegnu. Cameo je pravzaprav podoba ženske, ki je postavljena v središče stvari, podobne okvirju za slike. Za to obliko se običajno odločijo ženske.
 • Ptice na stegnih – Te čarobne živali so priljubljeni modeli tetovaž ne le na stegnih, ampak na vseh delih telesa. Bolj čudovito bodo videti, če obstajajo dodatni modeli, v katerih so ptice povezane, na primer drevesa. Tatuji Peacock, Eagle tattoo so odlični primeri.
 • Tetovaže z grafiti na stegnu – Če slučajno ne veste, so grafiti zelo barvita oblika tetovaže na stegnu, ki je v glavnem sestavljena iz črk, besed ali celo različnih slik. Bilo bi popolno, če želite, da bo stegno pisano.
 • Oblikovanje tetovaže bojevnika na stegnu – Če se želite odločiti za širše in zanimivejše tetovaže za thig, potem je oblikovanje tetovaže bojevnika dobra izbira. Lahko se odločite za samuraja, oblikovanje zapora, oblikovanje gangsterske tetovaže ali zgodovinskega vodjo slabe ritke. To bo zagotovo pokazalo pogumno plat vaše osebnosti.
 • Tematsko – Stegenski del je odličen, če imate večje in kompleksnejše tetovaže, kot so tematske. Dobri primeri za to so človeške lobanje, pirati in hobiji. To so vsekakor lepi modeli, prikazani na stegnu.
 • 3D realistično oblikovanje – Ta oblika tetovaže je zelo zanimiva. Sploh ne bo videti kot tetovaža, saj bo na stegnu videti kot naravna stvar. Veliko žensk se odloči za to zasnovo.

Mačke Sol ArtČešnjevi cvetovi na stegnu ob rekiCvetlični stegenski trak by FlowerAkvarelne potonike od BanulaBlackwork Whale avtorja Zeke YipTigrove oči Lee HartDotwork Lotus Flower avtorice Anna BravoNeverjetna akvarelna tetovaža morskega konjička Cynthia SobratyAkvarelni slon Georgia GreyStegenski bend Mayan Pattern avtorja Karry Ka-Ying PoonFloral and Moon by Sol ArtMinimalno cvetje po cvetjuTetovaža potonike na stegnu od Tattooist GrainBlackwork Mermaid avtorja Frankie Oneshot

Ključni dejavnik pri izbiri tetovaže na stegnu je izbira takšnega vzorca, ki ustreza obliki in vrsti nog, ki jih imate. Pri tetovažah na stegnih je veliko možnosti, kar pomeni, da morate izbrati pravo z večjo mero nege. Od oblike ženskih nog je v veliki meri odvisno, ali bi določena tetovaža izgledala dobro na njenih stegnih ali ne, saj nekaj, kar je primerno za eno osebo, na drugi morda ne bo videti dobro. Preden izberete pravo obliko tetovaže za stegno, morate razmisliti o nekaterih stvareh, saj tetovaže niso kratkoročni posel, ampak nekaj, kar vam bo verjetno ostalo dolgo, dolgo časa.

Preden dokončate oblikovanje tetovaže za stegno, se prepričajte, da ste o njej veliko raziskali v knjigah, revijah in na internetu, da boste prepričani o tej odločitvi, ki vas bo spremljala vse življenje čas. Prav tako morate poiskati profesionalnega in izkušenega tetovatorja, ki vam lahko ponudi odlične storitve z obliko, ki bi najbolje odražala vaš slog in odnos. Taka oseba ne more samo ustvariti lepih modelov v tetovažah, ampak jih tudi dobro namestiti, tako da poudarijo najboljše vaše fizične lastnosti in popolnoma prilegajo vaši obliki telesa.

Preden se odločite, kako narediti tetovažo na stegnu, je še nekaj dejavnik bolečine, kar je težko prenašati, ker so tetovaže, narejene na tem področju, na splošno velike in trajajo dolgo, kar je lahko precej boleče v stegnu.

Ker je velikost tetoviranega stegna velika in traja več časa, da ga umetnik za tatoo vstavi, vendar očitno faktor stroškov posega tudi, saj lahko zaradi tega tetovaže postanejo draga zadeva. Prepričajte se, da tetovaža, ki jo nameravate narediti, spada v vaš proračun. Tetovaža mora biti takšna, da ustreza vaši osebnosti, kar pomeni, da morate razmisliti o svojem osebnem okusu in preferencah, preden si tetovažo vtisnete na telo.

Kot smo že videli, so tetovaže na stegnih običajno velike in pokrivajo velike površine. Obstajajo številni modeli, ki so v določenem času postali priljubljeni. Eden najbolj zaželenih modelov je kača ali zmaj, ki izvira iz stegna in se vije navzdol, ovije celo nogo in ji daje privlačen videz. Cvetlični vzorci, kot so vrtnice, češnjevi cvetovi in ​​lotos, so lahko tudi privlačni, ko govorimo o najboljših tetoviranih modelih stegen. Ptice (kot je feniks), perje, grafiti in bojevniki so v tem pogledu še druge kul možnosti.

Poleg teh fascinantnih naturalističnih modelov je še en segment na tem področju realističen dizajn tetovaže, ki ima lahko preprosto nit, kot je oblikovanje, ki se vzpenja po zadnjem delu noge do stegna in daje vtis nogavice. Druga realistična oblika tetovaže, ki je zelo priljubljena med mladimi ženskami, je čipkast dizajn na nogah, ki sega do visokih stegen in naredi vaše noge lepe.

Izbirate lahko tudi med tematskimi modeli, kot so lobanja, pirat, navtika in domorodci. Ne bojte se eksperimentirati in iskati nenavadnih modelov, kot jih boste verjetno našli v plemenski umetnosti, neverjetnih bitjih in mističnih stvareh. Morda jih na prvi pogled ne jemljete resno, dejstvo pa je, da se lahko izkažejo za edinstvene dobrine, ko jih nanesete na tetovažo, kar je zadosten razlog, da vsaj razmislite o takšnih tetovažah v resni luči. Pri izbiri idealnega dizajna pazite le, da bo dopolnil vašo postavo, poleg tega, da živite v skladu s tem, kar pričakujete. Obstajajo še drugi predmeti vsakdanjega življenja, ki jih lahko uporabite kot navdih za tetovaže, kot so vrtovi, dragulji, sidro, metulj, lovilec sanj in akvarij.

Ne glede na to, ali govorimo o slavnih ali o običajnih mladih ženskah, so tetovaže na stegnih postale trend dneva, vse več žensk pa to počne.

Zaključne besede

Brez dvoma bodo tetovaže na stegnih dobro izgledale vsaki osebi, če in le če bo izbran pravi dizajn tetovaže. Preden se dokončno odločite za določeno zasnovo, upoštevajte zgoraj navedene pomembne točke. Tako ste lahko prepričani, da svoje odločitve na koncu nikoli ne boste obžalovali.

Začarana podvezica Anastasiya PakhanovaSketch style Alice in Wonderland Tat by PoppyPisano cvetlično delo ob rekiAkvarelni kačji pas Leo ZilveCveti kamelija ob rekiMačke Sol ArtDekorativna luna od PoppyjaBeautiful Unicorn by Sol ArtMandin stegenski kos od PoppyjaCreative Blackwork Skull avtorja Sasha MasiukCvetlični bend Sol ArtAkvarel Iris by RiverDotwork Landscape avtorja Alex TabunsGirl Power Tat avtorja Lucas MartinelliStripovska tetovaža na stegnihStripovska tetovaža na stegnihČrno -sivo črnilo Cvetje Lorraine LonghiPaisley Design avtorja PoppyLunarno prikrivanje IdaPlanetar Floral Band Sol ArtLavender Heart avtorja Lawrence EdwardsLavender Heart avtorja Lawrence EdwardsŠopek rožnate vrtnice Sol ArtDve mački Sol ArtObčutljivo cvetlično oblikovanje FlowerOkrasni cvet lotosa z makomCat Piece on Thigh od DareDevil TattooVelik cvetlični kos Blackwork avtorja Diane SeverinenkoEleganten cvet lotosa Sol ArtDangling Thigh Piece by Spider TattoosVal Remova ZhenyaCvetlični pas ob rekiAkvarelni šopek Cynthia SobratyBaby's Breath od HongdamaMandala Lovilec sanj Flo

tetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnihtetovaže na stegnih

najbolj seksi-stegna-tetovaže-1  najbolj seksi-stegna-tetovaže-3  najbolj seksi-stegna-tetovaže-5  najbolj seksi-tetovaže-stegna-7 najbolj seksi-tetovaže stegen-8 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-10 najbolj seksi-stegna-tetovaže-11 najbolj seksi-tetovaže stegen-12  najbolj seksi-tetovaže stegen-14 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-15 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-16 najbolj seksi-tetovaže stegen-17 najbolj seksi-tetovaže stegen-23 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-24 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-25 najbolj seksi-stegna-tetovaže-26  najbolj seksi-tetovaže na stegnih-30 najbolj seksi-stegna-tetovaže-31 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-32  najbolj seksi-stegenske-tetovaže-34 najbolj seksi-tetovaže-stegna-35 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-36  najbolj seksi-stegenske-tetovaže-40 najbolj seksi-stegna-tetovaže-41 najbolj seksi-tetovaže stegen-43 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-44 najbolj seksi-tetovaže-stegna-45 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-46 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-47 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-48 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-49 najbolj seksi-tetovaže-stegna-51 najbolj seksi-tetovaže stegen-52 najbolj seksi-tetovaže stegen-53 najbolj seksi-stegna-tetovaže-54 najbolj seksi-tetovaže stegen-55 najbolj seksi-stegno-tetovaže-56 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-57 najbolj seksi-stegno-tetovaže-58 najbolj seksi-tetovaže stegen-59 najbolj seksi-tetovaže-stegna-60 najbolj seksi-tetovaže-stegna-61 najbolj seksi-tetovaže stegen-62 najbolj seksi-tetovaže stegen-63 najbolj seksi-tetovaže stegen-64 najbolj seksi-tetovaže-stegna-65  najbolj seksi-tetovaže-stegna-68 najbolj seksi-tetovaže stegen-69 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-70 najbolj seksi-stegna-tetovaže-71 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-72 najbolj seksi-stegna-tetovaže-73 najbolj seksi-tetovaže stegen-74 najbolj seksi tetovaže na stegnih-75 najbolj seksi-tetovaže stegen-76 najbolj seksi-tetovaže stegen-77 najbolj seksi-stegna-tetovaže-78 najbolj seksi-tetovaže stegen-79 najbolj seksi-tetovaže na stegnih-80 najbolj seksi-tetovaže stegen-81 najbolj seksi-stegna-tetovaže-84 najbolj seksi-tetovaže stegen-85 najbolj seksi-stegno-tetovaže-86  najbolj seksi-stegenske-tetovaže-88 najbolj seksi-tetovaže stegen-89 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-90 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-91 najbolj seksi-tetovaže stegen-92 najbolj seksi-tetovaže stegen-93  najbolj seksi-tetovaže stegen-95 najbolj seksi-tetovaže stegen-96 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-97 najbolj seksi-tetovaže stegen-98 najbolj seksi-stegenske-tetovaže-100 najbolj seksi-stegna-tetovaže-101  najbolj seksi-stegna-tetovaže-501  najbolj seksi-tetovaže stegen-981